| Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım | |
|
+25orcunicen bootsector yemre barett besyolu66 ooomegaa vervito merih cemele aegean76 certus mustafasuren solestar steppenwolf cemosero ticktock Axiaziz teng Drao peugeot206wrc watcher silver egunns dreren deka 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
deka
| Konu: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 10 Şub. - 23:55 | |
| Bilindiği gibi forumun saatinin kayıtları dolmuş olduğundan kayıtlar kapanmıştır, ancak gerek peşinat ödeme aşamasında, gerekse ileriki aşamalarda sıkıntı yaşayan vazgeçen olması durumunda yedek listenin devreye girmesi gündeme gelecektir, bu nedenle yedek liste için talepleri bu başlıkda alırsak uygun olur. Sanırım gund'un bir talebi vardı ilk kayda onunla başlayacak olursak.talep geldikçe buraya ekleme yaparız.
En son deka tarafından Cuma 12 Şub. - 3:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 11 Şub. - 6:33 | |
| merhabalar;ikinci de ben olmak isterim;iyi çalışmalar | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 11 Şub. - 7:59 | |
| 3 üncü zafer yılmaz yusuf yılmaz | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 11 Şub. - 10:53 | |
| Yedek listeyi oluşturursak, 1-zafer yılmaz, 1 adet, 2-yusuf yılmaz, 1 adet,
En son deka tarafından Paz 14 Şub. - 5:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 11 Şub. - 10:56 | |
| merhaba, gund arkadaşımızı listeden düşelim kendisi ana listeye dahil olmuştur | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 11 Şub. - 11:02 | |
| ok. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 14 Şub. - 2:26 | |
| dreren arkadaşımız listeye dahil olmuştur onuda düşebiliriz | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 14 Şub. - 5:22 | |
| ok | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 14 Şub. - 5:24 | |
| @dreren' e hayırlı olsun, liste güncellenmiştir. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 18 Şub. - 11:01 | |
| bu arkadaşlar yiyo beni banada banada diye, yokmu iptal bu ne yahu millet forum saatinimi bekliyormuş bu ne talep şaka biryana maşallah, daha nice saatlere... - deka demiş ki:
- Yedek listeyi oluşturursak,
1-zafer yılmaz, 1 adet, 2-yusuf yılmaz, 1 adet, | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 18 Şub. - 11:34 | |
| Yedeklere sıra gelme durumu sanırım peşinatların son ödeme gününde netleşir. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 19 Şub. - 12:02 | |
| 1-zafer yılmaz, 1 adet 2-yusuf yılmaz, 1 adet 3-temel özdenizci, 1 adet | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 19 Şub. - 12:12 | |
| Yedeklere benden de bir tane var: Henri Elias | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 19 Şub. - 21:57 | |
| Bu durumda yedek listeyi buraya güncelleyelim,
1-yusuf yılmaz, 1 adet 2-temel özdenizci, 1 adet 3-Henri Elias, 1 adet 4-Yilmaz ozcan, 1 adet 5-Mehmet Ozcan, 1 adet
En son deka tarafından Paz 21 Şub. - 10:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 19 Şub. - 22:52 | |
| Benden iki yedek uye daha: Yilmaz ozcan Mehmet Ozcan | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 19 Şub. - 22:53 | |
| Yaw bu saatten artik cevremde bahsetmeye korkar oldum, kime bahsetsem hemen atliyor ben de isterim diye tutturuyor, olmaz diyince kusme numarasi yapiyor. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 19 Şub. - 22:58 | |
| verdiğin isimleri yukarıdaki listeye ekledim, sen yine anlat, anlat ki reklamı olsun, kimse bulamayınca da değeri artar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 21 Şub. - 10:37 | |
| Asıl listede 1 kişilik yer açılması nedeniyle yedeklerden 1. sıradaki zafer yılmaz asıl listeye aktarılmıştır, hayırlı olsun. | |
|
| |
peugeot206wrc
Mesaj Sayısı : 151 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 44 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Salı 23 Şub. - 9:07 | |
| Arkadaşlar çok utanarak ve üzülerek söylemek zorundayım ki mali durumlardan dolayı ben saati alamıyorum :( o yüzden daha da geç olmadan yedeklerden bir arkadaşa 49/50 numaralı saat hakkımı devretmek istiyorum. Kusura bakmayın... | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Salı 23 Şub. - 22:32 | |
| 5 yedek üye ana listeye aktarıldı, ana liste şu an kapandı | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 24 Şub. - 2:32 | |
| Hayırlı olsun, o arkadaşlarıda bir şekilde haberdar edelim. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 12 Nis. - 21:02 | |
| Beni yedek listeye yazarsanız memnun olurum.
Sevgiler...
