Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün kolunuzda hangi saat var ?

+42
parabellum p08
taskinuslu
krytime
Drao
donjohnson
mehmettt
haspirin
Mehdi002
aaltindeger
cowboy
kelby
mertk
sifujack
crazyhours
zolaxx
austun
silver
ooomegaa
bumblebee
okyanus57
porter
pulka
borahan
ggkhann
dslrman
twillightzone
2FAST4U
MortingenStrasse
M.Ali Sade
canturk
Axiaziz
certus
watcher
tag_ci
solestar
barett
egunns
forbidden
Polemik_
deka
ertay
teng
46 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Sonraki
YazarMesaj
teng

teng

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 9:32

Tehlikeli değil, çünkü çiftlikleri var. ama yetiştirme kanunları çok sıkı.
Mesela Amerika'daki bir üretici yurtdışına deri gönderemiyor.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 10:10

Valla timsah derisi değil isterse balinanın penis derisi olsun (ki bu deriyi otomobil içinde kullanan bir porsche modifiyecisi firma var mesela) o kadarcık şey 1000 lira etmez Smile
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 10:36

teng demiş ki:
Hatta timsah'ın Kuzey Amerika'da yaşayan bir türü olan Alligator derisi.

Bu timsah beni bende onu sevdim. Bundan sonra timsahlara bir başka gözle bakacağım.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedC.tesi 17 Nis. - 11:01

[img]Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 2lo3ara[/img]
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 3:30

teng demiş ki:
Hiç tahmin etmezdim ama Breitling'in deri kayışları sadece 200 tl.
evet, son olarak 50 küsür euro'ya aldım diye biliyorum.
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 3:38

ne alakası var. timsah olupta vahsi dogadan yakalamıyorlarki. timsahın eti bile bizdeki koyun etinden ucuza satılıyor. bir yıl olmadı daha, Thailand'tan timsah derisi bayan cüzdanı aldım, kocaman uzun bayan cüzdanlarından, üstelik derinin kuyruk kısmı idi birde, fiyatıda ortalama 30 eu civarında idi.
Orada iken yılan ve timsah ciftliklerine gittigim olmustu bir kac kere. yılan ve timsah derisi cok bol ve ucuz. hatta saka gibi ama, bir karton yılan derisi almıs ve gümrükte basıma is acmistim. Smile
yurt disina cikarma konusunda, Tayfun abi'nin dedigi gibi sıkıntı olabiliyor. ama deri olarak öyle bulunmayan cok pahalı bir deri degil.

En son ertay tarafından Paz 18 Nis. - 3:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 3:50

egunns,
bu kordonla güzel olmus. orijinal mido kordonu degilmi?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 6:06

bu farklı saat ertay, bendeki krem kadrandı bu vizon rengi
saatin üstündeki bilezik orjinal

ertay demiş ki:
egunns,
bu kordonla güzel olmus. orijinal mido kordonu degilmi?
bumblebee

bumblebee

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 7:08

ilk göz ağrım Smile
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Resim_790626758
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 8:11

ertay demiş ki:
ne alakası var. timsah olupta vahsi dogadan yakalamıyorlarki. timsahın eti bile bizdeki koyun etinden ucuza satılıyor. bir yıl olmadı daha, Thailand'tan timsah derisi bayan cüzdanı aldım, kocaman uzun bayan cüzdanlarından, üstelik derinin kuyruk kısmı idi birde, fiyatıda ortalama 30 eu civarında idi.
Orada iken yılan ve timsah ciftliklerine gittigim olmustu bir kac kere. yılan ve timsah derisi cok bol ve ucuz. hatta saka gibi ama, bir karton yılan derisi almıs ve gümrükte basıma is acmistim. Smile
yurt disina cikarma konusunda, Tayfun abi'nin dedigi gibi sıkıntı olabiliyor. ama deri olarak öyle bulunmayan cok pahalı bir deri degil.
deri olarak timsan derisinin çok az bir kısmından yararlanabiliyorlar.
Senin dediğin gibi almak kolay ama çıkarmak çok zor.
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 8:32

Smile

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Audi
http://www.villatek.com.tr
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 10:01

bu quattro kola iyi tutunuyor mu:)
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 10:25

hocam tutunuyo da,çok fazla patinaj çekiyor Smile fazla kullanmamaya gayret ediyorum.kordonu çok çabuk yıpraniyor.saolsun audi butik çok ucuza(!) satıyor da Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 10:30

ee hocam prensip budur. yedek parcadan kazanacaksın:)

otomobil sektöründe de durum budur.

sıfır bir otomobili alıp parca hesabı fiyatlasan aldıgının 5 katına gelir herhalde:)

sahi kordon nasıl tutturulmuş saate altından mı geciyor?
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 11:04

aynen öyle..hayır çok kaliteli bişey olsa ederi budur diyeceğim ama kesinlikle öyle değil Smile
evet kordonu biraz enteresan.hatta yaptırmak istedim fakat iyi bir ustalık gerekiyordu,öyle bir tanıdığım usta da yoktu Smile

