| Yardımlarınızı bekliyorum | |
|
+12cowboy silver ertay egunns aaltindeger sifujack teng crazyhours deka certus watcher mertk 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
mertk
Mesaj Sayısı : 279 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: Yardımlarınızı bekliyorum Salı 16 Şub. - 3:14 | |
| Arkadaşlar bütçem 5000 tl civarı.Eğer çok beğenirsem max 6500 tl ye kadar çıkabilirim.Siyah kayışlı moonwatch modelleri düşünüyorum.En az 39mm çaplı olmasını istiyorum.Bir türlü aradığım saati bulamadım.Önerilerinizi bekliyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Salı 16 Şub. - 4:23 | |
| Bu fiyata sanirim arkasi safir camli ve celik bir moonwatch alabilirsiniz. Ertay arkadasimizin da fikrini alin derim, Bu hafta sonu da Izmirde bir bulusma duzenleyecekler bildigim kadariyla. Yine bu rakamla epey bir saate ulasmaniz mumkun, iyice bakip sevdiginiz model olursa alin derim, bu arada teknik ayrintilar icin de hep beraber yorum yapabiliriz almadan once. Size tavsiyem, bu rakamlari belirledikten sonra mumkun oldugunca inhouse makineli bir modele yonelmeniz olur. Kronolularda klasik 7750 disinda orjinal makine moonwatch'ta var. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Salı 16 Şub. - 23:16 | |
| Omega seamaster aquaterra Raymond weil Freelancer Tag Heur Grand Carrera TAg Heur Carrera Omega Seamaster Chrono Arkadaşlar moonwatch dışında bu saatlerede baktım.Siz neler düşünüyorsunuz bu saatler hakkında?Ben omega nın saatlerini daha çok beğeniyorum.Bence değer olarak da diğer saatlerden daha üstün bence.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?Bu saatlere benzer chronometreli ama ekranı(saatin) çok karışık görünmeyen beğendiniz modeller varsa,benle paylaşırsanız sevinirim. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 0:16 | |
| Şimdi anladığım kadarıyla kafanız oldukça karışık. Önce isteğinizi, beğeni kriterinizi netleştirmeniz lazım. Chronograph bir saat mi arıyorsunuz düz bir saat mi, dalgıç saati mi yoksa pilot tarzı bir saat mi, kurmalı mı otomatik mi. Klasik mi modern mi spor mu ? Bu konularla ilgili kafanızı netleştirirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz. Çünkü bu fiyat aralığında 100lerce saat var ve kafanız iyice karışır.. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 0:21 | |
| Evet certus şu anlık benimde kafam bayağı karıştı gerçekten.Şu anlık opsiyonları 2 ye indirgedim.Aslında siyah deri kayışlı bir moonwatch almayı düşünüyordum.ama bu fiyat aralığında bir türlü bir moonwatch bulamadım.Sizin 5000 tl civarı siyah deri kayışlı bir moonwatch öneriniz var mı?Bir tek louis errard a bakabilirim diye düşünuyorum,bunun dışında başka alternatifler nelerdir? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 1:34 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 1:38 | |
| Bu model benim direk tercihim olurdu, favori modellerimden birisi. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 2:11 | |
| 5000-6000 lira arasında peşin fiyatına... şu linkteki kurmalı, hesalit camlı bir moonwatch rahatlıkla alınabilir gibime geliyor. http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/professional/38705031 Nasıl bulamadınız ben anlamadım. İstanbul'da oturuyorsanız rotap, tevfik aydın, kuz saat, pırlant vs. gibi mağazalara bakın mutlaka bulursunuz o fiyata bir moonwatch mertk. ama dediğim gibi herşeyden önce acele etmeyin, kafanızı toparlayın ve bir saatte hangi özelliklerin sizin için önemli olduğuna karar verin. Benim o tarz bir bütçem olsa, alırdım moonwatch'ı ve de arkama bakmazdım bir daha... @katil balina O IWC yanlış hatırlamıyorsan 4,500- 5000 euro civarı.. Biraz zor olur 6500 TL'ye almak sanki | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 2:53 | |
| bence o paraya2, 3 tane hamilton mido longines markalarından sırasıyla alınabilir ben öle yapardım yani biri pilot biri dalgıç biri klasik kalan paraya da bi seiko :)etti 4 tane ben olsam yani fikir sadece moonwatch kalabilirde sanki sonraya | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 3:08 | |
| - crazyhours demiş ki:
- bence o paraya2, 3 tane hamilton mido longines markalarından sırasıyla alınabilir ben öle yapardım yani biri pilot biri dalgıç biri klasik kalan paraya da bi seiko :)etti 4 tane ben olsam yani fikir sadece moonwatch kalabilirde sanki sonraya
