| Saat alasım geldi. | |
|
+25inkablok cemele profurio ertay aaltindeger stratejjj crazyhours deka cowboy vervito Azizim kelby Valjoux teng haspirin krytime sifujack uzbey watcher egunns GAREZ eterna bootsector certus Drao 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 10:11 | |
| premium markaların modellerini online takip etmiyorum-edemiyorum tarzına yakın modellere rastlarsam tabiki | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 10:18 | |
| - bootsector demiş ki:
- Şaka bir yana drao panerai düşünüyorsan orjinal olup olmadığını tam bilmemekle birlikte şu saat bana hoş göründü:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-panerai-luminor-panerai-luminor-power-reserve/detay Ama panerai nin modellerinin %80 den fazlasını seversin gibime geliyor. Bütçenin üst limitini verebilirsen daha çok yardımcı olabilirim. 10.000TL gibi birşey olabilir mi üst limitin? Kesinlikle alınmak yok. Bu fiyata o Panerai mümkün değil orjinal olsun. Panerai'lerde benim beğendiklerim kapaklı kurma kolu olan modeller. Diğerlerini beğenmiyorum. Bütçeye gelince biz daha önce saat alırken 3000-5000'den başlarken, 7000'lik Jaeger almıştık (Avatarım'daki saat). Öncelikle beğeneceğim ve genelin olurunu alacağım bir model bulalım. Fiyatı ayarlarız sanırım. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 10:20 | |
| - Drao demiş ki:
- Garez Camel'de istemem.
Bu foruma üye olduktan sonra Quartz saat almamaya karar verdiğim gibi, sadece saat üreten markalardanda saat almaya karar verdim. Onun için Camel gibi, Gucci gibi moda markalardanda istemiyorum.
krytime bu Edox güzel gözüküyor. Türkiye'de varmı? Fiyatı nedir? Makinesi gibi özellikleri nedir? Biraz daha bilgi lütfen...
Drao, Edox Türkiye de satılıyor. Bildiğim kadarı ile yetkili satıcısı Aslan Saat. Makinası Valjoux 7750 , çap 43 mm. ,500 m. wr. Fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim. Ama 2000-3000 TL civarıdır sanırım. Günlük kullanım için aradığınızdan , dikkate alınacak bir diver. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 10:21 | |
| - watcher demiş ki:
Vay, vay, vay, watcher işte budur. Bayıldım bu saate. Bu saat kaça nerede satılıyor. Özelliklerinide yazsana lütfen. Parayı sana versem bana bunu alır mısın? | |
|
| |
Drao
| |
| |
egunns
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 10:43 | |
| ertay daki üretimi durmuş pro 300m chrono, üstün toplam kalite ve görsellikte.. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 10:52 | |
| [quote="egunns"]ertay daki üretimi durmuş pro 300m chrono, üstün toplam kalite ve görsellikte..
Teng ile bir zamanlar Omega Seamaster'lara bakmıştık. Ben onları beğenmemiştim. Bu saat bana onu hatırlattı. Bu Seamaster'a göre daha güzel ama... Bilemiyorum. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 10:57 | |
| Benimde araştırmalarımda 2 ayrı marka ve model saat buldum. Sizlere sormadan biraz bekleyeceğim. Bana öneren olacak mı diye. Yok kimse önermezse ben sonra sizlere soracağım.
Şimdiye kadar en beğendiğim Panerai.
Longines ve Edox'ta aklımın bir köşesinde... | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 11:11 | |
| [quote="Drao"] - egunns demiş ki:
- ertay daki üretimi durmuş pro 300m chrono, üstün toplam kalite ve görsellikte..
Teng ile bir zamanlar Omega Seamaster'lara bakmıştık. Ben onları beğenmemiştim. Bu saat bana onu hatırlattı. Bu Seamaster'a göre daha güzel ama... Bilemiyorum. Ama sen mavi olsun istemiştin. Mavi olması şart değilse bence düz Planet Ocean tüm zamanların en güzel diver saatidir. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 11:21 | |
| [img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img] | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 12:56 | |
| - Drao demiş ki:
- watcher demiş ki:
Vay, vay, vay, watcher işte budur. Bayıldım bu saate. Bu saat kaça nerede satılıyor. Özelliklerinide yazsana lütfen. Parayı sana versem bana bunu alır mısın? Uc cesiti var PAM 00025-titane : 4.900€ PAM 00024-Celik : 4.500€ PAM 00243-celik-1000m : 5.900€ Bunlar yurtdisi liste fiyati, indirim alinabilse ki pek sanmiyorum ama bakmak lazim ve yine vergi disi alinabilse, mesela siz yurtdisina geldiginizde fiyatta dusme olur. Ben elbette ki hem de buyuk zevkle sizin icin alma konusunda elimden geleni yaparim dostum | |
|
| |
certus
| |
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 20:08 | |
| [quote="teng"] - Drao demiş ki:
- egunns demiş ki:
- ertay daki üretimi durmuş pro 300m chrono, üstün toplam kalite ve görsellikte..
