| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|
+42parabellum p08 taskinuslu krytime Drao donjohnson mehmettt haspirin Mehdi002 aaltindeger cowboy kelby mertk sifujack crazyhours zolaxx austun silver ooomegaa bumblebee okyanus57 porter pulka borahan ggkhann dslrman twillightzone 2FAST4U MortingenStrasse M.Ali Sade canturk Axiaziz certus watcher tag_ci solestar barett egunns forbidden Polemik_ deka ertay teng 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 22:54 | |
| GOOGLE CHROMDANMIŞ YA TEŞEKKÜR EDERİM ÇÖZDÜM OLAYI ) | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:01 | |
| Rica ederim, hayırlı alışverişler | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:13 | |
| inşallah doğru bir şey yaptım valla çok bilmiyorum bu saati ama bu fiyata fırsattır diye düşündüm | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:31 | |
| replikaları da 200 dolar a satılmasın mı çoğu site de bak sen şimdi şüphe tohumlarının içime düştüğü yerin karanlık ve deriniliğine ... arkası camlımıydı kine | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:38 | |
| Replika olmayacağından emin olabilirsiniz, burada pek çok kişi o siteden veya mağazalarından saat aldı, ki mertk arkadaşımız daha yeni sizin sipariş ettiğiniz saatten almıştı. Saatin arkası camlı, makineyi görebilirsiniz. Normalde bu saatin fiyatı 500$ civarı vardır, daha önce de yazıldığı gibi eski distribütör elindeki saatleri makine fiyatına satıyor ve bitirmeye çalışıyor. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:39 | |
| şimdi serpildi su teşekkür ederim konya da hava nasıl bu arada ) | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:41 | |
| Beyşehir - Parçalı bulutlu, ılık bir hava var | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:44 | |
| Nalçacı caddesi güneşlenip bulutlanıyormuş öyle dediler :)Havza da bulutlu güneşli | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 23:44 | |
| herşey için teşekkür ederim sağolun ben kaçar gider | |
|
| |
mertk
Mesaj Sayısı : 279 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 27 Şub. - 6:23 | |
| Crazyhours o dediğin sorun bende de oluyor.İnternet explorer fln kullanıyorsan mozilla ile gir ya da tam tersi o zaman düzelir. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 5:08 | |
| tedarik aşamasında diyor hala cumartesi verdiğim sipariş kalmamış mı ki ya nerden çıktı bu neolacak şimdi | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 10:30 | |
| Mail geldiyse gelir siparişin.Alışvarişsaatinde hep tedarik aşamısnda diyor kargoaya verilene kadar.Mail adresine gelmedi mi siparişiniz ulauşmıştır falan diye? | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 10:40 | |
| yeni geldi şu an düştü 03 03 te elinize ulaşacak şekilde diyor bekleyemem diye birde seiko military alsam yarın elime geçecek şekilde | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 10:41 | |
| gibi mesela 11o tl. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 10:42 | |
| çapı çok küçükmüş ama çoğu böyle bu seiko meretlerinin 38 mm diyor ama yine de fena değil gibi | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 10:57 | |
| Benim bildiğim military serisinin 42 mm leride var diyebiliyorum aynı bu şekil.Seiko'ları nerden alacaksın kı?Bu arada Hamilton'un hayırlı olsun | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 11:00 | |
| teşekkür ederim bu saat gg de ve de aldım sorma sapıttım valla ne olacak sonum kriz tuttu akşam akşam | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 11:03 | |
| Aynı şey bana da oldu.1 ay içinde 4 saat aldım ama artık böyle yapmayacağım kesin | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 11:05 | |
| doydun mu yani daha almayacak mısın ? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 11:22 | |
| saat meselesinde asla doyulmaz.