Ata Orgun | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 12 Nis. - 21:04 | |
| Obur post'a yazdigim gibi propmaticten bir tanesini size aktaralim derim. Silver kardesim gerekeni yapacaktir. Bu arada 70 € axi dastumuzun tuttugu hesaba aktarim yapmak gerekecek. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 12 Nis. - 21:53 | |
| - watcher demiş ki:
- Obur post'a yazdigim gibi propmaticten bir tanesini size aktaralim derim.
Silver kardesim gerekeni yapacaktir. Bu arada 70 € axi dastumuzun tuttugu hesaba aktarim yapmak gerekecek. Watcher ilginiz ve bilgi için öncelikle çok teşekkür ederim. promaticten bir saat bana aktarmaı önerdiniz ama öğrenmek istediğim saat hangi kadran ve renkte olacak? Bunlardan seçme şansım var mı? Bana biraz daha ayrıntı verirseniz memnun olurum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 12 Nis. - 22:25 | |
| Secme sansiniz yok... Cunku Hepsinden alacaksiniz, yani tum saatler tek renkte montaj olacak ama yaninda yedek olarak diger renklerden de verilecek, boylece isterseniz bir saatci size kadrani bir diger rengiyle degistirme yapabilir. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Ptsi 12 Nis. - 22:35 | |
| Kadranlarda iki alternatif vardı değilmi ? | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Salı 13 Nis. - 9:41 | |
| - watcher demiş ki:
- Secme sansiniz yok...
Cunku Hepsinden alacaksiniz, yani tum saatler tek renkte montaj olacak ama yaninda yedek olarak diger renklerden de verilecek, boylece isterseniz bir saatci size kadrani bir diger rengiyle degistirme yapabilir. Tamam ben bu saatten almak istiyorum. Axi ile mi bağlantıya geçeyim. Bana yardımc olursanız memnun olurum. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 14 Nis. - 8:44 | |
| Forum saati için axiaziz@yahoo.com'a mail attım ama bana geri dönen olmadı. Watcher nasıl yapacağız bu işi... | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 14 Nis. - 8:53 | |
| - Drao demiş ki:
- Forum saati için axiaziz@yahoo.com'a mail attım ama bana geri dönen olmadı.
Watcher nasıl yapacağız bu işi... Pardon benim hatam, hemen cevap yazmadım. Şöyle ki, liste net olarak değişmeden benim her hangi bir şey yapmam, hem şık olmaz hem de benim işime gelmez açıkçası. Listemiz değiştirilip, netleşsin. Benim işler kolay.
En son Axiaziz tarafından Çarş. 14 Nis. - 9:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 14 Nis. - 8:57 | |
| - Axiaziz demiş ki:
- Drao demiş ki:
- Forum saati için axiaziz@yahoo.com'a mail attım ama bana geri dönen olmadı.
Watcher nasıl yapacağız bu işi... Pardon benim hatam, ilgileniyorum. Şu forum takibinde zorlanma mevzu yüzünden bu başlığa dikkat etmemişim dün, yoksa dün yazardım. Olur böyle şeyler. Aman dert etme. Çok acelesi yok ama bilgileri en kısa zamanda bekliyorum. İlgin için şimiden teşekkürler... | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 14 Nis. - 9:10 | |
| | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 14 Nis. - 9:17 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 14 Nis. - 20:53 | |
| Listeyi ben degistirebilirim. Siz propmatic'e yazilmis saatlerden bir tanesinin numarasini secip buraya yazin ya ben listeye ekleyeyim ya da silver arkadasimiza bir pm atin o degistirsin. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Perş. 15 Nis. - 0:48 | |
| - watcher demiş ki:
- Listeyi ben degistirebilirim.
Siz propmatic'e yazilmis saatlerden bir tanesinin numarasini secip buraya yazin ya ben listeye ekleyeyim ya da silver arkadasimiza bir pm atin o degistirsin. watcher listenin olduğu sayfayada da yazdım ama burayada yazıyorum. 44 numaralı saati bana yazabilirsiniz. Listeyi değiştirirseniz hemen axi ile diğer işlemi halledeceğim. | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 21 Nis. - 10:25 | |
| silver beni de yedek listeye eklersen cok sevinirim. kolay gelsin tesekkurler. | |
|
| |
cemosero
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 14 Mayıs - 1:35 | |
|
En son cemosero tarafından Çarş. 26 Mayıs - 15:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
steppenwolf
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 14 Mayıs - 5:07 | |
| Benide lütfen yedek listesine yazın. Sonradan gelenler için biraz karışık bu olay, bir yere saatin en son şekli ve makinesi hakında bilgi verirseniz sevinirim. Saatin makinesi resimlerde belirtilenle ahlakası yok,dogru mu ? İnçe ayar sistemi yokmuş,taşlarda vidalanmamış,balans baskı gravürü de yoktur kim bilir,yani anlamadım şimdi. :scratch:Vidaları da kendimiz mavileştiriz artık Eger Unitas plate'e sadece bir 3/4 baskı takılmışa , istemem aslında. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 23 Mayıs - 3:29 | |
| Arkadaşlar, önümde beni bekleyen çok fazla harcama olduğu için kapora harici kalan miktarı ödemekte oldukça zorlanacağım, onun için benim yerime isteyen varsa yedek listeden bir arkadaşı yazmanızı rica ediyorum. Yalnız; yedek listeye yazılacak kişiye 18 numara önceliğinin sayın "mustafasuren" hocama ait olduğunu da ifade etmek isterim. Teşekkürler. | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Paz 23 Mayıs - 9:17 | |
| - solestar demiş ki:
- Arkadaşlar, önümde beni bekleyen çok fazla harcama olduğu için kapora harici kalan miktarı ödemekte oldukça zorlanacağım, onun için benim yerime isteyen varsa yedek listeden bir arkadaşı yazmanızı rica ediyorum. Yalnız; yedek listeye yazılacak kişiye 18 numara önceliğinin sayın "mustafasuren" hocama ait olduğunu da ifade etmek isterim.
