| Diver/Dalgic Temali Projemiz | |
|
+9cowboy uzbey crazyhours bumblebee egunns vervito teng deka watcher 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
crazyhours
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 11:09 | |
| denizde değil ki zaten orda yapay bir küçük havuzda olduğu rivayeti var | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 11:11 | |
| wacher abi o zaman bu saat kız mı erkek mi ona göre isimler bvulalım
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 11:14 | |
| Koskoca canakkale kahramani gemi, Mersinde curumeye birakilmisken canakkalede bir replikasi sergileniyor, bu arada Tarsus belediye baskani gemiyi curumekten kurtarip restore ettiriyor ve denizi olmayan Tarsusta bir havuzda sergiliyor. Ey yuce allahim sen benim mantigima mukayyet ol bir de neden Turk olarak dogdum ki mesela bir Norvecli olsaydim boyle seyler ulkemde olmazdi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 11:15 | |
| - crazyhours demiş ki:
- wacher abi o zaman bu saat kız mı erkek mi ona göre isimler bvulalım
Jinekologa goturup muayene ettirmem lazim Ismini sonra koyariz | |
|
| |
uzbey
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 44 Nerden : Tarsus-Adana
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 11:15 | |
| bir Tarsus'lu olarak söyleyebilirim, Nusrat mayın gemisi Tarsus'ta. Tarsus'ta bir parkta yapay bir havuz içerisinde sergileniyor. ayrıca bu parkta küçük çaplı bir çanakkale savaşı müzesi de var. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 11:18 | |
| Tarsus belediye baskaninin ellerinden opuyorum. Eger bu saati nusrat olarak gerceklestirirsek kafamda bir tane canakkale belediye baskanina bir tane de canakkale muzesine hediye etmek vardi ama galiba bunu tarsusta yapmak gerekecek. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 13:34 | |
| rakamlar komple osmanlı olursa, modern bezelle sırıtabilir.... bu arada geminin adı plakanın içinde yazıyormış...ilk etapta beğenmediğim nusrat yazısı bir anlam kazandı | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 13:44 | |
| bu arada üstad, tasarımcı arkadaş bizim dalgıca swatch bileziği uygulamış; ahanda bundan isteruk [img] [/img] | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 20:24 | |
| Bende fikrimi söyleyeyim bari Akrep ve yelkovanı pek beğenmedim Uçlarındaki sivrilikleri atsak güzel olabilir ama torpido şeklinde olması çok güzel bir fikir. Ama ilk saatte olduğu gibi iki tip iğne takımı daha güzel olur... Biri torpido şeklinde diğeri de şimdikinin ucu sivri olmayanı gibi Arka kapağında geminin kabartmalı bir figürü olabilir öyle saatler çok hoşuma gidiyor... Kadranda Türksaat yazmaması bence de iyi olmuş Rakamlardan dolayı bezel ve kadran bence uyumsuz olmuş. Eğer ki yedekli kadran yapılacak ise biri şimdiki gibi diğeri de rakamsız olabilir. Bu saate en güzel silikon ve nato kayış gider bence... Kasayla bütün şekilde olan bir silikon kayış yaptırılabilirse çok güzel olur kanımca Deri kayış sonradan da uydurulabilir ama çelik ve kasaya yapışan silikon kayış sonradan takılamaz sanki... Bir de fiyat biraz fazla tutmuyor mu ? Yani 7750 li saatle neredeyse aynı fiyatlarda... Orisin diverını almak istesek peşin 1200-1300 liraya alabiliyoruz... Tabi ki bu daha özel bir saat olacak ama hezarfen gibi daha ucuza mal edemez miyiz ki acaba Örnek olsun diye birkaç resim ekleyeyim... Bu saatteki farklı renkteki fosforlar çok hoş duruyor bence... Birde bu saat 1000m su geçirmezliği var... Bu saat 730$... Bu firmayla da görüşülebilir çünkü sitelerinde başka forumlar için ürettikleri çeşitli saatler var ve uygun fiyata yapıyorlar gibi...Fikir vermesi açısından bu firmanın özel ürettiği bir diver saatin resimlerini de ekleyeyim... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 20:38 | |
