Babadan kalma Hislon ve Cortebert TCDD saatleri-yorumlarınız...
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 44 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
Konu: Babadan kalma Hislon ve Cortebert TCDD saatleri-yorumlarınız... C.tesi 17 Tem. - 5:03
Sevgili Ustalar, Babadan kalma iki tane saat var,bunlar hakkından yorumlarınızı rica ediyorum
Bu Cortebert;
Bu da Hislon;
Bu da ikisi birden;
watcher Admin
Konu: Geri: Babadan kalma Hislon ve Cortebert TCDD saatleri-yorumlarınız... C.tesi 17 Tem. - 21:01
Hislon'un kadran patinini cok begendim, bir de makinelerinin resimlerini gorsek.
dermanyeri
Konu: Geri: Babadan kalma Hislon ve Cortebert TCDD saatleri-yorumlarınız... Paz 18 Tem. - 9:18
hocam ben bu işte yeniyim,öyle açıp bakmak,yerine takmak kolay bir iş midir? hani makinelerini bende merak ediyorum ama. eğer öyleyse ben bir uğraşayım derim,yoksa bir saatçiye falan mı açtırsam ki?
dermanyeri
Konu: Geri: Babadan kalma Hislon ve Cortebert TCDD saatleri-yorumlarınız... Paz 18 Tem. - 12:17
kadran patini dediğiniz yer saatin kenarındaki desen gibi yerler mi watcher usta?
oqannn
Konu: Geri: Babadan kalma Hislon ve Cortebert TCDD saatleri-yorumlarınız... Cuma 3 Şub. - 7:30
elimde cortebert cal532 dededen kalma saat var değrini bilen yada ilgilenen varsa yorum bekliyorum ....
Babadan kalma Hislon ve Cortebert TCDD saatleri-yorumlarınız...