şöyle 3-5 bin euroya bi saat alırsan atıyorum bi yıl falan götürür
1000 euroya mı aldın 2 ay 500 euro mu 1 ay 200 euro mu ? sabahsı günü saat bakmaya devam edersin
(rakamlar sallamasyondur. herkesin carpanı kendine göre degisir)
yani biraz da yemek gibidir bu doyum meselesi. azar azar yersen cabuk acıkırsın cok sıkı yersen gec acıkırsın ama unutulmaması gereken sey sudur ki mutlaka acıkırsın! |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 11:33 | |
| doyulmaz tabi de ben öncelikle pilli saatlerimin 100 de 90 ını hediye ettim moda markaların para edeceklerini satmaya uğraşıyorum yani sıfırdan başladığım için önce eski sayıyı tutturup seçmeye ondan sonra başlayacağım birden de iwc ler omegalar falan düşünmüyorum yavaş yavaş ... sindire sindire ... tabi sindirme zamanı kaç gün ay yıl eder bilemem allah bize bize saatçilere | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 22:30 | |
| - crazyhours demiş ki:
- gibi mesela 11o tl.
saatiniz hayırlı olsun. bende bunun laciverti var. 140 liraya almıştım. 110 lira iyi fiyat. birde mert beyin dediği gibi 42 olanları var, onlar 23 taşlı, bu 21. fakat 42 mm olanları Türkiye'de bulmak zor, bulsanız bile şimdi verdiğinizin 2 katından daha fazlasını verirsiniz. Ben şahsen bulamamıştım | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 22:50 | |
| crazyhours hamiltonunla beraber seikon hayırlı olsun ,iyi günlerde kullan ,seikonun çapı küçük gibi olsada 24 saat takmak için ideal ölçüde aslında ,çünkü büyük olsa oraya buraya takılıp çizilecek ve ara sıra rahatsız edebilecek ama bu ölçüsüyle saatin kolundaki varlığını bile unutursun ve üstelik nato benzeri kayışıyla 24 saat takabilirsin bence ,günlük kullanım için bence ideal bir saat ve uzun yıllar hiç sorun çıkarmaz ,saat eline geçince fotolu inceleme bekliyorum ona göre ,bende günlük kullanım için bu saat ile citizen dive 2300 modeli arasında seçim yapmaya çalışıyorum ,citizen dive modeli 200m wr olduğu için bundan daha pahalı 90-100 -110 usd civarı ama para biriktiip almaya niyetim var,saatte miyota 8200 mekanizma var ,elle kuruluyor ama tek yönlü rotor ve stop (hack) özelliği yok bilen arkadaşlar acaba bu modeli tavsiye edermi,eğer mekanizma 7sxx serisiyle birbirine yakın kalitedeyse seikonun benzer dive modellerine 60-70 usd fazla vermeyeceğim | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 23:16 | |
| - sifujack demiş ki:
- crazyhours
hamiltonunla beraber seikon hayırlı olsun ,iyi günlerde kullan ,seikonun çapı küçük gibi olsada 24 saat takmak için ideal ölçüde aslında ,çünkü büyük olsa oraya buraya takılıp çizilecek ve ara sıra rahatsız edebilecek ama bu ölçüsüyle saatin kolundaki varlığını bile unutursun ve üstelik nato benzeri kayışıyla 24 saat takabilirsin bence ,günlük kullanım için bence ideal bir saat ve uzun yıllar hiç sorun çıkarmaz ,saat eline geçince fotolu inceleme bekliyorum ona göre ,bende günlük kullanım için bu saat ile citizen dive 2300 modeli arasında seçim yapmaya çalışıyorum ,citizen dive modeli 200m wr olduğu için bundan daha pahalı 90-100 -110 usd civarı ama para biriktiip almaya niyetim var,saatte miyota 8200 mekanizma var ,elle kuruluyor ama tek yönlü rotor ve stop (hack) özelliği yok bilen arkadaşlar acaba bu modeli tavsiye edermi,eğer mekanizma 7sxx serisiyle birbirine yakın kalitedeyse seikonun benzer dive modellerine 60-70 usd fazla vermeyeceğim aynen katılıyorum, günlük kullanım için ideal, ucuz ve sağlam. bende o yüzden aldım. özellikle işyerinde çok hareketli ve tempolu çalışıyoruz. bu yüzden 1-2 saatimin kasa ce camında çarpma vurma vb sonucu derin çizikler oluştu. bu saat gömlek, ceket, kazak klondan pek dışarı sarkmadığı için problem olmuyor, citizen automatic diverler, muadili seiko'lara göre pek tutulmuyor. nedeni nedir pek bilmiyorum. Bende miyota makineli invicta var, makinesi gayet iyi. mekanizmanın seikodan aşşağı kalır yanı yok gibi. ama sanırım kasa kalitesi ve dayanıklılığı seikolarda daha başarılı sanırım. birde seikonun bu alandaki yelpazesi çok geniş, çeşit çeşit renk renk seiko 5, seiko 5 sport ve seiko 5 diver var. seiko'ların daha çok satılması ve tutulmasının sebebi bunlar olabilir. | |
