Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün kolunuzda hangi saat var ?

+42
parabellum p08
taskinuslu
krytime
Drao
donjohnson
mehmettt
haspirin
Mehdi002
aaltindeger
cowboy
kelby
mertk
sifujack
crazyhours
zolaxx
austun
silver
ooomegaa
bumblebee
okyanus57
porter
pulka
borahan
ggkhann
dslrman
twillightzone
2FAST4U
MortingenStrasse
M.Ali Sade
canturk
Axiaziz
certus
watcher
tag_ci
solestar
barett
egunns
forbidden
Polemik_
deka
ertay
teng
46 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Sonraki
YazarMesaj
teng

teng

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedSalı 2 Mart - 23:14

deka demiş ki:
teng demiş ki:
Bileğim kalın sayılmaz (18 cm ) ama saat herhalde fotoğraf çekiminden öyle büyük gözüküyor, yoksa 42 mm e kadar saat takabiliyorum.
Saatlerin bilekde yakın plan çekimlerinde, olduğundan büyük görünmesi gibi bir durum söz konusu,benim bilek de 17.5cm. ve 44mm. ye kadar rahat takabiliyorum,bu ölçü olayı birazda psikolojik ve alışma meselesi,bende ilk 44mm. yi takdığımda garipsemiştim ama şimdi gayet normal geliyor,hatda saati bileğe takıp aynadan (karşıdan) bakınca ne demek istediğim daha kolay anlaşılıyor.

Benim bileğim 18 iken seninki nasıl 17,5 olur ? ölçüm mü yanlış? yoksa cm ile inç mi karıştı diable
Dediğinde çok haklısın. Birkaç gün kare Zenith'i üstüste taktım, diğer 40 mm saatler takoz gibi gelmeye başladı.
mertk

mertk

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 3:44

Valla teng abi harbiden saat süper yani tam bir klasik.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 3:49

Teşekkürler, merci
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:20

hamilton (hemiltın diye okunuyormuş :)bilmiyorduk sanki frogman gurbaa adam vrak vrak Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00021201003031707
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00023201003031708
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00025201003031710
saat bu harika bir şey ama forum beni bağışlasın bunun bu kayışını hangi anten icad etmiş yav bu nasıl kordon kayış bilezik örme kemer kumaş mıdır nedir bu nasıl iş ya tööbe tööbe:)
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:22

alışverişsaati ve bana indirim şifresini veren üyemize sonsuz teşekkürler sağolun daha güzelleri sizin olsun resimler blackberry ürünü ama çok kötü gibi daha sonra düzeltiriz inşallah heyecanlıyım mazur görün ben bir öarşı pazar dolaşmaya çıksam ?
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:23

Hayırlı olsun saatiniz Smile bitmeden bende bir tane alsaydım keşke bunlardan Smile siteye baktım stokta kalmamış :(
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:24

çarşı yani benim kızlarımdan birisi laptopun tuşlarını sökmüşte Smile bazen yanlış yere takmışım sanırım ö ç yi Smile sevgiler Smile)) by
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:25

güle güle kullan ,ee seiko gelmedimi onunda fotolarını bekleriz
mertk

mertk

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:25

Rica ederim crazyhours.Saatin hayırlı olsun tekrar.Yanlız 3 fotoğrafda kolunun sağ tarafındaki kayış biraz havada kalmış.Onu aşağıdan ayarlayabiliyorsun.Yani kayışı bi tarafa çek biraz daha düzelir o.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:28

teşekkür ederim cowboy bu değilde bir siyah kayışlı kare kasa var ben ikisi arasında kararsız kalmıştım ama bir bakın isterseniz tarzları farklı ama yine de fırsat ürünü diyor tabi indirim şifresi hala geçerli ise burdaki http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25755
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:29

Smile baktım şimdi pek hoşuma gitmedi açıkçası... İndirim şifresi ASY70 oldu bugünlük haberiniz olsun %40 + %30 yaptılar... Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:30

teşekkürler kayışı ayarlamayı yapacam da az heyecanım geçsin Smile)) seiko akşam gelecekmiş soyadımı yanlış yazınca kargoya gelmiş boş gitmişler akşam geri getirecekler onu da gecenin ilerleyen saatlerinde Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:31

valla pek te albenili değil de fırsat olunca işte bazen insan sapıtabiliyor beni yasaklasalar bu site de bir daha giremesem en azından bir kaç ay borçlar bitene kadar ? yetkililere sesleniyorum fumeur
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:38

ya frogman diyor ama dalabilir miyiz yani bunla ? bilen ya da dalan var mı acaba
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:44

