Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bana Seiko tavsiyesi var mı ?

3 posters
YazarMesaj
crazyhours

crazyhours

Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Empty
MesajKonu: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 8:52

bana bir seiko tavsiyesi var mı forum saati gelene kadar beni eyleyecek idare edecek hemde fiyatı gözüme batmayacak demin katalogları görünce canım çekti Smile)
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:02

Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Seikoautomaticmilitarys mesela bu saatBana Seiko tavsiyesi var mı ? Seikoautomaticmilitarysn fiyatı yaklaşık 200 tl ama kasa çapı 38 diyor küçük kalmaz mı sizce
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:05

Cerceveyi de dustugun zaman biraz kucuk kair gibime geliyor, 40mm civari bir seiko baksan? Kayisi ise supermis.
Seikolar icin suraya da bakabilirsin:
www.chronograph.com
http://www.turksaatforumu.com
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:08

kinetik falan bozar değil mi abi kesinlikle mekanik
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:17

bazıları şunlar beğendiklerimin Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Snzg15k1Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Snzg07jnBana Seiko tavsiyesi var mı ? Snzg05kn
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:18

çapları 40 ve üstü hep ama gg de yanlış mı yazıyorlar 38 falan diyor hep gg de beğendiklerime hangisi doğru ki
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:22

1. fotodaki saatin çapı küçük 38mm. bildiğim kadarı ile, 2. fotodaki 42mm. olması lazım, uyıldırım bu saati kapı teslim 110 dolara getirebileceğini söylemişti.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:24

irtibata geçeyim onunla ben bir de bu sitede cronograph ta yani free shipping diyor ama bedava mı yani ? scratch
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bana Seiko tavsiyesi var mı ?   Bana Seiko tavsiyesi var mı ? Icon_minipostedSalı 9 Şub. - 0:36

Kargo bedava anlamındadır.

Bana Seiko tavsiyesi var mı ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bana çok cazip geldi
» ilk otomatiğim için bana yol gösterin ltf..
» Bana hemen bir saat bulalım
» Saat Tavsiyesi
» saat tavsiyesi