| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|
+42parabellum p08 taskinuslu krytime Drao donjohnson mehmettt haspirin Mehdi002 aaltindeger cowboy kelby mertk sifujack crazyhours zolaxx austun silver ooomegaa bumblebee okyanus57 porter pulka borahan ggkhann dslrman twillightzone 2FAST4U MortingenStrasse M.Ali Sade canturk Axiaziz certus watcher tag_ci solestar barett egunns forbidden Polemik_ deka ertay teng 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Çarş. 24 Şub. - 11:07 | |
| iphone böyle mi çekiyor. almayı düşünüyordum vazgectim.... bu arada saat hayırlı olsun fena görünmüyor. |
|
| |
mertk
Mesaj Sayısı : 279 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Çarş. 24 Şub. - 11:09 | |
| TEşekkürler.Iphone daha iyi çekiyordur herhalde ama ben pek beceremiyorum çekmeyi | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 2:44 | |
| - mertk demiş ki:
- Şimdi açıldı fotoğraflar .Evet gerçekten gri olan çok güzel.Bu aralarda kayışlara bakacağım zaten,yedek bir tane alabilirm.Bu sizin göderdiğiniz kayışı nerde bulabilirm acaba?
Bu soruyu gezmiş, görmüş, kayış konusunda alim büyüklerimize sormak gerek, örnek; teng | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 3:04 | |
| Hamilton'un örneğin bunlara benzer veya gri siyah nato kayışları var mıdır acaba yani orjinal ? | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 10:59 | |
| - deka demiş ki:
- Yorumunu alamadık, malzemesi,bezeli nedir?, beğendin mi?, vs.
Pardon, iş seyahati dolayısıyla foruma girip cevap veremedim. | |
|
| |
deka
| |
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 11:38 | |
| galiba | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 11:45 | |
| saat geç oldu ama jacques lemans almıştım daha önce fotoları yayınlamış olduğum (10ncu sayfa galiba) 12nci günde bir de baktım ki kasanın 9 yönünde atma oluşmasın mı gönderdim bakalım ne olacak servis kalitesi gözler önüne çıksın bakalım ya devam ya tamam seviyordum onu ....sen de mi jacques ? | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 12:06 | |
| Bu kadar paraları veriyoruz bu saatlere ama her zaman bir problem çıkıyor gerçekten.Benim saatlerim de de çok problem çıktı.Baya uğraştım gerçekten.Ama yapcak bişi yok yani.Bu arada burdan bişi sormak istiyorum gerçi yeri değil ama kısa bişi olacağından burdan yazım dedim(yanlışsam özür dilerim).Bugün mido saatimi çok sert bir şekilde yaklaşık 1m den yere düşürdüm evin içinde.Saatin hiç bir yerinde bir şey yok dış görünüş olarak.Saniye sekmesini de kontrol ediyorum gayet normal devam ediyor,günlük 3 sn fln sekme ile.Ama ilerde bir şey olma ihtimali var mı?(saatin ayarının yavas yavas bozulması gibi) | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 12:21 | |
| Elbetteki var. Ama bu sorun bütün mekanik saatlerde var. Rolex için de var. Benim M. Lacroix'imi düşürdüğümü söyledi servis, rakette bozukluk oluşmuş. Geri kalıyordu . Servisten alalı birkaç gün oldu. Neticeyi yazacağım. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 12:25 | |
| Teşekkürler teng.Neticeyi bekliyoruz.Benim saatim şu anlık dakik gidiyor gibi ama diyelim dakikliği bozulmadığı takdirde her hangi bir sorun olabilir mi yani şimdiden servise götürmelimiyim sizce? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 12:28 | |
| Saat dakik çalışıyorsa, bir sorun olacağını sanmıyorum. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 12:34 | |
| Bilgilendirdiğin için teşekkürler teng.Bu gün biraz kafama takmıştım açıkcası ama bunu öğrendiğim iyi oldu. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 13:24 | |
| mert bey hayırlı olsun, saatiniz çok güzel. bu saate bende bayılıyorum (tekstil kordonun beni cezbeden ayrı bir havası var) fakat hiçbiryerde bu modeli bulamıyorum. hatta sitenin birinde stokta var görünüyordu, hemen parayı yatırdım, fakat 2 gün sonra stokta olmadığı için para iade edildi. siz nerden ve ne kadara aldınız? yada bu saati bulabileceğim bildiğiniz bir yer varmı? yada diğer arkadaşların bilgisi varmıdır? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 20:55 | |
| Nato kayışları doğubank yanındaki pasajda bulabilirsiniz. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 20:59 | |
| - kelby demiş ki:
- mert bey hayırlı olsun, saatiniz çok güzel.
