| Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. | |
|
+10monster krytime deka donjohnson watcher egunns kelby sermerhat teng cemele 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 9:07 | |
| [img][link=https://2img.net/r/ihimizer/i/img0524m.jpg/] [/link][/img] [img][link=https://2img.net/r/ihimizer/i/img0530bue.jpg/] [/link][/img] [img][link=https://2img.net/r/ihimizer/i/img0544ju.jpg/] [/link][/img] Umarim resimler cikmistir. Resimler pek kaliteli cikmadi zira cekerken oglum fotograf makinasi ve saati ele gecirmek icin buyuk ugras icindeydi. Saat ORIS klasik saatler bolumunde yer alip ORIS BIG CROWN TELEMETER dir. Referans kodu: Oris 674-7569-40-64 olmak uzere hem deri hem metal kordonlar mevcut. Benim resimdeki kayis cok mutevazi bir kayis olup orjinal kayisin gelmesi icin firmaya yetki verdim. Saat 43 mm capinda ve 7750 mekanizma kullanilmis. 30 m su gecirmemezlige sahip. Ozellikle beyaz yada acik renk kadran istememe ragmen saatin kadrani cok detayli dusunulerek tasarlanmis. 2-4-8-10 rakamlari bir birlerini paralel ve capraz karsiliyorlar ve arabic olarak yerlestirilmis. 12 ve 6 rakamlari ise yarim kesilerek islenmis gostergeler kadranda rahat bicimde konumlanmis. 1-3-5-7-9-11 rakamlari ise estetik sekilde sembol cizgi olarak tasarlanmis. Saatin cevresinde mesafe olcumunde kullanilan(denemedim) telemeter rakamlari siyah kadran uzerine 1 den 19 kadar siralanmis her rakam arasi 1 km ye tekabul ediyor. Telemeter cercevesini ise Big Crown serilerinde cerceveye buyuk akicilık katan kıvrımli sekilde yapilan cercevenin en son kismi tamamliyor. 42 saatlik power reserve sahip saatin hem eksi hem de pozitif yonu sayilabilecek tarafi ise kullanilan mineral cam. Cam in sapphire crystal olmamasi once kafama takilmist ama bu camlarn onarimlarinin kolay olmasi degisimlerinin ucuz olmasi da avantaj olarak gorup begendigim bu asil cihazi aldim. Su an icin sapma konusunda birsey diyemiyecegim, kullandikca ortaya cikacak. Bu arada kayis icin yorumda bulunmayin kaliteli kayis nerden alabilirim fikir beyan edin Orjinal metal ve yeni alacagim deri kayis ile resimleri daha detayli cekip ekliyecegim. Saygilarimla | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 9:17 | |
| saatinizi hayırlı günlerde kullanın çok şıkmış (almadan önce ben de öyle demiştim zaten) Nautilus veya Galleria da bulunan Kuz saat mağazalarında Hirsch marka kayışlara bakın ( www.watchstyle.com) Bu saate Traveler veya Napa serisi gibi kayışlar iyi uyar. Bugün tesadüf o saati Tevfik Aydın'da kayışlı olarak gördüm. | |
|
| |
sermerhat
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 9:25 | |
| Abi saatin mükemmel , Allah içine sindirsin güle güle kullan... | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 9:41 | |
| teng; Tesekkur ederim. Saati almamda cok buyuk etken oldun. Acikcasi, mineral cam, metal kordon ve kadran konusunda fikrimi etkilediniz. Cook memnunum. Tek sıkıntım kordon onuda teknik servise haber verdiler siparis gecildi. Oris in 2010 katologunda olmadig icin gelmeme sansi var gelirsede blezik seklinde olan gelecek ve 150 tl gidecek gorunuyor Yok orjinal gelmez ise almis oldugum bayii de Hirsch marka onerdi ve hallederiz dediler. sermerhat; Guzel kardesim darisi senin basina insallah daha guzelini alirsin ki alacaksin. Evet icime sine sine kullaniyorum ama sol kolum hep tetikte bir yere surtecem korkusu var | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 9:55 | |
| güle güle kullanın,
bu saat bırakılırda tissot alınırmı hiç? acele etmeyerek çok güzel bir seçim yaptınız. | |
|
| |
teng
| |
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 10:17 | |
| - kelby demiş ki:
- güle güle kullanın,
bu saat bırakılırda tissot alınırmı hiç? acele etmeyerek çok güzel bir seçim yaptınız. Tesekkurler evet haklisiniz. Ama tesadufler sonucu oldu. Pirlant onunden gecerken Big Crown Limited edition butun ihtisami ile vitrinin onunde gelip gecenleri selamliyordu. Bana da bir göz kirpti ve iceri girip inceledim tabii fiyat butcemin epey otesinde olustu. Bu arada magza yetkilileri bendeki saat alma potansiyelini gorunce vitrinden adaylar cikmaya basladi. Bu saatte de guzel bir indirim yaptilar. Buna ragmen forumdan onay almak icin kendime sure verdim ve basta sayin teng in onerileri dogrultusunda aldim. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 10:20 | |
| - teng demiş ki:
- Bilakis kolunu pata küte çarp ki mineral camın zevkini çıkar GG de 15 tl ye Polywatch satılıyor. Ondan bir damla damlatıp pamukla silince mucizevi (kimyevi ) bir şekilde çizikleri gideriyor.
