| Made in USSR | |
|
+4watcher solestar cowboy vervito 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
vervito
| Konu: Made in USSR Ptsi 5 Ekim - 7:01 | |
| benim ufak sovyet koleksiyonunda saatlerin resimlerini yüklemek istiyorum ama önce birisi bana buyuk fotografları nasıl küçülteceğimi öğretsin yukluyorum çok buyuk çıkıyor. | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Made in USSR Ptsi 5 Ekim - 7:11 | |
| | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR Ptsi 5 Ekim - 8:23 | |
| Watcher'in bu linkde verdiği bilgi yetersiz kalıyor neyse bulucaz artık bir yolunu | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Made in USSR Ptsi 5 Ekim - 8:56 | |
| vervito, ben siteye şu şekilde resim ekliyorum: http://imageshack.us/ sitesine girip bilgisayarımdaki resmi gösteriyorum; resim büyükse resize image'i tıklayıp istediğim boyutu seçiyorum.(Tek seferde 1'den fazla resim eklenebilir) İşlem bittikten sonra açılan sayfada "direct link to image", yani resmin doğrudan link(ler)ini alıyorum. Forumumuzdaki mesaj yazma bölümünde resim konuk etme ikonuna tıklayıp linki ekliyorum. Birden fazla resim ekleyeceksem her bir link için aynı şeyi yapıyorum. Linkler yazdığımız sayfada alt alta olmalı. Umarım işinize yarar...
En son solestar tarafından Çarş. 7 Ekim - 2:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Made in USSR Salı 6 Ekim - 9:56 | |
| Tamam solestar tam benim de yapmak istedigim ama beceremedigim resimli anlatimi yapmissin, benim makinede fransizca cikiyor bu nedenle turkcesini soylemeye calistim ama beceremedim, cok tesekkur ederim :ok3: | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR Salı 6 Ekim - 11:23 | |
| ha şimdi oldu ben imageshack sitesine girip yapmıyordum şu son aşamada gösterdiğiniz linki kopyalayıp siteye yerleştirdiğimiz butonun yanındaki yerde (disket resmi olan) bilgisayardan fotoyu seçip host it edince direk host ediyor resize olayı çıkmıyor orda. şimdi anladım. ilk saatimi yüklüyorum. şu anda kolumda. Raketa marka. kurmalı. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR Salı 6 Ekim - 11:36 | |
| | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR Salı 6 Ekim - 11:49 | |
| Zaria marka. genelde bayan satleri üreten bir markaydı. Chayka da ayni şekilde. bu saat NOS, kurmalı. 36mm olsa gerek. altın kaplama. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR Salı 6 Ekim - 11:54 | |
| bir Raketa daha. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR Salı 6 Ekim - 12:18 | |
| Mete abi bu senin için geliyor. Signal marka.kurmalı, alarmlı, altın kaplama. 1st moscow watch factory gururla sunar bu fabrikanın klasik olmuş bir modelidir. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Made in USSR Salı 6 Ekim - 21:35 | |
| Yaw su zilli saatlere hayranim, yenileri cok pahali, rus modelleri halen uygun fiyatlarda, zaten seninle ilk bulusmamizda sana rusyadan siparis vericem :ok3: Bende bir tane de poljot haricinde as5008 otomatik zilli bir saat var, tr de biraktim tamir gormesi gerek, burada parca bulamadim ama tr de bulmak daha imkansiz olucak galiba. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Made in USSR Çarş. 7 Ekim - 9:10 | |
| - watcher demiş ki:
- Yaw su zilli saatlere hayranim, yenileri cok pahali, rus modelleri halen uygun fiyatlarda, zaten seninle ilk bulusmamizda sana rusyadan siparis vericem :ok3:
Bende bir tane de poljot haricinde as5008 otomatik zilli bir saat var, tr de biraktim tamir gormesi gerek, burada parca bulamadim ama tr de bulmak daha imkansiz olucak galiba. Tuuu geçenlerde alarmlı 2612 vardı parça fiyatına alamadım, satış günü uzaklardaydım . Bunların hepsinin makinesi Poljot 2612 biliyorsun. aynı saat tekrar düşerse kaçırmam | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR Çarş. 7 Ekim - 9:15 | |
| bu saatler kaçmaz, gördüğünüz anda atlayın artık piyasada pek kolay bulunmuyor. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR C.tesi 10 Ekim - 10:05 | |
| | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR C.tesi 10 Ekim - 10:07 | |
| sovyet saatleri ile ilgili bir bilgi geçeyim burda (aslında sadece saatler için değil sovyet yapımı her şey için geçerli) bu 2 saatte 12'nin altında pentagon şeklinde içinde CCCP yazisi olan işaret yüksek kalite işaretidir tüm sovyet ürünlerinde. bu resimleri resize ettim imageshack'de ama yine de büyük çıktı nedense. Admin S.O.S. | |
|
| |
canturkk
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 25/09/09 Yaş : 48 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Made in USSR Çarş. 14 Ekim - 6:05 | |
| Rus saatlerine hak ettikleri degerlerin verilmesi beni cok sevindirdi. Foto yukleme isini halledebilirsem bende de genis bir rus ordu saat koleksiyonu var. Sizlere onlarin fotolarini yollamak isterim. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Made in USSR C.tesi 17 Ekim - 13:19 | |
| admincim şu ustteki fotolara bir el at Allah rizasi için. millet fotoyu gorucem diye bana lanet yagdiriyordur şimdi. birkaç tane daha saat yukleyeyim umarım bu sefer küçülürler. ordu saatleri demişken ben de elimdekileri koyayım bari. bu saat Vostok marka. 80ler modeli. 37-38mm olsa gerek.kurmalı. aldığımda NOS'du biraz kendim kullandım sonra kordonunu çıkardım rafa kaldırdım. memlekette duruyor. Bu arada bu fotolar hepsinı kardeşim çekip gönderdi malumunuz ben gelirken geçirememiştim saatleri sınırdan.
En son vervito tarafından C.tesi 17 Ekim - 15:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
vervito
| |
| |
M.Ali Sade
| |
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Made in USSR Paz 18 Eyl. - 22:47 | |
| | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Made in USSR Ptsi 19 Eyl. - 0:01 | |
| Gözümüz bayram etti.
Favorim en baştaki Zarya.
Bir de en sondaki 18 taşlı Serkisof çok sevdiğim makineler.
Teşekkürler Parabellum üstad... | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Made in USSR Ptsi 19 Eyl. - 0:10 | |
| Üstad, hakkaten aynı gönül dilini konuşuyoruz biliyor musun. O saate ne zaman baksam kendimi 59 uçak kanatlı Chevrolet'nin içinde, uzun yaka gömlekli 33 paça pantolonla ve fauller aşağıya inmiş bir halde düşünürüm. Kasa yapısı itibariyle çok mukavim ve naz yapmaz bir havası var değil mi? | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Made in USSR Ptsi 19 Eyl. - 0:25 | |
| Zarya bizim model insanlara tam uygun bir model.Modelden kastım benim yaşım.50 ve üzeri diyebiliriz kısaca. Kasa çok güzel. Bordo kadran müthiş. Takvimi,bezeli,teferruatı, ıvır zıvırı da yok.Bozulursa kolay yapılır. Ama her şeyden öte kaya gibi ve çok güzel bir saat. Bana göre çuvalla para verilen yeni model saatlere göre çok üstün bir saat. Tekrar teşekkürler... | |
|
| |
| Made in USSR | |
|