Teşekkürler. değerli solestar ben 6 ve arkadaşım için sanırım 26 numaraları aldım . teşekkür ederim . | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Salı 8 Haz. - 21:09 | |
| burayada yazıyım!; solestarın saatine talibim | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 9 Haz. - 2:07 | |
| @egunns Hayırlı uğurlu olsun üstadım, güzel günlerde kullanın inşallah. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 9 Haz. - 8:23 | |
| - egunns demiş ki:
- burayada yazıyım!; solestarın saatine talibim
Arkadaşlar @egunns, @solestar , sakın bana para göndermeyin beyler Yoksa ben bir kişiden alıp, öbür kişiye göndermek falan gibi ilginç atraksiyonlara giriyorum, hiç gerek yok. (Yaptım oradan biliyorum ) Kendi aranızda kapora kısmını halledin, ben gereken bilgi değişikliğini yaparım, gönderilecek kalan kısmı tüm herkes gibi, ödeme başlığındaki gibi @egunns bana gönderir. Ok ? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 9 Haz. - 8:43 | |
| ok, bende aynı şekilde sana bilgi vericektim; kaporayı selestara kalan kısmı sana göndericem | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Çarş. 9 Haz. - 9:20 | |
| @Axi, @egunns | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 11 Haz. - 22:47 | |
| 8 numaralı saat boşa çıkmıştır, ilgilenenlere duyurulur. | |
|
| |
Axiaziz
| |
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım Cuma 11 Haz. - 23:18 | |
| Axiaziz, Bileğim ince 43 mm saat takamıyorum, kasanın 42 mm olacağı söylenince devam ettim yoksa ya çıkacak ya da hakkımı devredecektim. Bugün tesadüf öğrendimki kasa 43 mm imiş. 43 mm isteyenlere hayırlı uğurlu olsun. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 12 Haz. - 0:30 | |
| Yapma dostum, bu saate emeği geçen ve çok beğenenlerden birisi de sendin, "1mm." le birşey olmaz, en azından manevi değeri var, keşke senin dediğin ölçülerde olsaydı, ama sanırım kalitedende ödün vermemek adına şartlar gereği böyle olmuştur. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 12 Haz. - 7:44 | |
| Sen 44 mm den aşağı saat kullanmadığın için 1 mm den bir şey olmaz diyebiliyorsun, ama kimse kimsenin halinden anlamıyor. Kapris veya naz yapmıyorum. benim saat çapım 41 hadi geniş bezel vs olursa 42 ancak ama 43 tekerlek gibi duruyor. (41-42 diye konuştuğumuz saat çapı bir gecede 43 olunca Ertay ile ben başında vazgeçmiştik, ama çok heves ve emek sarfedildi müsait olunca çıkalım demiş idik, ancak daha sonra 42 oluyor denince ben kaldım, Ertay nerede bilmiyorum, ama bunu okursa doğrulayacaktır.) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım C.tesi 12 Haz. - 9:58 | |
| Evet ertay bu aralar gözükmüyor, sahi nerede?, birde 44mm. den aşağı saat konusuna katılmıyorum, bilek kalınlıklarımız aynı gibi, benimde standardım 42mm. diyebilirim, ama 40-41 hatta 39 mm. saatlerimde var ve gayet zevkle takıyorum, 44mm. 1 tane saatim var, oda sanki büyük gibi geliyor ama takıyorum.Başlarda her ne kadar 42-43 mm. desemde bence farketmediği için hepsine ok. diyeceğimi söylemiştim, keşke dediğin gibi 42 ye 22 olsa bende daha çok memnun olurdum,bilemiyorum bu zamandan sonra teslimat süresini uzatarak dönüş olur mu?, ama olmasa da dediğim gibi bence farketmez, önemli olan belli bir kalitenin yakalanması diye düşünüyorum, ancak benim düşündüğümden öte tüm arkadaşların gönlüne göre olması benim için daha önemli bunun bilinmesini isterim. | |
|
| |
| Forumun saatine yedek üye kaydını burada yapalım | |
|