| Omega | |
|
+33bootsector Murat Vurucu M.Ali Sade krytime speedmaster ggkhann Axiaziz cemele kelby adonis teng rundll32.exe bumblebee Efe egunns DJouneyt solestar ertay bravoecho hunterbjk aaltindeger watcher ooomegaa certus seastar1000 asiruh2009 deka MortingenStrasse Polemik_ bizantolog forbidden vervito Azizim 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Geri: Omega Cuma 11 Eyl. - 3:21 | |
| Heheheeee :sirtarma: hele bir gun bitsin, iscilerin paralarini bir odeyelim bakalim moonwatch'a bisey kalacak mi :isvicrelim: | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Omega Cuma 11 Eyl. - 4:54 | |
| ahaa süper ya, forumdan iki kişi moonwatch sahibi oluyor sanırım... erol ve mete abi hadi bakalım moonwatchlarınızı en kısa sürede görmek istiyoruz... | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Omega Cuma 11 Eyl. - 5:03 | |
| - certus demiş ki:
- ahaa süper ya, forumdan iki kişi moonwatch sahibi oluyor sanırım... erol ve mete abi hadi bakalım moonwatchlarınızı en kısa sürede görmek istiyoruz...
Insallah, bir tane nal var simdilik, geriye uc adet nal, at ve araba kaliyor.. | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Omega Cuma 11 Eyl. - 23:58 | |
| | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Omega C.tesi 12 Eyl. - 4:36 | |
| yok artık reklam stratejisi ... | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 47 Nerden : istanbul
| |
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Omega C.tesi 12 Eyl. - 6:36 | |
| Harika, pırıl pırıl maşallah! Güle güle kullan(veya sakla ) | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Omega C.tesi 12 Eyl. - 6:44 | |
| göz bebeği olacak bir saat. | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: Omega C.tesi 12 Eyl. - 10:13 | |
| kardeşim sende çocuklarına bırakırsın inş. güzel bir yadigar.. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Omega C.tesi 12 Eyl. - 10:58 | |
| teşekkürler arkadaşlar..iyi niyetli yorumlarınız için | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Omega C.tesi 12 Eyl. - 11:20 | |
| çok güzel bir saat gerçekten | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Omega C.tesi 12 Eyl. - 11:25 | |
| saat beğenilmeyecek gibi değilki,maşallah. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Omega Paz 13 Eyl. - 1:26 | |
| Uffff benim de cok hosuma gitti, arka kapagi actirip makinenin bir resmini eklersen en kisa zamanda bircok bilgi verebiliriz, bildigim kadariyla ve ilk gorunuse gore 1930-40 lardan bir omega, buyuk ihtimalle icinde cok tutulan kurmali bir 2XX serisi makine var, yine ilk izlenimlerime gore piyasada en az bin euro civarinda ancak alinabilecek bir saat. Hayirli olsun, kolleksiyonununda en degerli parca olarak durmasi gereken bir saat | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Omega Paz 13 Eyl. - 8:07 | |
| üff 1930 lar ha...bir ömür,bir yaşam.....umarım bendende torunuma kalır (o kadar çalışırsa) arkasını ben açmıyim ama...foto makinasıyla saatçiye geçip içini açtırıp foto eklemeye çalışıcam | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Omega Paz 13 Eyl. - 8:14 | |
| dostlar bu yeni seamaster tr listesini öğrendim...2380 chf çok çalışmak lazım...hanıma sana da küçüğünü alıcam dedim (leylek gökyüzü misali:) gözünüz ışıldadıdimi ne kadar ucuzmuş diye...tabiki quartz ı ...co axiali 4800 chf:( | |
|
| |
aaltindeger
| |
| |
certus
| Konu: Geri: Omega Paz 13 Eyl. - 8:56 | |
| süperdi egunns... az daha ağızımın suları akıyodu ki, alttaki yazıyı gördüm... | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: Omega Ptsi 14 Eyl. - 19:42 | |
| | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: Omega Ptsi 14 Eyl. - 19:43 | |
| resim yollamayı denemek için yolladım, :=) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Omega Ptsi 14 Eyl. - 19:57 | |
| Başarılı olmuşsun, ancak büyüktü, şimdi normale getirildi. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Omega Salı 15 Eyl. - 2:15 | |
| yukardaki seammaster ın titaniumunu denemiştim...bezeldeki köşegen kenarları bende hiç iyi durmamıştı.....bide kadrandaki muneratörlerde hiç metal kullanılmamış..direk fosfor | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Omega Salı 15 Eyl. - 5:16 | |
| - egunns demiş ki:
- yukardaki seammaster ın titaniumunu denemiştim...bezeldeki köşegen kenarları bende hiç iyi durmamıştı.....bide kadrandaki muneratörlerde hiç metal kullanılmamış..direk fosfor
evet ne hikmetese titanyum saatler guzel durmuyor, ben cok hafif olusuna bagliyorum, saatte belli bir agirlik olmadimi bilege yapisip kaliyor, yani halk arasindaki tabirle dokumlu durmuyor eskiden bond editionlarin siyahi yok iken, sadece mavi iken siyah kadranli olarak maviye alternatif idi, fakat simdi bond seamaster da siyah kadranlisida var, ve maviye alternatif olmaktan cikti, ustelik digerleri coaxial..bir zamanlar bayagi revacta idi, simdi celik olani uretilmiyor artik, sadece titanium olan modeli var ve coaxial degil, 1120 kalibre.. | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Omega Çarş. 16 Eyl. - 7:12 | |
| bugün bir saatçide çok güzel bir omega gördüm.
altın kasa, siyah deri kayış, siyah kadran
çok klasik bir görüntüsü vardı, hani eski saatlerin çok hoş bir sadeliği vardır ya ama bir o akdar da şıktır, fakat eskimişlerdir ve kasa ve kadranları çok iyi durmamaktadır, işte bu saat yeniden canlanmış bir vintage gibiydi.
fiyatı 12bin tl imiş, belki bahsettiğim modeli bilen vardır? | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Omega Çarş. 16 Eyl. - 9:37 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MortingenStrasse
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Omega Çarş. 16 Eyl. - 19:46 | |
| fotoğraflar gerçeği hiçbir zaman yansıtmıyor,her zaman gerçeği çok daha güzeldir,bu her konuda böyledir. | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Omega Perş. 17 Eyl. - 1:06 | |
| aynen katılıyorum gerçeğini bire bir görmeden olmuyor.... | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Omega Perş. 17 Eyl. - 1:39 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Omega Perş. 17 Eyl. - 2:30 | |
| dün nuriosmaniyedeki rotapa a uğradım (aslında mağazada rotap yazmıyor başka bir ismi var ama rotap olduklarını idaa etti..ama sağlam mağaza mont blancler..ernardlar.....bayada büyüktü)..herneyse belki yeni aquaterra quartz vardır diye mağazaya daldım...yoktu...ortalama fiyatını biliyordum ama net fiyatını soriyim dedim....mağazada olmayınca katalogtan baktı...ve bana tam 10 bin tl civarı demezmi!!...dedim bunun co axial leri bile bu kadar değil...yok dedi fiyat bu kadar...ben hayır dedim ortalama 2400 chf olması lazım...dedi o zaman bekleyin merkezi ariyim...yok dedim aramayın....yani koskoca rotap olduunu idaa eden satıcı quartz bir saatin fiyatıtla alakası olmayan ve müşteriyi direk soğutan bir fiyat söylüyor...hadi orda çalışıyosun fiyatını net bilmesen bile destekli at be kardeşim..adam 3500 tl lik saate 10 bin dedi..brüstt...hiçmi anlamıyorsun saatlerden | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Omega Paz 20 Eyl. - 4:41 | |
| dün agoradaydım günkut saat güzel bir mağaza kurgulamış ön cephede omega vardı altındada bir temsili mekanik sistem saatler harikaydı SEIKO OMEGA süperdi tabii mağaza dizaynıda önemli... | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Omega Paz 20 Eyl. - 23:25 | |
| - asiruh2009 demiş ki:
- dün agoradaydım günkut saat güzel bir mağaza kurgulamış ön cephede omega vardı altındada bir temsili mekanik sistem saatler harikaydı SEIKO OMEGA süperdi tabii mağaza dizaynıda önemli...
