| replika saat nerde bulabiliriz | |
|
+42movement34 Magneto ofis freedom36 bonder deka alamana taskinuslu BirebirSaat fantastik69 afrocuban aerdogan.grf caneryerinde Drao sifujack ruyasaatler salihozturk Vanity Fair radical_ua HalitMurat egunns ozgboy airabdul aziz69 bavyerablue ukarinca cmpower bootsector cangox stobeaus dbasaran Azizim kayzer backdoor ANLKRL feron297 MUstafa Bozer fausto2005 bumblebee tkara teng darkness 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 19 Ara. - 13:27 | |
| Kimse doğru dürüst okumuyor galiba. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Ptsi 20 Ara. - 8:22 | |
| - teng demiş ki:
- Kimse doğru dürüst okumuyor galiba.
Teng bana şu esas adresi ne zaman vericen. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Ptsi 20 Ara. - 10:04 | |
| Seng.. | |
|
| |
caneryerinde
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz C.tesi 26 Şub. - 0:14 | |
| Arkadaslar Merhaba.Bir konuda yardum istiyorum.Kuvarsit denen sitede bir seamaster beğendim fakat deri siyah deri kayış istiyorum.Bu sitenin menşei neresi?Mailime cevap vermediler.Bu siteden daha önce alışveriş yapan varmı? | |
|
| |
aerdogan.grf
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Ptsi 28 Mart - 0:37 | |
| ASIA ETA/Valjoux Caliber 7750 MAKİNELİ... ..AYNI GÜN KARGO İMKANI..ORJİNAL KUTU VE SERTİFİKALARI İLE BAREBER... İSTEDİĞİNİZ SAATLER TEMİN EDİLER. ELİMDE ŞU AN ULYSSE NARDIN VE CHOPARD MARKA SAAT VAR ANKARA HEMEN ELDEN TESLİM. DİĞER ŞEHİRLERE KARGO YAPILIR. RESİMLERİNİ MAİL OLARAK GÖNDEREBİLİRİM. İlgilenen arkadaşların bana mail olarak ulaşmasını rica ederim. aerdogan.grf@gmail.com
En son aerdogan.grf tarafından Ptsi 28 Mart - 21:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
aerdogan.grf
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Ptsi 28 Mart - 21:09 | |
| Merhaba Replika Asia Eta Saat Satıyorum... İstediğiniz Her Model Temin Edilir. Elimde Hazırda Chopard ve Ulysse Nardın var Asian Eta 7750 Fiyatları 650 TL. Satış Bölümünde Resimleri Var. Ankara içi elden teslim ve Türkiyenin her yerine kargo imkanı. ilgilenen arkadaşların bana mail ile ulaşmasını rica ederim. aerdogan.grf@gmail.com | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Çarş. 13 Nis. - 22:40 | |
| bu başlığa çok zaman önce yazmıştım; şimdi okurken çok eğlendim, özellikler replika fiyatına orijinal saat satılan yerin adresi konusunda ben de talibim umarım Teng usta benimle de paylaşır. Şimdi bu mesajı ciddiye alıp 3 sayfa da replika fiyatına orijinal saat satan yer adresi istenilirse herhalde bana yazdırmaz artık forumda. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah :] | |
|
| |
aerdogan.grf
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Perş. 14 Nis. - 0:16 | |
| hocam istersen istediğin modelleri mail olarak yollayabilirsin. aerdogan.grf@gmail.com yardımcı olmaya calısırım. hysek ler asia eta rolexlerde de swiss eta ve asia eta olmak üzere iki tip satıyorum. fiyat konusundada modele göre yardımcı olurum. | |
|
| |
afrocuban
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 24 Nis. - 2:08 | |
| - teng demiş ki:
- Adresi yukarıda verdim ama okumadınız herhalde...
sayin tang... | |
|
| |
afrocuban
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 24 Nis. - 7:04 | |
| - afrocuban demiş ki:
- teng demiş ki:
- Adresi yukarıda verdim ama okumadınız herhalde...
sayin tang... acaba adresi bende alabilir miyim ozelden.... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 24 Nis. - 10:31 | |
| tang değil efenim teng t e n g | |
|
| |
afrocuban
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 24 Nis. - 10:51 | |
| - teng demiş ki:
- tang değil efenim teng t e n g
ah pardon elim carpmis sayin tenk... su adresi rica edecektim.... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 24 Nis. - 11:58 | |
| Seni bi uzaya zıplatayım bakiym ne kadar zıplıyorsun zıp | |
|
| |
fantastik69
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Çarş. 27 Nis. - 11:14 | |
| Çin'de bildiğiniz Türk firmaları varmı acaba ? ordan sipariş yapıp türkiye'ye getrmesi nasıl olurk ? gümrük vs. adres varsa paylaşım bekliyorum arkadaşlar..
