| Tavsiyelerinizi bekliyorum. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
okyanus57
| Konu: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 9:45 | |
| Arkadaşlar şimdi almak istediğim saati tarif edeceğim.Sizden marka ve model tavsiyesi istiyorum.
Kasa çapı:38-42 mm aralığında Kadran:Mutlaka beyaz olmalı Çalışma şekli:Otomatik (Kurmalı istemiyorum) Kordon:Deri Kasa malzemesi:Çelik , altın kaplamada olabilir. Daha fazla ayrıntı yazmayı düşünmüyorum.Çünkü seçenekleri azaltabileceğimi düşünüyorum. Mutlaka tavsiye ettiğiniz saatin linkini veya resmini eklerseniz sevinirim.Saygılarımla. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 9:50 | |
| Seçenekleri hiç olmazsa 2000 e indirmek için yelpazeyi biraz daha kapasanız ? | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 9:54 | |
| | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 9:55 | |
| Desenize benim daha saatler konusunda yiyeceğim fırınlar dolusu ekmek var. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 9:57 | |
| Tarif ettiğiniz saat her markada olan bir saat . Çap 38-42 arası beyaz kadran deri kordon her markada en az 10 çeşit vardır ? | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 9:59 | |
| Mesela en azından fiyat aralığı belirtseniz iyi olur. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:01 | |
| ek veri gerekecek Butce araligi Spor? Klasik? hangi formda? Yuvarlak? kare? Dikdortgen? Tonneau? Elips? Arka kapak camli mi, camsiz mi? Tarih ve gun gostergesi? saniye ortada? Altta? yan tarafta? Ya da hic saniyesiz? zilli zilsiz? Tek kurma kolu? Cift kurma kolu? Kronolu ise butonlar? Yassi? Silindir? Kac igneli yani, akrep yelkovan haricinde var olan gostergeler: ay faz'i, power reservi, krono gostergeleri vs vs Yani bu suna denk geliyor, google'a saat yazip aratirsak cikan sayi kadar cesit te cikar. Ama galiba en onemlisi butce ve spor mu klasik mi sorusuna cevap vermek olacaktir. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:01 | |
| aha | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:15 | |
| - watcher demiş ki:
- ek veri gerekecek
Butce araligi Spor? Klasik? hangi formda? Yuvarlak? kare? Dikdortgen? Tonneau? Elips? Arka kapak camli mi, camsiz mi? Tarih ve gun gostergesi? saniye ortada? Altta? yan tarafta? Ya da hic saniyesiz? zilli zilsiz? Tek kurma kolu? Cift kurma kolu? Kronolu ise butonlar? Yassi? Silindir? Kac igneli yani, akrep yelkovan haricinde var olan gostergeler: ay faz'i, power reservi, krono gostergeleri vs vs
Yani bu suna denk geliyor, google'a saat yazip aratirsak cikan sayi kadar cesit te cikar. Ama galiba en onemlisi butce ve spor mu klasik mi sorusuna cevap vermek olacaktir. Usta dediğin böyle olacak.Üstadım veriler geliyor. Bütçe aralığı 500 tl yi geçmesin.Hanımı kandırdım yaşgünü hediyesi alacak. Klasik olacak.Çünkü malum devlet memuruyuz.gece yatarken takım elbiseleri üzerimizden çıkarıyoruz. Yuvarlak formda istiyorum.Hiçbir zaman modasının geçmiyeceğini düşünüyorum. Arka kapak mutlaka camlı olmalı.Bu parametreyi nasıl atlamışım inanılacak gibi değil. Tarih göstergesi yeterli. Saniyenin yeri çok önemli değil. Tek kurma kolu olmalı ama yardımcı düğmeler olabilir.Krono için. Şu anda krono düğmeleri yassı olan kullanıyorum.Bir şikayetim yok.Ama krono düğmeleri çok önemli değil. Bütün bu verilere rağmen 0-500TL aralığında birşey bulamazsak kaliteli replikaya da hayır demem.Ne yapayım en azından otomatik saat tutkumu biraz olsun frenlemiş olurum.
En son okyanus57 tarafından Salı 9 Mart - 10:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:16 | |
| - teng demiş ki:
- aha
teng galiba 2000 i 200 e düşürdük.Ne dersin. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:29 | |
| Simdi secenekler oldukca az sayiya indi Ilk aklima gelenler: Tissot pr50 Tissot le locle Certina ds podium Belki halen kaldiysa indirimli bir Hamilton? Kronolularda bir poljot strela? (rus mali) | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:35 | |
| Benim de aklıma silver'ın aldığı Seiko geldi şimdi, çok da uygun bir fiyata(260TL) yurtdışından almıştı. BURAYA ve BURAYA bir göz atabilirsiniz. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:37 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
okyanus57
| |
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Tavsiyelerinizi bekliyorum. Salı 9 Mart - 10:43 | |
| [img] [/img] | |
|
| |
teng