| Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? | |
|
+8asiruh2009 vervito aaltindeger ahogözlerim deka certus watcher lakajahaga 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
lakajahaga
| Konu: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 18 Eyl. - 3:41 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 18 Eyl. - 20:49 | |
| Bu saat cok guzel, ozellikle gunluk kullanimda hic sorunu olmayan bir saat, capinin 38mm oldugunu bilmen gerekiyor, onceden deneyebilirsen ve hosuna giderse sorunsuz alabilirsin, tek tavsiyem, biraz daha arastirman olabilir cunku bunlari 100 tl altinda da gordugumu hatirliyorum, hong kong taki saticilarda ebayde filan 35 euro civari satiliyorlar ama tabi ki kargo gumruk filan da hesaplamak gerek ama tr de de buyuk ihtimalle daha asagi bulunabilir, biraz arastirmak gerek. | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 18 Eyl. - 22:27 | |
| yorumunz için teşekkler mete bey .. ileride istersek buna mavi deri kayışda bulabiriz diye düşünüyorum ? haksızmıyım ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 19 Eyl. - 0:05 | |
| Tabi ki her turlu deri kayis bulabilirsin ama bir tane de bende var ve orjinal kayisi cok guzel duruyor, ozellikle mavi olunca, resimdekinden daha guzel bir saat, sadece capi 38mm bunu bilerek almak lazim. Bendekinin rengini de birden hatirlayamadim ama kaki diye hatirliyorum :ok3: | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 19 Eyl. - 0:18 | |
| Hali hazırda kullandıgım saatinde çapı 36mm civarında birşey o sebeple hoş duracagını zannediyorum=) peki mete bey sizdekini aldıgınzda nasıl bir kutu içersindeydi ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 19 Eyl. - 0:30 | |
| walla iki yil filan oldu galiba alali, guzel kucuk bir kutu icindeydi diye hatirliyorum, ama o zamandan beri bisuru baska saat te alinca gidip odayi kazimak ve cikarmak gerekiyor. | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 19 Eyl. - 9:11 | |
| Son bir soru daha sorayım mı ? =) Bu saat kurmalı mı ? Yoksa elimi kolumu salladıgım zaman mı enerji elde ediyor ? Yada her iki şekildede oluyor mu ? =) | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 19 Eyl. - 9:39 | |
| Saat otomatik mekanizmaya sahip, yani kolunuzun hareket etmesiyle kendi kendini kuruyor... elle kurmaya gerek yok o saati | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 19 Eyl. - 9:52 | |
| tesekkür ederim certus .. iyi geceler. | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Değiştirdim.. Sağlam linkli ucuz bir seiko ? Cuma 25 Eyl. - 20:40 | |
| Aldım (: kendi paramla kendime ilk saatimi aldım (: öğrenci oldugum ve sıkısık oldugum için şimdilik bunu alabildim.. geceleri kulagıma dayayıp sesini dinliorum. saat aşkı bu olsa qerek (: kolumda fotograflarınıda atıcam size bu akşam yada yarın | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 21:27 | |
| Tebrik ederim, hayirli olsun Kolunda resimleri bekleriz | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 21:28 | |
| bekliyoruz,foto atana kadar bari link verde bizi nerakdan kurtar,hangi seikoyu aldın.hayırlı olsun. :ok3: | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 23:39 | |
| | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 23:40 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 23:45 | |
| cok guzel olmus ve cok yakismis :ok3: | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 23:47 | |
| bende cok begendim.. teşekkür ederim mete bey.. koleksiyonumun ilk parcası | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 23:49 | |
| Harika, cok guzel ve istedigin parcalardan olusan bir kolleksiyon temennisi ile :gule gule: Hayirli gunlerde kullan | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 25 Eyl. - 23:51 | |
| tekrar tekrar tesekkur ediorum:) iyi günler ... | |
|
| |
ahogözlerim
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 26 Eyl. - 1:20 | |
| Saatiniz hayırlı olsun kolunuzada yakışmış. Güle güle kullanın. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 26 Eyl. - 4:54 | |
| saatiniz çok güzel ve yakışmış güle güle kullanın,helede mavi süper gitmiş. :gule gule: | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 26 Eyl. - 5:48 | |
| aynısını yeşilinden bendede var. güzel saat.. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 26 Eyl. - 6:00 | |
| çok başarılı bir alışveriş yapmışsınız. tebrikler. güle güle kullanın. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 26 Eyl. - 6:06 | |
| evet genelde beğenilen,başarılı bir model,özellikle ince bilekli arkadaşların kaçırmaması gereken uygun fiyatlı bir ürün. :ok3: | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Paz 27 Eyl. - 0:22 | |
| bu kadar olumlu yanıt almayı beklemiyordum açıkcası (: hepinze teşekkür ederim ürünü tavsye ederm (: | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Çarş. 30 Eyl. - 22:04 | |
| hayırlı olsun güle güle kullan.... | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Çarş. 30 Eyl. - 22:44 | |
| Hem tarzınla hem bileğinle uyumu mükemmel.... 10 numara | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Çarş. 30 Eyl. - 22:51 | |
| Çok güzel bir seçim hayırlı olsun.. iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.. | |
|
| |
onder
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Perş. 31 Ara. - 10:22 | |
| baya geçmiş üstünden ama hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel bir saat. ne kadara ve nereden aldığını öğrenebilir miyim? ben de düşünüyorum bir Seiko 5 | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 1 Ocak - 10:32 | |
| gg'de çok var bakabilirsiniz. | |
|
| |
onder
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? Cuma 1 Ocak - 12:16 | |
| - Azizim demiş ki:
- gg'de çok var bakabilirsiniz.
gg'dekileri biliyorum fakat ardaşın aldığı fiyatı ve gg'ye göre uygun fiyatsa nerden aldığını öğrenmek istedim. gg'de genelde 140 civarı gidiyor. | |
|
| |
tag_ci
Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? C.tesi 2 Ocak - 7:25 | |
| eski forumda 100 mesaj ulaşan üyelere mete abi saat hediye ediyordu . Bana bu saatten düşünmüştü . Orient vardı birde . Orienti seçtim . 2 gün sonra çalınmıştı . Eski foruma koymuştum resmini . Ama sonuç olarak çok güzel saat . Bilekte duruşuda çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan | |
|
| |
| Değiştirdim... sağlam linkli ucuz bir Seiko ? | |
|