| Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar | |
|
+38Magneto ekonomist silver ofis frown trilobid yusufduz thomasm forbidden SEBA fevzi aker aaltindeger cemele akdikan Azizim kelby Akif MortingenStrasse Drao dreren Bakone solestar toro5 GAREZ borahan kHanTW vervito teng krytime merih crazyhours egunns sifujack haspirin certus deka bootsector watcher 42 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
crazyhours
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 4 Kas. - 23:31 | |
| abi altın kaplama için bence fark konulsun araya yoksa çelikçilere şey olmaz mı yani | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 4 Kas. - 23:55 | |
| - crazyhours demiş ki:
- abi altın kaplama için bence fark konulsun araya yoksa çelikçilere şey olmaz mı yani
evet arada fiyat farki var ama ben aradaki atraksiyonlarla ayni fiyata cikarmaya calisiyorum, aslinda fiyatin soyledigim rakamda kalmasi icin ne taklalar atiyorum bilemezsiniz. Her zaman oldugu gibi kaliteden odun vermeden en uygun fiyat/kalite performansini yakalamaya calisiyorum. Gerekirse ve talep olursa altin kaplamayi 50 adete cikarabiliriz ama 25 talep daha olmasi lazim, isteyen arkadaslar yedege yazilarak bu sayiyi gormemizi saglayabilirler. Fiyatlara fark eklemeye calisirsam, bu forum, davul ve zurna esliginde, taksim meydaninda beni esege ters bindirir walla. Hic gozum yemez | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:14 | |
| o zaman beni çelik makinem ve kasamla yalnız bırakın (kollar ve indeksin altınıyla idare ederim ben de | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:32 | |
| yav peki bir listeden diğerine atlamak mümkün müdür burda ? burası demokratik bir forum diye biliyorum yani | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:34 | |
| amanın dolmuş yav altın listesi arada kaldım valla ... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:39 | |
| - crazyhours demiş ki:
- amanın dolmuş yav altın listesi arada kaldım valla ...
Forumda boyle, elini cabuk tutmazsan arada kalirsin | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:42 | |
| Kararlı ol, çelikden vazgeçme, aslolan odur, diğeri bunun üzerine kaplamadır, malzeme olarak fiyat farkı yoktur, sadece işcilik farkı vardır.Sırf bunun için hırs yapma derim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:44 | |
| Arkadaslar, Standart kayis ve kutularimiz asagidaki gibidir: Kutu: kayis her ikisi de kroko desenli deri: veya kroko desenli vintage deri: | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:47 | |
| Bence çok güzeller, kutu fermuarlı,şık, kibar birşeye benziyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 0:55 | |
| Bu arada eger istenirse kayislarda en az 50 adete cikarsak, hakiki kroko deri uzerindeki pul desenlere bagli olarak 40-75€ fark oluyor. 250 adete cikarsak 25-45€ Kutular icinse yine en az 50 adet olmak kaydiyla: Asagidaki kutuya 60-70€ 250 adet icinse tanesi 25-30€ Bu kutuya ise 50 adet icin 50-60€ 250 adet icin ise tanesi 40-50€ | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 1:17 | |
| Saatle birlikte bir adet kayış verilecek değil mi? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 1:20 | |
| evet standart dedigim urunler verilecek | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 1:22 | |
| Ben bir an iki adet diye düşünmüştüm | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 1:25 | |
| ben madem standartçıyım standart olsun bana | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 1:40 | |
| İlk gösterilen kutu bence güzel ve yeterli...
