Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Forumun Saatine Kutu alacaklar

+9
deka
egunns
SEBA
vervito
crazyhours
silver
aaltindeger
watcher
borahan
13 posters
YazarMesaj
borahan
Admin
borahan

Forumun Saatine Kutu alacaklar Empty
MesajKonu: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 17:47

Merhaba;

Forum saatimize kutu almak istiyor isek ve kuvartis ile detayları konuşmak için sayıyı biran önce belirlemeliyiz. Aşağıda iki kutu tercihinden biri sizler için uygun mudur? (Kutu için farklı fikirler ve alternatifler artık yok diye düşünüyorum.)

Birde bu posta 1 hafta ömür biçelim bir hafta sonunda kimler istiyor ve çoğnluk hangi kutuyu istiyor ise ona göre kuvarsit ile detaylandırız.

Vacheron markası yerine TURKSAAT yazılacak. Kutu iç dizaynı saatimize göre değişebilir mi Kuvartis e sorarız.

VACHERON CONSTANTINE
Franck Muller

(1/50) - watcher --frank muller--
(2/50) - deka
(3/50) - Axiaziz
(4/50) - barett
(5/50) - merih
(6/50) - mustafasuren
(7/50) - yolgezer_7k
(8/50) - teng
(9/50) - Tolga
(10/50) - borahan --frank muller--
(11/50) - borahan --frank muller--
(12/50) - watcher (fikret aydemir) --frank muller--
(13/50) - watcher (mehmet onal) --frank muller--
(14/50) - Zafer Yılmaz
(15/50) - certus
(16/50) - teng (benginer)
(17/50) - forbidden
(18/50) - solestar
(19/50) - selcuk
(20/50) - profurio
(21/50) - aaltindeğer --frank muller--
(22/50) - silver --frank muller--
(23/50) - mustafasuren
(24/50) - Yusuf Yılmaz
(25/50) - adnanterazi --frank muller--
(26/50) - adnanterazi --frank muller--
(27/50) - Relojero
(28/50) - gund
(29/50) - crazyhours --frank muller--
(30/50) - crazyhours --frank muller--
(31/50) - Drao
(32/50) - dreren
(33/50) - ertay
(34/50) - egunns
(35/50) - propmatic
(36/50) - Kuvarsit
(37/50) - Steve Dehoux
(38/50) - Hakan Yılmaz
(39/50) - deha --frank muller--
(40/50) - austun
(41/50) - SEBA --frank muller--
(42/50) - Azizim
(43/50) - Yılmaz Özcan
(44/50) - propmatic
(45/50) - Temel Özdenizci
(46/50) - Henri Elias
(47/50) - Luc Tourlouse
(48/50) - ooomegaa
(49/50) - vervito
(50/50) - müzeye gidecek (ortak alım)

En son borahan tarafından Ptsi 3 Mayıs - 17:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi (Sebep : kutu talebi ekleme)
http://www.boraeresici.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 21:25

ikisi de dehset ama bana frank muller daha bir klasik ve klas geldi.
Ben frank muller diyorum ok1
Ama tabi ki cogunlugun istegi daha onemli, ona da uyarim.
http://www.turksaatforumu.com
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 23:21

bende franc muller diyorum ve kutu için varım... yalnız kutunun saatın olduğu yüzeyden başka birde alt katı olup yedek kayış ve kadranlar için yerler olmalı.. dimi Very Happy
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 23:29

frank muller aşmış benden +1

bize 98$'a gelmeyecek değil mi ucuz isteruk Very Happy
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 23:47

franck'ın cezbediciliğinin etkisinde kaldım ama fiyat bedavadan az pahalı olsa ne hoş olur Smile yoksa kredi kartına taksit isterim ben fumeur
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 4:34

aaltindeger demiş ki:
bende franc muller diyorum ve kutu için varım... yalnız kutunun saatın olduğu yüzeyden başka birde alt katı olup yedek kayış ve kadranlar için yerler olmalı.. dimi Very Happy
+1 ok1
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 4:43

sayı bellı oldugunda kuvartıs ıle konusuyor oluruz ben vacheronu genıs dıye de dusunmustum franck amcanın kutusuna ıc raf olursa bende franck derım Smile
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 8:00

web sitesindeki fiyat üzerinde ne kadar indirim olacak? ona göre.. ayağımızı yorganımıza göre uzatalım.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 8:21

evet 50$'ı geçmesin Very Happy
SEBA

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 9:08

Merhabalar,
Frank Muller için beni de kaydedebilirsiniz.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 10:13

silver demiş ki:
evet 50$'ı geçmesin Very Happy

evveeetttt alkisalkis

+1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 10:50

kutu alma zorunluluğu varmıdır?
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 11:45

anladığım kadarı ile zorunluluk yok. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 21:21

