| Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. | |
|
+22MortingenStrasse Muvakkit ertay solestar mustafasuren bootsector krytime sifujack cowboy burbank vervito aaltindeger egunns crazyhours Drao Bakone borahan GAREZ deka Relojero watcher teng 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 7:05 | |
| | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 7:06 | |
| çok güzel ya çok hoş görüntüler aranızda olmak isterdim . galata kulesinin seçlimesi ayrı bir güzellik olmuş | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 7:07 | |
| Ancak anlaşılan bugün onun anısına saatlerimiz uçuşu gerçekleştirmiş, bu arada tenge de aslolan, şık ve yakışan kayışını takmış gözlerden kaçmadı, biline. mavi kayışın sahibi de belli olmuş oldu. kıllardan tahmin etmeliydim. ,fotoların ve yorumların devamını bekleriz. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 7:20 | |
| - teng demiş ki:
- Mavi kayış Mete'nindi..
Tahmin etmiştim. O kayışta bizde istesek temin edebilir miyiz? Bizde isterük.... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 7:22 | |
| Zannımca bu konuda herkes kendi imkanlarını zorlayacak, en azından ben öyle düşünüyorum, ama bence turuncu daha şık gibi. tabi bu işler zevk işi olduğu için herkes tercihini kendisi yapacak, bence. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 8:14 | |
| sağ kola takan benim çok güzel bir gün geçirdik.gelen, gelemeyen ama gönülleri bizlerle olan herkese teşekkurler. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 8:21 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 8:25 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 9:14 | |
| Belli ki zevkli geçmiş, çok güzeldi, , | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 9:23 | |
| Saatler de sizler de harikasınız, hayırlı uğurlu olsun | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 9:40 | |
| Arkadaşlar, Saatlerinizi güle güle kullanın. Türkiye'de bir ilk sayılabilecek bu tür bir organizasyonun gerçekleşmesine öncülük yaptıgından dolayı, başta Watcher olmak üzere hepinizi kutluyorum. | |
|
| |
Muvakkit
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 06/08/09 Yaş : 52 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 10:05 | |
| Gerçekten güzel olmuş herşey; saatler, buluşma, fotoğraflar...
| |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 10:22 | |
| buluşmada eşim her aradığında " hayatım yeni geldik sohbet ediyoruz" diyordum; onlarca saatin arasında zamana bakmak hiçbirimizin aklına gelmemiş 5 saati devirmişiz. benim gibi saat beğenemeyen bir gıcık, saati koluma taktığımda çok değişik duygular belirdi; sanki saati yıllardır taşıyordum,benleydi; büyük bir markanın kült modeliydi sanki. kalitesi hakkında yazmakta zaman kaybı olur! çok teşekkürler dostlar | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 17:46 | |
| | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 10 Ekim - 20:16 | |
| Aksi gibi önemli bir iş çıktı. Yoksa ben de gelecektim. Çok güzel geçtiği belli oluyor. Tam anılık bir fotoğraf olmuş. Buluşmanız hayırlı olsun. Hezarfen'ler de mekana çok güzel uymuş. Yeni tepeleri de çok güzel. Hepinize tekrar hayırlı olsun. Darısı başımıza. | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Ptsi 11 Ekim - 1:13 | |
| resimler harika içim gitti bakarken, güzel bir buluşma olmuş | |
|
| |
inkablok
Mesaj Sayısı : 147 Kayıt tarihi : 13/09/10 Yaş : 57 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Ptsi 11 Ekim - 20:39 | |
| Güle güle kullanın dostlar... | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Ptsi 11 Ekim - 20:42 | |
| birisi Hezarfen'in incelemesini koyarsa çok iyi olur... ince detaylarını merak eden olur... | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Salı 12 Ekim - 17:37 | |
| ben hafta sonu fotografları cekecegım ısıklandırmayı kurup ama tum gunumu alacagı ıcın ancak hafta sonuna fotograflaabılırım. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Çarş. 13 Ekim - 19:43 | |
| Buluşmayla ilgili başka fotoğraflar yok mu? Onlar ayrı bir konuda felan koyulacak mı acaba? Getirilen, paylaşılan diğer saatler felan biri mutlaka fotoğraflar çekmiştir. Bizlerle de paylaşacak mısınız? | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Çarş. 13 Ekim - 22:51 | |
| Güzel fotolar, Allah daha iyilerini nasip etsin. | |
|
| |
merih
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 70 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Çarş. 13 Ekim - 23:29 | |
| Arkadaşlar bu hafta Ankara'da ki buluşma günü ve saati belli oldumu ? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Çarş. 13 Ekim - 23:40 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Ptsi 18 Ekim - 0:27 | |
| Arkadaslar, Ben de hezarfen selami isimli basligi sildim artik. Neticede o baslik ve icindeki resim biryerlere mesajdi, birileri cikip saatimizi kotulemisti. Basligin gorevini yaptigini dusundugumden sildim. Sizlere de hassasiyetleriniz icin tesekkur ediyorum, hep beraber forumumuzu en iyi duzeyde tutmak icin hassasiyet gostermenizi de cok dogru buldugumu belirtmek istiyorum. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| |
| |
isot
| Konu: Geri: Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. Paz 31 Ekim - 0:16 | |
| Çok eğlenceli bir buluşma geçmiş anlaşılan yüzlerdeki gülümsemelerden belli Herkese hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Mavi kordona bayıldım bu arada : ) | |
|
| |
| Saatlerimiz, Watcher, Istanbul Galata Kulesi Buluşmasi. | |
|