Kayışlarda da 30-35€ artışta kalacaksak kroko'ya geçebilmek güzel olur gibi... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 1:43 | |
| - krytime demiş ki:
- Ben bir an iki adet diye düşünmüştüm
Yok yaw yanlis anlasilmasin, iki secenekten birini standart yapacagiz yani ne iki adet ne de ikisinden birini biraysel olarak secebiliyoruz, tum alicilar ayni kayisi alacak ama ikisinden birini ilk basta secme sansimiz var, ben ikinci olanain en guzel olacagini dusunuyorum. Diger taraftan kroko kayislar icin de en az 50 alici olmasi gerekiyor. | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 1:57 | |
| bence kutu işine fazla para ayırmaya gerek yok, kayış ise son derece önemli fakat onda da herkesin tercihi ve zevki farklıdır o yüzden toplu alımlar da riskli. ayrıca desen saat uyumu olayı da var her projede kullanılamayabilir.
bu yüzden basit kutu + sıradan bir deri kayış öneriyorum. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:00 | |
| @MortingenStrasse, aynen katılıyorum, merak etme zaten sanırım watcherin standart olarak lanse ettiği ürünler de dediğin kapsamda değerlendirilen ürün grubunda, ancak piyasadan biz temin etmeye kalksak çok daha fazlasına bize mal olur. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:14 | |
| - deka demiş ki:
- @MortingenStrasse, aynen katılıyorum, merak etme zaten sanırım watcherin standart olarak lanse ettiği ürünler de dediğin kapsamda değerlendirilen ürün grubunda, ancak piyasadan biz temin etmeye kalksak çok daha fazlasına bize mal olur.
Aynen Standart dedigim urunleri de en az 250 adet alacagim ama aradaki fazlaliklari ben odeyerek diger kalan kasalara da kullanilabilmesini saglamayi dusunuyorum, yoksa her birinden zaten 100'er adet alamazdim alsaydim da piyasa fiyatina yaklasirdi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:17 | |
| Ha bu arada opsiyon olarak kelebek toka ve celik kayis numuneleri de bekliyorum. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:31 | |
| - watcher demiş ki:
- deka demiş ki:
- @MortingenStrasse, aynen katılıyorum, merak etme zaten sanırım watcherin standart olarak lanse ettiği ürünler de dediğin kapsamda değerlendirilen ürün grubunda, ancak piyasadan biz temin etmeye kalksak çok daha fazlasına bize mal olur.
Aynen Standart dedigim urunleri de en az 250 adet alacagim ama aradaki fazlaliklari ben odeyerek diger kalan kasalara da kullanilabilmesini saglamayi dusunuyorum, yoksa her birinden zaten 100'er adet alamazdim alsaydim da piyasa fiyatina yaklasirdi. Kalanları ne yapacaksın, bence bu kadar fedakarlığa gerek yok, eğer diğerleri bir işe yaramayacaksa, ya paylaşalım, ya da vazgeçelim, asgari düzeyde bir kayış olmazsa olmaz, ancak kutu şart değil. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:45 | |
| Kayissiz ve kutusuz olmaz, kalanlara da bir cozum buluruz bir sekilde, boylece ben de profesyonel saat isine ilk adimimi atmis olurum belki de Ayrica diger parcalari paylasmaya kalksak kimsenin isine pek yaramaz ve ek gider olusturur ki bu da hic istemedigim bir sey.
En son watcher tarafından Cuma 5 Kas. - 2:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:46 | |
| - deka demiş ki:
- watcher demiş ki:
- deka demiş ki:
Aynen Standart dedigim urunleri de en az 250 adet alacagim ama aradaki fazlaliklari ben odeyerek diger kalan kasalara da kullanilabilmesini saglamayi dusunuyorum, yoksa her birinden zaten 100'er adet alamazdim alsaydim da piyasa fiyatina yaklasirdi. Kalanları ne yapacaksın, bence bu kadar fedakarlığa gerek yok, eğer diğerleri bir işe yaramayacaksa, ya paylaşalım, ya da vazgeçelim, asgari düzeyde bir kayış olmazsa olmaz, ancak kutu şart değil. +1 | |
|
| |
deka
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:53 | |
| Yok henuz cok erken, ancak kendimi emekli edince dusunebilirim o da amator capta | |
|
| |
deka
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:56 | |
| Bir de cok onemli bir konuya dikkatinizi cekmek istiyorum. Yurt disinda olsun yurt icinde olsun, eger bir gun saatinizi satacaksaniz, orjinal kutusu saatinize deger katar, aman kutulari, kagitlari hatta kutunun ustundeki karton kutuyu bile iyi muhafaza edin, yillarin koleksiyoncusu, almis, satmis ve takas yapmis biri olarak bu dediklerimin cok onemli oldugu konusunda dikkatinizi cekerim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 2:56 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 3:03 | |
| hehe,kutu konusunda haklısın, ben hepsini saklıyorum,ancak bizim saatlerimiz özel saatler olduğu için ve de satma düşüncemiz olmadığı için 2. planda kalabiliyor, örneğin 2 kronoludan 1 sini, veya 2895li makinaya sahip hammy i satılığa çıkarsam full aksesuarlar. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 3:06 | |
| Aksesuar dedin de, Neyse anlatmayayim, gerek hezarfen alicilarina gerekse rumi alicilarina kucucuk bir surprizim yakinda olacak. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 7:18 | |
| - watcher demiş ki:
- Bir de cok onemli bir konuya dikkatinizi cekmek istiyorum.
