| Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. | |
|
+22MortingenStrasse Muvakkit ertay solestar mustafasuren bootsector krytime sifujack cowboy burbank vervito aaltindeger egunns crazyhours Drao Bakone borahan GAREZ deka Relojero watcher teng 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Ptsi 4 Ekim - 23:15 | |
| Saatlerimiz ve Watcher geldiğine göre bu pazar bir İstanbul buluşması vacip olmuştur.
| |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Ptsi 4 Ekim - 23:16 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Ptsi 4 Ekim - 23:54 | |
| eveeekkkk geldımmm.... hem hosgeldım hem de dolu geldım. Bu cumartesı ızmır bulusması yapalım, pazar gunu de ıstanbulda bulusalım. Saatlerımizi bulusmalarda teslim edeyim. Bulusmalara katılamayacak arkadaslar axıazıze adreslerını bıldırsınler kargo ıle yollama ısını axıazız organıze edıyor. İstanbul veya cıvarında bulunup ta bulusmalara katılamayacak arkadaslar ise teng dostumuzdan teslim alabilecekler. Buluşmalarda yine avicenna, THK, yeni nusrat gibi bazı tasarımlarımızın prototıplerini de görebileceğiz. Saat alan veya almayan dostlar zamanı olan herkesi beklerim, böylece tanışma fırsatı da elde ederiz. Türkiyede bulunduğum süre içinde internet benim için biraz sıkıntılı oluyor ama teng dostumla süreklı haberleşme içindeyiz. | |
|
| |
Relojero
Mesaj Sayısı : 90 Kayıt tarihi : 25/01/10 Yaş : 71 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 0:50 | |
| Sayın Watcher hoşgeldiniz.
İstanbul buluşması için yer ve saat bellimi? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 0:53 | |
| Sürpriz diye buna denir, hoşgeldin dostum, ah birde buluşma noktalarında veya yakınlarda bulunsaydım yada elimde iş olmasaydı. adres konusunda axiaziz bu aralar gözükmüyor.
En son deka tarafından Salı 5 Ekim - 0:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 0:54 | |
| yer neresi? alamayanlarda gelsin mi? | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 0:55 | |
| ustad hosgeldın. Gorusmek uzere dıyorum sımdılık saglıcakla. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 0:58 | |
| - GAREZ demiş ki:
- yer neresi? alamayanlarda gelsin mi?
Elbette, herkes mümkün olabildiğince gelmeli Yer Beşiktaş olabilir ya da Kadıköy veya Üsküdar. Bu yerler merkezi ve ulaşımı ve manzarası itibariyle tercih sebebi. | |
|
| |
Relojero
Mesaj Sayısı : 90 Kayıt tarihi : 25/01/10 Yaş : 71 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 1:02 | |
| Kadıköy olabilir | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 1:27 | |
| | |
|
| |
Bakone
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 1:50 | |
| Cumartesi akşam mı olacak ? Öğlen olursa gelmem zor dershane varda.Ama akşam olursa gelirim. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 2:11 | |
| Ben İzmir buluşması başlığı var diye ayrıca İstanbul buluşması yazmadım ama bu otobüs İstanbul'a gider. Sizin biletiniz nereye idi ? | |
|
| |
Bakone
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 2:17 | |
| Ben İzmir için demiştim.Onu İzmir buluşma başlığında mı konuşalım o zaman ? | |
|
| |
GAREZ
| |
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 3:17 | |
| Watcher hoşgeldin...
Saatleri duyunca heyecanlandım birden...
Kıbrıs'a da beklerim. Keşke daha önce haberim olsaydı. İşleri ve uçağı ayarlayıp İstanbul'daki buluşmaya gelirdim. Kısmetse bir dahakine...
| |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 3:18 | |
| şimdi kıskandım harbiden çok kıskandım ordu ya yolu düşen olursa beklerim üstadlar bana da bunu söylemek kalıyor .. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 7:08 | |
| Dostlar hepinize çok teşekkür ediyorum, hoşbulduk.
İki buluşmayı da buradan organize edip, buluşmalar sonrası izlenimlerimizi ayrı başlıklarda yazalım diyorum.
İki buluşmayı da sabah saat 11,00-12,00 cıvarı başlatabiliriz. Tam saati burada sizler belirleyin.
Cumartesi kemeraltı kızlarağası hanı üst kattaki kafe olabilir, gelecek arkadaşlar bir sıkıntı olursa benim telefonumdan arayabilir (0532-43133 35)
Pazar günkü buluşmaya ben her yere uyarım, saat olarak yine öğle civarı olursa iyi olur gibi geliyor.
Kendisi gelemeyen arkadaşların da o anda gönüllerinin bizimle beraber olacağını biliyorum.