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Fkuof5

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 16hp6dz
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 12:49

aeka kapagı acıp icine oturtuyorsunuz anladıgım kadarı ile?

makine olarak da bir 2824 görüyorum sanki?

kasa da bu arada cizilmeye pek müsaitmiş. hakkını da vermiş zaten:)
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPaz 18 Nis. - 23:48

Bende de bu Cortebert var bugün. Anlayabileceğiniz gibi, sonradan akrilik boya ile yenilenmiş bir kadranı var. Bana göre hoş değil, ancak iyi kötü bir çeşittir bu da. Saniyesini de kısa zaman içinde değiştirip orjinal hale getirmeyi düşünüyorum. Parça bulur bulmaz yapar, resimlerim. Komple koleksiyonun fotoğraflarını, orjinal saat incelemelerine ekledim arkadaşlar. Bakıp yorumlarınızı gönderirseniz mutlu olurum.Saygılarımla..

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 24363430
buki

buki

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 2:10

egunns demiş ki:
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 001jff
ergun kardes benimde ajni tag heuer profesional 200 meters var aciba jenisi kac para ediyor sen kac paraja aldin
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 2:47

ben 99 da almıştım, üretimi 2000 li yılların başında durdu
kıyıda köşede satamamış saatçilerde beelki bulunur,,listesi 2300 chf falandır heralde
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 3:58

katil balina demiş ki:

evet arka kapağa oturuyor,ikişer vida ile aynı şekilde sıkıştırılıyor.
makinasının eta olduğunu biliyorum ama model olarak tabiki siz daha iyi bilirsiniz Smile
evet kasası çizilmeye çok müsait acaba çizikler giderilirmi?
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 4:02

rodajlama yapılarak çizikler giderilir ama kullanınca yeniden çizileceği için siz bilirsiniz
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 4:40

taskinuslu demiş ki:
katil balina demiş ki:

evet arka kapağa oturuyor,ikişer vida ile aynı şekilde sıkıştırılıyor.
makinasının eta olduğunu biliyorum ama model olarak tabiki siz daha iyi bilirsiniz Smile
evet kasası çizilmeye çok müsait acaba çizikler giderilirmi?

cizikleri giderenler var. derin cizikler yoksa sorun olmaz da derin cizikler varsa bir en fazla iki kez falan sanırım yaparlar bu işi.

yurtdısında sıradan bir saatci de yapıyor bildiğim kadarı ile. türkiyede durum nedir bilmiyoorum.
kullanımınıza ve kasa yapsına baglı olarak engelenebilecek seyler degil bunlar ne yazık ki.

bunlar yine kurtarılabiliyor da en kötüsü titanyumlar. cizildi mi gitti.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 4:41

parabellum p08 demiş ki:
Bende de bu Cortebert var bugün. Anlayabileceğiniz gibi, sonradan akrilik boya ile yenilenmiş bir kadranı var. Bana göre hoş değil, ancak iyi kötü bir çeşittir bu da. Saniyesini de kısa zaman içinde değiştirip orjinal hale getirmeyi düşünüyorum. Parça bulur bulmaz yapar, resimlerim. Komple koleksiyonun fotoğraflarını, orjinal saat incelemelerine ekledim arkadaşlar. Bakıp yorumlarınızı gönderirseniz mutlu olurum.Saygılarımla..

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 24363430

boyanmadan evvel kadranda işlemeler (cizgiler) varmıs sanırım. hos yine belli oluyor ama muhtemelen bayagı degismistir saat.
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 6:36

derin çizikleri var,onları gideremezse yapmaya gerek yok bence :( ama yinede bi ustanın görmesi lazım...
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 7:17

evet hocam en dogrusunu onlar bilir. bence iyi bi arastırıp yaptırın yaptıracaksanız. zira bazen kar zararı cıkarmayabiliyor:)
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 9:55

yarın bunu takicam,kızmayın şimdiden böyle adi saatler koyma buraya diye Smile şaka bir yana 4. yılı oldu nerdeyse,hala çalışıyor alkisalkis

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 2d17ncy
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:05

Saat saatdir, niye kızalım ki. joker1
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:08

Deka haklı nede kızalım ki. Yeter ki saat olsun. Gel demiş kim olursan ol yine gel, İster Zenith, ister Omax, istersen Çin replika kim olursan ol yine gel vieux
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:17

çıtayı yavaş yavaş yükseltmek istiyorum ama 1 ay sonra askerim ne yazıkki Smile geldikten sonra daha kaydadeğer saatler almak istiyorum...