| Bende ilk saatdeki iğnelere bayıldım. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 20:43 | |
| | |
|
| |
cowboy
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 21:43 | |
| Diger konulara ayrica yanit vermeye calisacagim. Ama Arkadaslar bir konuya dikkatinizi ozellikle cekmek istiyorum. Ne istiyoruz??? Ucuz olsun, steinhard kalitesinde olsun mu diyoruz? Yani blancpain ve omega kalitesinden vaz mi geciyoruz? Unutmayin bu saatin kasasi bezliyle sadece 250-300€ civari tutuyor, bu da ancak aracilarimizin tanidik olmasi nedeniyle. Ama 25-30€ degerinde alt sinif cin imalati kasa ve bezel kullanilirsa fiyatlar jacques lemmans, steinhard'in da altina gelir. Ama uretici cin isi malzemeye kesinlikle yanasmiyor, bu durumda cin isi saat yapacak baska bir uretici bulmamiz gerekiyor ama burada da sorun adet, cinliler bin adetten asagisina asla yanasmazlar. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 21:46 | |
| | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 21:50 | |
| Kızmana gerek yok Mete abi ben örnek olsun diye verdim o saatlerin çin üretimi olduklarını da bilmiyordum... Neden saatin kötü olmasını isteyeyim ki... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 21:56 | |
| - cowboy demiş ki:
- Kızmana gerek yok Mete abi ben örnek olsun diye verdim o saatlerin çin üretimi olduklarını da bilmiyordum... Neden saatin kötü olmasını isteyeyim ki...
Yok yaw kizmadim, saatin kaliteli olmasini ve kolumuzda kazik yemedigimiz isvicrelilere para kaptirmadigimiz bir saat tasimak istiyorum, sozkonusu kaliteden odun olunca zipliyorum Bir blancpain kalitesini onca reklam parasi vermeden takmak istiyorum | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 22:06 | |
| Saatlerimize celik kayis ciddi bir sorun arkadaslar. Isvicrede yaptirmaya kalksak cok kaliteli oluyor ama bizim adetlerimizde cok pahali geliyor, mesela 100 adet icin tanesi 200-250€, bin adet icin tanesi yaklasik 100€, uc bin adet icin tanesi 50€ , Cinde yaptirmaya kalksak adamlar uc bin adetten baslangic aciyorlar, Silikon kayis dusunmek lazim ya da fiyatin daha da yukari cikmasini goze almak lazim. Buyuk markalar bu celik kayislari cok daha ucuza getiriyorlar cunku her sipariste onbinlerce hatta bazen yuzbinlerce siparis verince kayislara adet basina 20€ civari oduyorlar. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 22:33 | |
| steinhart kalitesi bu kadar düşük mü ki? kasaları çin kasası mı? ben bu markayı kaliteli saatleri uygun fiyata satan kazıksız diye biliyordum. koleksiyonuna bakınca da öyle görünmüyor. şimdi benim de kafam karıştı. yani fifty phantoms kalitesinde bir saat yapabilirmiyiz ki yani? ve 1000euro altı fiyata? o zaman helium valvi de isteriz )))))) hatta bezel kilitli olsun rakamlara gelince arkadaşlar ben zaten kesinlikle rakamlar osmanlı olsun demedim zaten. benim derdim yuvarlaklar arasına serpiştirilmiş osmanlı rakamları yarım yamalak olmuyor. osmanlı olacaksa ya hepsi rakam olsun ya da hiç rakam olmasın. ayrıca cowboy'un yaptığı mayınlar da çok hoş. bir de mayın gemisi ile torpido alakası var mı? bilmiyorum. toppidolar sadece denizaltınlarda olmuyor mu? | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 22:37 | |
| Teşekkürler vervito | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 22:55 | |
| Kaliteden ödün verileceğine, özellikden ödün vermek daha mantıklı,mesela metal kordondan neden vazgeçilmesinki. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 23:08 | |
| Helyum valf'i sorun degil hatta vidali degil de otomatik valf bile olur, fiyata 50€ civari yansir. Steinhart kalitesi ne oldugunu anlamak icin profesyonel olmaya bile gerek yok aslinda, internette cin kasalari 25$ satiliyor, Bezlin kilitli olabilecegini sanmiyorum ama soracagim.
Steinhart'in herseyi cin, aralara zaman zaman eta 2824 sikistiriyor ama diger akineleri de cin klon.