Teng ile bir zamanlar Omega Seamaster'lara bakmıştık. Ben onları beğenmemiştim. Bu saat bana onu hatırlattı. Bu Seamaster'a göre daha güzel ama... Bilemiyorum. Ama sen mavi olsun istemiştin. Mavi olması şart değilse bence düz Planet Ocean tüm zamanların en güzel diver saatidir. Hele şükür geldin. Hoşgeldin... Bir yandan haklısın, uzun zamandır mavili bir saat arıyorum. Halada geçerli. Onun için biliyorsun bir saate karar vermiştik. Dalgıç saatini düşünmeme sebep bu geçtiğimiz hafta sonu burada denize girince kolumda eksiklik hissettim. Sonrada düşündümkü yılın nerede ise yarısından fazlasında hala buralarda denize giriyorken güzel bir dalgıç saati edinmeliyim. Kısmetse bu hafta sonuda denizde geçirmeyi düşünüyorum. Gerçi mavi saatte dalgıç ama bu sefer kendimi herhangi bir renkle kısıtlamadan bir saat bulmaya karar verdiğimden bu başlığı açtım. Bakalım neler çıkacak. Bu arada bana beğendiğiniz saatlerin makineleri hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum. Bu saatte ETA mı tercih etmeliyim. Yoksa bulursak in-house mu olmalı. Bu konulardada bigi paylaşırsak memnun olurum. Omega gerçekten hoş ama biliyorsun bende bir Omega var. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 20:24 | |
| Muthis bir saat daha, bunu denedim, kolda inanilmaz keyifli, panerai zaten kult bir saat ama bu da dunya capinda yeni kult saatlerden biri, sana tam yakisacak bir saat daha bence dostum. Ama fiyati oldukca yuksek kronolu 12.000€ civari Kronosuz 10.000€ civari | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 20:39 | |
| | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 21:29 | |
| Uc cesiti var PAM 00025-titane : 4.900€ PAM 00024-Celik : 4.500€ PAM 00243-celik-1000m : 5.900€ Bunlar yurtdisi liste fiyati, indirim alinabilse ki pek sanmiyorum ama bakmak lazim ve yine vergi disi alinabilse, mesela siz yurtdisina geldiginizde fiyatta dusme olur. Ben elbette ki hem de buyuk zevkle sizin icin alma konusunda elimden geleni yaparim dostum [/quote] Panerai konusunda yıllardır hep istememe rağmen birde beni iten bir yönü olduğundan almadım. Bana Panerai'ler denizde değilde karada takılan dalgıç saati olarak hep gelmiştir. Gerçi şu anda belkide günlük kullanımda benim arayışıma daha hitap eden bir saat gibi. Denize girerken bu senin gösterdiğin belki ama diğer modelleri pek uygun değilmiş gibi. Kolunda kaba duracakmış gibi geliyor. Fiyat olarak uygun olabilecek gibi. Belkide daha aşağı balabiliriz. Bunu kesinlikle bir kenarda tutuyorum. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 21:30 | |
| [quote="certus"]Fortis Marinemaster çok beğendiğim bir saat....
Bu markayı ve saati ilk defa duydum ve gördüm. Siz bu saati gördünüz mü? Biraz daha bilgi verecek olanlar var mı? | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 21:44 | |
| [quote="watcher"]Muthis bir saat daha, bunu denedim, kolda inanilmaz keyifli, panerai zaten kult bir saat ama bu da dunya capinda yeni kult saatlerden biri, sana tam yakisacak bir saat daha bence dostum. Ama fiyati oldukca yuksek
kronolu 12.000€ civari Kronosuz 10.000€ civari
Watcher dostum işte damarıma bastın. Bu saati hiç yakından görmedim ve denemedim ama çok beğendiğim bir saat. Koluna takınca yaşadıklarını daha ayrıntılı anlatsana.