Teşkler... | |
|
| |
BirebirSaat
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 2 Eyl. - 13:04 | |
| BireBir AAA+++ Asia Valjoux TagHeuer ve IWC Saat Satışlarımız 15.9.2011 Tarihi İtibari İle Başlayacaktir....Ürünler Hakkında Ayrıntılı Bılgı İçin Lütfen Bize Ulaşınız....
ÜRÜNLERİMİZİN TOPTAN SATIŞ FİYATI : 80 $ ILE 200 $ ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR...
WEB SİTEMİZ YAPIM AŞAMASINDADIR...EN KISA ZAMANDA WEB ADRESİMİZİ BURADAN YAYINLAYACAGIZ...
| |
|
| |
taskinuslu
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 04/02/10 Yaş : 39 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 14 Ekim - 0:08 | |
| eyvah,bu arakadaş buraya da gelmiş!@teng bende istiyorum o adresi abi mümkünse aaaaaaaaaa++++++ olsun hem 100dolar hem de valjoux olsun!ha bide tourbillon olsun.. çok mu istiyorum acaba! | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 14 Ekim - 9:00 | |
| Bir de en kısa zamanda web adresini yayınlayacağız demiş. 1 ay 11 gün olmuş bunu diyeli | |
|
| |
alamana
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Perş. 20 Ekim - 10:28 | |
| - teng demiş ki:
- Adres gizli değil aslında yazayım da herkesin sorusuna cevap olsun.
www.kuvarsitwatch.com Size bir şey sormak istiyorum.Önceki senelerde hemalhemsat.com'da replika saat satan, Gaziantep'te ikamet eden kuvarsit misiniz? | |
|
| |
alamana
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 21 Ekim - 13:33 | |
| - caneryerinde demiş ki:
- Arkadaslar Merhaba.Bir konuda yardum istiyorum.Kuvarsit denen sitede bir seamaster beğendim fakat deri siyah deri kayış istiyorum.Bu sitenin menşei neresi?Mailime cevap vermediler.Bu siteden daha önce alışveriş yapan varmı?
Menşei Gaziantep.kuvarsit denen satıcıdan zamanında hemalhemsat.com'dan bir tane Panerai almıştım 10 gün sonra saat geri kalmaya başladı ve şimdi kutusunda beş senedir durmakta maalesef. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 21 Ekim - 19:37 | |
| - alamana demiş ki:
- teng demiş ki:
- Adres gizli değil aslında yazayım da herkesin sorusuna cevap olsun.
www.kuvarsitwatch.com Size bir şey sormak istiyorum.Önceki senelerde hemalhemsat.com'da replika saat satan, Gaziantep'te ikamet eden kuvarsit misiniz? teng mesajı görmedi galiba ben cevaplıyayım, ilgi ve alakası yok. | |
|
| |
bonder
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 4 Kas. - 0:37 | |
| Uygun fiyat ve kaliteli anadolu pazarına sunacağım replika saatler arıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden irtibat kuralım lütfen. | |
|
| |
freedom36
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz C.tesi 5 Kas. - 0:54 | |
| Merhabalar,
Özel mesaj atma şansım yok malesef. Gönlüm orijinalden yana ancak kaliteli replikaları da yakından görmek istiyorum. Kalitesine ve güvenilirliğine bağlı olarak 200 dolara kadar çıkabilirim belki de...
Ankara'da böyle bir yer bilen-duyan varsa lütfen beni bilgilendirsin.
Çok teşekkür ederim. | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz C.tesi 5 Kas. - 11:26 | |
| - freedom36 demiş ki:
- Merhabalar,
Özel mesaj atma şansım yok malesef. Gönlüm orijinalden yana ancak kaliteli replikaları da yakından görmek istiyorum. Kalitesine ve güvenilirliğine bağlı olarak 200 dolara kadar çıkabilirim belki de...
Ankara'da böyle bir yer bilen-duyan varsa lütfen beni bilgilendirsin.
