Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON

4 posters
YazarMesaj
inkablok

inkablok

JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Empty
MesajKonu: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 0:53

JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  J9001
JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  J9002c
JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  J9003

Fotolar tokina 50-135 atx pro f 2.8 Nikon d300 ile çekilmiştir...

Merhaba Saat dostları,

Aslında replika demeye dilim varmıyor...Keşke kadranda Seagul yazsaydı diyorum....
Bu paralara bu mekanizmaya isviçre olarak sahip olmak imkansız...parasının çok üzerinde harika kalitede yapılmış.
-19 Taşlı Seagul kurmalı mekanizma
- Antirefle safir cam
- 30 metre su geçirmezlik
- 43 mm çap
-10 mikron 316L çelik üzerine altın kaplama.
- 46 Saat rezerv tutar, test edildi.
Makinede herşeyin tek baskı üzerine inşaa edilmesi çok hoş, ama söküp toplamak yürek ister...
Çivili balansın atışını izlemek ayrı bir zevk...Çıkan ses alışıla gelmiş tiktaklardan çok farklı...Kükreyen bir ses... prier
Ama şunu söylüyeyim henüz koluma takıp dolaşmaya kıyamadım...
Tüm dostlara tekrar selamlar....
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 1:08

Saati nereden ve ne kadara aldığınızı sorsam çok mu ayıp olur?
Bu arada fotoğrafların dslr ile çekildiği çok belli. Fotoğrafçılık açısından da güzel bir paylaşım olduğunu söylemem lazım. Arka plan rengi saatin klasını gösteriyor ama sanki biraz da saati boğmuş gibi göründü bana. Yine de başarılı fotoğraflar.
inkablok

inkablok

MesajKonu: Geri: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 1:18

Uzak doğudan bir arkadaşıma iki adet getirtmiştim...
Evet fotoğraf benim için önde giden bir zevk...Renk konusunda haklısınız dün evde çektim, o an için başka bir bez bulamadım....Bu elime geçince bunla görüntüledim....En kısa zamanda makro çadırı alıcam...Bu tür saat fotolarının başarımı için kesinlikle makro çadırı gerekli.
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 1:38

Makro çadırına gerek yok. Düzgün şekilde yapacağınız bir lightbox hem çok ucuz hem de gayet güzel şekilde işinizi görecektir. Bir tane karton kutu alın. Kutunun yan taraflarında keserek pencereler açın. Daha sonra bu pencerelere beyaz kağıt yerleştirin. Bunlar ışığı homojen şekilde kutu içerisine yayacaktır. Daha sonra bu kutuya pencerelerin dışından pencerelere doğru ışık verin. Tavsiyem ışığın beyaz renkli olmasıdır. Biraz olsun ilkokulda elişi falan yaptırsan kolay bir işlem aslında Very Happy
Bu forumun kalite olarak aynısı ve fotoğrafçılar için olanı var. Orada anlatılmış sanırım.
http://www.canonturk.com/vbulletin/diger-fotograf-ekipmanlari/424-ev-yapimi-urun-cekim-cadiri-lightbox-resimli.html
Bir bakıver.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 1:52

http://www.turksaatforumu.com
inkablok

inkablok

MesajKonu: Geri: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 1:56

Süper,çok teşekkürler...faydalı oldu...Bu çadır işi...Zira fotosunu paylaşacağım çoook saat var....
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 1:57

Merakla bekliyoruz ok1
http://www.turksaatforumu.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON    JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON  Icon_minipostedPtsi 20 Eyl. - 10:19

inkablok, forumumuza çok güzel şeyler katacağınıza inanıyorum. bu başlık için de teşekkurler. çok güzel bir saat. haklısınız üzerinde hiç marka yazmasaydı bu saat çok çok daha kıymetli olabilirdi bizim gibi saatseverler için.

JAEGER LE-COULTRE TOURBILLON
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jaeger Le Coultre Atmos
» Jaeger-LeCoultre
» Jaeger Le Coultre satan mağazalar
» jaeger-lecoultre
» Jaeger Le Coultre Duometre, orijinal - replika