| Bugün aklımızdaki otomobil | |
|
+15sermerhat deka ekonomist certus bumblebee bootsector silver watcher ofis parabellum p08 sandeman burbank GAREZ krytime egunns 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ytk
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 1 Ocak - 21:04 | |
| [quote="egunns"]iç-dış S line olmalı ytk, alttaki gümüş ama quartz gray favorim Tr şartlarında fantazi ama birde 3.0 T Supercharged olmalı S line sart Alirsan benzinli alacaksin bence. Audide buyuk bir keyif. Eskiden bende 2.7 twinturbo vardi, muhtesemmm bir keyifti acikcasi | |
|
| |
M.Ali Sade
| |
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 1 Ocak - 21:48 | |
| Yıldızı yeter. | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 1 Ocak - 23:17 | |
| Sayın M.Ali Sade, bu delikanlı da bencileyin 72 model midir acep? Şimdi neredeyse, kuru köfte ve sarma eşliğindeki zamane yolculuklarımızın, nikotin ve kimi zaman ayak kokusu aromalı hayali geldi gözüme. En çok da manevralarına bayılırdım bu yıldızların. Teşekkür ediyorum paylaşım için, saygılarımla... | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 1 Ocak - 23:17 | |
| yıldızdan devam edelim ozaman. b serisi. | |
|
| |
Deniz-KSK
| |
| |
sandeman
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 2:44 | |
| Benim de aklıma gelir arada şöyle haftasonları binebileceğim,arada yolda kalıp sanayiyi aşındıracağım bir amerikan. Ama ikinci çocuk doğduğundan beri aklımda sadece Caddy var,resmini koymaksa burada resmi olanlara hakaret olur | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 3:35 | |
| Gözüm yükseklerde değil , ilk alın terim ile bu yakışıklıyı orjinal hali ile bulabilirsem almayı planlıyorum.[img] [/img] | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 3:41 | |
| Deniz KSK ; Balina kasa her zaman sevdiğim bir model olmuştur ve benim gözümde çok ayrıdır. W115 den sonra ileriki zamanda sahip olup zevkini yaşamayı istediğim otomobillerden biridir. Ancak bu tip kasalara 2800cc bu kasayı pek kadırmıyor diye biliyorum. 3800 cc üstü de olabilir (Denenerek görülmüştür) Balina kasa da 500 SEC çok ayrı bir zevk | |
|
| |
Deniz-KSK
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 4:39 | |
| | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 9:41 | |
| - Alıntı :
- Sayın M.Ali Sade, bu delikanlı da bencileyin 72 model midir acep? Şimdi neredeyse, kuru köfte ve sarma eşliğindeki zamane yolculuklarımızın, nikotin ve kimi zaman ayak kokusu aromalı hayali geldi gözüme. En çok da manevralarına bayılırdım bu yıldızların. Teşekkür ediyorum paylaşım için, saygılarımla...
Yok değil.Bu 1976 yılı O302 broşüründen aldığım bir resim.En sevdiğim renk diyebilirim. Ama bu otobüs içerisinde de baca gibi sigaralar içilmiş,ayaklar leş gibi kokmuş,bol soğanlı lahmacunların yenmesinden sonra biber gazından beter gazlar çıkarılmıştır,emin olabilirsin. Bizde üretilen O302 ler yumurtaya benzer yuvarlak hatlarından dolayı "yumurta kasa" denen Alman imali asıl O302 lere göre daha köşeli ve kübik yapıya sahiptir. Ancak "Dünya üzerinde üretilmiş en estetik otobüstür" desek fazla abartmış olmayız herhalde. Meraklı arkadaşlar için bu konuların derya deniz paylaşıldığı sitemin adresini de aşağıya ekliyorum. http://www.magazinulasim.com/ | |
|
| |
parabellum p08
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 19:46 | |
