Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

IWC, Türkiye'de tek !

+6
crazyhours
MUstafa Bozer
MortingenStrasse
teng
watcher
silver
10 posters
YazarMesaj
silver

silver

IWC, Türkiye'de tek ! Empty
MesajKonu: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 12:10

http://www.sahibinden.com/kuvsaat_iwc_schaffhausen_fliegeruhr_ozel_turkiyede_tek_!_2010-41WQQaXQQ20828276WQQpXQQdisplayitem

ilana bakıp bakıp gülüyorum, yoksa bende mi sorun Very Happy

Türkiye'de tekmiş bu replika, yani alana prestij sağlar her açıdan Smile

En son silver tarafından Paz 7 Şub. - 12:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 12:19

ne denebilir ki gulmekten baska ama birsuru insani da cezbediyorlardir, en dogrusu mumkun oldugunca saatsevere ulasip boyle bosa para vermelerine engel olmak.
Satici da burayi gormesin hepimizi topa tutar valla.
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 12:43

burada topa tutamaz, topu tutar Very Happy
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 12:58

ee isviçrenin en ünlü markası ne de olsa Very Happy
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 13:26

Ben çakma saate orj ilan veren gördüm hatta 3-5 milyara A.P Roo ruben barichello ilanı vardıVery Happy:D "Allah belanı versin" diye mesaj atasım geldi alkisalkis
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 13:51

burayı görmesem ben de o saf ve temiz kalpli kazık yemeye hazır saat seven fakir ama gururlu gençler kervanına girebilirdim bu nasıl ahlak ve ticaret anlayışıdır taskafa
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 13:52

aslında bu sitelerde bulunan komedi ilanlar için bir başlık atılabilir Smile buna değer bence
dewittfan

dewittfan

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 13:59

iwc nin bu renkte modeli yok biliyorum.çinlilerin üstün hayal ürünü bir saat.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 14:27

Hakkaten PKK bayrağı gibi zate nIWC bu kadar zevksiz olması mümkün değil bu nebiçim renk kombiansyonu Very Happy:D tebrikler alkisalkis alkisalkis
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 14:30

MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 14:31

Eğer türkiye de tek diye bi ilan olcak sa oda budur Allahım bu nası bi güzellik, bu kadar makardan sonra biraz özenin beyler:D:D
http://www.sahibinden.com/ap_orologio_con_secondi_morti-90WQQaXQQ20505708WQQpXQQdisplayitem
travmatik bi güzellik
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 15:21

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 11:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 15:23

yok ben dalga geçmek için koymadım geçrketen çok ama çok şahane bi saat o.

bende açamadım linki komple copy-paste yaparsanız ilan açılır
silver

silver

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 22:30

865 lira vericen, birde şunu koluna takıcan Smile
aslında karlı iş gelişi kaçadır, 100-150 ancak olsa 5-6 misline satıyordur heralde
IWC, Türkiye'de tek ! 20828276si5
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 22:41

Gelisi en fazla 50$
hatta satici olarak toptan alirsan (5-10 adet) 25-30$
Bakiniz: Ufanta
teng

teng

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 22:42

Siz ilanı yanlış anladınız, ''Türkiye'de tek... enayi bulsam çakıcam'' demek istiyordu fumeur
silver

silver

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPaz 7 Şub. - 22:59

10-15 misline satıyor, pardon çakıyor ha Suspect

141 tane satışı var, inanılacak gibi değil....

785 liraya çakma armani satıyor, yao paraya orjinali alınmaz çakmasını kime nasıl satıyor benim aklım almadı Smile
dewittfan

dewittfan

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 0:57

ben o satıcı arkadaşı merak ettim aradım telefonla konuştum.piyasada kuvsaat olarak biliniyor Very Happy ismini kuvarsitten araklamış Very Happy saatler fransadan getirtiyorum.kesinlikle çin malı değil diyor Very Happy

önceden fiyatları böyle değildi.240 tl civarı satıyordu ,şimdi fiyatları çok yüksek tutuyor. bence sebebi insanların kafasında sanki çok kaliteliymiş hissi uyandırmak.profilinde sattığı fiyatları göremezsiniz.çünkü özel satış açıyor.875 fiyat çekmiş,ama 250 tl civarına bırakıyor sanırsam çünkü bana telefonda o civara indirdi Very Happy aynı saat başka satıcıda 189 tl kendisinde 585 tl.

mesela 240 tl listeleyip indirim isteyen birine 200 tl bırakacağına.800 tl listeliyor indirim isteyene 300-250 tlye kadar iniyor..saf vatandaşlarımızda çok indirim yaptı vaybe diyerek alıyor,yazık günah Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 1:38

