Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Avicenna (Omega makineli)

+42
civciv
Drao
selcuk
deka
bytepire
mehmedkaya
trilobid
brkgler
nabsin
BR-02
riyafes
celahir
tmr5555
fevzi aker
osguner
nmbasan
asiruh2009
ofis
4.kuşak
hasangngr
GAREZ
confickerbelasi
barett
teng
watcher
erno
asderty
cleric
yusufduz
qazokmubec
SEBA
egunns
sandan
Revoirnat
ytk
christiano
mehmet_34
bootsector
MrWrong
borahan
frown
vervito
46 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
bootsector

bootsector

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 11:39

Makine fiyatı düştüğü için haliyle saatin toplam fiyatı da düşecektir değil mi?
Bu arada yayında yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 11:50

@4.kuşak , 24ü verelim size .. 24 ve 25 baba-oğul ardışık numara almış olursunuz..

@christiano, aslında fiyat aksesuarlara göre şekillenebilir.. yani- kroko kordon-klips - COSC sertifikası (?)... yine de taban fiyatı yaklaşık 700-800euro dediğimiz durumda makine de yaklaşık 100euroluk indirim elde ettiğimize göre 600-700 gibi diyebiliriz.. ancak bunu yine de liste tamamlandıktan sonra kasa üreticisi + isviçrede montaj ve testlere harcanacak meblağ- aksesuar + nakliye harcamaları ile birlikte hesaplayıp net tutarı ortaya çıkaracağız, daha doğrusu bu işlerin çoğusunu watcher takip edeceği için onun önerileri ve aldığı teklifler doğrultusunda olacak.

Bu arada hatırlatmak isterim arkadaşlar: makineleri peşin alacağımız için ilk mesajda belirttiğimiz gibi 340 euroyu peşin ödememiz gerekecek yakın 2-3 haftada. Kalanını sonrasında yapacağız.. Ancak kasa yapımı için de yaklaşık üreticiye en az 50 eurodan peşinat ödememiz gerekecek.
4.kuşak

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 12:16

Anladım sayın vervito. Ben normalde 14 ve ya 2 düşünüyordum ancak sizin fikriniz de hoşuma gitmedi desem yalan olur. Kesin kararı verince size mesaj atmam halinde eklersiniz. İlginiz için teşekkürler.
celahir

celahir

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 13:22

Dayanamıyorum artık baris ilani beni de 27 nci sıradan listeye ekler misiniz. Önümüzdeki ay zor geçecek.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 13:28

ok1
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 13:37

37 adet ayrılmış durumda. Son 13 tane kaldı. Zannediyorum ki birçok saat firmasının çıkacak modeli bu kadar hızlı kapış kapış gitmiyordur Smile
Bu arada Mete abi sana 2 çift lafım var.
Keşke seni bir 20 sene önce tanısaydım da, ilkokulda bana büyüyünce ne olacaksın diye sordukların pilot ya da mühendis değil de, "ben toplumun Mete Abi'si olacağım" deseydim. Smile
yusufduz

yusufduz

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 20:49

Listedeki 16 nın dışında 24 numarayı adıma yazabilirmisiniz.Teşekkür ederim.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 21:02

bootsector demiş ki:
Bu arada Mete abi sana 2 çift lafım var.
Keşke seni bir 20 sene önce tanısaydım da, ilkokulda bana büyüyünce ne olacaksın diye sordukların pilot ya da mühendis değil de, "ben toplumun Mete Abi'si olacağım" deseydim. Smile

okkiii okkiii okkiii

Ver gazi, ver coskuyu...

.
http://www.turksaatforumu.com
riyafes

riyafes

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 21:15

Bende dayanamıyacağım benide ekleyelim.Olursa 4 yoksa 44 de olur.
BR-02

BR-02

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 21:35

Gazki ne gaz, kim tutar sizi sayin watcher :-)))))

Sayenizde müthis bir projeye kavusacagiz, iyi ki varsiniz, bu makineyi hemde bu fiyatlara bulmak ve alabilmek her yigidin harci degil, bu konuda sizi yine kutluyorum, tsklerimizi iletiyorum......

Bu forumun bir üyesi olmayi ayricalik sayiyor, ve tüm katilimci arkadaslarimla birlikte cok gururlaniyorum....
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 0:39

son 10 adet Smile
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 1:26

bu kalan son 10 adet baska yok?
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 1:31

başka yok.
frown

frown

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 1:36

Bu nedir arkadaş yahu???

