Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !

+2
Drao
Vanity Fair
6 posters
YazarMesaj
Vanity Fair

ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Empty
MesajKonu: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedPaz 28 Kas. - 10:29

Ebay'de acik karttirma kazandim, 1925 dollar'a. Saat cw2113 kodlu model. Yeni cikan caw2111 calibre 17 degil. Uzun suredir kovaliyorum ama daha ucuzunu pek goremedim. Almalimiyim bilemedim, fikir danismak istedim. Bu saat 2750'ye falan gelecek turk parasiyla kargo dahil. Sifiri 4050-4100 civarina satiliyor.

Saatin linki bu:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=140481958635&si=%252B%252FOu92kzUHcEm9De7MA%252BmjBWmGQ%253D&viewitem=#ht_500wt_1156
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedPaz 28 Kas. - 10:46

Bu benim saatin aynısı bence çok iyi fiyata aldın. Kaçırma derim.
Ben 2250 dolara almıştım galiba.
Vanity Fair

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedPaz 28 Kas. - 12:05

evet seninle de yazismistik monaco'yla ilgili. Ama hatirladigim kadariyla senin ki sifir degilmiydi? Bu benim kazandigim ikinci el.

Birde bu bizdeki model artik uretilmiyor. Yenisini cikarmislar cok ufak farkliliklar var kadranda "calibre 12" falan yaziyor. Arka ve on cam safir... Ama ben eskisinden alacam buyuk ihtimal cunku 1mm daha kucuk. Ben oyle cok buyuk olmasini sevmiyorum zaten.

Bu arada yeni IWC'n hayirli olsun, gule gule kullan isallah.
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedPtsi 29 Kas. - 20:23

Vanity Fair demiş ki:
evet seninle de yazismistik monaco'yla ilgili. Ama hatirladigim kadariyla senin ki sifir degilmiydi? Bu benim kazandigim ikinci el.

Birde bu bizdeki model artik uretilmiyor. Yenisini cikarmislar cok ufak farkliliklar var kadranda "calibre 12" falan yaziyor. Arka ve on cam safir... Ama ben eskisinden alacam buyuk ihtimal cunku 1mm daha kucuk. Ben oyle cok buyuk olmasini sevmiyorum zaten.

Bu arada yeni IWC'n hayirli olsun, gule gule kullan isallah.

Evet bendeki sıfırdı ama buda temiz gözüküyor.

Yeni modelin makineside farklı zannedersem aralarında fark var. O çok daha pahalı bildiğim kadarı ile.
Ben memnunum. Onun için tavsiye ettim.
Bende daha önce siyah kadranlısı vardı. Şimdi o Teng'de. O benimkine göre dahada küçük. Bunun daha büyüdüğünüde bende beğenmem.
Bu arada aldınız mı? Gümrük olayını ne yapacaksınız?

IWC içinde teşekkür ederim.
Vanity Fair

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedPtsi 29 Kas. - 23:19

Daha almadim cuma-cumartesi kesin karar verecem. Cok begendigim bir saat, bi yerden bi sekilde mutlaka alacam ama ikinci el olmasi biraz dusunduruyor.

Saatte problem varmi kontrol etme imkanim yok tabiki, bununla birlikte garantisi de yok saatin. Bu iki konu dusunduruyor beni, fake olma ihtimalini dusunmek bil istemiyorum Smile

Gumruk en kolay kismi aslinda. ya fake saat yazdiracam 150 dolara kadar ya da garanti olsun diye 229.99 gibi bir rakam yazdirip 40-50 lira gumrugunu verip gecirecem.

Onerin varsa duymak isterim tabi ki, tesekkurler.
deka

deka

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedPtsi 29 Kas. - 23:32

fake yazdırırsan ve de fake çıkarsa aksini iddia edebilirmisin,olayı belgelemiş olursun.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedSalı 30 Kas. - 1:46

ben olsam bu saatin sıfırını kovalardım, çünkü durumu kötü ise garantide yok
baş ağrıtır
çok net bilgiler aldıktan sonra karar ver, az paramı 2 bin usd
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedSalı 30 Kas. - 4:04

Ebay'den paypal ile aldığınıza göre her zaman iade etme şansınız yüksektir.Tabii ödediğiniz gümrük vergisine yazık olur.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !   ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil ! Icon_minipostedÇarş. 1 Ara. - 20:59

ben olsam bu fiyata alırdım alır almaz orjinalliğini kontrol ettirirdim sonuçta mekanik tamir imkanı var ikinci el için bile fiyat iyi geldi bana orjinal değilse rezil bir satıcı ahlaksız yazarsınız yorumuna bir de iade için kasarsınız biraz olur biter ...

ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TAG Heuer Monaco V4
» Alınık Tag Heuer Monaco
» Tag Heuer Monaco (kuvarsit)
» bu saati alsam kaça patlar?
» Tag Heuer Monaco Vintage 2006 - güzel fotoğraflar