Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

En değerli saatiniz ?

+4
MUstafa Bozer
Efe
watcher
egunns
8 posters
YazarMesaj
egunns

egunns

En değerli saatiniz ? Empty
MesajKonu: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedÇarş. 2 Eyl. - 12:30

standartlarımızın üstüne çıkmaya çalışarak sahip olduğumuz kendimizce en değerli saati ve fiyatını paylaşalım.....

benim ufak çaplı koleksiyonda...yedek parçalarıyla beraber en fazla para harcadığım saat yaklaşık 2200 tl lik Tag Heuer 2000 exclusive
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedCuma 18 Eyl. - 20:42

Benimki, 1400 euroya malolan omega speedmaster mark2 altin kaplama (1970 lerden), yine ayni fiyata malolan omega speedmaster teuton mark5 (1983 imalati), ve yine hanima aldigim ama asla takmadigi otomatik bir daniel roth...
http://www.turksaatforumu.com
Efe

Efe

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedÇarş. 7 Ekim - 1:15

Saat benim değil ama emanet olarak verilmiş Tag Heuer SLR
Hiç takmadım, takmayı da düşünmüyorum.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 6:34

Bnede technomarine jubile var 880 frank
deka

deka

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 6:46

Bu değer kavramı görecelidir,manevi değer anlamında da olabilir.mesela benim için babamın bana hediye ettiği 1970 lerde aldığı (1973 veya 1974 olabilir) seiko 5 benim için oldukça değerli,işte fotosu,
En değerli saatiniz ? Img0082on
teng

teng

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 6:51

Chronoswiss Cabrio'm var (dı)
ama maddi değil de bendeki sevgi değeri olarak bakılacaksa Maurice Lacroix saatimdir.
Watcher'ın geçenlerde dediği gibi herşey parayla olmuyor Wink
mustafasuren

mustafasuren

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 9:28

benim içinde en değerli saat babamın bana yıllar önce hediye ettiği ama benim kıymetini bilemeyip kaybettiğim revue idi.
deka

deka

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 11:24

Büyük şanssızlık,üzücü bir durum. :(
mhaser

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 0:55

Benim için manevi anlamda en değerli olanı 1998 senesinde üniversiteden mezun olunca annemin parasını ödediği Momentus V106. Saati ben seçmiştim gerçi ama parayı o vermişti Smile Smile Smile

Maddi anlamda en değerli saatimse, aynı zamanda takmayı da en çok sevdiğim saat olan; Longines Master Collection Moonphase Smile
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 23:53

mhaser olmadı şimdi..master moonphase in var ve fotolarını bizimle paylaşmıryosun!
mhaser

MesajKonu: Geri: En değerli saatiniz ?   En değerli saatiniz ? Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:49

Smile paylaşacağım, paylaşacağım Smile

Öncelikle Seiko "Age of Discovery" serisinin fotolarını paylaştım (bununla ilgili bir konu açtım) Sonrasında elimdeki elimdeki diğer Japon üretimi saatleri ve daha sonrasında da İsviçre üretimi saatleri paylaşacağım.

Her ne kadar, Seiko Aod ve Omega Constellation hayranı olsam da, elimde tutmaktan mutlu olduğum Longines Master Collection Moonphase, Citizen EcoDrive Black Eagle (Forza BJK bu arada Smile ), Citizen Avalon (6700 cal.), Seiko Olympic (Barcelona 92), Seiko Velatura Yachting Timer ve tabii ki yüksek manevi değerdeki Momentus V106 gibi saatlerim de vardır Smile

En değerli saatiniz ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir saati değerli yapan nedir?
» En sevdiğiniz saatiniz?
» Sıradaki saatiniz hangisi olacak?
» Satılık Seiko SKX007