| Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Ptsi 10 Ağus. - 9:00 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Ptsi 10 Ağus. - 10:24 | |
| breh,breh,breh 2. videoda uzi ballistic deyince Uzi makinalı tabanca ile balistik deney yapacaklar ve saatin sağlamlığını test edecekler zannetmiştim. he he he :hehehe: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Ptsi 10 Ağus. - 21:14 | |
| Bir ara link'ini de vermistim bir baska sitede bir saatin uzerine tufekle ates ediyorlardi ve saat cami kirilmasina ragmen calismaya devam ediyordu, bulabilirsem link'i tekrar eklerim | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Ptsi 10 Ağus. - 21:45 | |
| hah, esas o lazım, bekleriz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Ptsi 10 Ağus. - 22:12 | |
| | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Perş. 13 Ağus. - 2:40 | |
| vaybe bunlar nasıl saat ler ya özellikle swıss mılıtary uzay içinmi tasarlanmış ... | |
|
| |
Quorthon
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 45 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Perş. 13 Ağus. - 2:56 | |
| Şimdiye kadar bildiğim 3 tane Swiss Military Watch adı olan marka var. üstteki Swiss Military Watch, Swiss Military Hanowa ve SMW Swiss Military watch. Yaptıkları işler güzel görünüyor ama bu ismin paylaşılamıyor olması da bir yandan komik.
Sağlamlık konusunda da epey böyle video bulunabiliyor. Değişik testler yapılıyor ama bunlar da belli bir safhadan sonra komik oluyor. Örneğin kim saatinize ateş edecek? ya da saatinizle hokey mi oynayacaksınız. BATHY's Hawai mesela lavdan çıkartıyor saati videolarında ve evet çalışıyor falan diyorlar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 0:38 | |
| - watcher demiş ki:
- Bulduuummm heheheeeeeeee :hehehe:
http://www.20000feet.com/?play=gun
Ayni sitedeki diger videolara da bakmani tavsiye ederim :pirat: ben bunu saymıyorum,yani kabul etmiyorum,çünkü av tüfeği yapılan bir test :lol!: ,halbuki bu testin yivli-setli ateşli bir silah ile yapılması lazımdı :hehehe: .diğerlerinede baktım onlar da idare ediyordu.hehehe.
En son deka tarafından Salı 18 Ağus. - 0:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 0:48 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 0:55 | |
| :alay: :alay: şaka bir yana normal günlük kullanımda gerçekden en dayanıklı saat ve saatler diye bir kategori varmı ki, | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 0:57 | |
| mekaniklerde yeni saatler icinde rolex diye geciyor ama mutlaka baska da vardir. :ok3: | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 1:02 | |
| bende herkes gibi rolexe sıcak bakmıyorum,bu gün pazarlamacı bir delikanlının kolunda daytona vardı,kimbilir hangi duygularla takıyordu,tabi bende içimden "çakma" diye nitelendirerek hafif tebessümle şöyle bir bakmıştım. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 1:04 | |
| Isvicre ve fransadaki rolex hayranlarina bu tur bisey soyleyince kipkirmizi oluyorlar ve cvp lari agressiflesiyor, buralarda da aslinda rolex ve breitling ler cafe garsonu saati diye geciyor, adamlar aldiklari bahsisleri biriktirip ilk isleri bu saatlerden bir tane almak oluyor | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 1:09 | |
| aynı rado marka gibi ona da malum "........." şey saati diyorlar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 1:11 | |
| - watcher demiş ki:
- Isvicre ve fransadaki rolex hayranlarina bu tur bisey soyleyince kipkirmizi oluyorlar ve cvp lari agressiflesiyor, buralarda da aslinda rolex ve breitling ler cafe garsonu saati diye geciyor, adamlar aldiklari bahsisleri biriktirip ilk isleri bu saatlerden bir tane almak oluyor
oradakiler bence bu konuda haksızda sayılmaz,orada gerek orijinal alımın ağırlıklı olması,gereksede replikaların bizdeki gibi yaygın olmaması,ayrıca ekonomik güç nedenleri ile haklılık payları yok değil,ama bizde.... etrafımızda kaç kişi gerçek rolex takıyor veya bulunduruyor? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 1:45 | |
| zaten rolex'i takani gorduler mi hakiki mi diye bir kere soruluyor Gecen gun bir arkadasta gordum ve ben de ayni soruyu sorunca utandim | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Salı 18 Ağus. - 4:41 | |
| bizde sormaya bile gerek yok,kesin replikadır. :hehehe: | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Perş. 27 Ağus. - 11:18 | |
| evet bende cok dikkat ediyorum kisilerin kollarindaki saaatlere, Avrupa da sokaktaki dolasan insanlardaki mevcut saatlerin nerede ise 50% kismi Breitling ve Rolex bayanlardada yari yariya Breitling ve Rolex..ama erkeklerde burun farki ile Breitling onde gidiyor.. sorma ve inanma olayina gelince, aynen sizin dediginiz gibi, ilk once soruyorlar, sonrada takan adamin sekline gore degerlendiriyorlar.. | |
|
| |
bravoecho
| Konu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Çarş. 2 Eyl. - 0:59 | |
| Breitling'den de hiç hazzetmiyorum laf aramızda, o bezeli bir türlü beceremiyorlar :kirmizikart: (koca Breitling'i beceriksiz yaptım ya aferin bana) sağlam saat demişken o testleri yapan adama sormak isterdim, tüfekle ateş edince kopan koluma mı yanayım yoksa deforme olan saate mi ? benzer bir testi zamanında Oakley adlı firma güneş gözlüğü modelinde yapıyordu. bilmem kaç metreden x nolu saçma mermisi bile işlemez cama, o kadar sağlam malım var... Cam sağlam kalacak ama, benim surat eleğe dönmüş onu kim toplıycak??? | |
|
| |
| Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun | |
|