Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun

+2
deka
watcher
6 posters
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Empty
MesajKonu: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPtsi 10 Ağus. - 9:00

http://www.turksaatforumu.com
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPtsi 10 Ağus. - 10:24

breh,breh,breh 2. videoda uzi ballistic deyince Uzi makinalı tabanca ile balistik deney yapacaklar ve saatin sağlamlığını test edecekler zannetmiştim. he he he :hehehe:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPtsi 10 Ağus. - 21:14

Bir ara link'ini de vermistim bir baska sitede bir saatin uzerine tufekle ates ediyorlardi ve saat cami kirilmasina ragmen calismaya devam ediyordu, bulabilirsem link'i tekrar eklerim Very Happy
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPtsi 10 Ağus. - 21:45

hah, esas o lazım, bekleriz. Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPtsi 10 Ağus. - 22:12

Bulduuummm heheheeeeeeee :hehehe:

http://www.20000feet.com/?play=gun

Ayni sitedeki diger videolara da bakmani tavsiye ederim :pirat:
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPerş. 13 Ağus. - 2:40

vaybe bunlar nasıl saat ler ya özellikle swıss mılıtary uzay içinmi tasarlanmış ...
Quorthon

Quorthon

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPerş. 13 Ağus. - 2:56

Şimdiye kadar bildiğim 3 tane Swiss Military Watch adı olan marka var. üstteki Swiss Military Watch, Swiss Military Hanowa ve SMW Swiss Military watch. Yaptıkları işler güzel görünüyor ama bu ismin paylaşılamıyor olması da bir yandan komik.

Sağlamlık konusunda da epey böyle video bulunabiliyor. Değişik testler yapılıyor ama bunlar da belli bir safhadan sonra komik oluyor. Örneğin kim saatinize ateş edecek? ya da saatinizle hokey mi oynayacaksınız. BATHY's Hawai mesela lavdan çıkartıyor saati videolarında ve evet çalışıyor falan diyorlar.
http://www.saatfarki.com
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:38

watcher demiş ki:
Bulduuummm heheheeeeeeee :hehehe:

http://www.20000feet.com/?play=gun

Ayni sitedeki diger videolara da bakmani tavsiye ederim :pirat:
ben bunu saymıyorum,yani kabul etmiyorum,çünkü av tüfeği yapılan bir test :lol!: ,halbuki bu testin yivli-setli ateşli bir silah ile yapılması lazımdı :hehehe: .diğerlerinede baktım onlar da idare ediyordu.hehehe.

En son deka tarafından Salı 18 Ağus. - 0:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:48

:alay:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:55

:alay: :alay: alkisalkis şaka bir yana normal günlük kullanımda gerçekden en dayanıklı saat ve saatler diye bir kategori varmı ki,
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:57

mekaniklerde yeni saatler icinde rolex diye geciyor ama mutlaka baska da vardir. :ok3:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:02

bende herkes gibi rolexe sıcak bakmıyorum,bu gün pazarlamacı bir delikanlının kolunda daytona vardı,kimbilir hangi duygularla takıyordu,tabi bende içimden "çakma" diye nitelendirerek hafif tebessümle şöyle bir bakmıştım.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:04

Isvicre ve fransadaki rolex hayranlarina bu tur bisey soyleyince kipkirmizi oluyorlar ve cvp lari agressiflesiyor, buralarda da aslinda rolex ve breitling ler cafe garsonu saati diye geciyor, adamlar aldiklari bahsisleri biriktirip ilk isleri bu saatlerden bir tane almak oluyor
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:09

aynı rado marka gibi ona da malum "........." şey saati diyorlar. muhaha
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:11

watcher demiş ki:
Isvicre ve fransadaki rolex hayranlarina bu tur bisey soyleyince kipkirmizi oluyorlar ve cvp lari agressiflesiyor, buralarda da aslinda rolex ve breitling ler cafe garsonu saati diye geciyor, adamlar aldiklari bahsisleri biriktirip ilk isleri bu saatlerden bir tane almak oluyor
oradakiler bence bu konuda haksızda sayılmaz,orada gerek orijinal alımın ağırlıklı olması,gereksede replikaların bizdeki gibi yaygın olmaması,ayrıca ekonomik güç nedenleri ile haklılık payları yok değil,ama bizde.... etrafımızda kaç kişi gerçek rolex takıyor veya bulunduruyor?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:45

zaten rolex'i takani gorduler mi hakiki mi diye bir kere soruluyor Very Happy
Gecen gun bir arkadasta gordum ve ben de ayni soruyu sorunca utandim
deka

deka

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 4:41

bizde sormaya bile gerek yok,kesin replikadır. :hehehe:
ertay

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 11:18

evet bende cok dikkat ediyorum kisilerin kollarindaki saaatlere, Avrupa da sokaktaki dolasan insanlardaki mevcut saatlerin nerede ise 50% kismi Breitling ve Rolex bayanlardada yari yariya Breitling ve Rolex..ama erkeklerde burun farki ile Breitling onde gidiyor..
sorma ve inanma olayina gelince, aynen sizin dediginiz gibi, ilk once soruyorlar, sonrada takan adamin sekline gore degerlendiriyorlar..
bravoecho

bravoecho

MesajKonu: Geri: Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun   Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun Icon_minipostedÇarş. 2 Eyl. - 0:59

Breitling'den de hiç hazzetmiyorum laf aramızda, o bezeli bir türlü beceremiyorlar :kirmizikart: (koca Breitling'i beceriksiz yaptım ya aferin bana)

sağlam saat demişken o testleri yapan adama sormak isterdim, tüfekle ateş edince kopan koluma mı yanayım yoksa deforme olan saate mi ? muhaha benzer bir testi zamanında Oakley adlı firma güneş gözlüğü modelinde yapıyordu. bilmem kaç metreden x nolu saçma mermisi bile işlemez cama, o kadar sağlam malım var...

Cam sağlam kalacak ama, benim surat eleğe dönmüş onu kim toplıycak???

Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sağlam Otomatik Saat
» 400 liraya kadar sağlam saat tavsiyesi
» Forumun saati icin kayıtları buradan yapalım (kontenjan dolmuştur)
» Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?
» Saat&Saat firmasının Hamilton markasını konumlandırma yanlışlığı