hatta bugün Kapalı Çarşı'da eski bir navitimer gördüm.içim gitti,korkumdan içeriye giremedim...Parasız askere gidilmez yoksa Smile

böyle bir şeydi..
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Vintage-ure-11
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:21

Bu saatlere yenisi gibi hatta daha fazla para istiyorlar. Elinden çıkarmak isteyen olunca da binbir naz ile 50 dolar veriyorlar. Kapalıçarşı Bedesten tam bir ölücü ....
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:28

yarın yada perşembe günü yine geçicem,hatta birkaç fotoğraf çekerim.fiyatını da buraya yazarım...
özellikle 3 tane dükkan direk saate ağırlık vermiş,çok çok güzel parçalar var Smile
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 22:49

[img]Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 2uhs2om[/img]
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 0:14

Bugün bunu taktım. Belki de bu saatimi son takışım. Bir veda olsun istedim.

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Dsc06750f

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Dsc06752m

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Dsc06755c
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 0:47

TAG, classic serilerine her zaman çok özenir, son defa takılacak bir saat değil
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 0:50

hayırdır satıldı mı acaba bu monaco?
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 0:54

egunns sen de şu midoyu bir son defa taksan fena olmaz belki gitmek istiyordur canı gezmek falan diable
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 2:57

@drao

monaco panerai için gidiyor mu yoksa? bu güzelliğe kıyılmaz bence.
taskinuslu

taskinuslu

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 3:23

@drao,kare saat sevmeyen kişiyi bile tutkun yapar bu Smile
çok güzel
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 6:05

benim saatler çekmecede yıllanıyor, her gün babamın 1974 de aldığı citizen kolumda, çok konforlu geliyor bana,, hanıma saat çok çirkin gelsede gizli gizli takıyorum diable

crazyhours demiş ki:
egunns sen de şu midoyu bir son defa taksan fena olmaz belki gitmek istiyordur canı gezmek falan diable
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 8:38

uzbey demiş ki:
@drao

monaco panerai için gidiyor mu yoksa? bu güzelliğe kıyılmaz bence.

Yok yok satılmadı ama bendeki görevini tamamladı sayılır. Esasında veda değil, görev teslimi gibi bir şey.

Forumdaki çok sevdiğim bir abime gidiyor. Bir daha sefere bu saat topikte farklı kolda olacak.

Ama bu modelden vazgeçmem mümkün değil. En kısa zamanda bunun yerine Tag Heuer Monaco Steve Mcqueen almayı düşünüyorum.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 8:39

Saat devir teslim töreni mi yapsak ? Very Happy
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 8:45

teng demiş ki:

Forumda böyle bir açılım başlatsak. Görevi bir kolda dolan saati teslim töreni ile başka bir kola devretmek gibi... alkisalkis
ahmettombak

ahmettombak

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 8:57

Tek mekanik saatim oldugu icin her gun ayni saati takiyorum. Acaba bir sure sonra ayni saatten sogumaya baslarmiyim? Bir tane de quartz var ama bu vakitten sonra ayip olur quartz saatle insan icine cikmak.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 9:17

Drao demiş ki:
teng demiş ki:

Forumda böyle bir açılım başlatsak. Görevi bir kolda dolan saati teslim töreni ile başka bir kola devretmek gibi... alkisalkis
iyi fikir ok1
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 9:18

ahmettombak demiş ki:
Tek mekanik saatim oldugu icin her gun ayni saati takiyorum. Acaba bir sure sonra ayni saatten sogumaya baslarmiyim? Bir tane de quartz var ama bu vakitten sonra ayip olur quartz saatle insan icine cikmak.
Resmini görmeden birşey diyemiycez...
ahmettombak

ahmettombak

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 9:19

teng demiş ki:
ahmettombak demiş ki:
Resmini görmeden birşey diyemiycez...
Ouartz in mi yoksa otomatik in mi resmini ?
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 9:21

PO nun (anlarsın ya Suspect )
ahmettombak

ahmettombak

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 9:27

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Img00020201004210023
Bu JL
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Img00019201004210021
bu da PO
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 9:56

bende ne quartzlar vardı...foruma kadar ne zevkli takardım...foruma ısındıktan sonra ışık hızıyla tanıdıklara dağıtıldı Smile

ahmettombak demiş ki:
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 19 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 10:03

Po büyük boy değil mi ?
JL de gayet güzelmiş. Bence hoş. Benki hoşlanmazdım gayetle beğendim (quartz tan değil JL den hoşlanmazdım)

Bugün kolunuzda hangi saat var ?
19 sayfadaki 20 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Sonraki
 Similar topics
-
» Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Hangi marka saat, hangi modeliyle ünlenmiş?
» Acun Ilıcalı'nın kolunda hangi saat var?
» Saat kordonları nasıl değiştirilir, hangi aleti kullanmak gerekir