Yurt disinda olsun yurt icinde olsun, eger bir gun saatinizi satacaksaniz, orjinal kutusu saatinize deger katar, aman kutulari, kagitlari hatta kutunun ustundeki karton kutuyu bile iyi muhafaza edin, yillarin koleksiyoncusu, almis, satmis ve takas yapmis biri olarak bu dediklerimin cok onemli oldugu konusunda dikkatinizi cekerim. Watcher o zamanlar nasıl olduysa ben Hezarfen için yaptırdığınız kutuyu atladım ve alamadım. O kutudan temin etmem mümkün müdür? | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 7:29 | |
| Kayış önemli tabii ki ama bence kutu da olmalı. Mekanik saatler de ve özellikle Rumi gibi özel bir saatin iyi bir şekilde muhafazası için kutu konusu önemli. Fermuarlı kutu da fena gözükmüyor.
| |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 5 Kas. - 13:41 | |
| watcher hoca bende 2 no lu kayışı beğendim, kayışların et kalınlığı standarttan ince değilmi ? aksi halde kasa havada kalır; bende profosyonel olucam diyen adama tere satıyorum; ama dikkat et bu forum seni batırır | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 1:03 | |
| Saat cok ince oldugundan kayisin da ince olmasi gerekiyor bence, yoksa cok sakil durur. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 1:04 | |
| Bu arada bu saatin de peseux 7001 baz uzerine moduller ile gerceklestigini biliyormuydunuz? | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 7:35 | |
| Bugün ince saatleri kolumda denemek için dışarı çıktım. Bir tane Jacques Lemans saat gördüm ve kolumda denedim. Saat oldukça incedi ve benim koluma tam oturdu.(bilek çevrem 17-17,5 cm) Saat şudur: Birkaç kaynakta saatin 42-43mm olduğunu okudum ama hala tam emin değilim. Bu koşulda 38mm çok çok çok küçük kalıyor. Eminim koluma 39mm bile küçük kalacak. Modelin ismi Jacques Lemans JLG-219E. Durum böyle. Bir haber vereyim dedim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 8:04 | |
| Yahu ben anlatamadim gitti. Yukaridaki saatin kadraninin bizimki ile ilgisi var mi? Rakamlar buyuk ve uzun, ortada iki katman gibi duran kadran yapisi ve takvim. Bizim saatimizin modeli JLC master ultra thin kasasinin ve kadran yapisinin aynisi. Neden bir jacques lemans ile karsilastirma yapiyorsun ve bu israrin neden anlamiyorum. ben JLC denemek lazim dedim, jacques lemans degil. Su ana kadar en az yuz kere yazdim, gidin JLC deneyin diye ve sen hala benim soyledigimi hice sayip gidip bir jacques lemans ile karsilastirma yapiyorsun. Eger bu saat hosuna gittiyse git al onu, bizim saatten de ucuza gelir, neden yuz kisinin istegini sadece kendi yonune cevirmeye calisiyorsun, hayret ediyorum bu israra.
Bundan sonra cap ile ilgili yeni birsey yazmayacagim, cap 38-39 civari olacak, istemeyen hemen listeden cikabilir, cok kizdim, benim 35 yillik tecrubem ve burada bu konuyla tum hayati boyunca ilgilenmis insanlar var, onlarin gorusleri var, yuksek saat tasarimcilarinin gorusleri var, ortada aynisi olan bir saat var ve halen bu konu tartisma konusu yapiliyor.