Evet saatin camininin ozelliklerini arastirirken bu kimyevi madde onume cikmisti. Cam degisiminin 30tl civarinda oldugu belirtildi. Daha yeni oldugu icin simdi sakiniyorm illaki carpacagim. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 10:51 | |
| iyi günlerde kullan cemele; bileğede güzel oturmuş (herşeyden önemlisi) tırtıklı bezel(çok severim) ve yarı gullıch (işlemeli kadran) sayesinde ölümsüz bir tasarım | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 22:45 | |
| - egunns demiş ki:
- iyi günlerde kullan cemele; bileğede güzel oturmuş (herşeyden önemlisi)
tırtıklı bezel(çok severim) ve yarı gullıch (işlemeli kadran) sayesinde ölümsüz bir tasarım egunns; tesekkur ederim. Evet bilegime iyi oturuyor bende tirtikli bezel i cok seviyorum daha akici bir goruntu veriyor gibi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 23:00 | |
| Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin Cok guzel bir saat, tum detaylari cok guzel, cam mineral mi, hesalit mi? | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 23:34 | |
|
En son donjohnson tarafından Çarş. 19 Mayıs - 2:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 18 Mayıs - 23:48 | |
| @watcher; Tesekkur ederim. Cam ise Plexi Crystal olarak geciyor. Simdi bulamadim ama baska bir sitede de mineral cam olarak geciyordu.
@donjohnson; Tesekkur ederim evet Oris daha once almayi dusundugum markalara göre, forumda daha fazla oneriliyor. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Çarş. 19 Mayıs - 1:52 | |
| Tekrar hayırlı olsun, saat çok güzel, güle güle kullanın. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Çarş. 19 Mayıs - 4:38 | |
| Cemele saatinizi güle güle kullanın. Gerçekten çok güzel ve tasarım olarak hiç zamana yenilmeyecek bir saat. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Çarş. 19 Mayıs - 8:05 | |
| Deka ve krytime; Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. | |
|
| |
monster
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Çarş. 19 Mayıs - 9:12 | |
| cemele bende izmir pırlantta saatinin çelik kordonlu olanını deneme fırsatı buldum hatta yarım saat kadar orda oturup çalışanlarla muhabbet sohpet falan derken çok beğenmeme rağmen benim kolumda biraz küçük kaldığı için almaktan vazgeçtim hayırlı olsun saat cok güzel bence şansın varsa çelik kordonunuda ayarla gayet şık duruyordu | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Çarş. 19 Mayıs - 9:43 | |
| @monster99: tesekkur ederim saatin uzerinde zaten celik kordon vardi ben deri taktirdim uzun sure celik kordon saat kullandigim icin biraz deri kayis olsun istedim. Kampanya olan magzalarda saat 1517 tl civarinda satilmis ben 1800tl odedim. Ama kampanya yoktu tabii. Acilan semsiye kapanmaz modu oluyor | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Cuma 21 Mayıs - 3:22 | |
| resimler sadece bende mi çıkmıyor acaba? adres çubuğuna kopyalayınca da sayfa bulunamıyor diyor. | |
|
| |
bvlgari
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 22 Mayıs - 1:34 | |
| Bileğinize yakışmış güle güle kullanın.Yalnız böyle saat özellikleri anlatımı ile olmaz bu satın alım işi.Sabah uyandım diyerken başlayan ve saati alana kadar yolda geçenlerle coşan bir ayrıntılı anlatım daha güzel olur | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 22 Mayıs - 13:12 | |
