| Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? | |
|
+15lombardo sazcı67m sahin456 Deniz-KSK bao.bao ofis ytk Magneto M.Ali Sade vervito burbank deka Analyzer teng MuhammetTüfekçi 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
lombardo
Mesaj Sayısı : 106 Kayıt tarihi : 16/01/12 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? C.tesi 25 Şub. - 23:01 | |
| - teng demiş ki:
- Esir almak yok, o piyasayı çökertince de ellerinde kalan malları yok pahasına alacağız,...
Efendim ayıptır söylemesi; Erol TAŞ ruhum kabardı, müsadenizle: NIHAHAHAHAHAAAAHHAAA yaw çok feci şeyler geliyo aklıma da, forumdur yazmayalım | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Paz 26 Şub. - 2:14 | |
| - teng demiş ki:
- Ama mekanizmalarının 3 önemli eksikliği var,
1. mekanizmalarını süsleyip, allayıp pulllayıp satmasını bilmiyorlar, 2. saniye stopu yok 3. elle kurulamıyorlar. 2011 koleksiyonda artık elle kurma+hack second+safir camlı modeller var artık.... ve inanılmaz güzeller... Sadece şunu umuyorum, yoğun talep karşılık Aslan saatin fiyatları arttırmaması. Gerçi yukarıda bahsettiğim özellikli yeni nesil modellerin fiyatları eskilere göre fazla ama daha fazlası çok fazla olur Yani yeni seriler bir nevi aşağı yukarı Orient Star düzeyinde artık hem kalite hem de fiyat olarak. 60.yıl modeli, artık tükendi ancak o modeli kasa ve kadran olarak birebir aynısı (kadranda 60.yıl yazmıyor ve logo olarak Orient Star yazıyor) , makine olarak ise kurmalı değil otomatik ama elle kurma ve hack özellikli bir makine ile Orient Star koleksiyonunda mevcut. -http://www.seiyajapan.com/product/O-WZ0251EL/ORIENT-STAR-CLASSIC-WZ0251EL.html fiyat olarak da 60. yıl ile aynı neredeyse.. hafif daha pahalı. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Paz 26 Şub. - 2:16 | |
| Uzanamadığımız ciğere m.ndar mı diyoruz şimdi? | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Paz 26 Şub. - 10:38 | |
| Bana mı diyorsun | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Paz 26 Şub. - 11:24 | |
| hepimiz adına söylemiştim | |
|
| |
lombardo
Mesaj Sayısı : 106 Kayıt tarihi : 16/01/12 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Paz 26 Şub. - 20:12 | |
| ciğerlerle bir sorunumuz olduğunu zannetmiyorum da bence biz, uzanılabilir ciğerler sunmayan kasaplara; 'mundar' dan çok daha fazlasını diyoruz... | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Paz 26 Şub. - 21:25 | |
| önemli olan kendini bilmek bu isviçreliler kendini bilmiyor.yakında uzka doğudan bi darbe yiyecekler.oda bizim işimize yarar. | |
|
| |
civciv
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Çarş. 14 Mart - 7:43 | |
| Orient makinaları gerçekten şaşılacak hassasiyete sahip. Daha önce sahip olduğum ve sattığım Skeleton Racing modeli günde +2,3 saniye kadar sapıyordu. Yaklaşık 1,5 ay önce aldığım Vintage modelinin sapma seviyesi ise ağzımı açık bıraktı. Çünkü neredeyse hiç yok. Saati en son bu ayın 2'sinde bir toplantıda takmıştım. O gün bugündür watchwinder'da duruyor, ara sıra döndürüyorum, koluma takmışlığım bile yok. Ve 12 gündür +1,2 saniyeden (12 günün toplamı) fazla bir fark görmüyorum. Sanki quartz bir saat gibi. | |
|
| |
celahir
| Konu: Geri: Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? Perş. 19 Nis. - 10:29 | |
| [quote="civciv"]Orient makinaları gerçekten şaşılacak hassasiyete sahip. Daha önce sahip olduğum ve sattığım Skeleton Racing modeli günde +2,3 saniye kadar sapıyordu.
Yaklaşık 1,5 ay önce aldığım Vintage modelinin sapma seviyesi ise ağzımı açık bıraktı. Çünkü neredeyse hiç yok. Saati en son bu ayın 2'sinde bir toplantıda takmıştım. O gün bugündür watchwinder'da duruyor, ara sıra döndürüyorum, koluma takmışlığım bile yok. Ve 12 gündür +1,2 saniyeden (12 günün toplamı) fazla bir fark görmüyorum. Sanki quartz bir saat gibi.
Orient'i yıldız olmayan, basit ama sağlam oynayan iyi bir takım oyuncusuna benzetiyorum bu açıdan. | |
|
| |
| Orient'in mekanizması mı?Seiko'nun mekanizması mı? | |
|