Tum bu uygulamalari burada aciklamaniz ve okuyanlari bilgilendirmeniz cok guzel ve gercek bir yardim oluyor bence, tesekkurler hepinize...
tag_ci

tag_ci

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:52

Herkez elindeki malları satabilmek için çeşitli yollara başvuruyor
teng

teng

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:59

dewittfan demiş ki:
ben o satıcı arkadaşı merak ettim aradım telefonla konuştum.piyasada kuvsaat olarak biliniyor Very Happy ismini kuvarsitten araklamış Very Happy saatler fransadan getirtiyorum.kesinlikle çin malı değil diyor Very Happy

Neymişşşş Fransadanmışşşşş ayyyy sevsinler Fransa'nın neresinden ???? İçindenmi ??? hahaha hahaha hahaha hahaha
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 8:32

teng demiş ki:
dewittfan demiş ki:

Neymişşşş Fransadanmışşşşş ayyyy sevsinler Fransa'nın neresinden ???? İçindenmi ??? hahaha hahaha hahaha hahaha

Fransanın içindenmi köüyndenmi deseydin:D:D
teng

teng

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 8:34

Yalan bunlara yuva yapmış vieux
Neymişş Fransaymışşşşşşşş
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 11:33

MUstafa Bozer demiş ki:
Eğer türkiye de tek diye bi ilan olcak sa oda budur Allahım bu nası bi güzellik, bu kadar makardan sonra biraz özenin beyler:D:D
http://www.sahibinden.com/ap_orologio_con_secondi_morti-90WQQaXQQ20505708WQQpXQQdisplayitem
travmatik bi güzellik
Kim alır bu saati paraya bak. beret Replicalar arasında karizması çizilecek. diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 11:45

Aklıma şu geliyor sahibinden de böyle sahte saati orijinal diye yutturmaya kalkan sahtekarları hep birlikte ihbar edelim ??
ertay

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 12:32

Gercek fiyatlari ne kadardir acaba denmis. 6 ay onceleri Thailand'ta replika fiyatlari 600 THB ile 2500 THB arasinda degisiyordu. Orjinaline cok benzeyen ve chrono fonksiyonlari calisan bir replika 2000 ile 2500 THB arasinda degisirken, fonksiyonlari calismayan butonlara basilinca sadece gostergeleri donen kalitesiz modellerde 600 THB idi.

Esas en onemli sorun bu saatlerin ve diger esyalarin ulkeye sokulus bicimi.
Son sefer gelirken yine HongKong havaalaninda karsilastim kacakcilarla.
Bu tur esyalar Bavullara doldurulup, Suriye'ye bilet aliniyor. ve Suriyed'en Turkiye'ye sokuluyor. Suriye uzerinden Turkiye'ye giris kismindada herkes kazaniyor, yani malum teror orgutu bile payini aliyordur muhtemelen.

Yillardir uzakdogu'ya gider gelirim, bir donem oralarda da kalan birisi olarak, bavul ticareti yapan kacakcilarla oralarda muhtelif mekanlarda devamli karsilasiyordum. eskiden bu isler daha kolaydi, benim bile oralarin fazla bilinmedigi donemlerde yol masraflarimi cikardigim gibi o islerden yol buldugum olurdu. Bilmem bilirmisiniz eskiden sanal bebekler vardi hani, bavul dolusu getiriyordum ve kimse bir sey demiyordu.
Daha sonralari bu isler zorlasti, gumruklerde muayene siklasti. ve tamamen farkli bir boyuta tasindi. Hic ummadigimiz tahmin bile edemeyecegimiz cevreler bu islerden cikar saglamaya basladi.
Saticilarin bircogu kendisi getirmedigi gibi, bu isi organize olarak yapan saticilardan tedarik ediyorlar. Bu konu cok uzun bir konu aslinda. madem acilmisken bir kosesinden degineyim dedim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 12:36

THB Thailand hafif birası değil herhalde ?
ertay

MesajKonu: Geri: IWC, Türkiye'de tek !   IWC, Türkiye'de tek ! Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 13:03

teng demiş ki:
THB Thailand hafif birası değil herhalde ?
Yok abi, onlarin birasi Singha ve Tiger. Yani menseeleri kendilerinin olmasa da, bizdeki efes ve tuborg diyelim. Very Happy
THB, Thai Baht demek. hani bizde "baht" vardir ya kader kismet, evet aynisi yazilip okunuyor.
hergun kur degismekle birlikte, 48 Baht = 1 Euro.
sayet orada yasiyorsan, carsida pazarda en kolay ve pratik hesaplama yontemi, 1 euro= 50 Baht.
zaten usenmeyi ChinaTown'a gidersen o fiyattan bozdurabilirsin. THB hakkinda bu kadar bilgi yeter herhalde. diable

IWC, Türkiye'de tek !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bu alet Türkiyede var mı?
» turkiyede saat uretimi
» turkiyede saat uretimi icin usta bulamiyoruz ,ne kadar aci bir durum