| SEIKO MOD Anket | |
|
+23deka SEBA bootsector benwade hozburun caneryerinde cleric ofis sandan bstsn vervito krytime austun frown yusufduz teng GAREZ brkgler mehmet_34 ticktock ytk tmr5555 borahan 27 posters |
|
Hangi Mod'u tercih ediyorsunuz? | Tasarım1 | | 63% | [ 24 ] | Tasarım2 | | 29% | [ 11 ] | Tasarım3 | | 8% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 38 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
tmr5555
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 3:08 | |
| bu kadran benim yukarıda fotoğrafını paylaştığım kadran ile temelde aynı, yanlız "fiftyfive fathoms" yazısı gitmiş, yerine kırmızı logo gelmiş, bu arada belirteyim, o sitenin sahibi adamdan iki kere alışveriş yaptım, aldığım ürünler sorunsuz elime ulaştı, ve kendisi ingilizce bir foruma üye, bu "b.pain" kadranlarından daha çok üretip sitesinde satacağını belirtti, belki beklemekte fayda var yani. | |
|
| |
tmr5555
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 3:12 | |
| Bu arada, bir adet Seiko SNZH53 (mazi bezel'li) arıyorum, duyurulur. (Türkiyede bulamazsam doğru ebay'e) | |
|
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 3:17 | |
| sevgili tmr5555, burada yapılmasını planladığımız mod çalışmasında var olanı kopyalama veya hazırı elde etme çalışması değil dikkatinizi çekmek istiyorum. Ancak projeye katılmaksızın kendi adına temin etmek isteyenler için de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. imalat vb. gibi safhalara geçildiğinde kalitesinden emin olduğumuz diğer projelerin üretimini yapan yer ile çalışılacağı için baskı kalitesi vasat ürünleri lütfen bu başlık altında paylaşmamanızı rica ediyorum. Nitekim temel tasarım için 1. ürün seçildi ve Türksaat admini Bora beyin desteğiyle tasrımı bitirildi. Sitenin bekleyen projesinin açıklanmasının ardından bu proje de hemen devreye girecek, bu sebeple yanlış yönlenmeye sebep olmadan destek verirseniz çok sevinirim | |
|
| |
tmr5555
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 3:25 | |
| Sn brkgler, amacım diğer üyelerin üzerinde konuştuğu konu hakkında yardımcı olmaktı sadece, sizin üstlendiğiniz projeden dikkati başka yöne çekmek gibi bir amacım yok, ama artık bu konu altında artık başka tedarikçilerin yaptığı işleri yinede paylaşmam. Yanlız bu ürünlerin kalitesi vasat değil, bir hayli iyi onu da belirteyim. | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 10:51 | |
| Tasarım 1 için bende talip oluyorum, saati kendimde alabilirim toplu alım olursa onada katılabilirim, bu başlık süper olmuş bende bi ara araştırıp cesater edememiştim, | |
|
| |
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 10:58 | |
| Arada bir burayı güncelleyin veya en azından bilgi sızdırın ki, başka yere kaçmasın insanlar.
Bu arada ben tekrar donör saat aldım bir tane, belki gene girebilirim. | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 11:09 | |
| @monster listey eklenmistir. | |
|
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 18:15 | |
| sevgili tmr5555 anlayışınız için teşekkür ederim diğer seiko mod konusu hala açık orada vakti zamanında paylaştığımız birkaç mod imalatçısı da mevcut desteğinizi oradan bekliyorum hasanyuceer, şu sıra tüm emekler Avicenna 'da o sebeple bu arayı saatlerin temini gibi bir süreye ayırdık... Avicenna ortaya çıktıktan sonra "Filthy Fathoms" 1 kulaç görücüye çıkacak | |
|
| |
sandan
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 22/12/10 Yaş : 50 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: SEIKO MOD Anket Cuma 23 Mart - 18:52 | |
| Sn brkgler Günaydın bu arayı saatlerin temini için ayırdık derken saati olmayanlar için bir plan mı yoksa herkesin kendi saatini alması için bir süre midir? Tşk. | |
|
| |
| SEIKO MOD Anket | |
|