Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Oris Big Crown hakkinda

+2
deka
ozahmetoz
6 posters
YazarMesaj
ozahmetoz

Oris Big Crown hakkinda Empty
MesajKonu: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 5:32

Merhabalar,

Oris'in Pointer Date'li modellerini cok begeniyorum, ozellikle siyah kadranli olanini.
Bileklerim ince ve 36mm-40mm arasinda da kararsizim.
http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&modelid=68
Bu saatlerin fiyatlari ortalama ne kadardir? Ben 750-1500TL arasi bir butce belirledim kendime.
Tanisma bolumunde yazdigim Stowa Flieger'i de cok begeniyorum, ama getirtme sirasinda gumruk durumu beni korkutuyor.
Sizlerin tavsiyelerinize de acigim, merakla bekliyorum.
Selamlar
deka

deka

MesajKonu: Geri: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 6:24

Diğer konuları bilmem, ancak saat, bilinen klasik saatlerden olmadığı için 40mm. olanı tavsiye ederim, diğerinde pişman olma ihtimalin yüksek.
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 7:17

http://www.e-pirlant.com/?urun-1154-Oris-Big-Crown-Pointer-Date.html

Malesef tükendi yazıyor.Ama diğer distribütörlerde bulunabilir.
harun-33-

harun-33-

MesajKonu: Geri: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 7:48

benim bileklerimde ince 40 mm lik swatch kulllanıyordum şimdiki saatim 44 mm Smile biraz büyük duruyor ama seviyorum 40 mm güzel durur bence.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 7:57

Tabi bu tarz saatlerde varsa 42mm. daha iyi olabilir, tabi bu ölçü olayı,bilek kalınlığı, saatin modeli ve saate bakış açısıyla ilgili bir durum olduğu için kişinin kendisi bizzat deneyerek karar vermeli.
ozahmetoz

MesajKonu: Geri: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 9:22

Sanirim hepiniz haklisiniz. 40mm uygun olabilir, daha once bir Seiko Military almistim ve sanirim ya 34mm ya da 36mm idi, ilk basta cok hosuma gitmisti ama bir sure taktigimda gozume oldukca kucuk gorunmeye baslamisti. Oris icin Pırlant'tan baska distributor var midir? Acikcasi hic saat bayi dolasmadim henuz. Bu konuda da tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum.
Bu arada http://cgi.ebay.com/Auth-RARE-ORlS-Date-Auto-Stainless-Steel-Mens-Watch-/170576084671?pt=Wristwatches&hash=item27b7207ebf linkindeki model taklit olabilir mi? 34mm cok kucuk geldi simdi gozume bu arada.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 10:53

bilekleriniz çok ince ise bu saatin lugları biraz standartlardan uzundur, bileklerden taşma yapabilme olasılığı yüksektir;
çok güzel saat
fiyatı ortalama 1000 chf
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Oris Big Crown hakkinda   Oris Big Crown hakkinda Icon_minipostedPaz 12 Ara. - 22:31

alınmaz mı yav bu yavru ?Smile

Oris Big Crown hakkinda
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Oris bilgi
» seçtiğim saatler hakkında tavsiye ve bilgi almak istiyorum (orient, hamilton, oris)
» ORIS ALINDIIIIIII
» Kurma koluna neden Crown derler?
» Oris Regulateur ''Der Meistertaucher''