Al iste tam benim kafadan benlik bir saat tutkunu daha. Yakinda yuzlerce saatten bahsedersek hic sasirmiycam | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 3:12 | |
| İyi fikir | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 3:36 | |
| Ben omega moonwatch tavsiye ediyorum, hem ertaya rakip cikar hem de forumda ben ve certus da dahil agzimizin suyunu akitir | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 3:52 | |
| - watcher demiş ki:
- Ben omega moonwatch tavsiye ediyorum, hem ertaya rakip cikar hem de forumda ben ve certus da dahil agzimizin suyunu akitir
yalnız moonwatchın bi handikapı var aldıktan sonra bir müddet forum ahalisini çakma olmadığına inandırmaya çalışıyorsunuz. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 4:03 | |
| - watcher demiş ki:
- Ben omega moonwatch tavsiye ediyorum, hem ertaya rakip cikar hem de forumda ben ve certus da dahil agzimizin suyunu akitir
Adı bile geçse ağızımın suyu akıyor mete abi | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 5:51 | |
| bence alınırsa aşk hafifleyebilir o moonwatch alınmasın platonik olarak devam edilsin o parayla daha fazla seçenek tamamlansın. ısrar gibi oluyor sanki ama bence assolistleri sonradan çıkaralım şimdiden moonwatch alırsak ileride gözü eaterna mega ya dikeriz gibime geliyor yapar mıyım? yapabilirim bünye müsait buna :twisted: | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:02 | |
| - watcher demiş ki:
Ağzının suyu akanlar grubuna gizli bir hayranı olarak benide ekleyin, ancak 42mm. safir camlı olması şartıyla. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:06 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:11 | |
| Öyle ama bileği ince arkadaşlar 40 mm. yi tercih edip alıyorlar da, bu nedenle çap ölçüsü belirtmek zorunda kaldım.
En son deka tarafından Çarş. 17 Şub. - 6:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:15 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:17 | |
| ben keşke sıfır 42 den küçüğünü bulsam.....40 civarı....(teng dekinden:)
bu arada ertayın moonwatchumu vardı..unuttuk vallahi ne resim ne birşey....
deka hoca senin hami ye bi saniye takımı ayarla al sana iwc pilot..şaka yapmıyorum | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:19 | |
| Ben hammy i neden sevdim zannediyorsun,içimdeki bazı duyguları ancak öyle bastırıyorum. bu arada bu saniye takımını nerden bulabiliriz ki. Makina aynı,kasa aynı,sadece tepe ve butonlar farklı ki onlarda hamy de daha güzel bence, ama kadran ve iğneler kesinlikle IWC.
En son deka tarafından Çarş. 17 Şub. - 6:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:22 | |
| birde siyah kadranlı, deri kayışlıdan bir foto koyalım ki benzerliğe bakalım. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:24 | |
| Yaw farkında olmadan istem dışı yine geyiğe geçmişiz, başlığı kirlettik,özür. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:30 | |
| mrtk arkadaş certusun dediği ve senin belirttiğin gibi kafanın çok karışık olduğu belli, bence sen ilk hatepta çok fazla paralar harcama derim; çünkü kafandaki tarz belli değil, klasikten diver a kadar model yelpazen var, üretici gibisin ..ama haklısın bizde hepsinden istiyoruz ...şimdi o kadar parayı bir saate verirsen, kafandaki modelde tam netleşmediği için tekrar saat bakınmaya başlıycan çok zaman geçmeden...sen bi imzama aldanmadan bir certina ds-1 bak derim..900 tl lere...o seni bayağı bir götürür..kafandaki modelde oturmuş olur, sonra tekrar yardımcı oluruz...ha ben yok 5 bin tl verip saat olayını bitiricem diyorsan; moonwatch....öylr gidipte 5-6 bin tl luıs erard lara verme bence...... ama bu platformdaki her yazı bir nevi yol göstermece....gönlünün kaydığı modeli de gözü kapalı alabilirsin tabii | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:30 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 10:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 6:57 | |
| sıkılınası bir karmaşa var saatte
deka hoca..tabiki sn takımı uysa bile zaten tak demem, saatin bütünlüğünü bozar, demek istediğim aşırı benziyor olması, aynı tada yakın bir haz vermesi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 7:10 | |
| Farkındayım,böyle bir değişiklik kadranla birlikde komple yapılmalı, bu da gereksiz bir masraf olur,ben böylede seviyorum bana da o tadı veriyor. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 9:01 | |
