Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Chronotech marka hakkında bilgi ?

+3
crazyhours
Murat Vurucu
ozanerbay
7 posters
YazarMesaj
ozanerbay

Chronotech marka hakkında bilgi ? Empty
MesajKonu: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedÇarş. 20 Ekim - 3:09

Geçen gün istanbul da Saat&Saat ten 500 tl ye Chronotech A500 marka kasası kristal cam silikon kayışlı quartz bir saat aldım daha doğrusu görünce önce aşık oldum ve sonra koluma takınca çıkaramadım.ilk defa böyle cam kasalı spor saat görüyorum ve çok da klas duruyor. ancak saatin özellikleri ve firma ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım.İtalyan malı diye söylendi ama üzerinde hiç bir ibare yok. bu firma hakkında bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
Murat Vurucu

Murat Vurucu

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedPerş. 21 Ekim - 21:06

Bir ara yanılmıyorsam 2008 senesinde ac milan ın resmi sponsoruydu
italyan markası ve gerçekten güzel ve estetik saatler üretiyor.
Ben de camı kesme kristal olan bir saatini beğeniyordum.
Tam ortaya doğru köşeli ve sivri bir camı vardı
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedPerş. 21 Ekim - 22:04

çin diye hatırlıyorum italyan olabiliri marka da saatler çindi sanki o kadar para pilli saatlere vermeyin yav:) yazıktır günahtır...hayırlı olsun bu arada saatler..
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedPerş. 21 Ekim - 23:47

hani fotograf? yokmu?
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
ozanerbay

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedCuma 22 Ekim - 7:05

Resmini ekleyemedim ama bu linkten bakabilirsiniz....
www.saatvesaat.com/urun.asp?id=16946&urun=CHRONOTECH+CT6116M01
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedCuma 22 Ekim - 7:09

Chronotech marka hakkında bilgi ? CT6116M01

bezeldeki yazıya bakınca cahil Amerika'lılara özel tasarlanmış gibi gözüküyor... hahaha
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
ozanerbay

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedCuma 22 Ekim - 7:21

saat konusunda çok bilgili değilim ama meraklıyım.kendimce 8-10 tane saatim var. aralarında otomatik frederique constant tan tag heur a,bretiling titanum chrono M1 e kadar orjinal saatlerim olmasına rağmen bunu görünce çok etkilendim ve aldığımdan beri kolumdan çıkaramıyorum.çok enteresan her kim görse gözü takılıyor ve sormak ihtiyacı hissediyor.garip bir saat. sıradışı. gerçeğini görmenizi ,elinize alıp hissetmenizi isterim eminim şaşıracaksınız.tabi ki neticede quartz ama adamlar hoş bir şey yaratmış...
Bakone

Bakone

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedCuma 22 Ekim - 7:37

Hoş,spor bir saatmiş iyi günlerde kullanın. Smile
ozanerbay

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedCuma 22 Ekim - 8:36

teşekkürler..
dreren

dreren

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedCuma 22 Ekim - 9:30

Güle güle kullanın;merkezi İtalya'da olan bir firma;yanılmıyorsam mekanizmaları miyota mekanizma sanırım;tasarım saati olarak güzel bir saat belki;ama bir saatin esas belirleyici kalibresidir;diğer bahsettiğiniz saatler çok daha güzel saatler;başkları anlamasa da mühim olan sizin bilmenizdir ok1
ozanerbay

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedCuma 22 Ekim - 23:30

evet bugün saatçi bir arkadaştan öğrendiğim de bu.içinde miyota makina var ve son derece sorunsuz olduğunu söyledi..içi de dışı da idare eder yani...
ayurttas

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedPaz 26 Ara. - 11:11

güle güle kullan, iyi taninmis marka.
bu marka olayi bambaska birsey. ülkeden ülkeye markaya olan ilgi farklilik gösterebiliyor. bir ülkede cok taninan bir saat markasi, bazen komsu ülkede hic tutulmayabiliyor.
bazen de insanlar baska bir üründen cagrisim yaptigi icin markayi cok iyi algilayabiliyorlar. Günümüzde saat markalari genelde taninmis bir moda markasindan lisans haklarinin alinmasiyla ortaya cikiyor. Cok kucuk firmalar bunlar. 2-3 kisinin idare edebildigi cok saat markasi üreticileri var günümüzde.
Sonuc olarak zaman moda zamani: isteyen istedigi saati alir ve takar.
ozanerbay

MesajKonu: Geri: Chronotech marka hakkında bilgi ?   Chronotech marka hakkında bilgi ? Icon_minipostedPaz 26 Ara. - 21:38

Aynen öyle..

Chronotech marka hakkında bilgi ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seiko saatim hakkında bilgi ?
» VİALUX Marka Saatler Hakkında Yardım...
» New old stock hakkında bilgi
» Saat hakkında bilgi
» Rolex hakkında bilgi