200m wr diye biliyorum ama bununla dalmaya gelmez ,dayanır ama riske girmemeli Smile
solestar

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 4:57

Hayırlı olsun crazy ok1
Kordon konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum, hoşuma giden bir tarz değil . Ama buna uygun güzel bir deri kordon bulma şansınız her zaman var.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:05

crazyhours hami military watch havasında bravo çok yakışmış doğru tercih ok1
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:09

teng demiş ki:
deka demiş ki:
teng demiş ki:
Bileğim kalın sayılmaz (18 cm ) ama saat herhalde fotoğraf çekiminden öyle büyük gözüküyor, yoksa 42 mm e kadar saat takabiliyorum.
Saatlerin bilekde yakın plan çekimlerinde, olduğundan büyük görünmesi gibi bir durum söz konusu,benim bilek de 17.5cm. ve 44mm. ye kadar rahat takabiliyorum,bu ölçü olayı birazda psikolojik ve alışma meselesi,bende ilk 44mm. yi takdığımda garipsemiştim ama şimdi gayet normal geliyor,hatda saati bileğe takıp aynadan (karşıdan) bakınca ne demek istediğim daha kolay anlaşılıyor.

Benim bileğim 18 iken seninki nasıl 17,5 olur ? ölçüm mü yanlış? yoksa cm ile inç mi karıştı diable
Dediğinde çok haklısın. Birkaç gün kare Zenith'i üstüste taktım, diğer 40 mm saatler takoz gibi gelmeye başladı.
Karışan birşey yok, diable belki sıkı ölçme sonucu yarım cm. oynamış olabilir,değil mi? fumeur
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:13

crazyhours demiş ki:
ya frogman diyor ama dalabilir miyiz yani bunla ? bilen ya da dalan var mı acaba
Hayırlı olsun,güzel saat,kostümede uyum sağlamış,kayışa kafayı takma, ne de olsa sarf malzemesi,kafana göre takılır,beğendiğin yönde değişikliğe gidebilirsin,arasında kaldım dediğin saat bence hiç dikkate alınacak bir model değil, bu saatin WR si 200 metre ama aletli dalışa uygun değil aletli daışa uygun saatlerde bu durum scuba, diver veya scuba diver gibi ifadelerle anlatılır.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:18

biraz eskisin de aletsiz dalarken deneme yapabilirim belki bu kayış konusu da öyle yani military yapacağız diye suyunu çıkarmaya gerek yok bence Smile sıfırdan bu military serileri ile giderim artık beğendim yani kan çekiyor galiba Smile)
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:21

kara hava deniz kuv.leri saatlerini bulacağıma eminim mesela forumun saati havacı , bu hamilton denizci akşam gelecek seiko military de karacı ... ee jandarmayı ne yapacağız var mı öyle bir seri hepsini ayarladık kendi sınıfımız boşta kaldı iyi mi muhaha
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:30

Bu talebini saat üreticilerine bildirmen gerek.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:44

propmatici görürsem ona söyleyeceğim bu dileğimi Smile tabi kırmızı ve mavinin bir arada olduğu kombinasyonlar da dikkat çekici benim için
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 5:53

Ama onlara pepsi model diyorlar,sende jandarma modeli niyetine takarsın. fumeur
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 7:24

@crazy

saatin hayırlı olsun hocam. kordon meselesinde sanırım buna plastik ya da benzeri türden bir sentetik kordon deriden daha cok yakısır.

titanyumun ruhu böyle.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 9:56

katil balina demiş ki:
@crazy

saatin hayırlı olsun hocam. kordon meselesinde sanırım buna plastik ya da benzeri türden bir sentetik kordon deriden daha cok yakısır.

titanyumun ruhu böyle.