Bu saate o paralar verilirmi diye de hep düşünmüştüm. Birde bu kadar para verince bunu denize sokarmıyız?
Ebay'de bu saatlerden satıyorlar ve senin verdiğin fiyatlara göre tabii daha ucuz. Oralardan alsak herhalde buraya girişte gümrükte bize epeyce sorun çıkarırlar. Oralarda bu fiyata bulma şansımız var mıdır? | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 21:56 | |
| Vulcain cricket Bu saatide ilk defa duydum. Doxa Bu markayıda ilk defa duydum ama beğenmedim. Bu markalar nasıldır? IWC aquatimer Buda fena değil. Bu hala üretiliyor mu? Fiyatı ne kadar civarlarında biliyor musun? Bu markada hep almak istediğim bir markadır. Hatta yukarıda aklımda olan 2 saat var demiştim ya işte onlardan bir tanesi ve teng'in bahsettiği mavi saatte budur. Bu saati İstanbul Kanyon'da Pırlant'ta teng ile taktık ve denedik. O zaman işte alacağım saat budur demiştim. Ama hepte aklımın bir köşesinde bir soru işareti var. Acaba bu marka saat için bu modelini mi yoksa bir iwc portuguese gibi bir modelini almalıyım diye.. Birde bunun şu Galapagos için üretileni var. Onu yakından hiç görmedim. 2. aklımda olan saatte Girard-Perregaux Sea Hawk II Mens XL Limited Edition http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170420755389&ssPageName=STRK:MEWAX:IT | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 22:00 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 22:04 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 22:36 | |
| - teng demiş ki:
- Drao demiş ki:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140455836081&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Ebay'de bunu buldum. Nedersiniz? Artırmaya girip alayım mı? Çok hoş gözüküyor. Artırmayı usta bilir .. Dostum bu saat koleksiyon icin cok guzel ama gunluk kullanimda ne olur bilinemeyecek bir saat, cok dikkatli kullanmak gerekecek. Blancpain fifty fantom yeni model ise kola takildiginda geri cikarirken insanin icini ciz ettiren bir saat. Bezel hafif bombeli, kasada celik ne kullandilarsa ya da polisaj super oldugu icin, naomi campbel'in bacagini oksuyormus hissi veriyor, kolu sarmaliyor ve cikmak istemiyor. Teng ile denediginiz iwc de tam alinmasi gereken bir saat, onu da hararetle tevsiye ederim. Diger yandan, alacagin saate karar vermen durumunda bir sekilde duty free seklinde almaya calismak lazim, ya da vergi iadeli gumruk cikisinda deklareli. Sen modele karar verdikten sonra bu detayi beraberce inceleriz. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 23:21 | |
| - watcher demiş ki:
- teng demiş ki:
- Drao demiş ki:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140455836081&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Ebay'de bunu buldum. Nedersiniz? Artırmaya girip alayım mı? Çok hoş gözüküyor. Artırmayı usta bilir .. Dostum bu saat koleksiyon icin cok guzel ama gunluk kullanimda ne olur bilinemeyecek bir saat, cok dikkatli kullanmak gerekecek. Blancpain fifty fantom yeni model ise kola takildiginda geri cikarirken insanin icini ciz ettiren bir saat. Bezel hafif bombeli, kasada celik ne kullandilarsa ya da polisaj super oldugu icin, naomi campbel'in bacagini oksuyormus hissi veriyor, kolu sarmaliyor ve cikmak istemiyor.
Teng ile denediginiz iwc de tam alinmasi gereken bir saat, onu da hararetle tevsiye ederim.
Diger yandan, alacagin saate karar vermen durumunda bir sekilde duty free seklinde almaya calismak lazim, ya da vergi iadeli gumruk cikisinda deklareli. Sen modele karar verdikten sonra bu detayi beraberce inceleriz. Naomi mi? Watcher naomi ile ne zaman nerede beraberdin? Sadece merak ettim... Bu saati acaba İstanbul'da kim satıyor. 2.el bulunabilir mi? Teng Kapalıçarşıda hani M.Ç varya gidince ona sorsana belki o bulur. Kuvarsit sanada buradan mesaj sende bulabilir misin? IWC içinse mavi olanda zaten teng'le hemfikirdik. Sizce mavi mi güzel yoksa galapagos mu? Bir iki taneye beğendiklerimi indireyim watcher senle bu satın alama işini ayrıntılı konuşacağım. Bu arada forumdan daha bu işe el atmamış dostlar var. Hadi bir dökün fikirlerinizi... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Ptsi 20 Eyl. - 23:38 | |
| - Drao demiş ki:
Naomi mi? Watcher naomi ile ne zaman nerede beraberdin? Sadece merak ettim.. [/quote] Ilk bulusmada anlatirim | |
|
| |
Drao
| |
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 0:35 | |
| Bu bendeki dalgıç bulgari... | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 2:36 | |
| Dünden beri başlığı takip ediyorum ilk aklıma gelen saati yazacaktım fakat fiyat biraz tuzlu diye yazmaya çekindim madem Mete Abi "Fifty Fathoms" diye Blancpain'i tavsiye etti bu işin en güzellerinden biri bence de,özellikle kronosuz olan model müthiş bir saat.
