| üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine | |
|
+5qazokmubec teng asymptote watcher flosh_royal 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
flosh_royal
| Konu: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 5:26 | |
| forum.donanimhaber 2. el bölümünde dolanırken böyle bi ilan cıktı karşıma.1.sınıf replika oldugunu soyluyor eleman ve 125 tl eldende alabilirsiniz diyor izmir içi.ben omega seamaster'a tutuldum tüm fonksiyonlarının calıstıgını soyluyor.sizler ne dersiniz bizde sizlerin fikrini almak ısetimhttp://forum.donanimhaber.com/m_55505325/tm.htm link budur;) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 6:51 | |
| Hemen bir seiko 5 almani tavsiye ederim, boyle saatlerden de vazgec, parani sokaga atma. | |
|
| |
asymptote
| |
| |
flosh_royal
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 7:10 | |
| hocam kasa çapı biraz ufak gibi geliyor gözüme..ben genlede spor saat kullanıyorum.hiç metal kordonlum yok arayışım bu yönde.önerilerinize açığım | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 8:36 | |
| Seiko 5 Sports diye aratın karşınıza sayısız seçenek çıkacaktır.. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 9:28 | |
| Dili sürçmüş, en uyuz kalite diyeceğine en iyi kalite demiş. Aldıktan sonra umarım birkaç gün çalışır. Bence de bu saatlere para vermeyin. Bu arada foto galerisinde dünyada ilk olarak beyaz kadranlı Planet Ocean gördüm. | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 10:14 | |
| hocam sakın, ama sakın, sokağa atacak, yakacak, riske sokacak paranız yoksa replika almayın. allah'a şükür, bende bir miktar yakılacak para vardı, yaktım, o beladan kurtuldum. illa yakacam diyorsanız, ona vereceğini parayı kesinlikle iyice gözden çıkardıktan sonra yakın, zaten günün birinde bir yerinde kopup yerlerde sürünecek, bir tarafı çıkacak, kayışı kopacak olduğu için şimdiden üzülün, sonradan üzülmeyin. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 12:20 | |
| kalitesiz replikalardır. tavsiye edilmez.. | |
|
| |
flosh_royal
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine C.tesi 4 Şub. - 22:49 | |
| evet hocam haklısınız fiyat cogu zaman kalitenin yol arkadaşıdır bu arada seiko5 sports kullananlar varmıdır aranızda capı nekadardır teknik özelliklerine değil kullanana sormalı bence | |
|
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine Paz 5 Şub. - 1:39 | |
| hemen hemen hepimizde en az bir adet bulunur her çapta seiko serisi mevcuttur. Detaylı bilgisini chronograph.com dan alaiblirsiniz. Çeşitleri de burada görebilirsiniz. Sizin yerinizde olsam sitede yer alan bilgileri kavramaya çalışır, alım satım bölümünü yakından takip eder ve bu sırada biraz para biriktirirdim. Sonuçta, evladiyelik bir saate sahip olmuş olurdum. | |
|
| |
sazcı67m
Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 30/01/12 Yaş : 50 Nerden : ankara
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine Paz 5 Şub. - 5:18 | |
| Sahte her zaman için sahtedir yok replika, yok imitasyon filan gibi kelimeler sahte malı satmak için tüketicinin gözünü boyamaktan başka bir şey değildir. Satan bana imzalı onaylı bozulan ürün için para iadesinide kapsayan garanti belgesi verebiliyormu hayır. Yapan firma kimdir, belli mi hayır. Bu tür ürünleri almak parayı sokağa atmaktan başka bir şey değildir. Değil 125 TL, 125 kuruş verilmez şöyleki: Bundan iki sene önce arkadaşım internetten 200 TL verip birebir görünümlü rolex daytona aldı. Sadece içi el yıkamada buhar doldu sonra gittik içini sildirdik makineyi temizlettik günlük 3 dakika sapma yapıyordu. Ayar filan bi türlü tutmadı bakım parası filan, 200 TL oldu mu sana 240 TL sonra saati kaldırıp çöpe attı... Saygılar... | |
|
| |
flosh_royal
| |
| |
deka
| Konu: Geri: üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine Paz 5 Şub. - 7:18 | |
| Hayırlı olsun, daha iyilerine inşallah. | |
|
| |
flosh_royal
| |
| |
| üst düzey bilgili abilerin saatin gözüne baktımı tanıyan abilerin arkadaşların dikkatine | |
|