| Ustalardan tavsiye bekliyorum | |
|
+11kelby bvlgari sifujack deka krytime burbank GAREZ crazyhours Azizim watcher Murat Vurucu 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
deka
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Salı 9 Kas. - 21:10 | |
| Hani madem elbise saatine karar verdin, bu alanda bu fiyata Rumi nin eline su dökecek saat yok bence tissot elbise saati ama Rumi ye göre ancak hibrit olarak değerlendirilebilinir. Rumi için 1 aralığa kadar vaktin var gibi gözüksede önce listeye yazılman gerekir. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 10 Kas. - 0:02 | |
| Murat, vazgeçsen bile o gün söylediğin gibi Certina'nın kod'unu alsaydın, en azından hangi saat olduğunu görürdük...
Tissot Visodate bence de sadeliği ve dizaynı ile güzel ama malzemesi ve duruşu le locle'ları aratacak cinsten görünüyor. Ben de bir kalitesizlik hissi uyandırdı. Neden power reserv göstergeli Klasik bir Orient veya Orient Star modeli düşünmüyorsun? | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Paz 14 Kas. - 22:58 | |
| @ Murat, Ne oldu yoksa saatlerin arasında kayıplara mı karıştın? Ya da daha iyisi almışken bayramlık bir saat mi alayım dedin? | |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum C.tesi 20 Kas. - 1:46 | |
| hehehe herkese iyi bayramlar araya ofis işleri falan girdi saatler yalan oldu bi süreliğine... certina da tekrar karar kıldım ancak dediğim gibi makina otomatik ancak resimdekinin tıpatıp aynısı sadece bezel renkli değil gövdeyle aynı çelik referans C115718442277 şu an ibre bi kez daha tissot tan certşina ya döndü... hadi bakalım hayırlısı | |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 24 Kas. - 3:16 | |
| Tekrar merhaba konu aşağılarda kalmış certina muamması çözüldü..ama yorum yok:( bayram öncesinde drao nun satılık speedmaster ına göz koymuştum kısmet değilmiş takasla gitti... bugün mahallemde iki alt sokağımda babamın eski arkadaşı olan saatçi abinin vitrininde bunu gördüm... sadeliği hoşuma gitti ve ikinci el olup temiz durumda olması ve de cüzdanıma yapacağı katkı beni cezbetti...1000 usd olan fiyatı bana 800 usd ye indi:) bende 0 certina ya 700 tl vermektense ikinci el omegaya 800 usd vereyim diye düşünüyorum... yalnız model hakkında pek bilgim yok saatçi abi diver model olduğunu sadece vakumla açıldığını söyledi... içindeki makina ve saatin genel özellikleri hakkında bilgi verecek varsa çok sevinirim... kafayı sıyırcam yoksa şu saat alma işinde:( model seamaster cosmic | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 24 Kas. - 7:22 | |
| | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 24 Kas. - 22:28 | |
| Güzel saat ve model. Bence bu saat Certina'dan daha iyi olur. Zaten verdiğin referans kodunda bir Certina yok sitesinde. Speedmaster'ı kaçırmana üzüldüm. Herhalde en güzeli o olurdu.