| Sayin blvgari; aslinda video kamera olsada cekseydi sanirim ortaya cok gulunecek bir alisveris macerasi cikardi. Olaya basindan baslarsak; DH de hararetli sekilde kesin almaya karar verdigim seiko kinetic uzerine son yorumlari ve cesaretlendirmeleri alirken, turksaatforum uylerinden sayin silfujack in olaya müdahil olmasi ile otomatik saatlere girerek pahali ama cok zevkli bir hobi edindim. Ertesi gun saat alacagim icin acill kodu ile saat onerisi istedim ve butceme uygun Tissot le locle 7750 li saat onerilirdi. Ertesi sabah buyuk bir heyacan icinde uyandim kahvaltimi yaptim ve Sirkecinin yolunu tuttum. Ilk saatciye girerek hemen sordum 2350tl fiyat aldim tabii moralim bozulmadi o bolgedeki butun saatcileri gezdim ama nakite 1750tl dediler. Sonuc tam husrandi ustelik daha once almayi dusundugum kinetic saati odemeyi dusundugum fiyatin altinda da buldum ama almadim. Sonra acele etme diyen arkadaslarin onerisi dogrultusunda arastirmalar devam etti işte-evde, cepte her an saat arastiiyordum. Aldigim saat ile tanismam, ayni markanin limited edition bir saatini vitrinde gormem ile basladi. Iceri girdim saati denedim fiyat butceyi deldi. Sonra bana istedigim 7750 mekanizmali saati gosterdiler fiyat aldim ama bambaska bir adaydi. Foruma danismam gerekiyordu. Teng ustat bu konuda kesin ve kati konustu al dedi. Cekindigim konularda aciklama yapti. Tam bu arada Natiulus kuz saatte arastirdigim Hamiltonlarda indirim oldugu haberi geldi ve alisverissaati butun saatlerde %40 indirim sifresi yolladi. Aksam isten cikma saati 5 i zor getirdim. İsyerim anadolu yakasinda ev Avrupa yakasinda, servisi filan bos vererek aksam trafigini filan hepsini goze alarak karnim ac bir sekilde acibadem natiulus kuzsaate vardim ama hayal kirikligi istedigim saatler yoktu. Ordan kadikoy e gelip vapura kosarak yetisip srikecide ki alisverissaatine kapanmadan yetistim. Tissotu cikarttim kondisyonu zayif cizikler vardi ama yinede almaya calistim 1300tl ye pazarlik yaptim ama gel gör iki ciziklerden biri bayag bir derindi tam bezelde surtunmeye benzer derin bir cizik vardi alayimmi almayimmi dusuncesi arasinda alsam bu saati memnun olmuyacaktim baska goz ile bakacaktim ve almadim. Ordan gecerken dogubank i gecince otelin yaninda bulunan saat&saat e girdim ve Hamilton jazzmaster maestro yu cikarttim cok hosuma gidiyordu fiyat son 2465 tl. 2000tl nakit verdim yok vermediler iyikide vermemisler. Sonra kafam dank etti kendimi kapip koyurmus o gun saat alamamanin vermis oldugu stress ile Oris i dusunmuyordum. Niye? cami safir degildi kordonu kahve rengi, bakire ceylan derisi degil di. Eski modeldi. Iste tam buralarda teng ustat bam teline basti. Mineral camin, avantajini, metal kordonun degerini ve kullanim avantajini belirtti. Ozellikle Afrikanin balta girmemis ormanlarinda beraber bakire ceylan avina cikarak kordon yapabilecegimizi soyledi ve sonunda 2 haftalik arastirma sonunda bu Oris gozu kapali almam gerektigine inandim Ertesi gun aksam saat 5 i iple cektim. Servise bindim gec gelen bir kac arkadasi bekledik ve sitemlerimi belirttim cunki belkide oris satilmisti belkide ben varmadan 5 dakika once satilacakti. FSM koprusunden gecerken hic olmayan trafik olusmustu sabirsizlaniyordum ve 17:45 te evin onundeydim. Eve cikip zaman kaybetmemek adina sabah giderken arabamin anahtarini ve ruhsatini bile yanima almistim. Hemen arabaya binerek Bayrampasa Forum AVM deki Pirlantin yolunu tuttum. Ilk once magzanin onunden gectim ve goz attim saat duruyordu tamam dedim. Sonra bir ust kat cikarak saati ordandan kestim.(Forumda ust katlardan alt katlar gorunuyor) O anda herhalde normal degildim. Cunki beynim tamamen odaklanmisti kendi kendime icimden konusuyordum. 