Kesinlikle katılıyorum, titanyuma ancak silikon kordon olur, başkası pek uymaz.

saatinizde hayırlı olsun, benim siparişim sizden önceydi, ama ben henüz alamadım. Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 12:02

hizmet iyi ama bu kargocular var ya ah..allah kavuştursun Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 12:15

seiko military kavga döğüş kargocuların elinden aldım geç saatlerde hami den sonra tabii ki kıyas götürmez.ama çok ta yabana atılmaz gibi bence küçük ama tatlı Smile vur kır parçala bir şey olmaz bana der gibi bakıyor Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00030201003040048
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00032201003040049
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 12:19

37 mm minicik gibi olur diye düşündüm gerekten de minicik Smile ama çok ta rahatsız edici değil arkası camlı takması rahat hoş zarif gündelik kullanım ve sporda kullanım için hoş bence
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 12:54

bir günde hic iki saatim olmamıstı..
hayırlı olsunlar.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 13:13

sağolasın sapıtınca oluyor valla demek ki durumun iyi kritik değil benim gibi Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 13:23

bu seiko da titanyum mu?
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 19:45

katil balina demiş ki:
bu seiko da titanyum mu?

bu modeller mat çelik
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 20:02

her iki saatinde renk kombinasyonu ton farkıyla neredeyse aynı, fumeur ,Seiko'nda hayırlı olsun. ok1
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 20:09

deka demiş ki:
crazyhours demiş ki:
Hayırlı olsun,güzel saat,kostümede uyum sağlamış,kayışa kafayı takma, ne de olsa sarf malzemesi,kafana göre takılır,beğendiğin yönde değişikliğe gidebilirsin,arasında kaldım dediğin saat bence hiç dikkate alınacak bir model değil, bu saatin WR si 200 metre ama aletli dalışa uygun değil aletli daışa uygun saatlerde bu durum scuba, diver veya scuba diver gibi ifadelerle anlatılır.

sevgili ustamızın da dediği gibi, eğer bir saat diver yada scuba değilse, ister 100 ister 200 WR olsun. değil denize, küvete bile dalmamalı bence fumeur
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 20:26

crazyhours demiş ki:
seiko military kavga döğüş kargocuların elinden aldım geç saatlerde hami den sonra tabii ki kıyas götürmez.ama çok ta yabana atılmaz gibi bence küçük ama tatlı Smile vur kır parçala bir şey olmaz bana der gibi bakıyor Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00030201003040048
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00032201003040049
Sonunda gelmiş, hayırlı olsun. Kayışı ayrıca hoş.
Hamy'den aşağı kalır tarafını göremedim ?
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 20:46

teng demiş ki:
Yanılıyorsunuz saatin üzerinde 200 metre yazıyorsa yeterlidir. Yoksa ne PO da ne de Seamasterde ne de Submariner'de bunun dışında birşey yazmıyorki.

ustam senin dediğin saatler ayrı Smile o markalar 200 wr yazdıysa, onun arkasında durur zaten.

benim dediğim orta halli yada moda markalar için.
benim hiç submarinerim olmadı, ama 100 wr yazan x marka saat elimi yıkarken su almıştı.
yine 200 wr y markalı saat ile yüzerken, akrep ile yelkovan da kadranın içinde yüzmüşlerdi.

(karalamamak için marka vermedim)
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 20:48

Bununla ilgili değişik çizelgeler de var ve sanıyorum bu konu b-urada veya başka yerlerde tartışılmıştı.Ben bulabildiğim bir tanesini kopyalıyorum,daha açık ifade ile yazılanlarda vardı.alıntı buradan,http://www.saatservis.com/node/7
SU GEÇİRMEZLİK
İsviçre’de üretilen su geçirmez saatlerin tümü basınç testlerinden geçirilmektedir. Saatin kasasının geçirildiği “Yüksek Hava Basıncına Direnç”, “Yüksek Su Basıncına Direnç” ve “Sıcaklık ve Mekanik Gerilime Karşı Direnç” testlerini başarıyla tamamlayan saatler “Su Geçirmez” (Water-resistant) saatler olarak tanımlanmaktadır.
Kasalarda bulunan su geçirmezlik ibareleri şu şekilde açıklanabilir:
3 ATM veya 3 BAR (30m veya 100ft)
Her günlük kullanım için gerekli dayanıklılık seviyesidir. Yağmur gibi hafif bir su sıçramasına veya el yıkamaya dayanıklıdır. Ancak yüzmeye elverişli değildir.
5 ATM veya 3 BAR (50m veya 165ft)
Her günlük kullanıma, yüzmeye ve duşa uygun dayanıklılık seviyesidir, ancak dalmaya veya su sporlarına uygun değildir.
10 ATM veya 10 BAR (100m veya 330ft)
Her günlük kullanım ve havuzda yüzmeye uygun dayanıklılık seviyesidir. Tramplenden atlamaya, yüksek basınca veya su sporlarına uygun değildir.
20 ATM veya 20 BAR (200m veya 660ft)
Tramplenden atlama, yüksek basınç ve su sporlarına dayanıklılık için gereken en düşük basınç seviyesidir. Bu koşullara dayanıklı olabilecek tek saat türü “Dalgıç”(Diver) saatleridir