Yok yaw zorunluluk yok tabi ki.
Hatta fiyati bir gorelim sanirim birkac tane fazladan alabilirim, almayan arkadaslar daha sonra benden de temin ederler ok1
silver

silver

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 21:37

maddi olmasa da manevi bir zorunluluk olabilir Smile Fiyat uygun olursa böyle kutuda zor bulunur...
deka

deka

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPerş. 22 Nis. - 21:49

frank tartışmasız güzel, birde fiyatını netleştirebilirsek.
kuvarsit

kuvarsit

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedCuma 23 Nis. - 11:52

Arkadaslar. ben hemen bir not eklemek istiyorum.
Ahsap veya suni deriden yapilan 2. ve 3. sinif kutu isterseniz onlarin fiyatlari yurtdisinda 5-10 dolardan basliyor. 45-50 dolara kadar var isciligine gore.
bizim sitemizde gordukleriniz bunlarla ilgisi yok. sitemizde gordugunuz 90-135 usd. arasi kutular HIGH-END sinif. yani orjinal kaliteler. bildiginiz gibi bu isvicre markalarinin kutu fabrikalari yok. sonucta onlarda kutuyu biyerlere fason yaptiriyorlar.
hersey kalitesine gore.
ve unutmadan sunu belirteyim kutular mecburen EMS ile gonderilecek sahiplerine. EMS masrafi yaklasik olarak 28-40 usd. arasi degsiyor agirliga ve boyuta gore.
saatlerin kargo ucreti daha uygun . kutu daha masrafli.
eger cok ozel bir kalite olsun ve masrafina katlanalim diyorsak ben yardimci olayim.
ama Kutu olsun yeter diyorsak Pir Handa bir arkadas var ismini tam hatirlamiyorum onda 15-25 usd. arasi kutular var. bide uzerine etiket vurulursa tamamdir. kargo masrafida yok . direkt onunla gorusulebilir.
umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.

eger sitemizdeki yaklasik 90-100 dolarlik bir kalite begenilirse uzerine TURKSAAT logosu vs. extra masrafli bir is yapilacak olmasina ragmen 40-50 adet icin 50 veya 60 usd. gibi bir fiyat alirim diye dusunuyorum net olmamakla beraber.
birde buna kargo ucreti eklenince yine 90-100 dolari bulacak..!

hmm. birde cekmeceli bir dizayn olsa diyen arkadaslar icin sunu soyleyebilirim mayis ayinin 9 unda gidiyorum 10 unda oradayim. gider gitmez hazir kalibi olan daha onceden uretilmis bir model var ise bu tarz sizinle paylasirim. tabi yine ayni arkadasimin uretimi ve yine yuksek kalite olarak.
not olarak ekliyeyim bu arkadas bircok isvicre ve moda markasinin orjinal kutularinin ureticisidir. yani patentli uretimde yapiyor.
tek yapmadigi sey dusuk kalite Smile

dusuk kalite var tabi bildigim yerler 5-10 dolarlik ama onlari orada yaptirmak mantikli degil hem cok adet isterler hemde kargo ucreti kendi ucretinden 3-4 kati yuksek olur.
o yuzden uygun fiyatli olsun bizi yormasin diyorsak PirHandaki arkadasimizla goruselim.
herkese selamlar saygilar
teng

teng

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedCuma 23 Nis. - 13:45

Borahan arkadaşımız Pir-Handaki kutucu ile görüşmüştü..
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedCuma 23 Nis. - 22:00

Kuvarsit arkadasimin soyledigi her sey kesinlikle cok dogru, bunu arkadaslarin bilmesini isterim, ben de yaptigim arastirmalarda asagi yukari ayni sonuca ulasmistim.
Kuvarsit arkadasimizin elinden gelenin en iyisini yapmaya calisacagina inaniyorum.
kuvarsit

kuvarsit

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedCuma 23 Nis. - 22:49

cok tesekkur ederim Watcher..!
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPaz 25 Nis. - 17:03

merhaba;

açıkçası kalite kutu almayı tercih ederim özellikle tahtakale piyasada satılan kutuları gördükten sonra...

şu anda 10 kişi "franck muller" ister durumda.
Kuvarsit ydışına çıktığında raflı kutu sistemi ile de ilgili bizi bilgilendirecek. (teşekkürler)
teng

teng

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPaz 25 Nis. - 18:33

Fiyatlar belli olduğunda, kesin liste yapmak daha doğru olur.
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 2:08

watcher demiş ki:
Kuvarsit arkadasimin soyledigi her sey kesinlikle cok dogru, bunu arkadaslarin bilmesini isterim, ben de yaptigim arastirmalarda asagi yukari ayni sonuca ulasmistim.
Kuvarsit arkadasimizin elinden gelenin en iyisini yapmaya calisacagina inaniyorum.

