Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün kolunuzda hangi saat var ?

+42
parabellum p08
taskinuslu
krytime
Drao
donjohnson
mehmettt
haspirin
Mehdi002
aaltindeger
cowboy
kelby
mertk
sifujack
crazyhours
zolaxx
austun
silver
ooomegaa
bumblebee
okyanus57
porter
pulka
borahan
ggkhann
dslrman
twillightzone
2FAST4U
MortingenStrasse
M.Ali Sade
canturk
Axiaziz
certus
watcher
tag_ci
solestar
barett
egunns
forbidden
Polemik_
deka
ertay
teng
46 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Sonraki
YazarMesaj
kelby

kelby

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 13:09

katil balina demiş ki:
bayanlar sevmez mekanik saat hocam.

mekanik erkek işidir.

ama hanım hangisini begeniyorsa en güzel saat de odur, bilegin mahkum:)

sorma hiç, bana aylarca çok güzel diye bir saat taktırdı ki, saati görsen gülme krizine girersin
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 13:20

alkisalkis hahaha

hakkaten var böyle bişey.

benim hanım değilse de kız arkadaşım şu an pek sıklıkla taktığım hatta aylardır hic cıkarmadığım saatin tek kelime ile "berbat" olduğunu düşünüyor.

ben de "beni böyle sev seveceksen" diyor arabeske bağlıyorum orhan babadan agliyor

En son katil balina tarafından Salı 6 Nis. - 14:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 13:37

bayanların fikirlerine asla karşı çıkmayacaksın, ama bildiğini yapmayada devam edeceksin, kısaca he de geç.
ayıptır söylemesi silikon kordonlu bir eco drive almıştım 1000 liraya, annem hala yeni liraya alışamadığı için eski hesapla 1 milyar diyor. bir milyarı naylon saatemi verdin diye uzun süre sitem etmişti bana.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 13:41

katil balina demiş ki:
alkisalkis hahaha

hakkaten var böyle bişey.

benim hanım değilse de kız arkadaşım şu an pek sıklıkla taktığım hatta aylardır hic cıkarmadığım saatin tek kelime ile "berbat" olduğunu düşünüyor.

"ben de beni böyle sev seveceksen" diyor arabeske bağlıyorum orhan babadan:sniff:

benimde annem arabeske bağlıyor, benim iki çocuğum var. çoluğun çocuğun rızkını bunlaramı verdin diyor habire, artık fiyat söylemiyorum, ucuz anne ucuz diyorum, geçiştiriyorum.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 14:00

hocam bu işler tehlikeli işler:)

hiç aileyi karıstırmayacaksın, mümkün mertebe gizli yürüteceksin:). yoksa imkanı yok başedemezsin.
anlatsan da inanmazlar zaten.

inanmanın ötesinde anlamazlar da!

kazara bu saat 5 bin lira desen e neresinde altın var ki diye sorarlar!

aman diyim hocam

toplumun realize edip kabullenemediği seylere merak duymak böyle bişey.

anlatamazsın:)
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 9 Nis. - 5:59

bugün kolumda jacques lemans var yine kapağı da açtım valla bir de baktım ki 21 jevels miyota rotoru fırıl fırıl dönüyor:)
donjohnson

donjohnson

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 9 Nis. - 6:17

crazyhours demiş ki:
bugün kolumda jacques lemans var yine kapağı da açtım valla bir de baktım ki 21 jevels miyota rotoru fırıl fırıl dönüyor:)

Hangi modelinde var acaba Miyota ?
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 1:54

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 12042010155
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 1:56

@ertay
şahaneymiş hocam

vundebaaa
certus

certus

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 2:20

yahu evet gözümüz gönlümüz şenlensin ekleyin gösterin güzel saatlerinizi, erol abi omega yanıyo cayır cayır diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 2:33

ertay demiş ki:
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 12042010155
almışşşş fumeur hani haberimiz yok ?
Güle güle kullan.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 4:09

Zaten bu saate kafayi takmisti ille de alicakti Very Happy
Ben kandirip moonwatch aldirmistim ama yine de gonlu vazgecmemis anlasilan.
http://www.turksaatforumu.com
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 20:17

sagolun dostlar,
Bu saate kafayı takmamın sebebine gelince, siyah kadran üzerindeki kırmızı krono göstergeleri ve bombeli camından dolayı cok begendigim ve daha önceleride alma tesebbüsünde bulundugum bir saat idi. fakat 3-4 yıldır üretimde olmadıgı icinde sık denk gelmiyordu. Kadranının ici ve özellikle de okunurlugu fotograftaki görüntüsünden cok daha güzel. (kargaya yavrusu şahan görünürmüş) Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 20:35