Anladığım kadarı ile 200m wr si olan bir saatle dalış yapabiliyorsunuz ancak aletli dalış yapamıyorsunuz,aradaki fark bu sanırım.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 22:24

Dostlar su sugecirmezlik konusu ve verilerle ilgili ayri bir baslik acsaniz cok iyi olur ve bu tur bilgiler oradan verilse boylece bilgiye ulasim kolaylasir diyorum ok1
http://www.turksaatforumu.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 23:32

Gelecekteki ve halen varolan saatseverler adina sagol dostum diyorum cheers
http://www.turksaatforumu.com
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedÇarş. 3 Mart - 23:40

Ne yaptım ki, sadece önerine uydum. Wink
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPerş. 4 Mart - 12:26

deka demiş ki:
her iki saatinde renk kombinasyonu ton farkıyla neredeyse aynı, fumeur ,Seiko'nda hayırlı olsun. ok1
valla tonlar benziyor saatlerin tarzı aynı ama biri denizci (frogman) biri de karacı çöl fırtınası Smile)
ayrıca seikonun çapı 38(tepe dahil) hami nin ise tepesiz 40 aşağı kalır yanı çapı bir de haminin kadrandaki rakamlarda fosforlu seiko da sadece akrep yelkovan saniye de var fosforik asit Smile)
Mehdi002

Mehdi002

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedC.tesi 6 Mart - 13:41

buda bu gunku saatim "Fortis B42 cosmonaut chronograph":

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img0720b
certus

certus

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz 7 Mart - 1:42

mehdi,
Fortis çok güzelmiş... son zamanlarda takip ettiğim markalardan birisi oldu fortis ... Acaba türkiye'de satışı var mı Fortis'lerin? Siz nereden aldınız ?
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz 7 Mart - 2:36

bir 7750de döner bezeli güzlmiş_?
genelde takometresi olur bu saatlerin ki bunda da içine yapmışlar. ama 550 görecegim yerde 50 mi görüyorum ne?

rakam kalabalığı olmasın diye yapmış olabilirler mi ben mi açıdan dolayı göremiyorum..

bu B42 lerin mavi beyazları var onlar da cok güzel.
mertk

mertk

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz 7 Mart - 7:04

Gerçekten hoş saatmiş. ok1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz 7 Mart - 7:08

keşke bezelde ince çizgilere yer verilmeseymiş
Mehdi002

Mehdi002

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPaz 7 Mart - 11:00

Certus,
turkiyede varmi bilmiyorum? ben Belçikadan aldim ikinci el ve +-1100 euro geldi.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi 8 Mart - 11:34

dayanamayacağım Smile
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Img00039201003051512
yine net değil ama o bir orient 40 küsür mm power reserve 40 sa.
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 15 Icon_minipostedPtsi 8 Mart - 20:09

Bende bu saatten bir ara alacağım Smile güle güle kullan çok güzel olmuş Smile Nereden ve kaça aldın acaba?

Bugün kolunuzda hangi saat var ?
15 sayfadaki 20 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Sonraki
 Similar topics
-
» Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Hangi marka saat, hangi modeliyle ünlenmiş?
» Acun Ilıcalı'nın kolunda hangi saat var?
» Saat kordonları nasıl değiştirilir, hangi aleti kullanmak gerekir