Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

hamilton saatimle ilgili yardım

5 posters
YazarMesaj
exdp

exdp

hamilton saatimle ilgili yardım  Empty
MesajKonu: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedSalı 4 Ocak - 2:36

selamlar, hamilton h77445533 modeli saatimle ilgili bir sorunum var, geçen sene almıştım ve severek kullanıyorum.
Son zamanlarda saatin en göze çarpan parçalarından kurma kolundaki kapak kısmı beni baya rahatsız etmeye başladı, çentikli bir yapısı var ve büyük olduğu için elimin üstüne geldiği zaman rahatsızlık veriyor, saatin orjinalliğini bozma pahasına buna bir çözüm bulmak istiyorum. Mesela çentikli kısım düzgün silindir yapıda olsa daha az acıtabilir veya onun çapına uygun ince bir lastik ekleme... nasıl bir çözüm mantıklı olabilir, garantisi bitmedi satmak istemiyorum ama rahat kullanmak istiyorum.
Kayışı çok hoşuma gitsede ter ve suya karşı hassas hemen iz kalıyor alt kısmında, suya dayanıklı kaliteli bir kayış almak istiyorum ayrıca ( bu saatin kayışıda biraz ilginç alttan geçtiği için saat biraz yüksek duruyor bilekte, kayışı değiştirdiğimde kurma kolu bileğime fazla temas edeceğinden acıtabilir endişem var).
hamilton saatimle ilgili yardım  2005041231
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedSalı 4 Ocak - 19:28

ben kayışı değiştirmiştim ama o dediğiniz şey rahatsız etmemişti ... fakat değiştirmeden önce de rahatsız etmiyordu o ayrı
trilobid

trilobid

MesajKonu: Geri: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedÇarş. 5 Ocak - 8:20

Saati diğer kolunuza takın
exdp

exdp

MesajKonu: Geri: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedÇarş. 5 Ocak - 8:23

mantıklı tabi ama alışmışım Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedÇarş. 5 Ocak - 9:18

Resmi görmek mümkün değil ama kurma tepesini değiştirebilirsiniz. İzmir'de iseniz Valjoux arkadaşımız size yardımcı olabilir sanırım.
Hirsch kayışlaırn hem kaliteli hem de Water resistant olanları var. Hatta 100 m WR olanları var ki onlarak yüzebilirsiniz bile.
exdp

exdp

MesajKonu: Geri: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedÇarş. 5 Ocak - 11:50

resim kafasına göre açılıyor bende çözemedim, http://goo.gl/Y5Txz linkindeki saat, parça aslında çok karakteristik bir parça belki yeni bir kayışla daha sıkı ve sabit kullanabilirim, izmirdeyim..
teng

teng

MesajKonu: Geri: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 0:14

Evet, çok karakteristikmiş. kilit parçalarını da sökmeniz gerekecek.
Bence bozmayın. kurma kolundaki tırtıklar hafifçe yumuşatılabilir belki ?
deka

deka

MesajKonu: Geri: hamilton saatimle ilgili yardım    hamilton saatimle ilgili yardım  Icon_minipostedPerş. 6 Ocak - 0:18

Bence de böyle bir tepenin değişmesi söz konusu olamaz, böyle bir rahatsızlık varsa ya ters kola takıp deneyeceksiniz, ya da tengin dediği gibi tırtıklar hafifçe yumuşatılacak, ancak ben olsam orijinalliği bozmz, ters kola takarım.

hamilton saatimle ilgili yardım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hamilton GMT Air Race almak üzereyim - Yardım lütfen
» Frédérique Constant,Mido,Seiko,Hamilton..? tercih için yardım
» omega saat için yardım üstadlardan yardım bekliyorum
» CEM 7500 Orıent Marka saatimle ilgili
» Saatimle ilgili bir sorum (Acil cevap bekliyorum lütfen) !