En son burbank tarafından Çarş. 24 Kas. - 22:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 24 Kas. - 22:31 | |
| Bende böyle düşündüm zaten... sıfır certina dansa neredeyse aynı fiyata ikinci el omega... aklıma yattı
| |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Paz 28 Kas. - 23:19 | |
| O işi ben hiç anlamadım abi... dediğin gibi sitede bende görmedim.. ama tufan saatte var. sitede quartz görünen makina saatçide otomatik aynı kasa ama akrep yelkovan değişik:( acaip bir iş aynen speedmaster aşkım dinmiş değil henüz:) ikinci elcilere bakıyorum denk geldikçe | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Paz 28 Kas. - 23:56 | |
| Bu saatinizin daha yakindan cekilmis resmi olursa iyi olurdu | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Ptsi 29 Kas. - 0:04 | |
| | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Ptsi 29 Kas. - 5:32 | |
| Saat ne oldu bu arada, aldınız mı Seamaster Cosmic'i Su geçirmezliği de çok ilginç. 200 feet / 60 metre. | |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Ptsi 29 Kas. - 20:50 | |
| Bu hafta almayı planlıyorum... 800 usd yi toplamak üzereyim:) Hakkaten de 60 metre baya ilginç zaman ve teknoloji ilerledikçe 300 m ler 1200 m ler geldi:) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Ptsi 29 Kas. - 22:41 | |
| 1970'lerde jenny caribbean 1000m vardi. | |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Salı 30 Kas. - 4:43 | |
| Bu da bana kapak olsun:) bilmediğin konuda yorum yaparsan böyle olur:) Watcher abi sana bişey danışayım bilenlerden de yorum bekliyorum. Bu saat alma işi hakkaten çok meşaakkatli...bi model beğeniyorum çat yeni alternatif çıkıyo..odaklanamıyorum bi türlü... bugün de bunu buldum nette markası meister-anker sanırım alman malı takvimi de almanca:) içinde valjoux makina olduğu söylendi doğru mudur? nette araştırdım valjoux makina ama eski bir model ne dersiniz? alınır mı?? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Salı 30 Kas. - 5:41 | |
| Bunun yerine semaster'i tavsiye ederim, degerini hic kaybetmez hem de cok zevkle takarsin. Bu saatin ise son sahibi olursun, 17 tasli eski valjoux 7750 makine var, kotu degildir ama daha sonra elden cikarmak istersen zorlanirsin. | |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Salı 30 Kas. - 5:48 | |
| teşekkür ederim abi şekli şemali ve kronolu oluşu hoşuma gitti ama saatin kondisyonu da pek iyi değil... seamaster benim de heveslendiğim bir saat umarım bu hafta bitmeden almış olurum...
| |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Salı 30 Kas. - 23:08 | |
| - Murat Vurucu demiş ki:
- Tekrar merhaba
konu aşağılarda kalmış certina muamması çözüldü..ama yorum yok:( bayram öncesinde drao nun satılık speedmaster ına göz koymuştum kısmet değilmiş takasla gitti... bugün mahallemde iki alt sokağımda babamın eski arkadaşı olan saatçi abinin vitrininde bunu gördüm... sadeliği hoşuma gitti ve ikinci el olup temiz durumda olması ve de cüzdanıma yapacağı katkı beni cezbetti...1000 usd olan fiyatı bana 800 usd ye indi:) bende 0 certina ya 700 tl vermektense ikinci el omegaya 800 usd vereyim diye düşünüyorum... yalnız model hakkında pek bilgim yok saatçi abi diver model olduğunu sadece vakumla açıldığını söyledi... içindeki makina ve saatin genel özellikleri hakkında bilgi verecek varsa çok sevinirim... kafayı sıyırcam yoksa şu saat alma işinde:( model seamaster cosmic
Murat şimdi çok üzüldüm ve kendimi suçlu hissettim Ama benim suçum yok aslında hep teng'in suçu. Ben hiç takas düşünmüyordum. Öyle bir teklif gelince gelince teng'e danıştım. O bana hiç düşünme takas yap dedi. Onun üzerine seni bekleyemeden yaptım o işi. Keşke sana verseydim. Teng şimdi beni yiyecek ama hep onun suçu. Gel sana IWC Mark XV'yi vereyim. Bir yerlere fotosunu koymuştum. Gördün mü? | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Salı 30 Kas. - 23:49 | |
| Buyrun bakalım | |
|
| |
Murat Vurucu
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 1 Ara. - 0:05 | |
| abi saolasın iwc sevmiyorum pek:) tarzım değil omega olsun çamurdan olsun:) | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 1 Ara. - 1:32 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 1 Ara. - 1:45 | |
| Sen hele bir İstanbul'a gel de | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 1 Ara. - 1:58 | |
| Sana gösteririm durumları mı | |
|
| |
Drao
| |
| |
Drao
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 1 Ara. - 3:02 | |
| - deka demiş ki:
- Sana gösteririm durumları mı
Baksana daha ötesi canına okurum durumları... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 1 Ara. - 5:10 | |
| Malı yolla, gereğini düşünürüm | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Çarş. 1 Ara. - 10:10 | |
| vay raconda iyiydi. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Paz 5 Ara. - 7:42 | |
| Mark XV geldi mi istanbula? bakalım bir, tartalım kaç kiloymuş | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Paz 5 Ara. - 10:30 | |
| Hafta sonu gidecek. O zaman tartarsınız. Biraz merak iyidir. Bekleyin göreceksiniz. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum Paz 5 Ara. - 10:56 | |
| Bekle dur bekleye bekleye kudur | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Ustalardan tavsiye bekliyorum C.tesi 22 Ocak - 23:21 | |
| Murat,