| Soyuz | |
|
+3teng MortingenStrasse silver 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: Soyuz Paz 20 Eyl. - 8:34 | |
|
En son silver tarafından Paz 20 Eyl. - 19:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 9:42 | |
| dizayn olarak bence pek hoş değil ve çarklar doğru düzgün gözükmüyor. mekanizması hakkında ise bir bilgim yok | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 10:45 | |
| Mekanizmasını İsviçre olmadığı belli. rus Poljot veya Vostok ta değil. Yani % 100 hakiki Çin malı. Daha önce de yazmıştım soyuz çok eskiden Rusya'da değerli bir marka imiş, şimdilerde ise sadece pazarlama amacıyla, insaanların paralarını alma amacıyla hareket ede bir sahte saat firması. Web sitesinde saatten çok kadın resmi var.(ama onların güzelliğine laf söylemem mümkün değil ) | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 19:33 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 19:56 | |
| Ben de yabancı forumlara baktım içlerinde sizin de dediğiniz gibi çin mekanizmaları varmış. Hatta şöyle birşey var; ''sea-gull movements'' Bunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorum... Standart mekanizmalara ufak modifikasyonlar da yapıyorlarmış. Mesela şu saatte 300 lira... Heralde bunları replika alır gidi düşünmek lazım... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 20:07 | |
| Replika gibi olmaz, yani en azindan uzerinde sahte bir marka yok, seagull de iyi bir cin makinesidir ama seagull de kendi adina markasiyla saatler uretiyormus ve en cok ozeni kendi markalarindaki saatlere gosteriyormus, siniflama olarak tabiki once isvicre, sonra japon myotalar ve sonra seagull makineler geliyor (piyasadaki genel kullanimda, yoksa cok ust duzeyde alman filan baska makineler de var mesela glashutte originalle) | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 20:38 | |
| Yani watcher 300 liraya şu üstteki saat alınabilir mi diyorsunuz seagull varsa | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 21:00 | |
| Ben olsam almazdim, uzerindeki fonksiyonlar ucuz cin replikalarindaki fonksiyonlarla ayni, yine ben olsam diyorum cunku zevkler tartisilmaz, internet uzerinden boyle cok fonksiyonlu ve benzer poljot rus saati modelleri var, yine seikolar var cok fonksiyonlu degil ama o butce icinde ve yine isvicre tissotlar, hamiltonlar var mekanik ve butceyi biraz asar gibi gorunse de cok daha degerli, hatta ikinci el isvicre tercih ederdim butceye uygun olarak. Ikinci el biraz daha zor gibi gorunse de iyice aramak ve sabirli olmak lazim, bu arada rus poljotlar da tavsiye edilebilecek saatlerdir... Rus poljot'lar kurmalidir ama icinde gercek bir mekanizma vardir, isvicre 7733 makineleri ureten makineler almislardi ve aynen uretiyorlar. Cok fonksiyonlu dersen poljot derim... Sadece akrep, yelkovan ve saniye yetebilirse tissot, hamilton, ya da seiko... Bu arada ikinci el longines, hamilton veya tissot ta olur, longines ve hamilton belki biraz butceyi asar ama sabredip biraz daha butceyi arttirirsan iyi bir saatin olur. Soyuzu ben almazdim... | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Soyuz Paz 20 Eyl. - 22:02 | |
| Tamamdır ben aldım mesajı | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Soyuz Ptsi 21 Eyl. - 1:13 | |
| yahu bu başlıkda benim bir mesajım vardı. silinmiş mi? sakıncalı bir içerik mi vardı acaba? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Soyuz Ptsi 21 Eyl. - 1:14 | |
| pardon, burada değildi saat markaları bölümündeki başlıkdaymış. bu başlığı da onun içine taşıyorum. kontaminasyon olmasın. taşımadım taşıyınca 2 tane Soyuz başlığı olmuş oluyor. 2sini birleştirme özellğimiz var mı? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Soyuz Ptsi 21 Eyl. - 2:06 | |
| bence burayi "saat danisma platformu" na tasi | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Soyuz Ptsi 21 Eyl. - 2:14 | |
| Bence de yanlış yerde açılmış konu... | |
|
| |
wedoking
| Konu: Geri: Soyuz C.tesi 26 Eyl. - 0:16 | |
| soyuz 2 sene evvele kadar süper bi marka iken artık rusyadaki fabrikalı yanlış stratejilerden iflas etmis kapılarına kilit vurmuş ve kesinlikle muhattabı bulunamayan bir marka haline gelmiştir..yani sen bu saati alsan bile yedek parça konusunda sıkıntı çekeceğine 2 sene uluslararası garati veririm:) | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Soyuz C.tesi 26 Eyl. - 6:06 | |
| rmodern rus saatlerinden almak isteyenler Poljot, Vostok ve bunların diğer alt birim markalarından şaşamamalı bence. geri kalan markaların kalitesi hakkında bir güvence veremem. bir Nika var. bu marka sadece quartz saat üretiyor. altın ve platin kasa saatler. kullandığı makineler de Miyota, Seiko ve Ronda quartzları. | |
|
| |
| Soyuz | |
|