bu saate bende bayılıyorum (tekstil kordonun beni cezbeden ayrı bir havası var) fakat hiçbiryerde bu modeli bulamıyorum. hatta sitenin birinde stokta var görünüyordu, hemen parayı yatırdım, fakat 2 gün sonra stokta olmadığı için para iade edildi. siz nerden ve ne kadara aldınız? yada bu saati bulabileceğim bildiğiniz bir yer varmı? yada diğer arkadaşların bilgisi varmıdır? Mertk nın aldığı alışveriş saatinde gözüküyor ama varmıdır bilemiyorum,ayrıca şu an için sanırım extra indirim yok galiba. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 25 Şub. - 23:52 | |
| Evet alışverişsaatinde gözüküyor sayın kelby.Ama ekstra indirim varmı yada indirim çeki kullanılıyormu onu bilmiyorum.Ben 316 tl'ye aldım saati.2 gün önce elime geçti saat.Eğer alışverişsaatinden alabilirseniz kesin alın.Saat gerçekten çok güzel ve 2 gün de 1 sn bile değişim olmamış.Saat gerçekten çok dakik gidiyor açıkcası çok şaşırdım nası böyle bir şey oldu diye ama oldu işte Saatin asıl güzelliğini internetteki resimlerde belirtemiyor zaten elinize taktığınızda saatin gerçekten çok kaliteli olduğunu anlaycaksınızdır.Bu yüzden 316 tl'ye bulamasanız bile alışverişsaatinden yine de indirimli alcaksınız ve saat gerçekten bu paraya değer emin olun. Arkadaşlar burdan dün yere düşürdüğüm mido multifort pulsometer saatimi de sizlere sorayım dedim teng abim de olayı biliyor.Saat yaklaşık 12 saat içinde 1dakika 20 sn sapma yaptı.Bahariyede ki tufan saat dan almıştım saati.Şimdi ne yapmalıyım oraya mı gideyim yoksa siz bir yerler önerirmisiniz.Bu olay herhalde garanti kapsamına girmez | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:08 | |
| O saati hemen en yakın hastanenin horoloji servisine kaldırın Garanti kapsamına girer. Ücretsiz bakım yapıp ayarını yapmakla yükümlüdürler. Hatta benim M.L. pontos bu aralar 7-8 sn geri kalmaya başlamıştı.Lpi servisine götürdüm. garanti süresini geçmesine rağmen, saati aldılar. 10 gün kadar kontrol edip ,ücret almadan ayarını yaptılar. Lpi ayar servisinden ücret almıyor, ama mido'nun servisi kimde bilmiyorum. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:11 | |
| Teşekkürler teng abi ama şimdi ben bu saati aldığım yere mi götüreceğim yoksa mido'nun ayrı bir yerlerde bir servisi mi var? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:12 | |
| Samsun'da isen aldığın yere götür. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:13 | |
| Yok İstanbul bahariyedeki Tufan saat'dan aldım.?? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:18 | |
| Bahariye mağaza müdürü Aytekin Bey'e de verebilirsin ama çabuk olsun istersen Şişli'de Servis leri var. Servis müdürü Deniz Bey ilgilenir. O yoksa Uğur Bey'e de bırakabilirsin. Hepsi işinin ehli ve titiz insanlardır. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:27 | |
| - mertk demiş ki:
- Evet alışverişsaatinde gözüküyor sayın kelby.Ama ekstra indirim varmı yada indirim çeki kullanılıyormu onu bilmiyorum.Ben 316 tl'ye aldım saati.2 gün önce elime geçti saat.Eğer alışverişsaatinden alabilirseniz kesin alın.Saat gerçekten çok güzel ve 2 gün de 1 sn bile değişim olmamış.Saat gerçekten çok dakik gidiyor açıkcası çok şaşırdım nası böyle bir şey oldu diye ama oldu işte Saatin asıl güzelliğini internetteki resimlerde belirtemiyor zaten elinize taktığınızda saatin gerçekten çok kaliteli olduğunu anlaycaksınızdır.Bu yüzden 316 tl'ye bulamasanız bile alışverişsaatinden yine de indirimli alcaksınız ve saat gerçekten bu paraya değer emin olun.