| Sayin mertk, Moonwatch ve ilk fotodaki Seamaster Aquaterra'dan bende mevcut. Hangisi daha iyi, hangisinin daha cok seviyorsun diye sorarsan, bu soruya kesin bir cevap vermek benim acimdan oldukca zor. En cok hangi cocugunu seversin seklindeki bir soruya benziyor cunku. Fiyat konusuna gelince, o fiyatlara Seamaster ve Moonwatch hesalit camli olanini almaniz mumkundur. Izmir'de yasiyorsaniz, bulusmaya gelmeniz durumunda her iki modeli de yakindan inceleyebilirsiniz. @egunns gecen haftalarda Moonwatch fotosunu koymustum. ama madem istiyorsunuz benden gunah gitti, korun degnegini belledigi gibi, bende her hafta fotografini koyayim bari. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 9:37 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 10:32 | |
| bu ne silver adamda omega butikten daha fazla demirbaş var bu arada imzan çok iyi...bende sevmiyorum abi rolexi...ha ileride rolexim olursa bu iletiyi önüme koymayın | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 10:56 | |
| amca birde asgarisiz açıyor ama tükkan dolu valla millet kapışıyor sürekli imzayı geliştirdim, madem dünyaya açılıcaz ingilizce de yazalım, hani yazıyorlarya forumların yanına o hesap | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 23:13 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Çarş. 17 Şub. - 23:46 | |
| Ben her halukarda moonwatch diyorum ama asla otomatik demiyorum, icinde eta bazli makine var bu bir sonra orjinal aya giden saat kurmali lemania 321 simdiki 861 (yanilmiyorsam halen bunu takiyorlar) ama kurmali, yine kurmalida makine tamamen acikta, otomatik gibi rotor tarafindan gizlenmis degil, saati cevir arka tarafini sinema seyreder gibi seyret. Diger cok onemli konu da capi, saat kronolu oldugu icin 39mm cap cok zavalli kaliyor bu saatte. Zaten otomatik olani moonwatch degil, speedmaster otomatik diye geciyor. Crazy hakli, platonik kalsin simdilik | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 9:27 | |
| Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Şu ana kadar bir longines bir mido bir de revue thommen saatim var zaten.(eğer fotoğraf çekmeyi becerebilirsem saatlerimi sizlerle paylaşacağım:))O yuzden bu sefer çıtayı biraz yükseltmek istedim.Ben de bir iki gündür moonwatch ı düşünüyordum.Saati gerçekten çok beğendim.Daha gidip bakma fırsatım olmadı.Ancak yarın gidip bakıcam saate.Bu linkteki saati almayı düşünüyorum.Yani iki tarafıda safir cam olan,42mm çaplı ve kurmalı olanı.Bu saatin türkiye fiyatı tam olarak kaçtır?En uygun fiyatı nerden alabilirim yani saati görmek için nereye gitmemi önerirsiniz? [ http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/professional/35735000 | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 10:46 | |
| Turkiye'deki fiyati hakkinda kesin bir sey soyleyemeyecegim fakat bu saatin Almanya'daki liste fiyati 3.450 Euro idi. Turkiye'deki fiyati da o civarda dir diye dusunuyorum. Zaten bu saati yakindan gordugunuzde begenmeme ihtimalinizin olacagini zannetmiyorum. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 11:00 | |
| Arkadaşlar başta sizi yanılttığı içi özür dilerim moonphase saat yazacağıma moonwatch yazmısım yanlıslıkla:)Ama bu yanlsıkta benı moonwatch almaya sürükledi.Buluşmalara gelmek çok isterim ama malesef İstanbulda oturuyorum.Evet ertay arkadaşımında dediği gibi bende saati beğeneceğimi biliyorum ama fiyat olarak biraz fazla geldi:)Herhalde bir kaç ay daha para biriktirmem gerekecek:)Ama konyalı saat ten alabilirsem çok makul fiyatlara alma şansım var.Acaba bu saati konyalı saat te bulabilirmiyim? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 11:11 | |
| hesalit moonwatch tr liste 4500 chf...saphir ortalama 5750 chf civarı olması lazım.....konyalı da ben moonwatch a rastalamadım...ama bayisi olan şube saati temin edebilir....bu arada bence konyalı da sağlam tanıdık olmadıkça saatte çok indirimler olmaz...çinkü onlar genelde kurumsal çalışır | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 11:16 | |
| Ben Aqua Terra'yı tek geçerim. Model 50 sene önce geçerli idi. 50 sene sonra da geçerli olacak.Her giysi ile uyum sağlar. Makinesi de hepsinden iyi. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 11:22 | |
| moonphase dersen bunları zaten biliyosundur 1- 3600 chf 2- 3200 chf (çok özel saat, discontinued; 38.5 mm çap-tam bir klasik) | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 20:48 | |