Bizim planladigimiz saatleri hep diyorum steinhart ile karsilastirirsak hem ureticimize hakaret etmis oluruz hem de gercekten uzaklasiriz.
Cin kasasi ve malzemeleri uzerinden gidersek saatin maliyeti 100€ bile olur hatta cok israr dersek 10-20$ saat te olur.
Ne istedigimizi bilmeliyiz, kaliteli bir isvicre saati istiyorsak, esdegerdeki bir marka saatin 5 ila 7 de hatta bazen onda birine getirebiliriz ama 50 de birine olmayacagini hepimiz biliyoruz.
Blancpain eger 100 puan ederse bizim nusrat ta en az 80-90 puan eder. Karsilastirmalari buna gore yapmaliyiz,
Yok saatimiz ucuz olsun, kalite ikinci sirada kalsin dersek o zaman seceneklerimiz sonsuz, kapalicarsida hatta kuvarsit ile anlasarak uzerinde yazi olmayan cin saatleri getirtiriz, bunlari kadran yaparak, gravur yazarak kisisellestiririz, saat basina 25-100 € arasi fiyatlara ulasabiliriz ama bu durumda projeyi tasiyacak bir arkadasin gonullu olmasi lazim ben ancak kadran konusunda devreye girerim.
| |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 23:18 | |
| Konu dışı olarak aslında ayrıca böyle gündelik bir saat bile yaptırılabilir,ha ne olur,makinası hakiki eta 2824 olur,saatimiz,özel, 1. sınıf üstü,kaliteli, 1. kalite replikalardan bile üst düzey bir saat olur fiyat da oldukça uygun olur,ama markasını Türksaat falan koymamak lazım Rolexin Tudor u misali farklı bir isim olabilir.Türksaatin alt markası gibi. | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 23:24 | |
| Watcher cin isinini bos ver be kendi adima kaliteli swiss made isterim.
Saat konusunda da fikrimi belirteyim dalgic fikri guzel ama saatin tasarimini pe begenmedim. Akrep ve yelkovanlar bana cok küt geldi biraz güdükmü nedir? Kadran renk altarnatifide onemli. Tabiii cap ne kadar buyuk olursa benim icin o kadar iyi olur. 42mm ve alti bana uymaz. Nusrat mayin gemisi tarihin degsimesine katki saglayan onemli bir aktör olabilir ama bir saate verilecek isim degil diye dusunuyorum. Barboros kulagima daha hos geliyor.
Elestirilerim icin kusura bakmayin sadece disarda alici gozu ile baktim. | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 23:41 | |
| Sadece fikrimi söyledim ben. Steinhartın çin olduğunu bilmiyordum ve saate bakınca da anlayamıyorum kusura bakmayın bilgim o kadar yok daha... Herkes fikrini söylüyor bende kendi görüşümü söyledim doğru veya yanlış... Bir daha herhangi bir görüşümü paylaşmayacağım...İyi saatten anlamadığım içinde bu saati almamın bir anlamı yok zaten. Kolay gelsin hepinize... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Çarş. 25 Ağus. - 23:56 | |
| Elbette herkes fikrini söyleyecek, bak bende ne dedim, birde gündelik çin işi yapalım dedim, iyi veya kötü bu da bir düşünce, hem ucuz maliyetli,hemde tepe tepe kullan, ayrıca Steinhart ın çin işi olduğunu bende bilmiyorum,bunda garip birşey yok. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 0:00 | |
| yahu cowboy, take it easy. türkçe bu ifadenin karşılığını bulamadım. kesinlikle senin söylediklerinle ilgili değil mete abinin mesajı genel bir bakış açısını yansıtıyor ve herkese hitaben. kesinlikle kimse senin fikrini küçümsemedi. ayrıca ben de seninle aynı şekilde steinhartların bu kadar kalitesiz olduğunu bilmiyordum. üzerine alınacak bir durum yok dostum. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 0:04 | |
| ayrıca tüm forum ahalisi bilsin, "çin" diye çin'de yapılmış her saati işini küçümseyip bir kenara atan zihniyeti şiddetle kınıyorum. ve öyle insanların saat kültürünün kültürden çok luks işi olduğuna ianıyorum. siz bir gidin beijing watch co.'nin Dragon and Phoenix saatine hiç yakından bile değil internette resminden bakın. Çin'li değilim, ancak çin diye tüm Çin saat sektörünün kestirip atılmasına da gözyumamam!!!
