brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Çoklu saat kutusu ve saat çantası Perş. 12 Nis. - 9:51 | |
| - haspirin demiş ki:
- yusufduz demiş ki:
- haspirin demiş ki:
- benim birkaç ay önce aldığım çanta... hem aldığı saat sayısı fazla, hem de fiyatı uygun sayılır. kutudan daha kullanışlı geldi bana
Hayırlı olsun çantanız,iyi günlere kullanın.Sanırım çantayı Mahmut Bey'den aldınız,o satıyor bunu Ankara da yanılıyormuyum. Bu çantanın 12 lilerinden bende de mevcut,genel olarak memnunum ama iki eksisi var bana göre ; biri 24 mm üstü kordon genişliğine uygun değil,diğeri 44 mm çap ve üstü saatlerin birbirine değme olasılığı çok yüksek,özellikle saat kapasitesi yüksek olanlarda.Ama kalite olarak tavsiye ederim. arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Burak hocam Ankara'da (siteler) merak etme satan yer
ayrıntılı bilgilendirme için çok teşekkürler üstad, sonuçta işin özü bu , ilim Çinde de olsa gidip alınız diyorlar, o zaman çanttayı da gider sitelerden alırız
Yusuf bey çok haklısınız. İki tespit de doğru. Benim 21'den az saatim olduğu için büyük çaplıları yanyana koymuyordum, aralık bırakıyordum. Benim görüştüğüm Gökhan beymiş ama muhtemelen aynı yerdir.
ben gittigidiyor üzerinden almıştım, linkini aşağıda veriyorum http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/saat-kutusu-canta-21-li-55264604
ama isteyen olursa numarasını kaydetmişim, özel mesajla verebilirim. Şunu da söyleyeyim ben GG satış fiyatından daha ucuza aldım, mutlaka indirim talep edin. | |
|
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Çoklu saat kutusu ve saat çantası Perş. 12 Nis. - 19:18 | |
| - ticktock demiş ki:
- Gule gule kullanin. benim bir sorum olucak;
canta tasima halindeyken, saatler sabit yerlerinde kalabiliyor mu? yani demek istedigim, herhangi bir yerinden cikma, carpma, yasanir mi tasirken ? Evden dışarı çıkarıp taşımadım ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. | |
|
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Çoklu saat kutusu ve saat çantası Paz 15 Nis. - 22:06 | |
| | |
|
recklesstr
| Konu: Geri: Çoklu saat kutusu ve saat çantası Perş. 19 Nis. - 7:58 | |
| | |
|