Bir yandan hemen tükensin ve forumun üçüncü projesi başlasın istiyorum... alkisalkis

Bir yandan da hemen tükenmesin, belki peşinatı denkleştirip ben de dahil olurum diye ümit ediyorum. Crying or Very sad

Bu ne yaman çelişki. taskafa
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 1:41

Liste hemen de dolsa, odemeler benim donusumden sonra yapilacak, yani neresinden baksak, odemeleri en erken 15 mart civari gibi dusunmek gerek.
Bu arada zaten rumi numunesini de yayina almis oluruz.
MrWrong

MrWrong

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 11:12

frownma demiş ki:
Bu nedir arkadaş yahu???

Bir yandan hemen tükensin ve forumun üçüncü projesi başlasın istiyorum... alkisalkis

Bir yandan da hemen tükenmesin, belki peşinatı denkleştirip ben de dahil olurum diye ümit ediyorum. Crying or Very sad

Bu ne yaman çelişki. taskafa

Aynı duyguları paylaşıyoruz hocam, yalnız değilsiniz:)
qazokmubec

qazokmubec

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 11:23

yanlız saniye kolu olmayacaksa cosc sertifikası alınamaz diye biliyorum.
mete abinin dediği gibi kronometre kolunu saniye kolu gibi kullanmak aslında enteresan bir fikir, bu sayede sıfırlanabilen bir saniye sahibi oluyoruz Smile
ama yine de sanki saniye kolu iptal olmasaydı iyi olurdu gibi geliyor ama tasarımı bitmiş bir alet üzerinde yorum yapmak, pişmiş aşa su katmak gibi geliyor.
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 11:26

o şekilde çok örnek var ( marka sorma sayamam diable ) bence araştırmak gerek... saniyesi olmayan chronograph cosc alır mı?
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 11:44

Ben hiç hatırlayamadım şimdi gecenin bu saatinde saniyesiz COSClu saat ancak düşününce önce "hakkaten yaa" desen de sonra "yok yahu olur" diyorsun Smile çünkü saatin sapmasını kontrol etmek için özel ölçüm yapan aletler var.. onlar saniye koluna bakmaz.. Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 27 Şub. - 11:58

Cosc'ta saniye farkını ondalık kesirlerle ölçebilen cihazlar var.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 28 Şub. - 0:07

fevzi bey no 13 sizin ok1

vervito dostum ayrıca no 34 pls
fevzi aker

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 28 Şub. - 0:09

teşekkür ederim
qazokmubec

qazokmubec

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 28 Şub. - 6:43

maalesef cosc sertifikası saniyesi olmayan saatlere verilmiyor. mesela panerai'nin base modellerinin hiçbiri bu yüzden alabilmiş değil.
nabsin

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 28 Şub. - 12:24

o kadar bekledim az kalsın kacıracaktım 3 gun mailime bakmadım diye benide yazarmısın dostum.

bir çanakkaleli olarak 17 yi çok isterım ama mumkün değilse 37 numaraya da razı oluruz..
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 28 Şub. - 17:58

nabsin demiş ki:
o kadar bekledim az kalsın kacıracaktım 3 gun mailime bakmadım diye benide yazarmısın dostum.

bir çanakkaleli olarak 17 yi çok isterım ama mumkün değilse 37 numaraya da razı oluruz..

ok1 şimdilik 37 numaraya yazdım sizi. 17 de olabilir sonra..
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 28 Şub. - 20:30

bu kadar hızlı dolan bir proje daha olmadı : cheers ama daha hızlı dolacaklar olacak hiç merak etmeyin süper proejler geliyor...

kenarda para biriktirmeye başlayın yeter guluyor
http://www.boraeresici.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 4:32

Aynen, ben de açıkcası 2-3 gündür bu durumun hoş şaşkınlığını yaşıyorum. Hele bir liste dolsun zil takıp oynayacağım (Çevremden daha birkaç kişi çıkarırdım ben ama öncelikle forum üyeleri doldursun istiyorum listeyi)
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:09

Makinelerin resimleri geldi, makineleri bizim icin rezerve ettim, yani artik donusu yok, makineler bizim... cheers
Odemeyi cin donusumde hallederiz.

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Dsc00111

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Dsc00112

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Dsc00113

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Dsc00114

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Dsc00115

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Dsc00116
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:11

gelen mesaj soyle:

Cher Monsieur Oral,

Ici les photos des 1164 Omega mouvements. Ils sont en parfait etat ex-usine et sans problemes.

