| Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. | |
|
+6egunns bumblebee biperva monster ofis aerdogan.grf 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
aerdogan.grf
| Konu: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Perş. 21 Nis. - 3:38 | |
| Merhaba arkadaşlar, Yurtdışından Orjinal saat getirtmekteyim. ikinci el, veya Sıfır olarak. İlgilenen arkadaşlar bana mail adresimden ulaşabilir. Saatler kesinlikle orjinaldir. Satın aldığınız takdirde istediğiniz yere gösterebilirsiniz. Acil olmayan siparişler için istanbulda istediğiniz saati görebilirsiniz. aerdogan.grf@gmail.comözellikle ROLEX satıyorum. diğer markalarda temin edilir. | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Perş. 21 Nis. - 4:13 | |
| sıfır ürünler için temsilide olsa birkaç resim ve fiyat görebilirmiyiz. | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Perş. 21 Nis. - 21:59 | |
| evet bende elinizde şu an olan rolex submarine modellerinden örnek fiyat ve resim rica ediyorum | |
|
| |
biperva
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. C.tesi 23 Nis. - 0:02 | |
| Fiyat ve resim paylaşırsanız sevinirim. | |
|
| |
aerdogan.grf
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. C.tesi 23 Nis. - 0:13 | |
| Merhaba Arkadaşlar,
2 ayda bir yurtdışına gidiyorum. Almanya ve Çin bu iki ülke arasında değişiyor. İsteyen arkadaşlara buradan temin ediyorum fiyat onayını aldıktan sonra. 1 hafta sonra tekrar çıkıyorum. çine gideceğim. eğer almak istediğiniz model var ise size oradan araştırıp bilgi ve resimlerini yollayabilirim. | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. C.tesi 23 Nis. - 6:56 | |
| Aşağıdaki saat için bilgi verir misiniz ? Beyaz kadranlı, 43mm, Meistersinger No:1 (metal arka kapaklı için referans no: AM3301, safir kapak pencereli olan modelin referans numarasını bulamadım) (düzeltme : referans numarası eklendi.)
En son bumblebee tarafından C.tesi 23 Nis. - 23:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. C.tesi 23 Nis. - 11:47 | |
| referans no verilirse belki arkadaş daha fazla yardımcı olabilir | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Paz 24 Nis. - 8:35 | |
| - bumblebee demiş ki:
- Aşağıdaki saat için bilgi verir misiniz ?
Beyaz kadranlı, 43mm, Meistersinger No:1 (metal arka kapaklı için referans no: AM3301, safir kapak pencereli olan modelin referans numarasını bulamadım)
Sayın @bumblebee junghans maxbill sorsak daha iyi değil mi | |
|
| |
bumblebee
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Paz 24 Nis. - 9:43 | |
| @axiaziz : junghans max bill'i sen soracaktın diye hatırlıyorum ki ancak o şekilde karşılıklı takas yaparak takabilelim değil mi ama | |
|
| |
bumblebee
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Paz 24 Nis. - 9:47 | |
| Max Bill Automatic Chronograph * Swiss Chronoscope movement. Automatic mechanical movement j880.2 with display for date, chronoscope with second stop, 25 jewels, 28,800 vibrations per hour, incabloc shock-absorber * Water protected. * Convex Plexiglass crystal. White face * Stainless Steel case, snap on back with Max Bill signature. * Case size. Dia. 38mm. * Weight of Watch 32g * Depth of Watch 10mm * Genuine Black Calf skin strap with a stainless steel buckle. | |
|
| |
aerdogan.grf
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Perş. 28 Nis. - 4:46 | |
| [url= ] [/url] | |
|
| |
aerdogan.grf
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Perş. 28 Nis. - 4:47 | |
| [url= ][URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/1661061gross.jpg/] | |
|
| |
bumblebee
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Perş. 28 Nis. - 19:19 | |
| Son mesajdaki arka kapağa sahip saat (beyaz kadran NO:1) için bilgi verir misiniz ? | |
|
| |
aerdogan.grf
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Cuma 29 Nis. - 20:59 | |
| haftaya saati inceleyeceğim. bakıp daha net bir bilgi verebilirim saat şu an almanyada 1750 euro fiyat biçmişler... | |
|
| |
tedirgin62
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Ptsi 12 Ara. - 6:25 | |
| | |
|
| |
tedirgin62
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Salı 13 Ara. - 22:03 | |
| merhaba seiko sdwb63p kaça alırım | |
|
| |
Magneto
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Çarş. 21 Ara. - 7:10 | |
| satacağı tüm saatler sahte ,o kadar belli ki . | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. Perş. 22 Ara. - 3:49 | |
| - Magneto demiş ki:
- satacağı tüm saatler sahte ,o kadar belli ki .
nasıl böyle bir kanaate vardınız? | |
|
| |
| Uygun Fiyatlı Sıfır ve İkinci el Orjinal Saat Satışlarımız başlamıştır. | |
|