Konu: Soyuz Salı 1 Eyl. - 22:13
bu marka hakkındaki düşüncelerinizle birlikte (alacağımdan değilde)malum sitedeki müthiş indirimli şu saat ve mekanizması hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim. http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=29747
vervito
Konu: Geri: Soyuz Perş. 3 Eyl. - 5:34
hepsi Çin bunların. antikalarını bulursanız kaçırmayın, çünkü çok çok değrli, Stalin'in özel emriyle yurtdışından geln yabancı ülke başkanlarına verilirdi. sovyetlerden sonra yapılanlar hepsi çin.
deka
Konu: Geri: Soyuz Perş. 3 Eyl. - 5:50
bende öyle duymuştum,ancak liste fiyatı olarak verilen 1500 tl.giibi oldukça yüksek rakamı görünce sorma gereğini duydum,çin mekanizmalı bir soyuzun o fiyatları etmiyeceğini düşünüyorum.
aydintoprak
Konu: Geri: Soyuz Cuma 19 Mart - 10:22
vervito demiş ki:
hepsi Çin bunların. antikalarını bulursanız kaçırmayın, çünkü çok çok değrli, Stalin'in özel emriyle yurtdışından geln yabancı ülke başkanlarına verilirdi. sovyetlerden sonra yapılanlar hepsi çin.
t Bu saatlerin Çin malı olduğuna ilişkin söylentilerden dolayı distribütör firmayı aradım ve saatin mekanizmasının ne olduğunu sordum. Miyota mekanizma kullanıyorlarmış. Şu anda bu mekanizmaya göre fiyatları oldukça uygun...
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul