notmagic
| Konu: Outdoor Saat Perş. 21 Nis. - 21:12 | |
| Merhaba arkadaşlar ! Outdoor bir saat almayı düşünüyorum ve marka olarak da Casio düşünüyorum. Acaba İstanbul'da bol çeşidi olan bir dükkan biliyormusunuz ? | |
|
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 50 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Outdoor Saat Cuma 6 Mayıs - 7:53 | |
| Karaköy'de Günşah saat var, yanında ve karşısında da saatçiler var. Oralarda Casio'nun outdoor saatlerinden bol bol var. | |
|
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Outdoor Saat Perş. 2 Haz. - 5:39 | |
| 4 senedir kullandığım (yaz, kış, ofis, dress watch, yüzerken, karda araba kürerken, vs.) saat Casio PRG 70YT'ydi. Artık üretilmiyor ama farklı modelleri var. http://alatest.co.uk/reviews/other-electronics/casio-sport-protrek-prg-70yt-1ver-men-s-triple-sensor-watch/po3-67142806,310/#usergittigidiyor'dan almıştım ama o zamanlar gittigidiyor üçkağıtçılarla dolu değildi, resmi casio bayisi faturasıyla ve kitapçığıyla gönderdi. Bahsetmeden geçemeyeceğim, saatin üstünde yer alan, kasaya geçmiş gibi görünen 4 adet vida kapağı var. o kapaklardan ikisi düştü, titanyum denilen kordununun siyah rengi aşınmaya bağlı olarak soldu. buna rağmen hala vazgeçemiyorum ve bir sonraki utility watch'ım gene casio olacak. fakat bu yeni çıkan mekanik kollu olanlarda bir sorundan bahsediyorlar, biliyorsunuz bunlar güneş enerjisi ile şarj oluyor. şarj olsun diye güneşte uzun süre bırakırsan akreple yelkovanı bağlayan metal genleşiyor ve yelkovan hareketsiz kalıyormuş, ta ki soğuyana dek. o yüzden buna dikkat etmekte fayda var. kolay gelsin. | |
|
HalitMurat
| Konu: Geri: Outdoor Saat Perş. 2 Haz. - 6:22 | |
| Casio G-1250B-1ADR bu saatler cazip görünüyor.. :] | |
|