Arkadaşlar burdan dün yere düşürdüğüm mido multifort pulsometer saatimi de sizlere sorayım dedim teng abim de olayı biliyor.Saat yaklaşık 12 saat içinde 1dakika 20 sn sapma yaptı.Bahariyede ki tufan saat dan almıştım saati.Şimdi ne yapmalıyım oraya mı gideyim yoksa siz bir yerler önerirmisiniz.Bu olay herhalde garanti kapsamına girmez mert bey 316 TL'ye çok iyi almışsınız. ben bu fiyata koşa koşa gider alırım. ama 1 aydır bulamıyorum. alışverişsaati'nde var ama, birçok kişinin 350 TL civarına aldığı bir saate şimdi 700 TL vermek istemiyorum. siz hangi siteden aldınız acaba? bazı arkadaşlar alışverişsaati için indirim şifresinden bahsetmişti. böyle bir indirim nasıl geliyor. sadece özel günlerde mi? yoksa daha önce alışveriş yapan üyeleremi?
En son kelby tarafından Cuma 26 Şub. - 0:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:28 | |
| Teşekkürler,bahariye'ye vererim artık ne zaman olursa çok önemli değil.Buradan gelişmeleri yazarım. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:33 | |
| Ben alışverişsaatinden aldım indirim şifresi ile.Şimdi baktım bendeki indirim şifresi kabul etti size özel mesaj ile şifreyi yolluyorum bakalım birde siz deneyin.Hala 316 tl'ye alma imkanınız olabilir. | |
|
| |
deka
| |
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:39 | |
| Deka abimizin göderdiği şifre %50 indirim yapıyor.Benim size göderdiğim şifre ise %65 di galiba.İlk önce benim göderdiğimi deneyin eğer çalışmıyorsa.bu şifreyle alımınızı yapabilirsiniz.Bu şifre ile de 347 tl'ye geleceko yuzden çok bir fark yok. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:41 | |
| Bu şifre geldiğine göre öncekinin süresi bitmiştir, zaten 24 Şubat son gibi hatırlıyorum, yinede denenebilir, aradaki farkda çok sayılmaz, alınabilir. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:55 | |
| - teng demiş ki:
- Bahariye mağaza müdürü Aytekin Bey'e de verebilirsin ama çabuk olsun istersen Şişli'de Servis leri var. Servis müdürü Deniz Bey ilgilenir. O yoksa Uğur Bey'e de bırakabilirsin. Hepsi işinin ehli ve titiz insanlardır.
Saati yere düşürdüğünü şimdi okudum. Bu takdirde garanti kapsamı dışında kalabilir. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 0:56 | |
| Evet bencede aradaki fark çok az.ama ben sepete ekle onay ver de de falan sorun çıkarmadı ama tam alındığında belki kabul etmeyebilir şifreyi.Ya arkadaşlar ben bir şey anlamadım.Şimdi alışverişsaatinde speedmaster falan da varda millte speedmaster'ı falan herhalde 2500 tl ye falan almadı değil mi yani zamanında?
@teng
O zaman napmalıyım teng abi,yine de bahariye ye mi götüreyim?Birde saati 620 tl' ye aldım zaten yani bir o kadar da masraf falan çıkamz değil mi 100 tl ye falan halledilir herhalde. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 1:00 | |
| Sadece yar mekanizması bozuldu ise ayarlarlar. Ücret alacaklarını bile sanmam.Ama başka sorun varsa bilemem. İstediğin yere götürebilirsin. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 1:07 | |
| çok teşekkür ederim . AYS50 şifresi ile 317 TL 'ye siparişi verdim . hepinize kucak dolusu sevgiler. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 1:11 | |
| çok özür diliyorum, mert beyin şifresi ile aldım, sevinçten yanlış yazdım | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 2:23 | |
| mertk arkadaş, mido da hasar yoksa hiç para lafını yapma, bu saat gnde 1-2 dk geri veya ileri gidiyor de; ayar yapsınlar de saati aldığın yere bırak | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 4:26 | |
| | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 6:57 | |
| Teşekkürler teng ve egunns.Hiç bir yerinde hasar yok saatin zaten.Tamam aldığım yere götüreyim o zaman.