En son vervito tarafından Perş. 26 Ağus. - 1:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 0:08 | |
| Çin olayı bir gerçekdir, bunu kabul etmek lazım, ha biz forum saatinde tercih etmiyoruz, o ayrı mesele. | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 0:09 | |
| Bu saatle başka markalar arasında bir karşılaştırma yapmıyorum sadece kendimce bildiklerimi paylaşıyorum ... İlk mesajda öğrendim kötü bir marka önerdiğimi ama konunun uzamasına şaşırdım. Önceki mesajımda da belirtmiştim zaten neden kötü bir saat yapılmasını isteyeyim ki diye...Zaten alabileceğimi pek sanmıyorum sadece görüşümü sundum o kadar... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 0:11 | |
| - cowboy demiş ki:
- Sadece fikrimi söyledim ben.
Steinhartın çin olduğunu bilmiyordum ve saate bakınca da anlayamıyorum kusura bakmayın bilgim o kadar yok daha... Herkes fikrini söylüyor bende kendi görüşümü söyledim doğru veya yanlış... Bir daha herhangi bir görüşümü paylaşmayacağım...İyi saatten anlamadığım içinde bu saati almamın bir anlamı yok zaten. Kolay gelsin hepinize... Sevgili cowboy, lutfen sen kendi ustune alinma, ben sana cevap olarak yazmadim, genel bilgi cercevesinde yazdim, belki biraz hararetli yaziyorum bu da proje dagilmaya baslayinca kafam karistigindan, yoksa ben hic kimseyi hedef almiyorum Elbette ki fikrini soyleyeceksin ve bu da gerekli, ben de biraz dagilinca kafam karisacak, daha sonra hep beraber yeniden toparlayacagiz. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 0:31 | |
| aslında hepimiz aynı dili konuşuyoruz ama bu kadar insanın görüşleri dolambaçlı yollardan yine su yolunu bulup aynı yolda kesişecek eminim. Cowboy bizi alternatif tasarımlardan ve şekillerden mahrum bırakma.... kadrandaki mayın teman mükemmel; ama ben ilk baktığımda anlayamadım ve ik görüşte bana taşlı izlenimi verdi...ben ham kadran çalışmasını sevdim; indexlerin arasına serpiştirilmiş osmanlı, kadrana oldukça hareket ve canlılık katmış; ben tüm indexlerin aynı olmasına çoğu tasrımda kendi adıma karşıyım; araya serpiştirilen arabic veya diğer rakamlar kadrana hareket ve can veriyo bence. kadrandaki 3 daire 1 dikdörtgen olsa kolumuzdakini rolex sanarlar göğsümüzü kabartarakta dolaşabiliriz madem isviçre kalitesini seviyoruz ; amacımızda olabilecek max kaliteyi olabilecek en uygun fiyata ayarlayabilmek olmalı...yoksa sedece amaç kolumuzda forum logolu farklı bir tasarımı taşımak tabiki değil.. baksanız Watcher ne diyor adamlar yüklü miktar olunca 1.sınıf bileziği 20 eur a meledip bize 400 eur a kakalıyorlar; şaka gibi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 1:00 | |
| Akrep yelkovanin asagidan secilmesi gerekiyor. Torpido tarzi yapmak mumkun ama kalip masraflari ve satin alinmasi gereken min miktar var... | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 1:04 | |
| Bunlar düz kollar mı 7750 kollarımı ? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 1:06 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 1:06 | |
| Dalgic icin | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 1:08 | |
| - vervito demiş ki:
- torpidoya benzeyen K
%90'i torpidoya benziyor | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 2:06 | |
| torpido derken de tasarımı bozmayalım | |
|
| |
dbasaran
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 2:48 | |
| - watcher demiş ki:
- Ben de Nusrat Canakkalede diye biliyorum, belki yeni uyemiz canakkalede egitim veren hocamiz bizi daha iyi aydinlatir.