3-4 defa onunden gectim en sonunda durdum vitrindeki saati suzdum suzdum suzdum ve merhaba der gibi durusunu hissedince vira bismillah deyip girdim iceri. Tekrar taktim tekrar konustuk ve formaliteden kucuk bir pazarlik sonrasi saati aldim. O anda butun sinirlerim gevsedi. Saate idarelik bir deri kordon taktirdim. Sohbet filan odeme derken guzel bir iletisim oldu ozellikle Baris bey ile aramda. Saati takmadim orda kutusunda arabanin on koltuguna ani frenlerde filan dusmeyecek sekilde yerlestirdim sanki eve, cok onceleri kaybettigim bir aile ferdini getiriyordum. Eve geldim; Unboxing olayini yavas yavas esimi heyacanlandirarak yavas yavas yaptim nefis bir kutu ve hic gormedigim bir cekmece tarzi yerlestirilmis kullanim klavuzunu aldim ve takmadan bir goz gezdirdim. Maksat bu ilk tanismaya taniklik eden esimi sabirsizlandirmak. Sonra saati taktim ve nasil diye sordum. Cevap mukemmel di. Gule gule kullan sozlerinden sonra ben hemen yaaa boyle bir kac saat daha almayi dusunuyorum deyince niye iste ne guzel saat yetmiyor gibi anlamsiz cumelelerde dokulu verdi. Sonra bu aldigim saatlerin 20-30 yil sonra degerlenme yalanini uydurarak oglumuza miras birakacagimi(miras kismi dogru) soyledim. Kafamda koydugum isi yapacagimi bildigi icin tamam demek zorunda kaldi. Boyece benim icin cok anlam ifade eden ilk otomatik saati aldim. Oris in resmi sayfasinda saati register yapti. Bu arada F1 de artik Barricello yu destekler oldum. Hergun kullaniyorum ve yakin zamanda bir saat daha almayi dusunuyorum. En azindan kullanim sureleri bolunur. Bu arada 19 mayis ta evdeydim. Sevgili saatimin yelkovani 17:00 ye dogru yaklasirken, aksam yemeginin hazirlanincaya kadar 1.5 yasindan 2 ay almis oglumu parka indirerek biraz zamen gecirmesini istedim. Kovasini kuregini bir posete koyarak oglumuda kucagima alarak tam apartman girisindeki son merdiven katini inerken 6 aydir giymedigim spor ayakkabim bana ihanet etti ve cok kotu sekilde tampon ustune dustum. Dusus esnasinda oglumu kendime cekerek sıfır hasar ile kurtulmasini saglarken sol bacak bilegimde ufak capli hasar ve kalcamda agrilar olustu. Niye anlattim; Dusustem hemen sonra ayaga kalkinca once Ogluma baktim cok sukur biseyi yoktu hadi bidaha yapalim dercesine ben aci icinde yuzumu burustururken o guluyordu sonra hemen kolumdaki saate baktim ondada bisey yoktu. Ayagimdaki agrinin cok ciddi olmuyacagini dusunuyordum ve oyle cikti yinede doktor tavsiyesine uyarak ortopedik bileklik kullaniyorum. Durumlar iyi halen gozumun onune geliyor verilmis beni koruyan bir sadakamiz varmis demekki. Epey uzun oldu aslinda bu en kisa ozeti. Okuyan olacakmi merak ediyorum Herkese bol kazancli saglikli yasam dilerim. Herseyin basi saglik sonrasi Zenith | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 22 Mayıs - 18:47 | |
| Ben okudum hemde zevkle, böylece özellikle alınış aşamasını ve harcanan emeği de görünce (gerçi biliyorduk ama tekrar okumak ayrı zevk oldu) saatinin değeri daha bir ortaya çıktı. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 22 Mayıs - 20:26 | |
| Hepimiz saat alırken bunun aynısı ya da buna benzer aşamalardan geçiyoruz. Ayrıca burada katkı olarak gördüğüm yeni bir şey de; başka bir saat almaya bahane olarak kullanma süresinin azalacağı yönündeki telkin oldu | |
|
| |
bvlgari
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Paz 23 Mayıs - 9:05 | |
| cemele çok güzel bir anlatım olmuş , saatin hatırası olarak gerçekten video olsa iyi olurmuş. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Paz 23 Mayıs - 9:56 | |
| deka; Dogru tespit o kadar emek verip hergun kafamda olan bir seyi elde edince maliyetinden cok harcanan emek daha deger kazaniyor. teng; Lütfen caktirmayalim Av cok guzel gecti, midemdeki hazimsizligi aldi ama ustune tatli lazim. Cok kisa zamanda yine baska bir macerada degerli fikirlerinize bas vurursam lutfen sıkılmayin. bvlgari: Bende zevkle ozet seklinde gectim. Daha once uzun uzadiya yazarak arkadaslari sımayim diyerek klavyeye dokunmamistim. Msgini okuyunca yeni saatimin yelkovani sabah 03:00 sularina yelken acmasina ve uykum gelmesine ragmen bu asamayi paylasmadan uyuyamazdim. Video icin coming soon diyelim hemde HD olarak Ama saatime Swiss den orjinal bilezikli deri kayis siparisi verdim gelince hem deri hem metal ile bir video cekimi yaparim. Bu tarz yazi ve video incelemeri hemde forumu zenginlestiri kanatindeyim. Video nun izlenmesi icin olmasi gereken format insallah herkes tarafindan izlenir. mts formatinda cekip mpg olarak koymayi dusunuyorum. Bu konuda onerilerinizi bekliyorum. | |
