Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma

3 posters
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Empty
MesajKonu: Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma   Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Icon_minipostedCuma 11 Mart - 5:45

Arkadaslar, nette dolasirken asagidaki gibi birseye rastladim, gerci adam patentini almis ama amerikadan, bu durumda bizler amator olarak yaptirabiliriz diye dusundum.
benim bunu yurtdisinda yaptirmam imkansiz, burada bu tur seyler cok zor ama sizler Turkiyede yaptirabilirsiniz bence ve hatta biraz daha gelistirip icine koyulan saatin cizilmesini filan engelleyecek tarzda yapilabilir .
Ha bu arada ilk yaptiran bir tane de bana hediye yaptiracak, verdigim tuyo sayesinde ha, haberiniz olsun fumeur

Saka saka!!

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Kgrhqe10

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Kgrhqy10

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Kgrhqe11

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Kgrhqy11
http://www.turksaatforumu.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma   Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Icon_minipostedCuma 11 Mart - 23:10

Bu calisma gelistirilip asagidaki tarzda deri kayis ile uygulanirsa cok hos olur gibi geliyor bana.

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma 270-366-thickbox

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Montre-guess-homme-authentique-noir-bracelet-cuir-acier-37657158
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma   Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Icon_minipostedCuma 11 Mart - 23:49

çok değişik olmuş

cep saatleri daha narin diye biliyorum

tehlikelere daha açık bir hale gelmiş camını iyi kollamak gerekir.oldukçada büyük olduğu için kollaması zor.

dedemin cep saatini kol saatimi yapsam Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma   Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Icon_minipostedCuma 11 Mart - 23:58

Tabi gunluk kullanima bence olmaz ama aralarda cok farkli birsey takmak istenirse bu cok ozgun olur gibime geliyor, ayrica kola takabilmek icin cep saatini de modifiye ederek ozelligini bozma ihtimali ortadan kalkiyor.
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma   Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Icon_minipostedPtsi 14 Mart - 1:27

Arkadaşlar, kola takılacak cep saatinin kasasının yedeği bulunarak ( özellikle 3602 SU makineli Serkisoflarda kolay bulunabiliyor ) o kasaya ince bir işçilikle lug montesi yapılabilir sanıyorum. Durumuna göre 20mm lik bir lezard ile çok hoş ve marjinal durabilir. Avcı kasalarda kapak, tepeye basılarak açılacağından, konuya ilişkin bir moda yaratılması bile mümkün olabilir. Zaten çoğu ucuz, pilli cep saatlerinde makine olarak, plastik çerçeveli 2030 miyota kullanıldığından böyle bir uygulama da yerinde bir misilleme olabilir. Ne dersiniz?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma   Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma Icon_minipostedPtsi 14 Mart - 3:32

Bir gonullunun denemesi lazim

Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Forumun saatine kutu
» Forumun Saatine Kutu alacaklar
» Forumun saatine makine seçelim
» Birkaç Longines cep saatine rastladım
» Fossil'in otomatik saatine güvenilir mi?