| IWC, Türkiye'de tek ! | |
|
+6crazyhours MUstafa Bozer MortingenStrasse teng watcher silver 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 12:10 | |
|
En son silver tarafından Paz 7 Şub. - 12:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 12:19 | |
| ne denebilir ki gulmekten baska ama birsuru insani da cezbediyorlardir, en dogrusu mumkun oldugunca saatsevere ulasip boyle bosa para vermelerine engel olmak. Satici da burayi gormesin hepimizi topa tutar valla. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 12:43 | |
| burada topa tutamaz, topu tutar | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 12:58 | |
| ee isviçrenin en ünlü markası ne de olsa | |
|
| |
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 13:26 | |
| Ben çakma saate orj ilan veren gördüm hatta 3-5 milyara A.P Roo ruben barichello ilanı vardı :D "Allah belanı versin" diye mesaj atasım geldi | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 13:51 | |
| burayı görmesem ben de o saf ve temiz kalpli kazık yemeye hazır saat seven fakir ama gururlu gençler kervanına girebilirdim bu nasıl ahlak ve ticaret anlayışıdır | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 13:52 | |
| aslında bu sitelerde bulunan komedi ilanlar için bir başlık atılabilir buna değer bence | |
|
| |
dewittfan
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 13:59 | |
| iwc nin bu renkte modeli yok biliyorum.çinlilerin üstün hayal ürünü bir saat. | |
|
| |
MUstafa Bozer
| |
| |
MUstafa Bozer
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 14:30 | |
| | |
|
| |
MUstafa Bozer
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 14:31 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 15:21 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 11:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
MUstafa Bozer
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 15:23 | |
| yok ben dalga geçmek için koymadım geçrketen çok ama çok şahane bi saat o.
bende açamadım linki komple copy-paste yaparsanız ilan açılır | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 22:30 | |
| 865 lira vericen, birde şunu koluna takıcan aslında karlı iş gelişi kaçadır, 100-150 ancak olsa 5-6 misline satıyordur heralde | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 22:41 | |
| Gelisi en fazla 50$ hatta satici olarak toptan alirsan (5-10 adet) 25-30$ Bakiniz: Ufanta | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 22:42 | |
| Siz ilanı yanlış anladınız, ''Türkiye'de tek... enayi bulsam çakıcam'' demek istiyordu | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Paz 7 Şub. - 22:59 | |
| 10-15 misline satıyor, pardon çakıyor ha 141 tane satışı var, inanılacak gibi değil.... 785 liraya çakma armani satıyor, yao paraya orjinali alınmaz çakmasını kime nasıl satıyor benim aklım almadı | |
|
| |
dewittfan
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Ptsi 8 Şub. - 0:57 | |
| ben o satıcı arkadaşı merak ettim aradım telefonla konuştum.piyasada kuvsaat olarak biliniyor ismini kuvarsitten araklamış saatler fransadan getirtiyorum.kesinlikle çin malı değil diyor önceden fiyatları böyle değildi.240 tl civarı satıyordu ,şimdi fiyatları çok yüksek tutuyor. bence sebebi insanların kafasında sanki çok kaliteliymiş hissi uyandırmak.profilinde sattığı fiyatları göremezsiniz.çünkü özel satış açıyor.875 fiyat çekmiş,ama 250 tl civarına bırakıyor sanırsam çünkü bana telefonda o civara indirdi aynı saat başka satıcıda 189 tl kendisinde 585 tl. mesela 240 tl listeleyip indirim isteyen birine 200 tl bırakacağına.800 tl listeliyor indirim isteyene 300-250 tlye kadar iniyor..saf vatandaşlarımızda çok indirim yaptı vaybe diyerek alıyor,yazık günah | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Ptsi 8 Şub. - 1:38 | |
| Tum bu uygulamalari burada aciklamaniz ve okuyanlari bilgilendirmeniz cok guzel ve gercek bir yardim oluyor bence, tesekkurler hepinize... | |
|
| |
tag_ci
Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Ptsi 8 Şub. - 7:52 | |
| Herkez elindeki malları satabilmek için çeşitli yollara başvuruyor | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Ptsi 8 Şub. - 7:59 | |
| | |
|
| |
MUstafa Bozer
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Ptsi 8 Şub. - 8:32 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Ptsi 8 Şub. - 8:34 | |
| Yalan bunlara yuva yapmış Neymişş Fransaymışşşşşşşş | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Salı 9 Şub. - 11:33 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Salı 9 Şub. - 11:45 | |
| Aklıma şu geliyor sahibinden de böyle sahte saati orijinal diye yutturmaya kalkan sahtekarları hep birlikte ihbar edelim ?? | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Salı 9 Şub. - 12:32 | |
| Gercek fiyatlari ne kadardir acaba denmis. 6 ay onceleri Thailand'ta replika fiyatlari 600 THB ile 2500 THB arasinda degisiyordu. Orjinaline cok benzeyen ve chrono fonksiyonlari calisan bir replika 2000 ile 2500 THB arasinda degisirken, fonksiyonlari calismayan butonlara basilinca sadece gostergeleri donen kalitesiz modellerde 600 THB idi.
Esas en onemli sorun bu saatlerin ve diger esyalarin ulkeye sokulus bicimi. Son sefer gelirken yine HongKong havaalaninda karsilastim kacakcilarla. Bu tur esyalar Bavullara doldurulup, Suriye'ye bilet aliniyor. ve Suriyed'en Turkiye'ye sokuluyor. Suriye uzerinden Turkiye'ye giris kismindada herkes kazaniyor, yani malum teror orgutu bile payini aliyordur muhtemelen.
Yillardir uzakdogu'ya gider gelirim, bir donem oralarda da kalan birisi olarak, bavul ticareti yapan kacakcilarla oralarda muhtelif mekanlarda devamli karsilasiyordum. eskiden bu isler daha kolaydi, benim bile oralarin fazla bilinmedigi donemlerde yol masraflarimi cikardigim gibi o islerden yol buldugum olurdu. Bilmem bilirmisiniz eskiden sanal bebekler vardi hani, bavul dolusu getiriyordum ve kimse bir sey demiyordu. Daha sonralari bu isler zorlasti, gumruklerde muayene siklasti. ve tamamen farkli bir boyuta tasindi. Hic ummadigimiz tahmin bile edemeyecegimiz cevreler bu islerden cikar saglamaya basladi. Saticilarin bircogu kendisi getirmedigi gibi, bu isi organize olarak yapan saticilardan tedarik ediyorlar. Bu konu cok uzun bir konu aslinda. madem acilmisken bir kosesinden degineyim dedim. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Salı 9 Şub. - 12:36 | |
| THB Thailand hafif birası değil herhalde ? | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: IWC, Türkiye'de tek ! Salı 9 Şub. - 13:03 | |
| - teng demiş ki:
- THB Thailand hafif birası değil herhalde ?
Yok abi, onlarin birasi Singha ve Tiger. Yani menseeleri kendilerinin olmasa da, bizdeki efes ve tuborg diyelim. THB, Thai Baht demek. hani bizde "baht" vardir ya kader kismet, evet aynisi yazilip okunuyor. hergun kur degismekle birlikte, 48 Baht = 1 Euro. sayet orada yasiyorsan, carsida pazarda en kolay ve pratik hesaplama yontemi, 1 euro= 50 Baht. zaten usenmeyi ChinaTown'a gidersen o fiyattan bozdurabilirsin. THB hakkinda bu kadar bilgi yeter herhalde. | |
|
| |
| IWC, Türkiye'de tek ! | |
|