Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ

5 posters
YazarMesaj
zikri

PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Empty
MesajKonu: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedC.tesi 4 Şub. - 11:43

Forumumuza hosgeldiniz, tanisalim bölümüne bir iki satir ile kendinizi tanitirsaniz iyi olur, ayrica bu bölüm kurallarimiza uygun ilanizi düzeltiniz.
Keyifli vakitler gecirmeniz temennisi ile.
zikri

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedC.tesi 4 Şub. - 11:52

Her türlü takas düşünülür.
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedC.tesi 4 Şub. - 12:11

Eğer mümkünse saatin kendi fotoğraflarını koyabilir misiniz lütfen? Eğer yoksa temsili fotoğraf da olabilir...
qazokmubec

qazokmubec

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedC.tesi 4 Şub. - 12:44

yanılıyor olabilir ama anladığım kadarıyla kuvarz krizi sonrası batmış, 2010'da türklerin eline düşmüş, çinde üretime geçmiş, eski bir isviçre markası, tıpkı hislon gibi, o yüzden de sadece türkiye'de biliniyor. kadranında swiss made yazabildiklerinden şüpheliyim, "tıpkı hislon gibi". hislon, yasal olarak kendini halen "swiss" brand olarak pazarlıyabiliyorsa da kadranlarına swiss made yazamıyor. bu, breitling'in "swiss made yazısı çok banal canım, kadranımızı bozüyürdü, o yüzden kaldırdık" demesi gibi bir şey de değil, çünkü breitling tek para eden noktasının o olduğunu gördüğü için iki nesil sonra seve seve koydu yazıyı tekrardan.

bu marka da gördüğüm kadarıyla artık otomatik saat üretmiyor, en azından hislon'dan farkı burada, hislon utanmadan "swiss watches" deyip tourbillon'lu Smile) modellerini sürüyor piyasaya, bu marka ise haddini biliyor, quartz saatleri "homage" stilinde üretip, güzel bir kasa, güzel bir kadran ve safir camla, svaroski taşlarla süsleyerek az buçuk para eder hale getirmeye çalışıyor ama maalesef gözümde "kiloluk saat markası" imajından öteye gidemiyor.

mekanizmasını yazmamışsınız ama quartz diyeceğinizi tahmin ediyorum. ETA, SELLITA vs. deyip te yanıltmanızı çok isterdim Smile)

her malın talibi olacağı gerçeğinden yola çıkarak, moralinizi de bozmadan hayırlı satışlar diliyorum.
zikri

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedPaz 5 Şub. - 6:41

Saat kuvartz mekanızmadır. Pierre Ronoir rado sintra modelidir. 3 atm su geçirmez. Kadranda Swarovskı taşlar mevcut. takvim var. Çift katmanlı içten ve dıştan Renksi AR kaplamalı Sapphıre Crystal camdır. Kasa kordon her tarafı hıgh tech seramıktır. Asla çizilmez. Bahsettiğim seramık uzay mekıklerının burun kısmında surtenmenin azaltılması için kullanılan nadır malzemedir. Bu az sürtünme katsayısından dolayı safir cam gibi elmas harıcı çizilmiyor. İnanmayıp neşterle bile denemeyen kalmadı. Saatte zerre nokta yok.Çok klas ve gösterişli bir saat her ortamda siyah seramığınden dolayı ışığı üzerine topluyor ve göz kamastırıyor. Ciddi alıcılar için istanbul içi görüşebiliriz. Tuzlada oturuyorum. her turlu soru sorabılırsınız. Saygılarımla resimi ekliyorum kendı fotografıdır.biraz amatorde olsa pc nın kamerası ile çektım istenirse yakından profesyonel fotoraflar eklenebilir.
zikri

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedPaz 5 Şub. - 6:49

arkdaşlar bir yardımcı olabilecek varsa yardımcı olurmu fotografı bır turlu ekleyemedım. Nasıl ekleyebilirim.
deka

deka

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedPaz 5 Şub. - 7:17

Gayet basit, cevap kutucuğunun üzerindeki sembollerden 7.yi tıklayın, imageschakden indirip 640*480 olarak küçülttüğün fotonun direk linkini bu kutucuğa yapıştırın, kolay gelsin.
zikri

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedÇarş. 8 Şub. - 5:53

fiyat olarak 600 tl istiyorum pazarlık payı vardır.
Axiaziz

Axiaziz

MesajKonu: Geri: PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ   PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ Icon_minipostedÇarş. 8 Şub. - 10:50

Alım-satım bölüm kurallarını okuyup, öyle konu açın lütfen. Başlık tarafımdan kilitlenmiştir.

PİERRE RONOIR (SWISS MADE) RADO SİNTRA JUBILE MODELİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Swiss Made vs. Chinese Made
» Swiss Made tartışmaların Göbeğinde
» Swiss Made moda markaları
» 196x Atomic Swiss Made - kendi koleksiyonumuzdan
» Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay