| İstanbul'dan merhaba :) | |
|
+6deka teng barett forbidden watcher mhaser 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mhaser
| Konu: İstanbul'dan merhaba :) Çarş. 6 Ocak - 9:50 | |
| Merhabalar, Öncelikle Türkçe içerikle bu alanda büyük bir eksiği kapattığını ve önümüzdeki dönemde de kapatacağını düşündüğüm böyle bir siteyi ayakta tutanlara teşekkürler... Ben Murat Haser. İstanbulda uluslararası bir telekomünikasyon firmasında çalışmaktayım ve yaklaşık 5 senedir saatlerle elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde, bu siteyi de bana tavsiye eden Deha Bey gibi değerli kişiler sayesinde küçük çapta güzel bir de koleksiyonum oldu. Topladığım saatler ağırlıklı olarak Seiko'nun 90'lı yıllarda çıkardığı "Age of Discovery" serisi ve Omega Pie Pan & Constellation bulunmaktadır. Uygun bir zamanımda elimdeki tüm saatlerin kalibre ve model bilgilerini mümkün olduğunca fotoğraflarla destekleyerek sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Seiko AoD serisi için gerek bilgi gerekse saat paylaşımları ile özel olarak ilgilenebileceğimi beirtmek isterim. Sanırım, ilk mesaj için biraz gevezelik ettim, şimdi siteyi keşfe çıkıyorum Saygıalrımla, Murat Haser | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Çarş. 6 Ocak - 9:59 | |
| Hosgeldiniz Murat bey Sizler gibi dostlar sayesinde icerik olarak her gun biraz daha zenginlesen ve kalitesini surekli yukselten bir siteyi turkiyeye kazandirmaya calisiyoruz, Saatleriniz hakkindaki bilgileri buyuk bir keyifle bekliyoruz, ozellikle bilgi edinmeyi hakeden seikolariniz, pie-pan ve constellation modelleri cok ilginc ve bu konudaki yaklasiminiz, kolleksiyondaki seciciliginizi ve bilincli kolleksiyonculugunuzu gosteriyor. Tekrar hosgeldiniz. | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Çarş. 6 Ocak - 10:14 | |
| Murat bey öncelikle hoşgeldiniz, pie pan koleksiyonunuzu çok merak ediyorum doğrusu. Bir kaç başarısız açık artırma deneyiminden sonra şimdilik pie pan lerden vazgeçtim ancak sizin de koleksiyonunuzla birlikte tekrar heveslenmekten korkuyorum açıkçası. Merakla bekliyorum, tekrar hoşgeldiniz. | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Çarş. 6 Ocak - 10:24 | |
| Hoşgeldiniz saat denince sabrima hakim olamiyorum en kisa zamanda foto bekliyoruz. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Çarş. 6 Ocak - 11:20 | |
| Hoşgeldiniz | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Çarş. 6 Ocak - 11:46 | |
| Hoşgeldiniz. | |
|
| |
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Çarş. 6 Ocak - 20:53 | |
| Sayın Murat Bey
Hoşgeldiniz, forumumuzu beğeneceğinizden kuşkum yoktu. Age of Discovery, bence Seiko'nun çıkartmış olduğu en güzide serilerden bir tanesi. Forum üyeleri ile resimlerini en kısa zamanda paylaşmanız dileğiyle. | |
|
| |
canturkk
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 25/09/09 Yaş : 48 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Perş. 7 Ocak - 10:57 | |
| | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: İstanbul'dan merhaba :) Cuma 8 Ocak - 10:57 | |
| | |
|