Sayın Watcher, gerçekten Nusrat mayın gemisinin orjinali maalesef Çanakkale'de değildir. Üzülerek söylüyorum jilet yapılmak üzere hurdaya çıkartılmışken biri satın alarak Tarsus'a getirmiş (bu arada bizim hanım Tarsus ludur) ve halka sunmuştur. Daha sonra maketi yapılarak çanakkalede teşhir edilmektedir. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 9:16 | |
| Torpido "K"nın bir altındaki "K" da güzel. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 9:58 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:00 | |
| Onu anladım,onun dışında 4. sıradakini de anlatmak istemiştim. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:04 | |
| evet.. o da monster tarzı olmuş. 3.sıradakinden hiç görmemiştim desem? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:09 | |
| | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:36 | |
| projeyi başlatmış ve geliştirmeye başlatmışsınız bile, hayırlı olsun dalgıç saati varsa bende varım. benimde naçizane önerim: hemen hemen tüm dalgıçların takvimi pencere şeklinde. madem özel bir saat tasarlıyoruz ve penceresiz kadran olmasını isteyende var, o zaman bunu 4. bir kol şeklinde tasarlamak mümkünmüdür? oris pointer date misali. | |
|
| |
propmatic
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 52 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:45 | |
| - kelby demiş ki:
- projeyi başlatmış ve geliştirmeye başlatmışsınız bile, hayırlı olsun
dalgıç saati varsa bende varım. benimde naçizane önerim: hemen hemen tüm dalgıçların takvimi pencere şeklinde. madem özel bir saat tasarlıyoruz ve penceresiz kadran olmasını isteyende var, o zaman bunu 4. bir kol şeklinde tasarlamak mümkünmüdür? oris pointer date misali. bir çok pointerdate mekanizmalı saatlerin örneği var. şimdiye kadar diver modelde kullanıldımı bilmiyorum ama klasik modellerde çok rastlanan bir yöntem. bildiğim kadarı standard bir makina deildir bu. eta 2824-2 üzerinde bazı çalışmalar yapılıyor bunu sağlamak için. mutlaka fiyata yansır böylesi bir takvim. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:51 | |
| evet pointer bir makine modifikasyonla olur o da tahminim en az 50euro ekletir. mutemelen daha fazla. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:53 | |
| Bence klasikden şaşmamak lazım,yani klasik bir takvim. | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 10:55 | |
| | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 11:09 | |
| zaten dediğiniz gibi ve benimde bildiğim kadarıyla bu tarz makinalar 2824-2 bazlı. benim düşüncem sadece biraz daha farklı bir görünümü olmasından yana. tabi farklı görünüm derken gudubet birşey değil, ama üç aşşağı beş yukarı, orta sınıf bütün dalgıçlar birbirine benziyor, birçok dalgıçı birçok detaylarını görecek kadar yakınına gelince yada logosunu görünce tanıyabiliyorsun ancak. madem biz tasarlıyoruz, niye standart dalgıç saati yapıyoruz, göze batmayan, hatta şık durabilecek bir-iki küçük farklılık olsa? nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum | |
|
| |
propmatic
| Konu: Geri: Diver/Dalgic Temali Projemiz Perş. 26 Ağus. - 11:13 | |
| - kelby demiş ki:
- zaten dediğiniz gibi ve benimde bildiğim kadarıyla bu tarz makinalar 2824-2 bazlı.
benim düşüncem sadece biraz daha farklı bir görünümü olmasından yana. tabi farklı görünüm derken gudubet birşey değil, ama üç aşşağı beş yukarı, orta sınıf bütün dalgıçlar birbirine benziyor, birçok dalgıçı birçok detaylarını görecek kadar yakınına gelince yada logosunu görünce tanıyabiliyorsun ancak. madem biz tasarlıyoruz, niye standart dalgıç saati yapıyoruz, göze batmayan, hatta şık durabilecek bir-iki küçük farklılık olsa? nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum ben bu fikrine katılmıyorum çünkü dikkatle baktıysan bizim çok farklı bir tepe koruma sistemi var. koruma sistemi kol şeklinde tepenin br başka tepe tarafından korunmasını sağlıyor. ayrıca bezelimiz seramik den olup, uzun zaman çizik almıyacağı için uzun süre güzel olmayı başarıcak. hezarfen modelini gördükten sonra, kalite açısından hiç bi şekilde şüphem yok. 1. kalite bir dalgıç saatinin ortaya çıkacağına inanıyorum. | |
|
| |
| Diver/Dalgic Temali Projemiz | |
|