evet, magaza sunumu guzel, calisanlarda gayet kibar ve ilgililer..fakat vitrinde sadece Omega ve Cartier teshir ediliyordu benim baktigim zaman, oysa iceridede degisik marka saatler var. | |
|
| |
Efe
| |
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Omega Paz 4 Ekim - 10:05 | |
| hmm bu da süpermiş, fiyatı nedir acaba? | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Omega Paz 4 Ekim - 10:14 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 23:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Omega Paz 4 Ekim - 10:51 | |
| herkes kendinen bir şeyler bulmuştur bi anıda sanırım :( | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Omega Paz 4 Ekim - 10:56 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Efe
| |
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Omega Paz 4 Ekim - 12:00 | |
| Bayıldım Seamaster Aqua Terra Automatic Chronograph (2512.50.00) liste fiyatı 4250 $ | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Omega Paz 4 Ekim - 19:10 | |
| - MortingenStrasse demiş ki:
- herkes kendinen bir şeyler bulmuştur bi anıda sanırım :(
hem de nasıl :aglamak: | |
|
| |
rundll32.exe
| Konu: Geri: Omega Ptsi 5 Ekim - 6:08 | |
| | |
|
| |
Efe
| Konu: Geri: Omega Ptsi 5 Ekim - 6:27 | |
| Yaklaşık 8 bin lira, peşin fiyatı tabi... | |
|
| |
rundll32.exe
| Konu: Geri: Omega Salı 6 Ekim - 9:07 | |
| - Efe demiş ki:
- Sebebim olan Omega budur:
Gerçek bir şaheser... Bakmaya doyamıyorum desem yeridir. Sade, zarif, şık, çekici, güçlü, sağlam, güvenilir, fonksiyonel ve herkesin kullanmak isteyeceği bir model. Biraz daha makul fiyatlı olsa kafayı takmamak mümkün değil. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Omega Salı 6 Ekim - 9:25 | |
| Belki kızcaksınız ama gene de yapıcam yorumu affınıza sığınarak... Omega yazısını kaldırıp ne bilim oraya bir Tissot, ya da Hamilton yazsak aynı etkiyi uyandırırmıydı bilmiyorum, kabul ediyorum güzel bir tasarım ve çizgilere sahip ama o kadar da değil bence ... Saatte tasarım kadar vurucu olan bir başka unsur da Omega'nın ismidir kanımca... Yoksa tasarım benim gözümde çok çok özgün değil... | |
|
| |
hunterbjk
| Konu: Geri: Omega Salı 6 Ekim - 9:27 | |
| - certus demiş ki:
- MortingenStrasse demiş ki:
- herkes kendinen bir şeyler bulmuştur bi anıda sanırım :(
hem de nasıl :aglamak: ben de rüyamda patek philip takıyordum sonra rüyamda " kesin rüya lan bu, ne arar bende patek,neyse rüya müya biraz tadını çıkarayım" dedim ve akabinde uyandım :alay: | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Omega Salı 6 Ekim - 9:27 | |
| - certus demiş ki:
- Belki kızcaksınız ama gene de yapıcam yorumu affınıza sığınarak... Omega yazısını kaldırıp ne bilim oraya bir Tissot, ya da Hamilton yazsak aynı etkiyi uyandırırmıydı bilmiyorum, kabul ediyorum güzel bir tasarım ve çizgilere sahip ama o kadar da değil bence ... Saatte tasarım kadar vurucu olan bir başka unsur da Omega'nın ismidir kanımca... Yoksa tasarım benim gözümde çok çok özgün değil...