Çok teşekkür ederim. kaliteli olsun kalitesiz olsun yada bedava, hediye vs. replika almak ve kullanmanın en çabuk ve hissedilir etkisi PİŞMANLIK olur. orjinal saat satış bölümünden faydalanmanızı şiddetle tavsiye ederim.ayrıca bir çok arkadaşımız saatlerinin arkasındalar iade şansınızda karşılıklı anlaşmaya göre mevcut olacaktır.olmadı tekrar burada satışa çıkarabilirsiniz.ama replika için böyle bir şansınız çok az. ayrıca; inanın kolunuzdaki saati saklamak için harcanacak çabayı anlatamam her ne kadar kaliteli replika olursa olsun. | |
|
| |
Magneto
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Çarş. 21 Ara. - 7:19 | |
| Millet ne çok sahte çakma saat meraklısı .Aklı fikri hava atmakta tabii . bu replikaları alanların neredeyse tamamı HAVA atmak amacıyla alıyor . Yazık yaa . Birde bu Kapalı Çarşı esnafının sahtekar satıcılarından arınması lazım
En son Magneto tarafından Çarş. 21 Ara. - 9:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Çarş. 21 Ara. - 8:18 | |
| Magneto ortalığı karıştırmak için lütfen mesaj yollamayın. Bu forum etnik kökenle alakalı yorumları hoşgörmez. Türk replika satınca birşey olmuyor, Kürt, Çerkez, zenci, Arap, falan satınca mı sahtekar oluyor. En azından bunu bilebilecek kadar süredir bu forumu takip ediyorum.
Burada replika ile ilgili birçok yorum yapıldı, dertleşildi, tartışıldı. Bu insanların konuştuğu herşeyin üzerine çizgi çekip insanların düşüncesini, geçmişini, ekonomik gücü bilmeden böyle bir yorum yapmanız ciddi anlamda ayıp. Kaldı ki insanların düşüncesi bu olsa bile bunu yargılamak size düşmez. Forumu takip etmeden ortaya böyle bir mesajla çıkmanız biraz densiz olmuş.
| |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| |
| |
ytk
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Çarş. 21 Ara. - 21:30 | |
| - bootsector demiş ki:
- Magneto ortalığı karıştırmak için lütfen mesaj yollamayın. Bu forum etnik kökenle alakalı yorumları hoşgörmez. Türk replika satınca birşey olmuyor, Kürt, Çerkez, zenci, Arap, falan satınca mı sahtekar oluyor. En azından bunu bilebilecek kadar süredir bu forumu takip ediyorum.
Burada replika ile ilgili birçok yorum yapıldı, dertleşildi, tartışıldı. Bu insanların konuştuğu herşeyin üzerine çizgi çekip insanların düşüncesini, geçmişini, ekonomik gücü bilmeden böyle bir yorum yapmanız ciddi anlamda ayıp. Kaldı ki insanların düşüncesi bu olsa bile bunu yargılamak size düşmez. Forumu takip etmeden ortaya böyle bir mesajla çıkmanız biraz densiz olmuş.
Tamamen katiliyorum. Ama belki kendisi de farkli bir dusunce ile bunu yazmak istedi ama yanlis ifade etmis olabilir diye umuyorum | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Çarş. 21 Ara. - 23:09 | |
| Neyse yazı düzeltilmiş. Uzatmama gerek yok. | |
|
| |
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 23 Ara. - 10:03 | |
| keske düzelmeden önceki yaziyi okuyabilseydim, her gün sabahlari gazeteleri okur gibi foruma girmekteyim, ama gözüme carpmamis demekki. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Cuma 23 Ara. - 10:58 | |
| Boşverin BR-02. Okumaya değecek birşey değildi, emin olun. | |
|
| |
typhoon34
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz C.tesi 4 Şub. - 16:05 | |
| - teng demiş ki:
- Çok çeşit var. Ama kapalıçarşı şart değil ise sana esas adresini yollayayım hem daha ucuza gelir ?
şu adresi bende acilen alabilir miyim ? yarın hemen gitmek istiyorum. teşekkürler | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 5 Şub. - 5:45 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: replika saat nerde bulabiliriz Paz 5 Şub. - 6:04 | |
| Bundan sonra adres isteyenlere cevap vermeyeceğim, sormayın. Adres sitesi 2 kere yazıldı, kimse okumuyor. | |
|
| |
| replika saat nerde bulabiliriz | |
|