@kelby Saatin hayırlı olsun,şifrenin geçerli olduğuna sevindim iyi günlerde kullan. | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 8:48 | |
| Arkadaşlar bu tag heuer da indirim şifrelerini falan kabul etmiyor mu acaba? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 9:23 | |
| Yanlış hatırlamıyorsam bu indirim şifresi fırsat ürünleri için geçerliydii Tag da fırsat ürünü varsa neden olmasın. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 9:34 | |
| alışverişsaati acemisi olarak 316 tl ye hami yi alma şansımız var mı hala ? kaldımı ki o saatten hırslandım valla | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 10:06 | |
| Crayzhours yeşil nato kayışlısından direkt al,316 tl ye ben yarın bir inceleme yazıcam şimdi yazıcaktım ama biraz içkiliyim düzgün yazamam diye yazmadım.Ama almayı düşünüyorsan direkt kap derim gerçekten çok kalilti bir saat.Benim 1 2 sayfa geride çektiğim fotoğrafları vardı,oradan bakabilirsin saate ama orda göründüğünden çok daha iyi bence kaçırma derim. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 10:14 | |
| usta nasıl alacağız göremedim ki saati tekrar bakarım da indirim kodu falan lafı geçiyordu onu nasıl halledeceğim? | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 10:21 | |
| bir de fırsat ürünü yazanların hepsini alabiliyor muyuz indirimli ? | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 10:30 | |
| Herhalde fırsat ürünü yazanlarda oluyor ama ben tag heuer ın grand carreda denedım olmadı fırsat urunu yazıyormuydu bılmıoyorum.Bu arada asıl %65 ındırım kuponu bıtıyor ya da bitmiştir.ASY65 şifresini kullanabilirsin.Ama bence acele et yani hamiltonu ısmarlayacaksan çok önemi yok sonuçta 30 tl fln fark edecek ama pahalı bir saat ısmarlayacaksan fark eder baya sonuçta. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 12:24 | |
| ONAYLAMIYOR BU ŞİFREYİ (((( | |
|
| |
mertk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 20:01 | |
| ASY65 bunu onaylıyor,şimdi baktım.En azından hamilton'u alabiliyorsun yani o saat için onaylıyor. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 22:34 | |
| YOK HALA ONAYLAMIYOR GEÇMİŞ OLSUN BANA )) NEYSE YA BAŞKA BİR FIRSAT ÇIKARSA O ZAMAN ALIRIM NE YAPAYIM HAYATA MI KÜSEYİM ŞİMDİ | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 22:39 | |
| - crazyhours demiş ki:
- YOK HALA ONAYLAMIYOR GEÇMİŞ OLSUN BANA ))
NEYSE YA BAŞKA BİR FIRSAT ÇIKARSA O ZAMAN ALIRIM NE YAPAYIM HAYATA MI KÜSEYİM ŞİMDİ Yazınız üzerine şimdi denedim, onaylıyor. "İndirim Şifresi" yazısının başındaki kutucuğu işaretlediniz, değil mi? Edit: Fırsat ürünü Hamilton için yazıyorum bunu. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 22:41 | |
| evet ama bir de şu sorun oldu üç adet saat sepete eklemiştim onlarıda çıkaramıyorum kutucuğu da işaretledim ama onaylanmadı diyor fırsat ürünü için | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 22:44 | |
| ne sepetmiş arkadaş iki gündür boşaltamıyoruz hepsini mi alacağız illa ya böyle şey olmaz valla | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 26 Şub. - 22:47 | |
| Nedenini bilemeyeceğim, bende sorun olmuyor. IE ile ilgili bir sorun da olabilir,emin değilim.
Ah şu power reserve Hamilton sorunlu olmasaydı, indirimle 594 TL'ye geliyor, kaçmazdı. | |
|
| |
| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|