Bu kadar para verip denize girilir mi o da ayrı bir tercih... | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 4:22 | |
| sayın drao, gerçi seiko düşünmüyorum demişsiniz ama, bu modeller, prestijli ve meraklı kitlesi çok olan dalgıçlar; | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 6:41 | |
| doktor şak şuk tuzlu sularda yüzeceksen pahalı bir saate yazık olmasın... hele marmarada yüzeceksen kasanın bi tarafına ana çarparsa kızarır...benim geçenlerde koluma çarptıda kolum uyuştu | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 7:41 | |
| Günlük kullanım için diyorsun ama diver saatlerin malum kasaları genelde kalın oluyor ve buna bir de ağırlık verince günlük kullanımı biraz tartışılır bana göre. Klasik saatlere yönelmenin vakti gelmedi mi sence. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 8:34 | |
| Çok doğru söyledin avatarında Panerai saat olan arkadaşım | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 8:53 | |
| - Valjoux demiş ki:
- Dünden beri başlığı takip ediyorum ilk aklıma gelen saati yazacaktım fakat fiyat biraz tuzlu diye yazmaya çekindim madem Mete Abi "Fifty Fathoms" diye Blancpain'i tavsiye etti bu işin en güzellerinden biri bence de,özellikle kronosuz olan model müthiş bir saat.
Bu kadar para verip denize girilir mi o da ayrı bir tercih... Ben aldığım saati hiç fark etmez heryere sokarım. Yanlış yerlere çekilmesin lütfen... Eğer bu saatlere bu kadar para vereceksem onun açıkcası suyunu çıkarana kadar kullanırım. Kullanmazsam yazık. Saati mezara götürmeyeceğiz ya.. Hiç açımam takarım. Bu saat gerçekten güzel... | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 8:57 | |
| - kelby demiş ki:
- sayın drao, gerçi seiko düşünmüyorum demişsiniz ama,
bu modeller, prestijli ve meraklı kitlesi çok olan dalgıçlar;
Seiko düşünmem diyorum haklısın... Lütfen ukalalık olarak almayın. Artık koluma takacağım saatlerin çevremde çok insanda olmayan hatta olmayan saatler olmasını istiyorum. Kimse kolumdaki saatin değerini anlamasa bile ben onu taşırken kendimi tatmin etmeliyim. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 8:59 | |
| - egunns demiş ki:
- doktor şak şuk tuzlu sularda yüzeceksen pahalı bir saate yazık olmasın...
hele marmarada yüzeceksen kasanın bi tarafına ana çarparsa kızarır...benim geçenlerde koluma çarptıda kolum uyuştu Kıbrıs en tuzlusu... Yokya o saatlerde buralara dayanır herhalde... | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 9:13 | |
| - Azizim demiş ki:
- Günlük kullanım için diyorsun ama diver saatlerin malum kasaları genelde kalın oluyor ve buna bir de ağırlık verince günlük kullanımı biraz tartışılır bana göre. Klasik saatlere yönelmenin vakti gelmedi mi sence.
Azizim günlük kullanım derken biraz açıklık getireyim. Yoksa haklısın söylediklerinde... Ben gündüzleri klinikte hasta bakarken saat takmam. Klinik haricindede tamamen spor giyinen biriyim. Denize giderkende, tenise veya spora giderkende kullanacağım. Ben bu süreçte takacağım bir saat istiyorum. Onun için spor bir saat istiyorum. Klasik saatler şimdilik bana uzak gibi geliyor. Hatırlarsan en son katkılarınızla aldığım Jaeger'i bu söylediğim zamanların çoğunda takamıyorum. Onun için daha spor bir saat olamlı diye düşünüyorum. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 9:14 | |
| - Azizim demiş ki:
- Günlük kullanım için diyorsun ama diver saatlerin malum kasaları genelde kalın oluyor ve buna bir de ağırlık verince günlük kullanımı biraz tartışılır bana göre. Klasik saatlere yönelmenin vakti gelmedi mi sence.
