Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?

+8
asiruh2009
vervito
aaltindeger
ahogözlerim
deka
certus
watcher
lakajahaga
12 posters
YazarMesaj
lakajahaga

lakajahaga

Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Empty
MesajKonu: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 18 Eyl. - 3:41

Nasıl bir saat sizce üstadlarım ? cok hosuma gidiyor ve spor bir saat ayrıca ihtiyaclarımıda karsılayacak. 18 yasında kot t-shirt takılan biri için nasıl sizce ? 2005 modeliymiş fakat ben sıfırını 145 liraya buldum ? ne dersiniz?

http://www.aspersand.com/ebay/auctions/watches/seiko/_SNK807K2_en.html
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 18 Eyl. - 20:49

Bu saat cok guzel, ozellikle gunluk kullanimda hic sorunu olmayan bir saat, capinin 38mm oldugunu bilmen gerekiyor, onceden deneyebilirsen ve hosuna giderse sorunsuz alabilirsin, tek tavsiyem, biraz daha arastirman olabilir cunku bunlari 100 tl altinda da gordugumu hatirliyorum, hong kong taki saticilarda ebayde filan 35 euro civari satiliyorlar ama tabi ki kargo gumruk filan da hesaplamak gerek ama tr de de buyuk ihtimalle daha asagi bulunabilir, biraz arastirmak gerek.
http://www.turksaatforumu.com
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 18 Eyl. - 22:27

yorumunz için teşekkler mete bey .. ileride istersek buna mavi deri kayışda bulabiriz diye düşünüyorum ? haksızmıyım ?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 19 Eyl. - 0:05

Tabi ki her turlu deri kayis bulabilirsin ama bir tane de bende var ve orjinal kayisi cok guzel duruyor, ozellikle mavi olunca, resimdekinden daha guzel bir saat, sadece capi 38mm bunu bilerek almak lazim.
Bendekinin rengini de birden hatirlayamadim ama kaki diye hatirliyorum :ok3:
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 19 Eyl. - 0:18

Hali hazırda kullandıgım saatinde çapı 36mm civarında birşey o sebeple hoş duracagını zannediyorum=) peki mete bey sizdekini aldıgınzda nasıl bir kutu içersindeydi ?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 19 Eyl. - 0:30

walla iki yil filan oldu galiba alali, guzel kucuk bir kutu icindeydi diye hatirliyorum, ama o zamandan beri bisuru baska saat te alinca gidip odayi kazimak ve cikarmak gerekiyor.
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 19 Eyl. - 9:11

Son bir soru daha sorayım mı ? =) Bu saat kurmalı mı ? Yoksa elimi kolumu salladıgım zaman mı enerji elde ediyor ? Yada her iki şekildede oluyor mu ? =)
certus

certus

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 19 Eyl. - 9:39

Saat otomatik mekanizmaya sahip, yani kolunuzun hareket etmesiyle kendi kendini kuruyor... elle kurmaya gerek yok o saati
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 19 Eyl. - 9:52

tesekkür ederim certus .. iyi geceler.
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Değiştirdim.. Sağlam linkli ucuz bir seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 20:40

Aldım (: kendi paramla kendime ilk saatimi aldım (: öğrenci oldugum ve sıkısık oldugum için şimdilik bunu alabildim.. geceleri kulagıma dayayıp sesini dinliorum. saat aşkı bu olsa qerek (: kolumda fotograflarınıda atıcam size bu akşam yada yarın Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 21:27

Tebrik ederim, hayirli olsun sampanya
Kolunda resimleri bekleriz
deka

deka

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 21:28

bekliyoruz,foto atana kadar bari link verde bizi nerakdan kurtar,hangi seikoyu aldın.hayırlı olsun. :ok3:
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:39

Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Dsc00192gu.th
Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Dsc00195mj.th
Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Dsc00197cg.th
Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Dsc00198e.th
Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Dsc00201c.th
Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Dsc00202dx.th
Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Dsc00204ec.th
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:40

yakışmış umarım ? (:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:45

cok guzel olmus ve cok yakismis :ok3:
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:47

bende cok begendim.. cheers teşekkür ederim mete bey.. koleksiyonumun ilk parcası Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:49

Harika, cok guzel ve istedigin parcalardan olusan bir kolleksiyon temennisi ile :gule gule:
Hayirli gunlerde kullan
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:51

tekrar tekrar tesekkur ediorum:) iyi günler ...
ahogözlerim

ahogözlerim

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 1:20

Saatiniz hayırlı olsun kolunuzada yakışmış. Güle güle kullanın. alkisalkis
deka

deka

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 4:54

saatiniz çok güzel ve yakışmış güle güle kullanın,helede mavi süper gitmiş. :gule gule:
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 5:48

aynısını yeşilinden bendede var. güzel saat..
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 6:00

çok başarılı bir alışveriş yapmışsınız. tebrikler. güle güle kullanın.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 6:06

evet genelde beğenilen,başarılı bir model,özellikle ince bilekli arkadaşların kaçırmaması gereken uygun fiyatlı bir ürün. :ok3:
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedPaz 27 Eyl. - 0:22

bu kadar olumlu yanıt almayı beklemiyordum açıkcası (: hepinze teşekkür ederim ürünü tavsye ederm (:
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 22:04

hayırlı olsun güle güle kullan....
silver

silver

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 22:44

Hem tarzınla hem bileğinle uyumu mükemmel.... 10 numara Smile
certus

certus

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 22:51

Çok güzel bir seçim hayırlı olsun.. iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim..
onder

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 10:22

baya geçmiş üstünden ama hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel bir saat. ne kadara ve nereden aldığını öğrenebilir miyim? ben de düşünüyorum bir Seiko 5
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 10:32

gg'de çok var bakabilirsiniz.
onder

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:16

Azizim demiş ki:
gg'de çok var bakabilirsiniz.

gg'dekileri biliyorum fakat ardaşın aldığı fiyatı ve gg'ye göre uygun fiyatsa nerden aldığını öğrenmek istedim. gg'de genelde 140 civarı gidiyor.
tag_ci

tag_ci

MesajKonu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?   Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Icon_minipostedC.tesi 2 Ocak - 7:25

eski forumda 100 mesaj ulaşan üyelere mete abi saat hediye ediyordu . Bana bu saatten düşünmüştü . Orient vardı birde . Orienti seçtim . 2 gün sonra çalınmıştı . Eski foruma koymuştum resmini . Ama sonuç olarak çok güzel saat . Bilekte duruşuda çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan

Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sağlam Otomatik Saat
» Sağlam saat mi demiştiniz??? Buradan buyurun
» 400 liraya kadar sağlam saat tavsiyesi
» 4 ucuz saat...
» sıfır seiko mini monster snzf51j1 ve seiko quartz kronograf snd779p1