| Buyurduğunuz gibi sayın M.Ali Sade, yumurta kasaları kısa bir süre müddetince görmüşlüğüm vardır. Küçükken hep üst camlarına o kıvrımın nasıl verildiğini düşünürdüm. Seyahatlerimizde, bu otobüslere binersek yolculuk, benim iç aksamı incelememden daha kısa sürerdi. Bir de o hafif benzin kokulu güven veren motor sesleri de beni ayrıca mest ederdi. Fileli üst bagajları ve tencere kapağı misali jantlarıyla hala gözümün önünde gibiler. Eski nesil araçlardaki platinin meme yapması, yok meksefesi, hararete düşmesi, kronik direksiyon boşlukları, sabah ilk çalıştırmadaki sübap şakırtıları, vites geçişlerinde debriyajın nazlanması, ısınmadan size yüz vermemesi gibi birçok insan benzeri özellik, belki de onları bize sevdiren şeylerdir, kimbilir. | |
|
| |
parabellum p08
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 20:04 | |
| Değerli dostlar, resimlerini eklediğiniz W115, W126 ve W140 lar hakikaten özel modellerdir. Bunları görüp de sevenlerinin duygulanmaması mümkün değil bana göre. Webasto, tempomat, far sileceği, koltuk başlığı yatırma, havalı kilit, elektrikli perde, koltuk ve direksiyon ve de maun kaplama cömertliği, bugünün araçlarında bile sıklıkla göremediğimiz özellikler. Kerim_91 kardeşim, umarım gönlünün muradını bulur, sen de yıldız ailesine katılırsın. W115 ler piyasada diğerleri kadar sık bulunmuyor. Ancak özenle toparlanmışları kendilerine baktırıyorlar. Aslında güzel bir proje çalışması olabilirler. Bu yaşta bu forumun sevdalısı olman bile, böyle bir klasiğin seninle mutlu olabileceğini gösteriyor zaten. Saygılarımla... | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Ocak - 22:55 | |
| SClass Coupe her çıkardığı modelde diğerlerine öncü olmuştur, Mercedes başkanı da bunda açık açık herseferinde dile getiriyor; CL sınıfına ayrı özeniyoruz, diyerek... birçok otorite de CL sınıfını dünyanın en iyisi olarak dile getirir | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Cuma 27 Nis. - 5:42 | |
| son mesajlar "yıldız" dan devam etmişken bende kendi aracımın naçizane bir resmini ekleyeyim. Aracım 1990 model w126 kasa (balina) 300 SEL | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil C.tesi 28 Nis. - 0:32 | |
| Balina kasalara araba sevdam içimde alevlendikten bu yana ayrı bir gözle ve hayranlıkla bakarım.. Sizin arabanız da çok diri bakılmış nazar değmesin. Rengi yanılmıyorsam Parlament Mavisi , bu da ayrı bir renk katmış bu efsaneye... Kaç yıllık sahibisiniz acaba ? | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil C.tesi 28 Nis. - 3:49 | |
| - Kerim_91 demiş ki:
- Balina kasalara araba sevdam içimde alevlendikten bu yana ayrı bir gözle ve hayranlıkla bakarım.. Sizin arabanız da çok diri bakılmış nazar değmesin. Rengi yanılmıyorsam Parlament Mavisi , bu da ayrı bir renk katmış bu efsaneye... Kaç yıllık sahibisiniz acaba ?
Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracımın boya kodu "929 Nautical Blue" , bende de yıldız hayranlığı ilk aracım ile birlikte başlamıştı, 2007 yılı Ocak ayında ilk yıldızım olan 1983 model w123 kasa bir 230e almıştım, 4 sene sorunsuz bir şekilde kullandım. 2010 yılı Mart ayında ise şuanki aracım ile takas ettim. Yani bu aracım 2 seneden biraz daha fazla süredir bende. Gerçekten w126 kasaların kıyas kabul etmez bir sürüş keyfi var. Allah isteyen herkese nasip etsin | |
|
| |
Kerim_91
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil C.tesi 28 Nis. - 4:34 | |
| Allah kazasız belasız sürmeyi de nasip etsin inşallah.
Selametle. | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil C.tesi 28 Nis. - 4:59 | |
| - Kerim_91 demiş ki:
- Allah kazasız belasız sürmeyi de nasip etsin inşallah.
Selametle. Amin kardeşim cümlemize. | |
|
| |
| Bugün aklımızdaki otomobil | |
|