|
| |
sifujack
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 23:29 | |
| kelby ilgin ve açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederim mekanizma 7s lere yakın kalitede olduğuna göre saati tercih ederim | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 1 Mart - 23:41 | |
| - sifujack demiş ki:
- kelby
ilgin ve açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederim mekanizma 7s lere yakın kalitede olduğuna göre saati tercih ederim citizen için birşey diyemem ama miyota makine gayet iyi, sapması falanda gayet başarılı. zaten öyle olmazsa 1000-2000 liraya sattıkları invictalara bu makineleri koymazlardı. fakat ben dış görünüş, tasarım ve malzeme kalitesi bakımından citizenleri sevemiyorum. çok tutlan eco drive modelleri dahil. citizen bana soğuk geliyor, ruhsuz, cansız ve renksiz. ve böyle düşünen çok kişi var, diver modelinde bildiğim kadarıyla sadece silikon kordon var, ve kasa ve kordon biraz kaba duruyor. senin için mekanizma önemliyse, miyotanın aşşağı kalır yani yok, ve 100 $ fazla vermeyede gerek yok, ama benim için tasarım kesinlikle 1. şart, 100 $ citizene vereceğime, 200-250 $ dolar seikoya veririm | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 0:23 | |
| - crazyhours demiş ki:
- doydun mu yani daha almayacak mısın ?
Valla katil balina arkadaşımızın dedikelrine tamamen katılıyorum.Ben de bütçeme göre değerli bir saat almayı düşünüyorum şimdilik.Onu aldıktan sonra 1.5 sene 2 sene sonra yine o değerde saatlere yönelebilirim.Belki 1 2 de daha düşük fiyatlı saat tercih edebilirim.şimdilik omega speedmaster proffesional alıp 1.5 sene ara vermeyi düşünüyorum ondan sonra durumum olursa yine saatlere bakmaya başlarım | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 0:32 | |
| Konu içeriği başlığa göre sapmaya başlamış,başlığa uygun olarak kolunuzdaki saatleri görelim. mesela ben bugün bunu takıyorum. | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 1:25 | |
| evet.. bende bunu takıyorum.. | |
|
| |
sifujack
| |
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:23 | |
| Bende gene imageshack açılmıyor! | |
|
| |
sifujack
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:25 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:31 | |
| " border="0" alt=""/> Benden de bu çalışır, Teşekkürler sifujack[img] [/img] | |
|
| |
sifujack
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:33 | |
|
En son sifujack tarafından Çarş. 3 Mart - 4:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:34 | |
| Omega Seamaster 1020 calibre, Sanat hayatında 40 yılı ikmal etmek üzere olan bir saat[img] [/img] | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:38 | |
| omega yahşiymiş..mercedes aldın berabermi verdiler? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:38 | |
| [img] [/img][img] [/img] 35 mm çapında 11,5 mm yüksekliğinde hepi topu 42 gram ağırlığında kuş gibin bir saat. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 3:41 | |
| [img] [/img] 18 mm lug aralığında. Üstündeki kayış, Hirsch crocograin isimli croco baskılı deri kayış. Karnesi de yaşına göre hiç fena sayılmaz, dört günde 11 sn geri kalmış. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 4:38 | |
| Süpersiniz, başlık çalışmaya başladı, ben en çok sifujack in replika casio f 91w saatini beğendim. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 8:24 | |
| - teng demiş ki:
- [img][/img]
18 mm lug aralığında. Üstündeki kayış, Hirsch crocograin isimli croco baskılı deri kayış. Karnesi de yaşına göre hiç fena sayılmaz, dört günde 11 sn geri kalmış. kolda devasa duruyor gibi geldi bana bilek çevre ölçünüz nedir efendim | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 8:36 | |
| Bileğim kalın sayılmaz (18 cm ) ama saat herhalde fotoğraf çekiminden öyle büyük gözüküyor, yoksa 42 mm e kadar saat takabiliyorum. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 8:42 | |
| - aaltindeger demiş ki:
- omega yahşiymiş..mercedes aldın berabermi verdiler?
