| Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) | |
|
+6haydari brkgler ofis movement34 frown lombardo 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
lombardo
Mesaj Sayısı : 106 Kayıt tarihi : 16/01/12 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Perş. 9 Şub. - 22:55 | |
| Arkadaşlar bu tehlikeli bir durumdayım. Zira şu ilan acayip şekilde kanıma girmiş durumda: http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/steinhausen-swiss-otomatik-erkek-kol-saati-yeni-51685986Bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var. Şayet alırsam İLK ORJİNAL OTOMATİK saatim olacak. Bana yardım etmenizi istediğim konular: (ki bu forumda engin saat kültürüne sahip birçok üye olduğunu biliyorum, umarım bu yazıyı okurlar) 1-) Steinhausen nasıl bir markadır? 2-) Bu saati çok beğendiysem de fiyatı yine de beni biraz şüphelendirdi. Mekanizmasından mı kaynaklanıyordur? 3-) Yabancı bir saat forumu sitesinde saatin mekanizmasının çin üretimi olduğunu okudum. Shanghai 08ZS00R6B yazıyordu. Bunun ne anlama geldiğini bilen var mı? 4-) UMARIM SAATİ BENDEN ÖNCE ALMAZSINIZ merak ve sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum. arkadaşlar... | |
|
| |
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Perş. 9 Şub. - 23:11 | |
| Direkt olarak Çin malı bir saat. Özellikle böyle isimler seçerek İsviçre/Alman malı izlenimi oluşturmaya çalışıyorlar. Çok kötü çıkmayabilir ama o fiyata Seiko yada Orient gibi markaları kovalarsanız pişman olmazsınız | |
|
| |
lombardo
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Perş. 9 Şub. - 23:23 | |
| Teşekkürler frownma. Söylediğinde haklısın. Ama şu an profil resmimde görülen casio yu kullanıyorum. Ve açıkçası bu sefer Avrupa menşeili bir saat edinmek istiyorum ve biraz daha klasik. Öyle ki (bana göre) klasik modelli saat dediğin romen rakamlı olmalı ve rakamlar sarı ya da gümüş renkli metal parçacıklar değil de, bu saatte olduğu gibi siyah çizim şeklinde olmalı. Kısacası bu saat, benim klasik bir saatte istediğim herşeyi sağlıyor. Orient te de benzer modeller var aslında ama bu daha bir vintage duruyor Ama çin malı olduğu doğruysa, kesinlikle almayacağımı söyleyebilirim Tekrar teşekkürler... | |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Perş. 9 Şub. - 23:45 | |
| Ise yaramaz bir saat.Cin'in, kalitesiz mekanizmalarindan kullanilmis. Otomatikten sogursunuz boyle bir saat kullanirsaniz. | |
|
| |
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 0:23 | |
| Aceleci olmayın bence, bizim forumda olsun, ebay'de, donım haber'de veya başa bir yerde mutlaka seveceğiniz bir saat bulursunuz sadece zaman ve ayırdığınız bütçe meselesi.
| |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 0:55 | |
| Bende bu tip bir saatten forum sayesinde kurtulmuştum. genelde alman markası olarak lanse ediliyor .de bir alman sitesi veriliyor.orjinal deniyor.çünkü böyle bir başka marka yok.el yapımı değilde fabrikasyon üretim olduğu için ucuz olduğu söyleniyor yüzlerce sattık sorun çıkmadı çıkarsa buradayız falan.
arkadaşlarımızın dediği gibi kesinlikle acele yok.ben acele etmedim zamanı gelince benim için çok isabetli fırsatları değerlendirerek şuan 3 saat sahibi oldum. | |
|
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 0:59 | |
| ben nediyimki... 280 tl ve Swiss made elbet forummuzdan istediğiniz fiyatlara yakında birşeyler çıkar | |
|
| |
haydari
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 1:07 | |
| kadrandaki güneşe bakın anlarsınız çin malı olduğunu direk uzakdoğu çizgi flimleri izlenimi veriyor. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 1:12 | |
| Yani; bu forumda bahsi geçen saati sizden önce alacak kimse yok | |
|
| |
lombardo
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 1:39 | |
| wayy bee, neler dönüyomuş meğer.. eveeet böylelikle kanıma giren bir ilandan daha kurtarmış oldum kendimi, teşekkürler tsf şimdi sanırım; o bahsettiğiniz doğru zamanı kollamam gerekiyor... | |
|
| |
asymptote
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 3:26 | |
| Steinhausen Since 1923 Uygun fiyata gerçek Avrupalı/Alman otomatik istiyorsanız şuraya bakmanızda yarar var: www.uhr.info | |
|
| |
ofis
| |
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 11:54 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 12:53 | |
| Saatler makine fiyatina... Bu fiyata alinir. Gerci makineler standart kalite ve dekorsuz ama olsun yine de 7750 almak isteyen birisi icin gercekten alinabilir saatler. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 13:02 | |
| | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) Cuma 10 Şub. - 19:37 | |
| @watcher +1 | |
|
| |
| Bu saat hakkında bilgi sahibi olan herkesi davet ediyorum :) | |
|