|
| |
bvlgari
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Paz 23 Mayıs - 11:33 | |
| Format bilgisayar kullanıcılar için farketmeyecektir çünkü VLC,MPC,BS vb. dolu görüntüleyici var.Değişik ortamlar için arkadaşların fikirlerini ben de merak ediyorum. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 29 Mayıs - 1:24 | |
| Cihazi quartz saate gore calistirdim 24 saat sonra sapma 5sn nin biraz altinda 4.8 gibi gerceklesti. Nasil bir deger tekrar ayara yollanabilirmi? | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 29 Mayıs - 8:25 | |
| cemele saatin cosc ayarında çalışıyor, neyi nereye yollayacaksın anlamadım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 29 Mayıs - 9:27 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 29 Mayıs - 10:12 | |
| - cemele demiş ki:
- Cihazi quartz saate gore calistirdim 24 saat sonra sapma 5sn nin biraz altinda 4.8 gibi gerceklesti.
Nasil bir deger tekrar ayara yollanabilirmi? Yeni saatler ayara yollanmaz, birkaç ay geçmesi lazım. Başlangıç için 5 sn çok iyi. (4. 8 i nasıl buldun ? ) | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 29 Mayıs - 10:16 | |
| certus;Ben yollayayim demedim fikir sordum 5sn nasil diye? Zaten 5sn altinda ben fazla olarak soyledim.
Bugun saati aldigim AVM deydim dogal olarak hem yeni modellere bakayim hemde alinik biseyler varmi diye bayiye ugrayip kahvelerini ictim. Onlarda 5sn yuksek, serviste 2-3 sn ye dusururler isterseniz hemen yollayalim yada biraz kullanin cami filan biraz cizilince ikisini beraber halletririz dediler. Ben de zaten yollamayacaktim tamam dedim.
katil balina; daha iyi degerlerde elde edilebilir ama 5sn ve alti bence kabul edilebilir. Ama ilerde cam temizligi icin servise gonderdigimde birde ayar cektirecegiz.
teng; tahmini soyledim tam 5 sn ye degildi. quartz in saniyesi tam 12 uzerine gelince dugmeye bastim 24 saat sonra quartz tam 12 de iken benin saat 5 sn den biraz altta kaldi. Elimin hassasiyetne gore 4 yada 5sn dir. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 29 Mayıs - 10:22 | |
| Aha kronografla ölçmüşsün. Olmaz sayılmaaaz | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. C.tesi 29 Mayıs - 10:36 | |
| - teng demiş ki:
- Aha kronografla ölçmüşsün. Olmaz sayılmaaaz
Nasil yacapacagiz hocam icinde durmadan akip giden kucuk saniyeden mi olcecegim. | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Salı 1 Haz. - 11:09 | |
| Yazınızı zevkle okudum güle güle kullanın saatinizi, yalnız çok hızlısınız bence öncelikle bu saati birkaç ay kullanın. Bu işin sonu gelmiyor çünkü bir saat ile ne kadar uzun idare edilebilirse o kadar iyi. Bkz. watcher | |
|
| |
teng
| |
| |
cemele
| |
| |
cemele
| |
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Çarş. 2 Haz. - 5:21 | |
| abi saat çok güzel yazını da zevkle okudum güle güle kullan.... | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Çarş. 2 Haz. - 10:27 | |
| - asiruh2009 demiş ki:
- abi saat çok güzel yazını da zevkle okudum güle güle kullan....
Tesekkur ederim asiruh2009, yakinda yeni incelemede gorusecegiz. | |
|
| |
cemele
| Konu: Geri: Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. Ptsi 14 Haz. - 10:26 | |
| Orjinal deri kayis geldi saat harbiden degisti. Buda 10 tl lik ilk kayis. Fark varmi? Fiyatlarda cok fark var. [img][link=https://2img.net/r/ihimizer/i/img0544ju.jpg/] [/link][/img] | |
|
| |
| Ilk Otomatik ORIS TELEMETER ilk izlenimler. | |
|