Bu arada sen hangi saatleri önerirsin? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 9:26 | |
| Blancpain FF gördüğüm en baba dalgıçtır. o kadar güzel bir saat ki altın olanı bile güzel görünüyor bana | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 9:30 | |
| ama tabii günlük kullanım için diver alacak olsam herhalde Seiko monster alırım. envayi çeşit kadran renkleri de var. zevkine göre. makine özgün. saat dizaynı özgün. diğer tüm dalgıçlarında farklı bir tasarımı olduğu herkesin kabul gördüğü bir gerçektir. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 9:38 | |
| - vervito demiş ki:
- ama tabii günlük kullanım için diver alacak olsam herhalde Seiko monster alırım. envayi çeşit kadran renkleri de var. zevkine göre. makine özgün. saat dizaynı özgün. diğer tüm dalgıçlarında farklı bir tasarımı olduğu herkesin kabul gördüğü bir gerçektir.
Blancpain günlük kullanım için uygun değil mi? Olduda aldık diyelim söylediğim durumlarda kullanılmaz mı? Şimdiye kadar önerilen saatlerden hangisi spor kullanım için uygundur. Seiko'ya hala uzağım. Blancpain kesinlikle evet ama parası şimdilik ? Bu aradaki saatlerden hangisi günlük kullanıma uygun. Ortak bir fikir ne olabilir? Ustalar yavaş yavaş fikirlerini söylüyor. Diğerlerinide bekliyorum.. | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 10:03 | |
| - Drao demiş ki:
- takacağım saatlerin çevremde çok insanda olmayan hatta olmayan saatler olmasını istiyorum.
bu açıklamanızı da dikkkate alınca bence panerai yi iyi düşünmek gerek ,submersible modeline şimdi baktım ,eta 7750 yi modlayıp kullanıyor ,o yüzden belki elenebilir, diğer farklı tasarıma sahip bir saat girard perregaux ama ona bakmadım, seiko listenizde olsaydı üst düzey modellerinden marinemaster 300m modelini önerirdim, hoş ve çok güzel kaliteli bir in house 8L35 makine kullanılan saat ama beğeninize göre es geçiyorum(2000 usd civarı), çok sevdiğim bir saat olan blancpain ff yi ben de listemde ilk sıraya alırdım... ekleme,aslında sizdeki bulgari fotoğraftaki kadarıyla günlük kullanıma uygun görünüyor ama uygun değilse bence bulgari yi satın ya da takas edin,tabi çok beğendiğiniz ve yukarıda saydığınız şartlarda sürekli kullandığınız bir saatse o ayrı 2-ff fiyatıyla düşündürüyorsa panerai submersible olabilir | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 10:34 | |
| o zaman VOSTOK markasını incele... kimse bilmez Putin bile bilmiyor... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 11:11 | |
| seiko uzak ise yukarıdakilerden günlük kullanım için diver olarak oris'i seçerdim. FF tabii ki günlük de kullanılabilir. istenirse. yani onunla aynı klasda tutulan Submariner kullnılıyor da o neden kullanılmasın ki. Omega Planet Ocean da olabilir. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 11:20 | |
| Dalgıç saatlerin tarihçesinde öenmli olan birkaç marka var. bunlardan birini almak olayın manevi-tarihi boyutu açısından da bana daha cazip. Blancpain, Rolex, Omega, Doxa, Panerai | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Salı 21 Eyl. - 20:00 | |
| | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Çarş. 22 Eyl. - 1:40 | |
| - sifujack demiş ki:
- Drao demiş ki:
- takacağım saatlerin çevremde çok insanda olmayan hatta olmayan saatler olmasını istiyorum.
bu açıklamanızı da dikkkate alınca bence panerai yi iyi düşünmek gerek ,submersible modeline şimdi baktım ,eta 7750 yi modlayıp kullanıyor ,o yüzden belki elenebilir, diğer farklı tasarıma sahip bir saat girard perregaux ama ona bakmadım, seiko listenizde olsaydı üst düzey modellerinden marinemaster 300m modelini önerirdim, hoş ve çok güzel kaliteli bir in house 8L35 makine kullanılan saat ama beğeninize göre es geçiyorum(2000 usd civarı),
çok sevdiğim bir saat olan blancpain ff yi ben de listemde ilk sıraya alırdım...