Bu sefer yanlışlık yaptılar, Omega aldım Mercedes verdiler. Sanırım meşhur bir ailenin Mercedes alana hediye olarak verdiği bir saat. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 9:04 | |
| kolumdaki saat pilli otomatik jacques almıştım iki hafta da kasa da atma olmuştu gönderdim daha ses yok . şöyle bir baktım otomatik saatim yok kurmalı var iki tane işyerimde duruyor onlar. seiko ve hamilton gelince koyacağım fotoları artık valla beklenilmiyor. ilçede olunca istediğin saati koluna takmadan alana kadar bir hafta geçiyor işte heves kursakta .... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 9:07 | |
| Beklemenin heyecanı ve zevki de var, öyle demeyin. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 9:25 | |
| Doğru ama kargoları takip ediyorum şimdi komşu ilçe de diyor aramız 24 km ))) şimdi gitsem gitmiyorum kasıtlı olarak gitmesem yarın diyor teslimat ...mobil ilçe sinir bozucu bu kargo işlerinde o açıdan iyi değil ama beklemek tabi ki heyecanlı ya beğenmezsem?allah korusun ... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 9:32 | |
| Saati daha önce hamamda görmedilermi ? | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 9:44 | |
| valla gören olmadı da şimdi gidiyorum göstermeye yakın olan varsa bir hamam seansı ısmarlayabilirim ) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 9:46 | |
| - teng demiş ki:
- Bileğim kalın sayılmaz (18 cm ) ama saat herhalde fotoğraf çekiminden öyle büyük gözüküyor, yoksa 42 mm e kadar saat takabiliyorum.
Saatlerin bilekde yakın plan çekimlerinde, olduğundan büyük görünmesi gibi bir durum söz konusu,benim bilek de 17.5cm. ve 44mm. ye kadar rahat takabiliyorum,bu ölçü olayı birazda psikolojik ve alışma meselesi,bende ilk 44mm. yi takdığımda garipsemiştim ama şimdi gayet normal geliyor,hatda saati bileğe takıp aynadan (karşıdan) bakınca ne demek istediğim daha kolay anlaşılıyor. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 20:18 | |
| benden size naçizane bir deneyim tecrübesi, tabi herkezde bu bakış açısı değişir, çok büyük kasa saatlerimi, yada tam zıt çok küçük kasa saatlerimi uzun süre takmıyorum, gözüm alışıpta, saatin boyutuna zamanla uyum sağladığım için, sonrasında ebat olarak çok farklı saat takmak zor oluyor. ben 46 mm lik saati 3-4 ay kesintisiz kullandıktan sonra, 40 mm saati bile yadırgamıştım. sanki bileğimin üstünde bozuk parayla dolaşıyorum gibi bir his oluşmuştu. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 2 Mart - 20:27 | |
| - teng demiş ki:
- Omega Seamaster 1020 calibre,
Sanat hayatında 40 yılı ikmal etmek üzere olan bir saat[img][/img] saat süpermiş, içim geçti bakarken. yalnız mercedes yazısı olmasaymış iyi olurmuş. | |
|
| |
| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|