| Siteye Giriş Sorunu | |
|
+15ekonomist recklesstr eterna sandeman teng Valjoux egunns silver deka GAREZ parabellum p08 aaltindeger watcher ofis burbank 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Cuma 6 Mayıs - 20:50 | |
| Yakinda zaten bagimsiz site ve foruma gececegiz, o zaman forumumuz icin sorun olmaz sanirim. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Cuma 6 Mayıs - 21:49 | |
| Ben bu imageshack sorununu nasıl çözeceğim anlayamadım. İmageshack'e evden fotoğraf upload edemiyorum. Browse ile fotoğrafı seçtikten sonra upload'a basıyorum, yeşil çubuklar doluyor sonra linklerin gelmesi lazım ama onun yerine "no files were uploaded" mesajı geliyor. Sorun ne anlamıyorum. Bilen birisi yardım edebilir mi? | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Cuma 6 Mayıs - 23:11 | |
| - burbank demiş ki:
- Ben bu imageshack sorununu nasıl çözeceğim anlayamadım. İmageshack'e evden fotoğraf upload edemiyorum. Browse ile fotoğrafı seçtikten sonra upload'a basıyorum, yeşil çubuklar doluyor sonra linklerin gelmesi lazım ama onun yerine "no files were uploaded" mesajı geliyor. Sorun ne anlamıyorum. Bilen birisi yardım edebilir mi?
onu boş ver bunu kullan... | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Salı 10 Mayıs - 8:55 | |
| Photobucket'a üye oldum. Ohh, nihayet artık evden de resim yükleyebiliyorum. Yalnız acaba photobucket'ı bir süredir kullanan varsa söyleyebilir mi, resimleri myalbum'e de upload etmek gerekir mi sonradan Forumdan silinmesin diye. Yoksa sorun olmaz mı? Pardon şimdi farkettim zaten kendisi otomatik yüklüyormuş. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Salı 10 Mayıs - 21:20 | |
| Ben yillardir photobucket'i kullaniyorum, dikkat etmen gereken seyler sunlar: Ilk kullanim sirasinda alt albumler olustur, hatta bunlardan bir tanesini forum icin ayir. Foruma yukledigin resimleri bu forum albumunden yukle (copy-paste) Foruma yukledigin resimleri, photobucket'ten silersen ya da yer degistirirsen forumda gorunmez olur. Forum icin yukleyecegin resimleri onceden boyut olarak kucult, forum boyutlarina getir, en fazla 640px yap daha sonra photobucket'e yukle, oradan alip direk foruma ekleyebilirsin. | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Cuma 13 Mayıs - 7:24 | |
| Teşekkürler Üstad | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Cuma 13 Mayıs - 7:25 | |
| Bu arada sitede epey düzelme oldu herhalde. Evden normal explorer üzerinden gayet rahat giriyorum, resimleri de hızlı döküyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Paz 15 Mayıs - 21:21 | |
| Siteyi duzelttik te bu sefer bagli oldugumuz server'de sorun var ve youtube gibi girmek gerekiyor, bu da normal kullanicilari kisitliyor, foruma girislerde epey dusus oldu, hayirlisiyla yeni siteyi organize etsek te bu sorundan da kurtulsak. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Paz 15 Mayıs - 21:29 | |
| dns değiştirmek zor bir şey değil ki... ne sorun olsun? | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Paz 15 Mayıs - 21:34 | |
| siteye bağlanamayan kişiler, dns ayarlarının nasıl yapılacağını anlatan sayfaya ulaşamıyorlardır. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Paz 15 Mayıs - 21:45 | |
| opera turbo ile dns değiştirmek ayar yapmak gerekmiyor... | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Salı 14 Haz. - 20:18 | |
| sorun dns serverlarından sitenin ipsini bulamıyor... TURKCEL ile denedim NOKIA 6125 modem olarak kullanırken site açılmıyor... Biri ADSL ile açılıyor fakat TURKCELL için dns değişimi yapınca internet komple gidiyor... | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Salı 14 Haz. - 22:12 | |
| site yaklaşık altı aydır sorunlu, diğer saat forumunda böyle bir şey yok, ben şahsen hiç resim koyamıyorum, v tunnel den giriyorum oradan da resim yüklenmiyor, sadece mesaj atabiliyorum, çok sıkıntılı, v tunnel de virus kaynıyor, oradan girip üç dört dakikada bakıp çıkıyorum, | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Salı 14 Haz. - 22:20 | |
| İlginç bir durum bende hiçbir sorun yok. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Salı 14 Haz. - 22:40 | |
| - kemal-cebeci demiş ki:
- site yaklaşık altı aydır sorunlu, diğer saat forumunda böyle bir şey yok, ben şahsen hiç resim koyamıyorum, v tunnel den giriyorum oradan da resim yüklenmiyor, sadece mesaj atabiliyorum, çok sıkıntılı, v tunnel de virus kaynıyor, oradan girip üç dört dakikada bakıp çıkıyorum,
OPERA ve Turbo modu kullan çok hızlı açılır... dns değiştirmenizde gerekmez... en hızlı tarayıcıyı kullanın... http://www.opera.com/ | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu Çarş. 15 Haz. - 2:07 | |
| dns ayarlarına 8.8.8.8 alt satıra 8.8.4.4 yazın nereye yazılacağı bu başlıkta önceki sayfalarda var | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: Siteye Giriş Sorunu C.tesi 18 Haz. - 8:18 | |
| evet iki gündür siteye kolay girebiliyorum, dns ayarından sonra ilgili arkadaşlara teşekkürler..
| |
|
| |
| Siteye Giriş Sorunu | |
|