Buluşmalara forum üyesi tüm arkadaşlar ve de onların da arkadaşları hatta sevgilileri de gelebilir ve de gelmeli. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 12:37 | |
| watcher hoşgeldin, o kadar saatle havaalanından geçerkenki stresi buluşmada anlatırsın heralde .....5 i sol kol 5 i sağ kol, geri kalanları hostesler pilot ve uçakta tanıştıklarının bileklerinde Teng hoca bu başlığın linkini hezarfen projesinde versen iyi olabilir; herkez burayı takip etmeyebilir | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 21:32 | |
| Ben iki gün seyahatte olacağım. Pazar günü 11-12 gibi buluşuyoruz, Watcher'i ağırlayacağımıza göre yeri o seçmeli. Buluşmaya gelmeyen ya da gelemeyen daha sonra bana uğrayıp saatini alır.... | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 23:07 | |
| pazar gunu ıcın ben OK im. 11-12 kkoy/uskudar ıstanbulun heryerı bana uyar | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 5 Ekim - 23:54 | |
| bu arada saatin yeni tepeli halini gören oldumu ? gören olduysa niye buraya koymuyor? | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Çarş. 6 Ekim - 23:07 | |
| Watcher internete girmen tahminimce zor oluyor ama bir fırsatını bulursan bu toplantılara gelemeyen ve sizlerden benim gibi uzakta olan ve meraktan çatlayacak duruma gelen bizler için saatimizin bir kaç fotosunu koysan çok sevaba geçmiş olacaksın. Bizleride sevindir lütfen | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Perş. 7 Ekim - 2:30 | |
| ben pazar aksamı kalıtelı fotograflar yayınlıyor olurum tabii sabredebilirseniz | |
|
| |
Drao
| |
| |
vervito
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Perş. 7 Ekim - 8:54 | |
| hava güzel olursa buluşma yeri galata kulesi altındaki çay bahçesi olsun mu? Hezarfen saatlerinin sahiplerini bulacağı ilk an için daha bir özel yer olmuş olur. çok hoş fotograf kareleri de yakalayabiliriz gibime geliyor orda. ancak yine de her turlu mekana uyarım ben. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Perş. 7 Ekim - 9:25 | |
| pazar günü hafif sağanak gösteriyor:( ama galata fikri olağanüstü | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Perş. 7 Ekim - 19:28 | |
| Hezarfen saat alamayacaklar da gelebilecek mi? | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Perş. 7 Ekim - 20:15 | |
| forum uyesı olan olmayan saat sevdalı herkes gelebilir tabii ki.. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Perş. 7 Ekim - 21:43 | |
| galata kulesınde bulusuyoruz dostlar pazar 12 de | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. C.tesi 9 Ekim - 6:33 | |
| Gelirken fotoğraf makinesini unutmayalım, Saat Dünyası dergisi için resim çekeceğiz.
Eguuns sende iyi bir makina vardı yanlış hatırlamıyorsam ? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. C.tesi 9 Ekim - 7:18 | |
| bende prof yok; olanı getiririm | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. C.tesi 9 Ekim - 7:23 | |
| Eşini veya kız arkadaşını getiren var mı? | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. C.tesi 9 Ekim - 9:04 | |
| - cowboy demiş ki:
- Eşini veya kız arkadaşını getiren var mı?
bende öyle bir durum yok,ama olsa da getirmezdim çünkü aile faciası yaşanır,ortaya dökülen saatlerin fiyatını ve bu saatlerin hedefinizdeki saatler olduğunu öğrenen bir kadın paranoyağa dönüşür,değil yeni saat ,saatin akrebini aldırtmaz,bir de üstüne elinizdeki tüm mekanikleri sattırır bir daha da ömür boyu mekanik taktırmaz,"ama bu seiko5,çok ucuz yahu" desenizde fayda etmez ,ucuzundan pilli moda saatleri takmak zorunda kalırsınız | |
|
| |
deka
| |
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 5:01 | |
| Dur yaw daha yeni geldik .. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 5:05 | |
| ben gidemedim ( İzmir'dekine... ) bugünde oraya gitmem mümkün değildi... Japonya GP yüzünden dünkü sıralama turlarınıda izleyemedim... zaten yağmurdan bugüne ertelenmişti ama TR saati ile 04:00'te olunca izleyemedim... fotolar ne zaman yüklenir? çok bekletecekmisiniz? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 5:06 | |
| Walla 12.00 den beri bekliyoruz şurada çatladık yaw, tamam yerler uzak olabilir veya kalabalık olabilirsiniz ama Galata Kulesinin orada da pekala yükleme vs.hatta canlı bağlantı yapılabilirdi. değil mi? | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 5:29 | |
| hadi o zaman ilk fotoğraflar benden daha sonra ayrı bir başlık altında buluşma fotoğraflarını yayınlarız. 5 saatlik saat sohbeti muhteşemdi. yeni projeler çantadaki saatler hezarefen her konudan konuştuk. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 5:37 | |
| Hezarfen ve Galata Kulesi, Laci Kadran ve Boğaziçi Muhteşem | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 5:39 | |
| | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 6:21 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 6:49 | |
| [img] [/img] Saatler dağıtılırken biz de dağıldık.. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 6:52 | |
| [img] [/img] Önce doktor kontrolünden geçirdik.. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 6:55 | |
| [img] [/img] Sonra hepimiz birimiz için, birimiz kol saati için andı yaptık.. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 6:55 | |
| Herkese yeni saatleri hayırlı olsun. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 6:56 | |
| oy,oy,oy, foto çekirn sırasında soldaki arkadaş kimse Hezarfen i sağ koluna takmış bile. | |
|
| |
deka
| |
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 6:59 | |
| [img] [/img] Hepimizin keyfi yerine geldi ve atlamaktan vazgeçtik. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 7:03 | |
| [img] [/img] Tam 378 sene önce Hezarfen Ahmet Çelebi tam bu noktadan karşıda gördüğünüz Üsküdar'a uçmak için atladı ancak rüzgar olmadığı için aşağıda gördüğünüz çatıya yapıştı. Ruhu şad olsun | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 7:03 | |
| | |
|
| |
| Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. | |
|