Cok komik buluyorum, adam bize kendini rakip sanan baska bir yerden geliyor kuyuya bir tas atip cekiliyor, ben banlamak istedigimde itiraz ediyorsunuz ve adamin onumuze attigi kemige hep beraber atliyoruz, arkamizda hepimize ve forumumuzun zayifligina kis kis gulen birisini birakarak. Forumdan uye banlamak konusunda cok hassas davraniyoruz halbuki forumun ciddiyetini ve forumdaki saygili iliskileri korumak icin ve yine verilen cok degerli bilgilerin sacma sapan sorularla acilan mesajlarin arasinda kaybolmasini engellemek icin bu gerekli, forum bilgi iceren bir ansiklopedi, kutuphane kafesi tarzinda calismali yoksa oyle onune gelenin pazardan aldigi 5tl lik saatin sayfalarca yorumlanmasini isteyecegi bir yer degil. Bundan boyle bu konularda daha katilasmak istiyorum, forumun sadece saygin bir yer olmasinin disinda bunca emek veren insanlarin verdikleri bilgilerin aralarda kaybolmasini engellemek icin de bu gerekli.
Bir kotu niyetli sabotajci cikiyor forumu dagitip gidiyor, meger hic te saglam degilmisiz, bu mesajdan sonra yukaridaki gereksiz mesajlarin hepsini gun icinde silecegim, gerekirse forumu kuculturuz ama kalitesinden odun vermeyiz.
Biline....
deka
tissotları anlamadım ancak 3.resimdeki saat muhteşem bir modifikasyon. dual time mı olmuş o şimdi? diğer başlıkta bahsi geçen dual otime osmanlı saatleri gibi her 2 tüzünde ayrı saat ve tek mekanizma. (her2 yüzünde ayrı saat olan eski cep saatlerinin bazılarında 2 ayrı mekanizma da oluyordu, her biri ayrı kuruluyordu ancak anahtar tek tabii ki)
crazyhours
Bu ataturk reklami cok cok anlamli. Yahu yapici birseyler yapmak ne kadar zormus, cevremden ve bahsettigim tanidik tanimadik kisilerden gelen yorumlar hep bu islerin yapilamayacagi yonunde, bosver sana mi kalmis saat yaratmak tarzinda, bu is imkansiz yapilamaz tarzinda. Saati yapmaktan cok daha zor olani bu tur yorumlara gogus germek, iste tam da bu noktada bu video cok anlam kazaniyor. Barett ile bir gun sohbetimizde millet made in swiss yapiyor insallah biz de bir gun made in sivas gorebiliriz diye gulusmustuk ama her sey ve hep beraber sizlerle verdigimiz caba bir gun bunu da bizlere gosterecek buna inaniyorum dostlar.
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
Evet ben onumuzdeki gunlerde barett ile beraber makineleri kontrola gidecegiz, teslim de alabiliriz ama montaj icin isvicreye gitmesi gerek, kontrol ederiz ve bendeki parcalari da gonderir montaj yaptiririz. Bizi geciktiren tek sey su anda yeni tepe.
profurio
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 13/10/09 Yaş : 42 Nerden : Kırklareli
Tepeler haftaya bendeler, onlari bekliyorduk, yine makineleri de haftaya kontrola giderim, arkasindan montaja gonderirim isvicreye, yani bir hafta on gun icinde teslim
GAREZ
Kola batmasin diye ucunu sivri istememistik yoksa cizime uygun, tabi ki cizim bir taslaktan ibaretti uygulamada hafif farkliliklar gosterebilir ama ben simdi cizimlere baktim uygun olmus.
vervito
gayet iyi olmuş. bugun yine koluma taktım 50/50yi.... off o neydi öyle ya... kolumda IWC havasında bişeyler vardı hele bir de yeni tepe ve dauphine kollarla..hezarfen gibi uçacak ve uçuracak bu saatler.
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Tepeler haftaya bendeler, onlari bekliyorduk, yine makineleri de haftaya kontrola giderim, arkasindan montaja gonderirim isvicreye, yani bir hafta on gun icinde teslim
oy,oy,oy, bu ne ya hakkaten güzelmiş, tam sürpriz oldu, birde kasada görseydik, bak heyecanım iyice tavan yaptı.
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir