| Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz | |
|
+31silver ramocan ofis u3kagitci adnanterazi deha GAREZ profurio Axiaziz Relojero cemele propmatic selcuk Drao MortingenStrasse Azizim vervito kani crazyhours barett certus kelby mustafasuren aaltindeger teng egunns deka merih borahan Valjoux watcher 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
deka
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 20:11 | |
| Hezarfen in günü yaklaşmakta,en son hangi kadran rengi ile geleceği netleşti mi?, malum bizim gibi anadoluda olanların ustalar nedeniyle her an kadran değiştirme gibi lüksü yok, bu nedenle mevcut kadranla çok gerekmedikçe devam etmemiz durumu söz konusu, diğer kadranları ancak arkadaşların değişimleri sonucu fotolardan görebiliriz, ayrıca yorumlardan anladığım kadarı ile laci ağır ağır basıyor gibi, genel kanı bu yönde gözüküyor.Ne dersiniz? | |
|
| |
propmatic
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 52 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 20:14 | |
| evet durum onu gösteriyor. hepsini laci mi yaptırsak? arkadaşlar ne der? | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 21:27 | |
| Tabii kolları da unutmamak lazım | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 21:37 | |
| bende diğer kolları kullanıcam galiba, numunede kolların kesiştiği orta nokta enteresan gözüküyor | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 21:51 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 22:10 | |
| merkezde yuvarlaklar çok üst üste (ama buna benzer kollarda başka saatlerdede böyle gözüküyor, bu kolların formu bu), diğer kollarda daha yekpare bir görünüm oluşacaktır bence.... belki tam anlatamadım...canlı da görmedim tabii | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 23:24 | |
| - deka demiş ki:
- Hezarfen in günü yaklaşmakta,en son hangi kadran rengi ile geleceği netleşti mi?, malum bizim gibi anadoluda olanların ustalar nedeniyle her an kadran değiştirme gibi lüksü yok, bu nedenle mevcut kadranla çok gerekmedikçe devam etmemiz durumu söz konusu, diğer kadranları ancak arkadaşların değişimleri sonucu fotolardan görebiliriz, ayrıca yorumlardan anladığım kadarı ile laci ağır ağır basıyor gibi, genel kanı bu yönde gözüküyor.Ne dersiniz?
aynen.. laci.. candır derim | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 23:44 | |
| Ok, o zaman laci olacak | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Salı 31 Ağus. - 23:57 | |
| Laci buraya yumruk havaya. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 3:33 | |
| Bu işde tamam herhalde, sırada hangi aşama var, yoksa teslimat mı? | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 3:37 | |
| evet şimdi sıra teslimatta. tslimattan sonrada asıl işin tadlı yönüne geliyoruz. saati almayıp iptal edenlere hava atıp gıcık vericez. binbir versiyonlarda fotolarını çekip kıskananlaaaaar çatlasınnnnn diyerek göbek atıcaz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 3:48 | |
| Bu ne yaaaaaaaa???? | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 4:08 | |
| valla üstündeki siyah bant benim içimde bir şüphe uyandırdı ama. heyecanı doruğa taşımakta kararlıysan bundan sonrasını sen yazıcaksın:)
| |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 4:41 | |
| Bu işin içinde bir iş var ama bakalım altından ne çıkacak. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 5:05 | |
| - egunns demiş ki:
- merkezde yuvarlaklar çok üst üste (ama buna benzer kollarda başka saatlerdede böyle gözüküyor, bu kolların formu bu),
diğer kollarda daha yekpare bir görünüm oluşacaktır bence.... belki tam anlatamadım...canlı da görmedim tabii anlatabildim dostum. aynı fikirdeyim. dauphine yakar ortalığı. | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
teng
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 20:08 | |
| eneeyy aha bu kutu bizim kutu | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 20:27 | |
| Merakdan öldük, gerisini bekliyorduk. | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 20:32 | |
| Oleyyy bekliyoruz. | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 20:38 | |
| Dün akşam üstü kolinin fotoğrafını görünce bekleyelim bakalım ne çıkacak diye merak ettim fakat dükkanı kapatıncaya kadar bir şey çıkmayınca sabaha kadar nasıl olsa belli olur diye düşünmüştüm hala merak içerisindeyim.
Meraktan çatlacaksının watcher,hadi artık... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 20:45 | |
| | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 21:02 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 21:12 | |
| | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 21:14 | |
| vayyy | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 21:17 | |
| | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 23:28 | |
| fotograflerdan biri de benim parçalardan biri ehuehuehu | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 23:30 | |
| oyy kasanın saklandığı poşet bile kalite, gerisine bakmaya gerek yok.. gecikme nedeni belli oldu, abi siz bu parçaları barett ile 1 ayda anca montajlarsınız | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 23:40 | |
| Yok yaw kontroldan sonra parcalari montaja isvicreye geri gondericem | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Çarş. 1 Eyl. - 23:58 | |
| valla ben kendi saatimi bile montaja gonderecem:))) aslinda gondermesemde bir an evvel koluma taksammi | |
|
| |
Valjoux
| |
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 0:07 | |
| Hezarfen saatim yok alan arkadaslar gule gule kullansin cok guzel gorunuyorlar.