Forumumuz her geçen gün dahada zenginleşiyor..kuvarsitin katılımı gerçek bir kazanım..burdan hoşgeldiniz diyorum ..Smile
mustafasuren

mustafasuren

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 7:58

kutuları görelim fiyatları görelim sonra karar verelim
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedSalı 27 Nis. - 0:57

buradakı sayılar kutuyu belırlemek ıcındı arkadaslar.

kuvartis'e;

* franck muller kutu
* Raflı
* Uzerıne "TURK SAAT" yazısı yazılacak

der isek;

adete göre fiyat verebilir mi? Soralım Smile
kuvarsit

kuvarsit

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedSalı 27 Nis. - 1:05

aaltindeger demiş ki:
watcher demiş ki:

Forumumuz her geçen gün dahada zenginleşiyor..kuvarsitin katılımı gerçek bir kazanım..burdan hoşgeldiniz diyorum ..Smile

Sayin aaltindeger cok tesekkur ediyorum.
gercekten beni cok mutlu ettiniz. burada tepki gorecegimi dusunurken bu sekilde onure edilmek beni hem sasirtti hem cok mutlu etti.
saygilar
teng

teng

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedSalı 27 Nis. - 8:44

Neden tepki göreceksin ki ? sen de bizler gibi saatleri seven, ilgilenen, ayrıca saat konusunda çok derin bilgiye sahip bir arkadaşımızsın.
deha

deha

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedCuma 30 Nis. - 9:35

Sayın Kuvarsit,

İşinizi ne kadar titizlikle yaptığınızı şahsen görmüş bir kişi olarak, rahatlıkla her yerde onore edileceğinizi söyleyebilirim, onun için Sayın Watcher'in de belirttiği gibi, Forumumuz için gerçek bir kazanım olduğunuza ben de gönülden katılıyorum. Replika saatlere şahsen karşı olan bir kişiyim ama replika dışında, orijinal saatlere de ağırlık vermeniz ve ürettiğiniz o muhteşem kayışlar, ürünlerinizin her zaman beğeni ve takdirle karşılanmasını sağlayacaktır bence.

Bir süre bu mevzu bahsi saat kutuların resimleri nerede diye arandım ama ben de 1 adet Frank Müller tipi kutu listesine adımı yazdırmak isterim eğer geç kalmadıysam.

Saygılar, selamlar
Deha
deha

deha

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedC.tesi 1 Mayıs - 7:44

Merhabalar tekrar,

Adnan Terazi Bey ile görüştüm, kendisi de 2 adet Frank Müller tipi kutu listesine dahil olmak istediğini belirtti.

Görüşmek üzere,
selamlar, saygılar
Deha BOLU
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPaz 2 Mayıs - 8:05

Bazi arkadaslarimiz kutuya yuksek odeme yapmak istemiyor, bazilarimiz ise mesela ben gibi, frank muller kutusuna vurulduk, her halukarda belki de iki tip kutu ile calismamiz da olasilik dahilinde olamaz mi, bir tanesi kuvarsit arkadastan temin edilebilecek model, digeri de pir han'daki arkadastan temin edilecek olani.
Benimki sadece bir fikir, ayrimcilik gibi kimse dusunmesin, ama saatlerimiz ciddi ust duzey saatler, bunlara cok cheap bir kutu saate yazik eder diye dusunuyorum.
Hatta tereddut olur ise once saatler elimize gecsin, kalitesini gorelim, ona gore kutuya karar verelim bile denebilir, eminim ki saatlerimizi gordukten sonra onlari ucuz bir kutuya koymayi pek istemeyecegiz.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPaz 2 Mayıs - 10:05

bak bu fikir daha makul,yani önce saat sonra kutu. ok1
deha

deha

MesajKonu: Geri: Forumun Saatine Kutu alacaklar   Forumun Saatine Kutu alacaklar Icon_minipostedPaz 2 Mayıs - 19:48

Sayın Borahan,

Adnan Terazi Bey ile görüştüm, kendisi de 2 adet Frank Müller tipi kutu listesine dahil olmak istediğini belirtti. Listeye ilave edebilirmisiniz lütfen.

Görüşmek üzere,
selamlar, saygılar
Deha BOLU

Forumun Saatine Kutu alacaklar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Forumun saatine kutu
» Forumun saatine makine seçelim
» Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım
» Kutu aksesuar_FESTINA italyan saati.
» Cep Saatini Kol Saatine çeviren Mekanizma