Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık

3 posters
YazarMesaj
vervito

vervito

Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  Empty
MesajKonu: Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık    Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  Icon_minipostedPtsi 22 Ağus. - 10:39

Luch markası benim çok sevdiğim soviet markalarındandır. Beyazrusya Minsk Saat Fabrikasnını markası..
Sahibinden.com'dan aldım bu parçayı... gerçek koleksiyonluk bir parça..
Alarmı pil ile çalışıyor. Saatin kendisi kurmalı. alarm ayarı tırtıklı bezel ile oluyor.. çok hoş bir alarm sesi var.. arı vızıltısı gibi Smile)
acayip sevdim bu parçayı..
Eski isviçre modelleri de vardı böyle saatin kendisi kurmalı ancak alarmı pilli. Watcher'da hatta birkaç NOS parça vardı.. umarım bu başlıkta resimlerini paylaşmaya zaman bulur.
Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  E9a2b2e2
Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  9f788608
Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  23fb5a94
Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  51ccd156
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık    Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  Icon_minipostedPtsi 22 Ağus. - 11:38

90 lı yıllarda bunun aynısından kırmızı renklisini Trabzon da Rus pazarından almıştım ve babama hediye olarak vemiştim. Gerçekten çok güzel bir aksesuar. Babamlara gittiğimde bir bakayım duruyor mu Smile .
ZODIAC

ZODIAC

MesajKonu: Geri: Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık    Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık  Icon_minipostedPtsi 29 Ağus. - 23:03

Sayın vervito saatıniz,gercekten güzel görünüyor sevincinizi paylışıyorum bu saatten övgüyle bahsetmeniz beni ve oğlumu gururlandırdı..ayrıca sizin ve form üyelerinin bayramını kutluyorum....selamlar..

Soviet mekanik saat, alarm, anahtarlık
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Poljot Mekanik Alarm
» 16'ncı yüzyılda Osmanlılarda saat ve Takiyüddin'in 'Mekanik Saat Konstrüksüyonuna Dair En Parlak Yıldızlar' adlı eseri
» Mekanik saat temizliği
» mekanik saat ve aydınlatma
» Alınabilecek en ince mekanik saat