Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İstanbul'dan merhaba :)

+6
deka
teng
barett
forbidden
watcher
mhaser
10 posters
YazarMesaj
mhaser

İstanbul'dan merhaba :) Empty
MesajKonu: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 9:50

Merhabalar,

Öncelikle Türkçe içerikle bu alanda büyük bir eksiği kapattığını ve önümüzdeki dönemde de kapatacağını düşündüğüm böyle bir siteyi ayakta tutanlara teşekkürler...

Ben Murat Haser. İstanbulda uluslararası bir telekomünikasyon firmasında çalışmaktayım ve yaklaşık 5 senedir saatlerle elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde, bu siteyi de bana tavsiye eden Deha Bey gibi değerli kişiler sayesinde küçük çapta güzel bir de koleksiyonum oldu.

Topladığım saatler ağırlıklı olarak Seiko'nun 90'lı yıllarda çıkardığı "Age of Discovery" serisi ve Omega Pie Pan & Constellation bulunmaktadır. Uygun bir zamanımda elimdeki tüm saatlerin kalibre ve model bilgilerini mümkün olduğunca fotoğraflarla destekleyerek sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Seiko AoD serisi için gerek bilgi gerekse saat paylaşımları ile özel olarak ilgilenebileceğimi beirtmek isterim.

Sanırım, ilk mesaj için biraz gevezelik ettim, şimdi siteyi keşfe çıkıyorum Smile

Saygıalrımla,

Murat Haser
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 9:59

Hosgeldiniz Murat bey welcome

Sizler gibi dostlar sayesinde icerik olarak her gun biraz daha zenginlesen ve kalitesini surekli yukselten bir siteyi turkiyeye kazandirmaya calisiyoruz,
Saatleriniz hakkindaki bilgileri buyuk bir keyifle bekliyoruz, ozellikle bilgi edinmeyi hakeden seikolariniz, pie-pan ve constellation modelleri cok ilginc ve bu konudaki yaklasiminiz, kolleksiyondaki seciciliginizi ve bilincli kolleksiyonculugunuzu gosteriyor.

Tekrar hosgeldiniz.
http://www.turksaatforumu.com
forbidden

forbidden

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 10:14

Murat bey öncelikle hoşgeldiniz, pie pan koleksiyonunuzu çok merak ediyorum doğrusu. Bir kaç başarısız açık artırma deneyiminden sonra şimdilik pie pan lerden vazgeçtim ancak sizin de koleksiyonunuzla birlikte tekrar heveslenmekten korkuyorum açıkçası. Merakla bekliyorum, tekrar hoşgeldiniz.
barett

barett

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 10:24

Hoşgeldiniz saat denince sabrima hakim olamiyorum en kisa zamanda foto bekliyoruz.
teng

teng

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 11:20

Hoşgeldiniz sampanya
deka

deka

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 11:46

Hoşgeldiniz. by
deha

deha

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 20:53

Sayın Murat Bey

Hoşgeldiniz, forumumuzu beğeneceğinizden kuşkum yoktu. Age of Discovery, bence Seiko'nun çıkartmış olduğu en güzide serilerden bir tanesi. Forum üyeleri ile resimlerini en kısa zamanda paylaşmanız dileğiyle.
canturkk

canturkk

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedPerş. 7 Ocak - 10:57

Hosgeldiniz Murat Bey
ertay

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedCuma 8 Ocak - 10:57

Hosgeldiniz Murat bey.
solestar

MesajKonu: Geri: İstanbul'dan merhaba :)   İstanbul'dan merhaba :) Icon_minipostedC.tesi 9 Ocak - 7:34

Murat Bey hoşgeldiniz, iyi forumlar...

İstanbul'dan merhaba :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba
» Merhaba
» Merhaba
» merhaba
» merhaba