ekleme,aslında sizdeki bulgari fotoğraftaki kadarıyla günlük kullanıma uygun görünüyor ama uygun değilse bence bulgari yi satın ya da takas edin,tabi çok beğendiğiniz ve yukarıda saydığınız şartlarda sürekli kullandığınız bir saatse o ayrı 2-ff fiyatıyla düşündürüyorsa panerai submersible olabilir Blancpain evet ilk sırada ama fiyatı için biraz düşünmeliyim. Seiko'yu listeden çıkardım. Ne kadar iyi olsada şimdilik düşünmüyorum. Bulgari'yi çok severek yıllardır kullandım hala kullanıyorum. Onu aldığım zaman çok popülerdi. Ama moda markaydı. Sıkılmadım ama değişiklik istiyorum. Satmayı düşünmem çünkü zevkle gene takacağımı düşünüyorum. Panerai ciddi ciddi düşünmeye başladım. Çünkü spor giyimle iyi olacak gibi... | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Çarş. 22 Eyl. - 1:44 | |
|
En son GAREZ tarafından Çarş. 22 Eyl. - 7:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Çarş. 22 Eyl. - 2:08 | |
| - vervito demiş ki:
- seiko uzak ise yukarıdakilerden günlük kullanım için diver olarak oris'i seçerdim. FF tabii ki günlük de kullanılabilir. istenirse. yani onunla aynı klasda tutulan Submariner kullnılıyor da o neden kullanılmasın ki.
Omega Planet Ocean da olabilir. Oris sevdiğim bir marka hatta elimde bir tane modeli var. Ama bu son kasalarını takoz gibi buluyorum. Omega çok güzel fakat bir Omega saatimde olduğu için elimde olmayan markalardan bir tane almayı düşünüyorum. Rolex'i hiç düşünmemiştim. Geriye sizin önemli dediğiniz markalardan blancpain ve Panerai kalıyor galiba. Bu arada IWC Aquatimer nasıldır? | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Çarş. 22 Eyl. - 2:10 | |
| - Drao demiş ki:
- haspirin demiş ki:
- Drao demiş ki:
- sifujack demiş ki:
- elinizde olan dalgıç saatleri modelleriyle yazsanız sizde bulunmayan marka ve şekile sahip dalgıç saatleri belirlememiz daha kolay olacaktır
üstteki ML sw200 makineli diye hatırlıyorum,doğrumu?,fiyatı uygun ama denildiği gibi sade saat isteyenler için ideal,fotoğraftaki duruşu dresswatch gibi Elimde bir tek Bulgari scuba var.
Elimde Oris, Tag, Jaeger, Hamilton, Bulgari, Tissot marka saatler var. Bu listeye bir Panerai yakışır bence... Hep bir Panerai almak istedim ama olmadı. Önereceğin bir model var mı? Tercihlere göre bir model belirlenmeli bence: Çap, Kurmalı-otomatik, sandwich-painted kadran, kadran rengi siyah-beyaz, çelik-titanyum, saniye kolu?, arka kapak? vs. In-house alamayacaksam sanırım PAM 111 alırdım. 44 mm, kurmalı, sandwich kadran, siyah, çelik, saniye var, arka kapak safir. EU liste fiyatı KDV ile 3900€ | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Çarş. 22 Eyl. - 8:22 | |
| IWCnin nesi iyi değil ki Aquatimer'i da iyi olmasın? görünüşünü beğendiyseniz düşünmeden alın. hatta vintage olan modeli çok daha güzel. hem spor hem klasik bir saattir. longines legend diver da aynı şekilde. Panerai 1938 kampschwimmer modeli özel bir modeldir. california dial. herkeste görmeyeceğiniz bir panerai modelidir. orijinali yani ilki 1938de Rolex tarafında panerai için yapılmıştır. alman ve italyan denizaltılarının kullandıkları saatlerdi. o dönemde amerikan denizaltılarının kullandıkları saatler ise canteen tepeli hamilton'lar idi. her iki model de dalgıç saatlerin tarihinide önemli yeri olan modellerdir. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saat alasım geldi. Çarş. 22 Eyl. - 9:05 | |
| | |
|
| |
| Saat alasım geldi. | |
|