Hayirli olsun dostum, koluna da cok yakismis, artik bi tur bindirirsin Very Happy
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPtsi 12 Nis. - 20:40

watcher demiş ki:
Hayirli olsun dostum, koluna da cok yakismis, artik bi tur bindirirsin Very Happy
tesekkür ederim.
ama sen binmek yerine alıp garaja kilitmeyi tercih edersin. fumeur
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 2:38

cok güzel saat gercekten tekrardan hayırlı olsun.
ben de bezeldeki derin oyukları cok beğeniyorum hocam..
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 2:59

Makinesi 2894 bazlı değil. 7753 mü ?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 4:00

Ben 2894 bazli diye biliyorum...
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 4:57

Katil balina,
Güzel dileklerin icin tesekkür ederim. Fakat bu saat daha önce senin hoslanmadigin ve "üretmemeleri isabet olmus" dedigin saatin kronolu olani, tabiiki aralarinda büyük fark var. Krono olayi görselligi ziyadesi ile etkiliyor.
http://www.turksaatforumu.com/saat-markalar-tarihceleri-haberleri-bilgileri-f4/omega-t94-200.htm

teng ve watcher
makinesi 7753 olsa idi takvim 4 ila 5 arasinda olurdu diye biliyorum.2894 bazli degil. makinesi Piguet 3301
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 5:59

ayıptır kaçıncı Omega bu bi tarafımız düşecek Very Happy
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 6:16

ertay demiş ki:
Katil balina,
Güzel dileklerin icin tesekkür ederim. Fakat bu saat daha önce senin hoslanmadigin ve "üretmemeleri isabet olmus" dedigin saatin kronolu olani, tabiiki aralarinda büyük fark var. Krono olayi görselligi ziyadesi ile etkiliyor.
http://www.turksaatforumu.com/saat-markalar-tarihceleri-haberleri-bilgileri-f4/omega-t94-200.htm

teng ve watcher
makinesi 7753 olsa idi takvim 4 ila 5 arasinda olurdu diye biliyorum.2894 bazli degil. makinesi Piguet 3301

ama kronolar ve butonları saate bambaska bir hava vermiş.

iki saat arasında nerdeyse bi alaka yok bile diyebiliriz:)
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 6:25

ertay benim kafadasın, beğendiğim ama üretimi duran saat olduğu zaman ileride bulamam diye gerekirse aç kalıp alıyorum diable
güle güle kullan
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 6:30

tesekkürler dostum.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 6:37

Piquet imis.
Piquet 1285 uzerine insa edilmis ve omega %100 bu makinenin sahibi imis.
Piquet 3301 makinede gunde bir saniyenin altinda sapma ancak oluyormus, bu da muthis birsey.
beni de yaniltan kronolarin dizilimi oldu, 77xx olmadigi belliydi ama kronosuz olanlari 2892 bazli oldugu icin uzerine modul eklenmistir diye dusundum ama piquet cikti bu da cok cok iyi demektir.
Hayirli olsun hem makine olarak hem de gorsel olarak guzel saat secmissin.
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 10:34

watcher demiş ki:
Piquet imis.
Piquet 1285 uzerine insa edilmis ve omega %100 bu makinenin sahibi imis.
Piquet 3301 makinede gunde bir saniyenin altinda sapma ancak oluyormus, bu da muthis birsey.
beni de yaniltan kronolarin dizilimi oldu, 77xx olmadigi belliydi ama kronosuz olanlari 2892 bazli oldugu icin uzerine modul eklenmistir diye dusundum ama piquet cikti bu da cok cok iyi demektir.
Hayirli olsun hem makine olarak hem de gorsel olarak guzel saat secmissin.

Omega 3301 makineyi Schumacher serisinde de kullanıyor ve makinenin farklı bir makine olmasının tercih etmemde etkisi olsada, en büyük etken görüntü olarak begenmem oldu. Watcher ve bazı arkadaslarında malumu üzere 7750 tarzı krono diziliminden pek hoslanmıyorum. FP bazlı makine kullanılan seamaster krono yok artık. Diger seamaster kronolarda ve 7750 ve 7753 bazlı makineler var. Schumacher serisininde nesli tükeniyor, uygun fiyatlı denk getirmek lazım, ama simdi degil. Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 12:59

şu schumacher serisi dediğin hangisi kadranı beyaz olan mı?
onlar ebat olarak da büyüktür ve ben de pek severim.

cünkü bunların schumacher serisi diye bi de mavi kırmızı ve sarı kadranlıları var.
onların capı 39 mm
acemiliğime gelmişti onlardan birini almış ama sırf ebatları yüzünden daha sonra elden cıkarmış idim (amele oldugum icin büyük saat takıyorum üzerinize afiyet)
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 20:13

çok güzel saat, güle güle kullanın. diğer taraftaki kurma kolu ne için acaba?
genelde diğer taraftaki kol bezeli çevirmek için kullanılıyor da? ama bunda öyle birşey yok sanırım.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedSalı 13 Nis. - 20:22

kelby demiş ki:
çok güzel saat, güle güle kullanın. diğer taraftaki kurma kolu ne için acaba?
genelde diğer taraftaki kol bezeli çevirmek için kullanılıyor da? ama bunda öyle birşey yok sanırım.
Saat 10 yönündeki helyum valfi
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. 14 Nis. - 2:13

katil balina demiş ki:
şu schumacher serisi dediğin hangisi kadranı beyaz olan mı?
onlar ebat olarak da büyüktür ve ben de pek severim.