Bu saat klasik bir saat, herkesin haberi olsun, fashion ya da moda bir saat olmayacak, bunu isteyen pazardan 5TL'ye bile bulur. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 9:32 | |
| Ha sunu da ekleyeyim, biz kisiye ozel saat yapmiyoruz, belli bir tema icinde, herkese hitap edebilecek, 50 sene sonra da modasi gecmeyecek tum forum uyeleri icin urettiriyoruz. Bizimkilere benzer ama kisiye ozel saat yapan bir isvicre firmasi var, google'da "golay spierer"diye aratilirsa cikar, saatin tanesi 15bin€'dan basliyor. Surada hepsi topu 300€ mal olan bir saatten bahsediyoruz. piyasada benzerleri 3-5 bin€ olabilecek bir saat.
300bin€ vermiyoruz ki.
Tekrar ediyorum, istemeyen projeden cikabilir hatta projeyi iptal bile edebiliriz, benim bundan cikarim yok, hatta hicbirinize yansitmadigim giderler de sozkonusu. Ben tamamen keyif aldigim icin foruma bu hizmeti veriyorum ama konu keyif olmaktan cikarsa devam etmenin de geregi yok.
| |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 9:36 | |
| çalışıyor olsaydım bende girerdim çelik kasaya tabi... iş bulamadığımdan giremiyorum... mükemmele ulaşılmış ama hala beğenmeyen varsa oda biraz düşünsün... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 9:37 | |
| Biz herhangi bir ince saat yapmiyoruz, Jaeger le Coultre-master-ultra thin modelinin konseptini uyguluyoruz yani zaten var olan bir kasa konsepti ile calisiyoruz, bu saatin ne oldugunu anlamanin tek yolu gidip saati gormek, ha begenilir begenilmez o baska ama kalkip baska konseptlerle bu saat uzerinde degerlendirme yapmak yanlis.
Saatin lug'lari ve egimleri, uzunluklari, arka kapagin yapisi, kasanin egimi, bezelin yapisi, kurma kolunun oturumu, hepsi kendine ozgu. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 10:05 | |
| Aslında saat üzerine daha fazla yorum yapmama kararı almıştık ve bu karara sadece ben uydum galiba. Watcher gibi büyük saatleri seven, ve 1000-2000 tane küçük saati olan tecrübeli biri saat çapı şu olmalıdır diyorsa biraz itimat edelim arkadaşlar.
| |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 10:16 | |
| Anlıyorum Mete abi. Sağ olun. | |
|
| |
fevzi aker
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 10:40 | |
| Sadece bezeli altin (kaplama degil) mumkun olabilir mi | |
|
| |
fevzi aker
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 10:41 | |
| Ya da ikinci bir bezeli altin olarak alabilir miyiz | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 11:03 | |
| [quote="watcher" Tekrar ediyorum, istemeyen projeden cikabilir hatta projeyi iptal bile edebiliriz, benim bundan cikarim yok, hatta hicbirinize yansitmadigim giderler de sozkonusu. Ben tamamen keyif aldigim icin foruma bu hizmeti veriyorum ama konu keyif olmaktan cikarsa devam etmenin de geregi yok. [/quote]
Aman abi keyfini kaçırma, projelere devam. Ben Hezarfen yapılırken buradaki fotolarını çok beğenmemiştim. Ama yinede bu adamların bir bildikleri vardır ve en azından dünyada 50 tane olacak bu saati kullanmasamda bende olmalı diyerek almıştım.
Fakat saat geldiğinde bir saat bu kadar mı güzel olur dedim ve çok beğendim. Şimdi sadece onu takıyorum. Hatta 2-3 tane almadığıma pişmanım. Keşke her kadrana bir tane alıp değişik değişik kullanabilseydim diye şimdi çok pişmanım.
Onun için ben sana güveniyorum ve bu saatinde mükemmel olacağına inanıyorum.
