Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Seiko Premier Automatic saatim

+4
TAGHeuer
vervito
watcher
Mori
8 posters
YazarMesaj
Mori

Mori

Seiko Premier Automatic saatim Empty
MesajKonu: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedPtsi 24 Ağus. - 16:14

Merhaba abilerim.

Aldığım saat; SEİKO PREMİER AUTOMATİC SPB001
Seiko Premier Automatic saatim Img0045kopyal
Seiko Premier Automatic saatim Img0049kopya
Seiko Premier Automatic saatim Img0068kopya
Seiko Premier Automatic saatim Img0175kopya2
Seiko Premier Automatic saatim Img0171kopya2
# PREMIER
# Kalibre No: 6R20
# Çelik Kasa
# Metal Kordon
# Tarih Ve Gün Göstergesi
# Saatte 28,800 titreşim
# Tam şarj durumunda 45 saatlik çalışma süresi
# Güç rezervi göstergesi
# 29 taşlı
# 208 parçalı
# Elle de kurulabilme özelliği
# İşlemeli rotor
# Safir Çizilmeyen Kristal cam
# Vidalı Şeffaf Arka Kapak
# Vidalı Tepe
# Basmalı Kordon Kilidi
# 100 Metre Su Geçirmez

Daha öncede bu saati almadan sizlere sormuştum, bazı arkadaş ve abiler, HAMİLTON ve TİSSOT almamı önermişlerdi. Bir zaman HAMİLTON ları araştırdım ama ıı, olmadı.((yanlış anlaşılmasın. SWİSS MADE'lere saygı duyuyorum ve çoğu modellerinide beğeniyorum. Varsın benim saatde de MADE İN JAPAN yazsın. Very Happy )) Bende nedense SEİKO'ya karşı birşeyler var ama bilmiyorum çözemedim. Smile İlk başlarda SEİKO KİNETİC' lere takmıştım. Ama siz üstadlardan öğrendiğim kadarıyla KİNETİC'ler tam otomatik, yani MEKANİK değillerdi :shock: . Bunu öğrendiğim iyi olmuştu çünkü ben, tam MEKANİK; benim hareketlerimle hayat bulan ve bana zamanı her baktığımda zevkle gösteren ve kulağımı saatime yaklaştırdığımda, TIK-TIK-TIK-TIK diye ses çıkaran bir saat istiyordum.
Bu saati aldığımda bana arkadaşım dedi ki; sen enayisin! Bir saate bu kadar para verilirmi? Kolundaki saat, cebindeki telefon neyine yetmiyor?
Ahh ahhhhhh işte, beni anlamıyor anlayamıyor!! :aglamak:
Maksat, O''nun gibi sadece zamanı öğrenmek olsaydı, cebimdeki telefon veya önceki 180-200 liralık PULSAR saatim neyime yetmiyordu...
Ben ''bana saatime her baktığımda benimle hayat bulan ve zevk duyan, çıkardığı TIK-TIK-TIK-TIK sesi dinlemekten müthiş derecede hazz alan, O''nlara göre sadece saat, bana(bizlere) göre zamanı öğrenmekten çok daha fazlası'' olan küçük, yuvarlak demir parçasını buldum. :joker:
Allah nasip ederse bundan sonraki birikimim ''SPRİNG DRİVE'' teknolojisi için olucak. Allah herkese gönlündeki saati nasip etsin inşş... Smile

En son Mori tarafından Ptsi 21 Eyl. - 12:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedSalı 22 Eyl. - 3:50

mesaji tasima islemi oldu :ok3:
Mori arkadasimiz bu mesaji tanisma bolumune yazmisti, buraya aktardik...
http://www.turksaatforumu.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedSalı 22 Eyl. - 6:02

hayırlısı diyelim. Premier'leri bir tek fosforları olmadığı üçün sevmiyorum. yoksa vgüzel saatler. bir de perpetualli otomatik saat yapsalar. şöyle uygun fiyata kaçırmam
TAGHeuer

TAGHeuer

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedPtsi 28 Eyl. - 9:31

otomatik olmayan perpetual modeller ebay da 300 dolar ustunde satılıyor otomatik olursa hamilton dan cok daha pahallı olacağından eminim
silver

silver

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedPtsi 28 Eyl. - 9:38

Perpetual otomatik var mı Seiko'da Smile
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedPtsi 28 Eyl. - 10:48

otomatik perpetual benim bildiğim yok. otomatik perpetual çok üstün bir teknoloji. çok baba bir complication. her yiğidin harcı olan bir mekanizma değil. yapan markalar da hepsi in-house yapıyorlar.
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 22:17

saatin çok güzel o gün mağazada gördüm baya güzel gözüküyor yakından valla ben de loto falan vurursa cheers SPRING DRIVE düşünürüm gerçekten bir devrim...
ertay

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 6:12

silver demiş ki:
Perpetual otomatik var mı Seiko'da Smile
kinetic te var, yani hafiza kismi pilli :sirtarma:
silver

silver

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 9:21

Smile

Bu otomatik premier listeye girdi, ebay fiyatları deri kordonluda 550$ seviyesine iniyor, iyi takip etmek lazım daha aşağıyada yakalanabilir...
certus

certus

MesajKonu: Geri: Seiko Premier Automatic saatim   Seiko Premier Automatic saatim Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 9:48

Bu seiko 500 dolara inerse gerçekten o paraya alınacak en iyi saat olur kanımca...

Seiko Premier Automatic saatim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seiko saatim hakkında bilgi ?
» Seiko Premier Perpetual SNQ107P1..450TL.
» Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP021 siyah
»  Satılık takaslık Seiko Premier SNA 583p1 SNA585p1
» seiko premier serisi mi yoksa emporio armani ar 24 48 mi ??