saati ilk gördüğüm anda düşündüklerim bunlardı ama yazmaya üşendim. elinize sağlık sn. certus | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Omega Salı 6 Ekim - 9:32 | |
| - forbidden demiş ki:
- certus demiş ki:
- Belki kızcaksınız ama gene de yapıcam yorumu affınıza sığınarak... Omega yazısını kaldırıp ne bilim oraya bir Tissot, ya da Hamilton yazsak aynı etkiyi uyandırırmıydı bilmiyorum, kabul ediyorum güzel bir tasarım ve çizgilere sahip ama o kadar da değil bence ... Saatte tasarım kadar vurucu olan bir başka unsur da Omega'nın ismidir kanımca... Yoksa tasarım benim gözümde çok çok özgün değil...
saati ilk gördüğüm anda düşündüklerim bunlardı ama yazmaya üşendim. elinize sağlık sn. certus bir an korktum eyvah didim şimdi "de ville" severler hücuma kalkar diye ama neyseki yandaşım varmış ortak düşünceleri paylaşmak güzel ... | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Omega Salı 6 Ekim - 11:13 | |
| - certus demiş ki:
simdi diyeceksin ki, herkes beni bekliyormus, evet kahramanimiz sensin certus, bu saat yanlarinin plastik olmasindan dolayi favori saatlerimden degildi, zevkler farklilik gosterebilir, bu sekil olmasi saate ayri bir hava vermis diye dusunenler ve bu tarz saatlerdende hoslananlar olabilir deyip, elestirmek icin yeterli bir sebep olusmadigini dusunerek, kuru kuruya muhalefet olmasin diye yazmadim.. fakat aklimi kurcalayan bir sey vardi, bir turlu bulamiyordum, Certus gerekenleri soyleyince birden cikardim, bu saat on taraftan bakinca certina ds 1 beyazini andiriyor gibi, hani bir aralar certus un ilgilendigi siyah ds 1 vardi, sanki o saatin beyaz modelini cagristirdi gibi bana.. evet buraya kadar begenmedigim tarafi.. birde hakkini teslim etmemiz gereken tarafi var, bu saatin fiyatini pahalilastiran esas unsur kadranindaki Omega yazisindan ziyade, icindeki yeni nesil coaxial 39 jewels 8500 calibre Omega inhouse makine.. yani bu saatin icindeki makine siradan bir saatte olsa idi yinede fiyati cokta ucuz olmazdi diye dusunuyorum..makineyi yakindan goren arkadaslarimiz aradaki bariz farki gorsel olarak hemen fark etmislerdir.. saatin makinesini alip, parcalarini teknik olarak incelemis degilim, ve boyle teknik bir bilgiye sahip olmadigimida bir kez daha tekrar ediyorum,fakat sunu soyleyebilirim, 2500 kalibre ile 8500 kalibre makineyi yan yana koydugunuz takdirde, birbirlerine gerek ebat, gerekse goruntu olarak benzemiyorlar bile.. yani eski tip dizel motor ile benzinli motorun arasindaki belirgin fark gibi fark var diyebilirim gorsel olarak.. 8500 makinenin cok ozellikli, gelistirilmis, ayni zamandada teferruatli bir makine oldugu bakar bakmaz belli oluyor ve bende diyorum ki, bu kadar alengirli bir alet, cok pahali olsa gerek diye dusunuyorum.. cok iyi demiyorum, onu zaman gosterecek, fakat farkli bir Omega makine oldugu icin biraz special bir urun oluyor ve fiyatta ister istemez ona gore oluyor.. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Omega Çarş. 7 Ekim - 10:14 | |
| De ville'nin içindeki mekanizmaya laf söyleyebilcek çok az kişi vardır zaten... omega, 8500 ile çıtayı epey yükseltti in house konusunda... içindeki mekanizmaya ancak boyun eğeriz bizim lafımız eroltay gibi tasarım ve çizgilere yönelik... | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Omega Çarş. 7 Ekim - 10:24 | |
| ancak aşağıdaki güzel söz konusu olduğunda akan sular durur benim için.... 50.yılın şerifine özel speedmaster... | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Omega Cuma 9 Ekim - 4:22 | |
| katılıyorum...ama çok önemli bir nokta var....tisso hamilton mido vs...bu tasarımı yapsa bile bu elitliği veremez...... çok olması gerektiği gibi bir saat yapacak bişey yok - certus demiş ki:
| |
|
| |
| Omega | |
|