Yalniz Turkce yazilar bana garip geldi. Bu yazilari sanirim Avicenna ve diger projelerde de gorecegiz ama Ingilizce olmasi bana daha iyi olurdu gibi geliyor.
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 0:44 | |
| - cemele demiş ki:
- Hezarfen saatim yok alan arkadaslar gule gule kullansin cok guzel gorunuyorlar.
Yalniz Turkce yazilar bana garip geldi. Bu yazilari sanirim Avicenna ve diger projelerde de gorecegiz ama Ingilizce olmasi bana daha iyi olurdu gibi geliyor.
Iste bu nedenle henuz ulkemizde saat sevdasi vs gibi seylerin oturmasi gerektigini dusunuyorum ve yonetici arkadaslarla bu forumu actigimiz icin cok mutlu oluyorum. Saatin uzerindeki yazilarin turkce, kadrandaki sayilarin osmanlica olmasinin yadirganmadigi, garipsenmedigi, olmazsa olmaz olan ve mutlaka boyle olmali diyen bir saat dunyasina sahip bir Turkiye dusluyorum, bunun icin de ben ustume duseni yapacagim dostlar emin olabilirsiniz. Bu yazdiklarim cemele arkadasima sitem degil sakin yanlis anlasilma olmasin, ben onu ve tepkisini cok iyi anliyorum ama emin oldugum sey ulkemiz boyle giderse torunlarimiz ayni yadirgamayi yasamayacak, gelismis bir Turkiyede yasarlarken endustriyel isimlerin turkce olmasi onlara cok olagan gelecek, bu benim hayalim, arzum, inancim | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 2:04 | |
| böyle aşma aşama görünce insan daha bir sahipleniyor... türkçe yazı candır. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 3:16 | |
| Yeni bir aşamaya daha geçmenin mutluluğu bu olsa gerek,sabırsızlığım artmaya başladı. | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 3:48 | |
| | |
|
| |
Relojero
Mesaj Sayısı : 90 Kayıt tarihi : 25/01/10 Yaş : 71 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 4:22 | |
| Türkçe karakterler bence süper olmuş. Emeği olan herkese teşekkürler. Torunlarımızın vayyy be dediklerini duyar gibiyim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 4:26 | |
| Belki yıllar sonra, belki her an Valjoux un Longines i örnek gösterdiği gibi bizim saatimizde örnek olarak gösterilecektir.Hatta bağlantısı olan arkadaşlar varsa bu haber konusu bile yapılıp dolaylı yoldan sitemizin de reklamı reklamı yapılabilir ki, bence haber değeri olan bir konu,bir ilk. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 21:27 | |
| | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 21:30 | |
| valla abi sen kedi diye beslediğin şey tam bir yamyam. insanı yiyen, adamın kemiklerini kemiren tam bir samoa yamyamı. kelle avcısı namussuzum bu. hanımı ofisten uzak tutmak için besliyorsun gibime geliyor bu yamyamı | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 21:33 | |
| isin asli yengeyi ofise sokmamak icin ,ince ince hazirlanmis bir planin parcasi zavalli kedicik | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 21:35 | |
| Vallahi yamyam, aciktigi zaman once gelip kucuk tirmiklar atiyor, ben aninda cevap vermezsem bir isiriyor sormayin, ziplayip hemen yemek vermezsem beni yiyecek gibime geliyor | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 21:38 | |
| Bende şimdi bir yavru kedi var bacağına sarılıp üstüne çıkıyor (tabi her yer çizik içinde kalıyo) sonra doğru dudaklara yapışıyor. (e be kedi bari dilini sokma diyorum ) | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 23:15 | |
| abı sen kedı besledıgıne emın mısın? bu kedı mevzuu uzarrr gider | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Perş. 2 Eyl. - 23:26 | |
| | |
|
| |
aaltindeger
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Cuma 3 Eyl. - 0:02 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Cuma 3 Eyl. - 0:03 | |
| Ben diil yavru kedi tehlikeli sen bizim evi görsen kedi kızılayı mübarek... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Cuma 3 Eyl. - 9:25 | |
| Evet bu rover tartismasinda son noktayi koymus bulunuyorum,
En son watcher tarafından Cuma 3 Eyl. - 9:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz Cuma 3 Eyl. - 9:29 | |
| Tum bu yazismalardan sonra listede olup ta iptal etmek isteyen arkadaslar olabilir bu konuda kendilerini sorunsuz anlayisla karsilarim, paralarini da iade alabilirler, benim en azindan iki taneye daha ihtiyacim var, ilk basta kendi kontenjanimi bol keseden dagittim simdi mizmizlaniyorum | |
|
| |
| Forum Saatimizi Artik Gorup Deneyebilirsiniz | |
|