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 11:09 | |
| - fevzi aker demiş ki:
- Ya da ikinci bir bezeli altin olarak alabilir miyiz
Bu mumkun degil, maliyeti cok cok yukariya gider, kalip ve altin masraflari adete gore maliyeti 3-4 katina cikarabilir. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 11:11 | |
| Evet arkadaşlar,saatin tasarımı, konsepti belli, dolayısı ile bu tasarımın olması gerekenleri de belli, bence bu konuda üstadlara ve tecrübeye güvenip bekleyelim, bu konuda tartışmaya gerek yok, gereken en iyisi neyse o yapılacaktır. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 11:11 | |
| Drao@ Ben de bunu anlatmaya calisiyorum, her uye arkadasim/kardesim benim icin cok degerli oldugu icin sabirla cevaplamaya calisiyorum, ama benim dedigim olmali, olmazsa olmaz gibi yaklasimlar da bazen kizdirabiliyor iste | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 11:34 | |
| Mete abi siz beni baya bir ters anlamışsınız ve bu beni gerçekten üzdü. Benim yazdığım hangi kısımda böyle bir fikir edindiniz gerçekten merak ettim. "Bugün ince saatleri kolumda denemek için dışarı çıktım. Bir tane Jacques Lemans saat gördüm ve kolumda denedim. Saat oldukça incedi ve benim koluma tam oturdu.(bilek çevrem 17-17,5 cm) Saat şudur: Birkaç kaynakta saatin 42-43mm olduğunu okudum ama hala tam emin değilim. Bu koşulda 38mm çok çok çok küçük kalıyor. Eminim koluma 39mm bile küçük kalacak. Modelin ismi Jacques Lemans JLG-219E. Durum böyle. Bir haber vereyim dedim."
Daha önce benzer incelikte saatler dene o zaman tekrar fikrini yaz diyen arkadaşlara bir mesajdı. Birkaç kere uzun mesaj yazıp tekrar sildim, ne diyeceğimi bilemedim. Ne saati beğenmezsen alma git Jacques Lemans al demediğiniz kalmış ne de projenin iptal edilmesi. Şaşkınlık içinde okudum yazdıklarınızı. Forumda aktif bir üye olmaya devam edeceğim ama yeni projeler başlığı altında herhangi(olumlu ya da olumsuz) bir mesajımı görmeyeceksiniz. Katılabileceğim bir proje olursa listeye ismimi memnuniyetle yazdırırım ama yine de tasarımlar ve projelerle ilgili bir yorum yazmamaya dikkat edeceğim. İzninizle Rumi projesi için affınızı ve adımın listeden çıkartılmasını istiyorum. Bunu herhangi birşeye tepki olarak düşünmeyin lütfen. Sadece kişisel ekonomik sebeplerden kaynaklı bir durum. Bugün belli olan özel bir durumum sebebiyle ekonomik kaynaksızlık bir süre elimi kolumu bağlayacak. Eminim bu proje de Hezarfen gibi harika olacak ama maalesef ben sahip olamayacağım. Şimdiden emeği geçen herkese ellerinize sağlık ve teşekkürler diyorum, projeyi alacak olanlara ise hayırlı uğurlu olsun diyorum. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar C.tesi 6 Kas. - 11:52 | |
| - watcher demiş ki:
- Drao@
Ben de bunu anlatmaya calisiyorum, her uye arkadasim/kardesim benim icin cok degerli oldugu icin sabirla cevaplamaya calisiyorum, ama benim dedigim olmali, olmazsa olmaz gibi yaklasimlar da bazen kizdirabiliyor iste Senin bu iyi niyetini çok takdir ediyorum ama sende bilirsinki bazı şeyler budur diyeceksin ve kesip atacaksın. Yoksa böyle kalabalık gruplarda bence ortak bir karar vermek mümkün değildir. Onun için teng ve deka'nın dediği gibi bazı durumlarda sizlerin tecrübelerine güvenmemiz ve bence bu kararları sizlere bırakmamız gerekir. Onun için bundan sonra senin tamamdır dediğin özellikler üzerinde lütfen kimseye danışma bu böyle yapılacak de lütfen... | |
|
| |
| Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar | |
|