Merci et meilleures salutations
4.kuşak

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:24

Watcher hocam böyle biraz deli gibi olacak ama, çok tatlı duruyorlar! Yani içimden geçen ilk cümle bu olduğu için bunu paylaşmak istedim.
ytk

ytk

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:30

Fransizcam cok iyi degildir ama ex-works ile kasit nedir acaba? Teslimat mi yoksa gerisi size kalmis mi demek istiyorlar?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:37

ex-usine, fabrika cikisli demek...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:41

yani makineler omega fabrikasi cikisli, klon vs degil, zaten omega kutularindan da belli oluyor.
frown

frown

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:48

watcher demiş ki:
yani makineler omega fabrikasi cikisli, klon vs degil, zaten omega kutularindan da belli oluyor.

Üstat, bu teslimat şekli ile alakalı değil mi?
Yani fabrikadan sonra ki kargo maliyeti alıcıya ait
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 7:11

Cil cil omegalar cook guzeller
Bizim dokunusumuzla uyanacaklar haykiracaklar tik tak tik tak...

Watcher ustad tesekkurler...

En son borahan tarafından Çarş. 29 Şub. - 7:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yusufduz

yusufduz

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 7:25

Omega lara bak :-) Watcher üstad eline koluna sağlık.

mehmet_34

mehmet_34

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 7:45

Bana acil bir peçete lazım; ağzımın suyu aktı okkiii . Bunlar ne güzel resimlerdir böyle yerim ben onları. Ya da yemeyim koluma takıyım daha mantıklı. Sayın watcher büyüksün çok kıymetli abimiz herşeyimiz alkisalkis
brkgler

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 8:05

prier
BR-02

BR-02

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 9:38

Hayt Omegasini yediklerimin, hepsini burdan sivazliyorum............

emeklerinize ve ugraslariniza sadece bizler icin tsk etmek kaliyor, sagolun varolun....
trilobid

trilobid

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 9:49

Ben de katılmayı düşünüyorum. Fakat bütçeyi hem denkleştirmek hem de netleştirmek için peşinat ve geri kalan kısmın ödeme tarihlerini aşağı yukarı belirlemek mümkün mü acaba? Bu konuda yönetici arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
tmr5555

tmr5555

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 9:51

Çok cici gözüküyorlar, forum üyelerimizin kollarında daha da cici duracaklarına eminim, şimdiden hayırlı olsun, bu proje süper bir ivme kazandı bu arada, forum sayfasına bir nazar boncuğu eklenmesini tavsiye ediyorum okkiii .
http://www.behance.net/timurpinar/frame
mehmet_34

mehmet_34

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 9:59

Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Dsc00112

Bu gördüğüm ayak mı benmi yanlış görüyorum taskafa . Ben onları başımda gezdirecekken adam ayaklarının dibine koymuş...
brkgler

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 10:08

trilobid demiş ki:
Ben de katılmayı düşünüyorum. Fakat bütçeyi hem denkleştirmek hem de netleştirmek için peşinat ve geri kalan kısmın ödeme tarihlerini aşağı yukarı belirlemek mümkün mü acaba? Bu konuda yönetici arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

merhaba;

Turksaat.net websitesinde projeler ile ilgili gerekli bilgilendirmeler mevcut ayrıcva konunun ilk sayfasında da yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 10:11

Tmr5555, ortakama 10 gun sonra mekanizma parasini yatiriyor olacagiz. Sonrasinda tasarima nihayi seklini verip uretim zamanini planlayarak 2 odemeyi yapacagiz bu da tahmini 6 aylik bir sureyi kapsiyor.
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 10:12

Yeni sitenin reklamini ilk yapan brkgeler tebrikler Smile okkiii alkisalkis
Sietyi begenelim, bilmeyenleri bilgilendirelim... ok1
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 10:53

sn.trilobid , mart 15ine doğru 340 euroyu hazır etmemiz gerekiyor. Umarım ayarlarsınız durumunuzu da liste dolmadan sizi de yazarız.
tmr5555

tmr5555

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 11:03

@borahan, galiba bana parayı veren düdüğü çalar diyorsunuz, çünkü ben bu projenin listesinde yokum, uzaktan takdir ediyorum. Very Happy
tmr5555

tmr5555

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 11:05

Benimkisi işin şakası tabii Very Happy
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 11:10

@trm5555 , sanırım borahan o mesajı aslında sn.trilobid'e yazmak istemiş..
mehmedkaya

mehmedkaya

MesajKonu: Geri: Avicenna (Omega makineli)   Avicenna (Omega makineli) - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 11:16

47 numaraya beni yazabilirmisiniz?
watcher ile 48 numarayı değişebilirmiyiz?

Avicenna (Omega makineli)
3 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-
» Omega Muzesinde Uzayli Bir Omega
» Valgranges Makineli saatler
» Hangzhou makineli iskelet saatler??
» 63 $ otomatik Miyota makineli saatler
» PANERAI PAM 111 SWISS 6497-2 MAKİNELİ