Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim

+2
vervito
highlazz
6 posters
YazarMesaj
highlazz

highlazz

Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Empty
MesajKonu: Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim   Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Icon_minipostedPaz 25 Nis. - 21:23

[img]Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Snc00012e Uploaded with ImageShack.us[/img]

[img]Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Snc00013hd Uploaded with ImageShack.us[/img]

[img]Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Snc00014k Uploaded with ImageShack.us[/img]

[img]Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Snc00015s Uploaded with ImageShack.us[/img]

[img]Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Snc00016v Uploaded with ImageShack.us[/img]

Longines marka 14 ayar altın seri kodu falanda yazıyor üzerinde sadece camı yok üzerinde. Babam en az 100 yıllık olduğunu söylüyor. Sizce değeri nedir bu saatin veya nerden öğrenebilirim ?
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim   Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 10:28

altın longines cep saatleri ebayde çok var.. fiyatları da değişiyor.
eğer 14'lük ayarı varsa, camını yaptırıp makinesini yağlatırsanız normal çalışır durumda olursa yani 1000dolar maximum... 18k'larını 1000alabiliyorsun genelde ebayde...
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim   Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 10:38

bu linkdekinin aynısı herhalde.. ben gerçi fiyat görmedim bunda ancak saatin bilgileri yazıyor burada..
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim   Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 20:18

Altin degerinin uzerine 50-100€ ekleyin, saatin piyasa fiyati cikar.
(Saat calisir durumda ve komple ise, aksi takdirde altin degerinden yuzde 10 eksik.
http://www.turksaatforumu.com
aoaristocrat_07

aoaristocrat_07

MesajKonu: Geri: Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim   Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Icon_minipostedSalı 4 Mayıs - 14:11

her marka altın saate 50-100€ hurdasına ekleyerek altın saat alamazsın..bu longines saat ise 800 dolar civarı alınır 1000-1200 dolara satılır...18k olanları 1500dolar üzeridir...18k bulup 1000dolara bulursan kaçırma
H. Öcal Sönmez

H. Öcal Sönmez

MesajKonu: Geri: Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim   Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Icon_minipostedCuma 9 Eyl. - 14:11

Makinasini gormeden nasil fiyat belirliyorsunuz onu anliyamadim...Makinanin en ufak bir ozelligi, degerini 3-5'e katliyabilir.
BR-02

BR-02

MesajKonu: Geri: Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim   Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim Icon_minipostedCuma 9 Eyl. - 19:18

Resimlerde görülen cep saati bir hayli cok olan bir model, sayin watcherin dedigi gibi, altin fiyatina biraz ekleme yaparak, degeri ortaya cikar, tabii ki manevi degerinin fiyatini sizden baska kimse tespit edemez.

Tabii ki arka kapak acildiktan sonraki resimleride sunarsaniz daha kesin rakamlar verilebilir.

Ustalar yardım lütfen . Bu saatin değerini nasıl öğrenebilirim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bu saatin markası ne lütfen yardım??
» saat seçimi yardım lütfen?
» LCD veya LED tv tavsiyesi icin yardım lütfen!
» Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen...
» 11 Yıldır Kullandığım saat durdu. Lütfen Yardım.