| Konyalı sağlam indirim olacağını düşünüyorum.Çünkü Konyalı' nın sahibi tanıdık.Bir tek umutlarım onda zaten şu anda:) @Teng Aqua Terra modelini çok beğendim ilk etapta onu düşünüyordum.Ama çapı biraz küçük geldi(39mm).Sonra chrono lusna baktım yanı 42 mm olan eğer yanlış hatırlamıyorsam.Kadranı beyaz mavi modelini beğendim.Ama onda da co-axial yok bildiğim kadarıyla yani.Ondan şu anda aqua terra dan vazgecmiş gibiyim ama fiyatı daha uygun olduğundan belki yine düşünebilirm en azından chrono suz olanın şöle bi 41 mm fln olsa direkt alacam da işte yok herhalde. @Egunns Resimde gösterdiğin saatleri bilioyorum.İlk resimdeki saati çok beğenmiştim ama longines sitesinde de senin resim dede olduğu gibi saat kahverengi kayışlı.Yani siyah da takılabilir ama orjinalliği bozulacağını düşündüm ve daha sonra param olursa o saatin kavherengi kayışlısını alırım dedim.(siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yani siyah kayış takılırsa o saate nasıl durur sizce?)DAha yeni mido dan taba kayışlı saat aldım.O yüzden önceliğim siyah kayış veya alabilirsem direkt moonwatch zaten:)Alttki model için de 38.5 mm demişşin.O saati yakından inceeleme fırsatım olmadı o yüzden pek iyi bilmiyorum ama mm olarak biraz küçük.Daha büyük çaplısı var mı acaba saatin? | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 21:34 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 23:28 | |
| 38,5 luk longines i zaten her yerde bulabilme ihtimali yok, ben sadece sirkecide 1 saatcide rastladım...bu saat hakkında benim yorumum çok fazla, sen iyisimi doğubankın bitişiğindeki tabelası seiko olan saatçiye bak... 40mm lik olan koyu kahve, krem dikiş kayış, zaten firmaların taklit etmeye çalıştığı fakat mıçtıkları derecede güzel bir kayış bence...zaten numaratörler koyu laci, koyu kahve kayışla bütünleşiyor, bu saati alıp zaten siyah kayış takıcaksan alma derim | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Perş. 18 Şub. - 23:55 | |
| Aqua terranın büyük boyu var?? ya 42 ya da 41 mm idi. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Cuma 19 Şub. - 8:51 | |
| Arkadaşlar bugun iki yerde de baktım moonwatch'a.Gerçi bakamadım demek yeridir.Omega'nın butiğinde bir tek limited edition vardı.Peşin 6500 tl fiyat verdiler.Asıl moonwatch yani benim aradığım olan iki tarafı safir camlı 42 mm olan ise ellerinde yokmus(mart sonunda gelecekmiş saaat-herhalde hiç bir yerde yok şu anda Türkiye de) ve yaklasık 5400 tl gibi bir fiyat verdiler.Sirkeci de de omega nın bir yeri vardı orda da baktım.Saatler ellerinde yoktu ama limited edition için daha uygun fiyat verdiler.Siz olsanız hangisini alırdınız?Yani limited edition ama nerdeyse 8000 tane yapmışlar üstelik arka camı olmadığından mekanizmayı da görme şansı da yok.Şimdilik aradığım modeli beklemeyi düşünüyorum. @cowboy Zenith' in saatleri tabikide güzel ama moonwatch çok begendim şu anlık öle bir saat istiyorum.ARtık bu saatten sonra kısmetse Zenith'lere yönelirim. @egunns Dediğin gibi egunns siyah kayışlı bir saate ihtiyacım var.O yüzden o saate siyah kayış takarsam bence de yazık olur yani:) @teng Aqua terra nın chrono'suz(chrono lunun büyüğü var ama mavi beyaz kadranlı olanda co-axial yok diye biliyorum yani sitesinde öle gözüküyor) olanının büyüğü olduğunu bilmiyordum.Bu bekleme sırsında o saate de bakmam isterim,kadranı beyaz mavi olanının büyüğünü denemek isterim.Ben sitesinde yazmıyor diye yok diye biliyordum. Artık moonwatch'ı beklerken başka saatlerede bakacağım ama favorim tabikide moonwatch ama siz olsanız limited ı mı tercih ederdiniz yoksa benim dediğim moonwatch ı m?ı onda kararsız kaldım işte biraz. Dediğim limited edition modeli http://horologyzone.com/watch-reference/watch/omega/omega-moonwatch-apollo.jpg | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Cuma 19 Şub. - 9:41 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Cuma 19 Şub. - 10:50 | |
|
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Cuma 19 Şub. - 10:53 | |
| Asıl limited bizimki,sadece 50 adet. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Cuma 19 Şub. - 11:19 | |
| bahsettiginiz Limited olaninin cami saphir degil, bu konuyu bastan gozonunde bulundurun. Saphir istemiyorsaniz zaten meselede olmaz. Limited olanin saphir camli olani elbette var, ama ben fiyatini yazmayayim en iyisi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yardımlarınızı bekliyorum Cuma 19 Şub. - 11:40 | |
|
|
| |
| Yardımlarınızı bekliyorum | |
|