cünkü bunların schumacher serisi diye bi de mavi kırmızı ve sarı kadranlıları var.
onların capı 39 mm
acemiliğime gelmişti onlardan birini almış ama sırf ebatları yüzünden daha sonra elden cıkarmış idim (amele oldugum icin büyük saat takıyorum üzerinize afiyet)
evet Schumacher'lerin eskilerinde 39 mm. olanlar var, fakat benim bahsettiklerim 42 mm. arka kapaklarinda Micheal Schumacher yaziyor ve yüksek adetli olarak üretilsede netice itibari ile limited edition oldugu icin limited numarasida yaziyor. Fakat dedigim gibi, limited olayina takilmamak lazim, cok az sayida üretilen bir limited degil, zaten öyle olsa idi o fiyatlara almakta mümkün olmazdi. Bahsettigim Shumacher'lerde güzel saat, moonwatch ile ayni kasaya sahipler, kasa ve kordonlari tipkisinin aynisi. tam olarak amele isi olmasada bir nebze idare eder. Very Happy
http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/legend/32132445001001

En son ertay tarafından Çarş. 14 Nis. - 2:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. 14 Nis. - 2:37

vay be harika güle güle kullanın.darısı başımıza. bizim saatler arabesk kaldı valla, daha foto falan koymam ben sınıf atlayana kadar Smile
haspirin

haspirin

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. 14 Nis. - 3:19

çok güzel, güle güle kullanın
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. 14 Nis. - 3:33

crazyhours ve haspirin,
tesekkür ederim.
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. 14 Nis. - 8:28

Omega'nın sitesinde referans numarası ile aratarak buldum. saat ile ilgili teknik bilgiler burada yazıyor, ve üstelik buradaki fotosunda kadran daha detaylı görünüyor.
http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-chrono-diver/25945200
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. 14 Nis. - 23:14

Ertay hocam, eğer özel değilse nereden ve ne kadara temin ettiğinizide paylaşabilirmisiniz?
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. 15 Nis. - 2:59

Bende bugün bunu takıyorum.

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Dsc06727r

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Dsc06728j

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Dsc06741g
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. 15 Nis. - 3:23

Budur ya ok1 . Drao saatiniz çok güzel.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. 15 Nis. - 3:26

Bu kadarcık resimle kurtaramazsın fumeur
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. 15 Nis. - 3:37

Drao anahtar sözcükleri veriyorum;

SLR, makro lens, forum, inceleme, resim, detay

beret
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. 15 Nis. - 3:54

teng demiş ki:
Bu kadarcık resimle kurtaramazsın fumeur

http://www.turksaatforumu.com/orijinal-saat-ncelemeleri-reviews-f18/jaeger-lecoultre-master-compressor-geographic-t1409.htm bölümününe bir kaç resim daha koydum.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 5:16

drao çok da güzel oturmuş bileğine, süper valla
kasa haricinde kayışın rengi formatı dikişleri de ayrı bir konu yani
iyi günlerde kullan
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 6:39

iyi günlerde kullanin.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 6:46

Bunun kayışı 500 frank vardır heralde Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 7:38

Geçenlerde Tag Heuer'e kayış sordum 500 frank üstü bişey dediler.
Eğer Jaeger'in kayışı 500 frank ise ucuz sayılır.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 8:17

nasıl kar marjıdır belli değil!
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 8:46

İki ufacık parça deri 1000 lira, daha fazla kar edilen şey azdır heralde dünyada taskafa
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 8:55

ancak orada şu mazeretleri var ki timsah derisi elde etmek çok zor ve masraflı.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 8:56

Hiç tahmin etmezdim ama Breitling'in deri kayışları sadece 200 tl.
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 9:13

teng demiş ki:

Bu benim Jaeger'in kayışı timsah derisi mi? Şimdiye kadar hiç kullanmamıştım. Bileğe oturması ve hissi çok güzel birşeymiş.

Bundan sonraki saatlerimde de tercih edeceğim bir durum olacak.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 9:17

Hatta timsah'ın Kuzey Amerika'da yaşayan bir türü olan Alligator derisi.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma 16 Nis. - 9:27

birazda tehlikeli olsa gerek diable

teng demiş ki:

Bugün kolunuzda hangi saat var ?
18 sayfadaki 20 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Sonraki
 Similar topics
-
» Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Hangi marka saat, hangi modeliyle ünlenmiş?
» Acun Ilıcalı'nın kolunda hangi saat var?
» Saat kordonları nasıl değiştirilir, hangi aleti kullanmak gerekir